Chimes of Koshi: Atur tina Opat Unsur

6130x 24. 06. 2019 1 maca

Usum panas pinuh ku panonpoé sarta seneng-seneng, tapi sanajan waktos éndah ieu tiasa ngarasakeun saraf, ngorap, sedih atanapi ngan pinuh salempang jeung kahariwang. Atawa, sabalikna, nyerah, tanpa energi jeung rasa pikeun hirup. Upami urang ngalakukeun diri urang sorangan, sadaya nagara ieu tiasa dikeureuyeuh sareng kahirupan urang ningkat. Eusian ku damai, harmoni sareng rasa kanggo pangalaman anyar.

Urang tiasa milih kagiatan-aktivitas fisik (isuk-isuk, lumpat atanapi ngojay dihormat), damel sareng rerencangan, miara sasatoan, hobi (pikeun sabagian waé éta tiasa miara kebon, nyerat sajak kanggo batur), tapa atanapi ngadangukeun sora anu pikaresepeun anu masihan urang aranjeunna ngabantah ngageterkeun énergi pangabutuh anu paling urang peryogi. Ayeuna zvonkohra Koshi ieu tiasa.

Chimes of Koshi: Atur tina Opat Unsur

Zvonkohra Koshi eta harmonizes ruang sareng soothes jiwa jeung énergi jero manusa. Salaku conto, éta ngabantosan dina pangobatan, dina ngurangan tegangan internal, takwa sareng perjuangan internal. Sabalikna, eta tiasa bantosan pisan pikeun meunangkeun wani sareng tekad. Urang nawiskeun chimes dina opat unsur: seuneu, cai, udara jeung bumi. Eta sadaya gumantung kana jinis chime Anjeun milih. Masing-masing unsur mibanda nada anu béda sareng langkung henteu leres boh dina sora sareng geter. Whyta pisan sababna naha urang nyarankeun mésér sadayana sareng salawasna milih carillon numutkeun suasana haté sareng jinis lampah anu anjeun pikahoyong.

Balukar unsur individu

seuneu

Kakawasaan seuneu sareng panas ogé tiasa ditingali dina saurang jalma anu bakal ngarasa unsur ieu. Chimes sareng unsur seuneu nambihan energi jeung kawani. Eta mantuan pikeun manggihan tur ngajalajah markisa na markisa pikeun petualangan anyar, mimiti anu anyar.

Ngagunakeun chimes sareng unsur seuneu: dina waktos nalika urang ngarasa capé sareng bébas énergina, mun urang neangan kakuatan pikeun ngamimitian deui. Ieu ogé bakal mantuan mangtaun kawani dina pembuatan kaputusan dina kaayaan hésé.

Chimes of Koshi - seuneu

cai

Cai bakal leutak sareng langkung soothingly calming, sareng ieu kumaha unsur ieu moal mangaruhan anjeun. The glockenspiel sareng unsur cai calms, nyababkeun énergi hipu tur ningkatkeun karentanan. Purta ngabersihan akal sareng ngéléhkeun pedalaman anu ngagalura.

Ngagunakeun chimes kalawan unsur cai: dina waktos nalika urang ngarasa kasulitan, amarah, agresi batin. Willta baris ngabantu pikeun neangan perdamaian batin sareng ngajalajah ka diri anjeun dina lapisan emosi jeung sieun.

Chimes of Koshi - cai

hawa

Urang peryogi hawa, ngarasa, sareng mere ilham kami. Hasta ngabogaan kamampuan pikeun ngabantosan dina nyambung jeung kabagjaan.

Ngagunakeun chimes kalawan unsur hawa: dina waktos nalika kami nganggo atanapi nganggo naon waé. Hawa nyorong kreativitas, ku kituna kami nyarankeun dina kagiatan kreatif, tulisan, lukisan, némpelkeun ideu anu sanés, nimu jalur perjalanan - udara dijamin salawasna dipareuman sareng ngembangkeun kreatifna.

Chimes of Koshi - hawa

nagara

Nagara ieu geus di dieu ti mimiti, sareng eta teu acan nyerah dina kami. Persta pengkuh tur ulet. Najan urang pipilueun, anjeunna masih méré urang hirup sareng kaayaan hirup. Sareng ieu anu jalan carillon. Ieu awakens Persib, konsentrasi, sareng tenacity. Alsota ogé unsur idéal pikeun bersantai.

Ngagunakeun chimes kalawan unsur bumi: dina waktos nalika urang kedah gaduh wasiat anu kuat, nalika urang kedah konsentrasi (idéal pikeun diajar). Actsta ogé tindakan anu harmonis dina atlét éta - ngabantos pikeun ngabantosan jero jihat sareng wani pikeun ngocorkeun.

Chimes of Koshi - tanah

Dimana anjeun tiasa meuli Koshi Bell?

Zvonkohru Koshi - sakumpulan opat unsur Anjeun bisa meuli harga aksi na balanja Sueneé Semesta. Angkutan FREE téh ngarupakeun matéri tangtu.

KOSHI Chimes: Atur tina Opat Unsur

Artikel nu patali

Leave a Reply