Confessions anak abused

29574x 21. 01. 2015 1 maca

Kapan ieu mah sapuluh, anak kuring dimimitian jadi hiji awewe. bapa noticed ieu sareng alatan ngaapresiasi: Kuring mimiti groping, masturbasi, lisan kelamin dijieun kuring, kapaksa kuring noél anjeunna. Ieu kajadian adina sababaraha kali ngeunaan sabelas, manéhna lahir. Kuring resep, tapi kuring kungsi rasa kasalahan: sanggeus kabeh, milik Daddy mom na I curang? Kuring ngarasa kawas lover anu ngarecah rejeki kulawarga. Kuring ogé ngira yén kuring pernah bakal jadi tanpa dad on seksualitas teu datangIeu sabenerna alus tangka simkuring ngaraos némbongkeunKuring kudu dianggap nu di sapuluh bakal aranjeunna geus sakuduna kitu. Waktu éta, kuring teu dipikir deui, éta salah atawa yen eta, sabalikna, Teu sangka kumaha kulawarga urang téh exemplary. salah No, tangtu kuring henteu. Lamun kuring meunang parah di sakola tur dimimitian ngabogaan tics neurotic, kolot mah dikirim atuh ka dokter ka abdi ubar. Marengan Dr. kuring boga alesanYén kuring dikawasa pangjurung ka kedutan uncontrollably anjeunna yén pikeun saban poé maranéhna ningali eta di kuring, cenah mah mun meunang makuta. Jeung dokter kasebut dibikeun, katingalina lamun eta bisa nangtung hiji bulan sakabeh, abdi gaduh tilu puluh dollar! Deui lajeng Teu sangka, pasti, upami éta normal, jadi keur kuring nu nganggur geus teu mungkin. Kuring ngamimitian nyobian ngadalikeun mun kakuatan. Pikeun extent sababaraha, éta digawé.

Dina dua puluh mah promiscuous. Kuring alternated budak na sapeuting. Kuring kudu dianggap nu teu bakal senang lamun maranéhna moal ngalakukeun. Kuring ogé resep kana boga kakuatan leuwih aranjeunna. Samentara éta, I spent tilu rapes - tapi ngira yén salaku I bisa sorangan. Kuring bébéja saha. Kuring kungsi jeung pamadegan guys buka di mana waé.

Dina tilu puluh I patepung salaki kuring. Seksualitas di sapuluh taun panungtungan malikkeun: ayeuna kuring robah teu disebutkeun loba. Hubungan kami miboga.

Lima taun ka tukang, kuring mutuskeun pikeun megatkeun tiiseun jeung wrote bapa surat. Kuring recounted sakabeh kulawarga, salaku saparapat tina abad saméméhna di kulawarga urang kajadian ka kuring jeung eta menyakiti. beungeut Pa urang nu kumaha manéhna éta pikeun alus kuring sorangan, sarta anu eta teu bisa menyakiti kuring. Ibu teu hoyong ngadangu deui, adi kuring boga cukup salempang ngeunaan. Hijina interest dikedalkeun adina anu eta tapi boro bisa yakin eta. Sahenteuna eta teu nyegah.

Dua taun ka tukang mah ngababarkeun bagian Caesarean putri. Ti paripolah sabagian staf di rumah sakit, kuring ngarasa abused deui jeung kuring ngajerit keur naon seemed kawas kurungan.

Moal lami deui eta bakal opat puluh. Kusabab acara ieu geus kaliwat tilu puluh taun, tapi Abdi masih rusuh. Pikeun putri urang, kumaha lamun kuring ninggalkeun dirina nyalira kalayan akina nya, menyakiti nya? Kuring moal menyakiti dirina, malah inadvertently, sabab dipikanyaho yén abusers nyiksa korban teuing? Kuring manggihan masalah wates, geringna psychosomatic, sarta whatnot, abdi teu tiasa ngajelaskeun, tapi naon négatip mangaruhan kahirupan kuring kiwari. Kuring nyebutkeun yén sangkan Abdi lami hal teu ngaganggu. Tapi sabalikna nyaeta leres, sareng abdi tiasa masihan resolusi nu tungtungna kuring masihan dina urutan.

Kaula bade pasamoan pikeun kahiji kalina Grup timer pitulung pikeun korban perkosaan jeung korban nyiksa budak leutik. Pertama kali kuring ngobrol batur anu geus ngalaman hal anu sarua atuh. Kuring ngarasa aya diantara Na. Ieu mimiti, sarta kuring miharep éta bakal terus sarta ending senang. Samentara éta, alus tuah.

Artikel nu patali

2 komentar on "Confessions anak abused"

  • Kwert nyebutkeun:

    Hehehehe, gadis emas thee teu menyakiti jadi loba dad Anjeun menyakiti thee histeria anu parusahaan urang aneh handles kasus kawas. Nyalira anjeunna nyebutkeun yen ieu nice. Naon sahingga formulir dahan masalah psikologis? Sabalikna naon anggap we normal na naon henteu. Anu nam, aturan ieu? Garéja Suci Sajarahna, anu boga sorangan Vatikan, kumaha oge, diwenangkeun bangsat ti 12-jalma média anu ngajual x-salinan, Pisa lamun "loba dosana" seksualitas jeung pulitik nu jajaran nilai mutlak aya otoritas moral teu ngabeungkeut. Acan aturan maranéhna ngaku ka balung. Naha ??!

    • Budlii nyebutkeun:

      Saperti shit naon atuh nyumbang KWERT bisa nulis bodo atawa ku.va naon henteu ngabeungkeut sorangan!
      Tangtu éta bapa lepat, paduli naha éta dina momen anu kawas eta atanapi henteu. Anjeunna nangtukeun nilai seksual nya jeung aqidah lengkep arah béda.
      Artikel pangarang Sueneé kahayang, naha ti lingkaran setan ieu, lamun kamungkinan, meunang kaluar sarta boga cukup kakuatan pikeun ngahampura bapana jeung dirina.

Leave a Reply