Confessions of neurosurgeon a: hirup saatosna aya!

132223x 29. 12. 2015 1 maca

Confessions of a neurosurgeon, Dr. Eben Alexander (08.10.2012) nu underwent maot klinis:

Salaku neurosurgeon a, abdi pernah percaya fenomena pakait sareng pangalaman deukeut-pati. Kuring tumuwuh nepi di dunya ilmiah salaku putra neurosurgeon a. Ku margi di footsteps bapana sarta meunang judul neurosurgery di Harvard Médis Sakola jeung universitas séjén. Teu sangka yen Abdi ngartos naon kajadian dina uteuk lamun jalma nu deukeut maot, sarta kuring salawasna dipercaya yén aya katerangan ilmiah alus keur perjalanan luar awak celestial, digambarkeun ku jalma anu ditilik pati.

uteuk téh amazingly canggih tapi mékanisme pisan hipu. Ngan motong pasokan oksigén malah jumlah leutik uteuk sarta eta moal ngabales. Teu kejutan badag yén jalma anu geus ngalaman trauma utama balik kalawan carita aneh. Tapi anu henteu hartosna ieu nyata.

Kuring dianggap sorangan Kristen, tinimbang prinsip dmana ikhlas ...

Dina tumiba 2008, sanggeus tujuh poe di koma hiji, nu otakna mah tos rengse dianggurkeun, abdi ngalaman hal kitu jero na sengit nu eta masihan kuring alesan ilmiah janten yakin ngeunaan kahirupan sanggeus maot.

Kuring nyaho kumaha hiji pernyataan kawas milik hurung skeptis, jadi Kaula bade ngabejaan carita anjeun ku élmuwan basa logis anu Kami.

Dr Eben Alexander jeung carita na

Opat taun ka tukang, mimiti isuk-isuk kuring bangun nyeri sirah badag. Dina jam, sakabéh cortex abdi, anu tanggung jawab pikiran jeung émosi, sarta di panggih ngajadikeun urang manusa, dieureunkeun gawe. Dokter ti Rumah Sakit Umum Lynchburg di Virginia (rumah sakit mana Kuring sorangan digawé minangka neurosurgeon a) menyimpulkan yén kuring ieu struck meningitis baktéri langka pisan nu lolobana serangan rada bayi. baktéri E-coli pencét cairan cerebrospinal, sarta mimiti dahar jauh di otak kuring.

Lamun kuring meunang isuk ka Unit perawatan intensif, Chances mah survival éta pisan leutik sarta kaayaan anu meunang goréng. Salila tujuh poe kuring iklas dina ranjang dina koma jero. awak mah teu ngabales rangsangan éksternal jeung uteuk kuring (fungsi na luhur) éta sakabéhna kaluar tina urutan.

Dinten katujuh di rumah sakit mun dokter kuring geus dianggap naha neruskeun perlakuan masih mibanda panon kuring muka.

dunya bathed di lampu

dunya bathed di lampu

Sajauh euweuh katerangan ilmiah pikeun kanyataan yén bari awak mah iklas di koma hiji, pikiran mah pinuh sadar jeung sorangan Kuring éta hirup na ogé. jaringan saraf kuring dina uteuk ieu lumpuh ku baktéri nu eta tos rengse ngaleungitkeun tina aktivitas éta. Hatur nuhun kana catetan kuring dikaluarkeun dina lalampahan hiji kana dimensi sejen vast Semesta. Diménsi nu Kuring kungsi pernah malah ngimpi nu nyampak na anu diri heubeul abdi kalayan kabagjaan utter nyatakeun yén sia aya aing eta ngan saukur teu aya. Tapi dimensi (dunya?)Nu geus dijelaskeun ku jalma countless anu geus ngalaman deukeut pangalaman pupusna atanapi nagara mistis lianna. Aya sih nya.

Bener aya. Naon kuring nempo na diajar, éta figuratively masihan hiji perspektif anyar dina dunya. Hiji dunya nu aya leuwih ti ngan brains na awak urang, jeung mana pati geus pasti moal tungtung eling ayana urang, tapi saukur hiji nutup salah sahiji bab sejen dina jalan ayana.

alam baka aya

Kaula mah kahiji anu miboga pangalaman nu eling aya saluareun awak. Flashes tina pangalaman ieu jadi heubeul salaku manusa éta sorangan. Tapi lamun kuring nyaho, Kami hijina zadokumentovaným hal anu geus ngumbara ka dunya ieu dina kaayan:

  1. aktivitas neural otak éta sakabéhna nihil
  2. awakna mah dina kontrol médis intensif tiap menit ti dinya sakabeh waktu salila jelema tujuh poe, basa kuring di koma hiji.

alesan konci nu balik ngalawan pangalaman deukeut-pati, Dumasar kanyataan yén pangalaman ieu balukar tina aktivitas saraf parsial minimum dina uteuk. Kuring pangalaman deukeut-pati lumangsung jelas dina situasi dimana otak mah tos rengse dysfunctional. Ieu dibuktikeun tina kursus meningitis abdi, CT neang biasa na ujian neurological.

Numutkeun pamahaman médis ayeuna, Aya cara kuring bisa salila koma abdi janten komo eling kawates slightest sumawona miboga sababaraha pangalaman hirup hébat nu kuring patepung di jalan abdi, abdi geus endured.

Butuh waktu kuring sababaraha bulan saméméh nalika kuring dibandingkeun naon anu lumangsung nepi ka kuring. Teu ngan nu ieu mah sadar, sanajan ieu mah di koma hiji. Leuwih penting éta naon anu lumangsung ka abdi dina mangsa éta. Nalika kuring balik deui ka awal pangalaman abdi, abdi apal kumaha atuh ieu diantara méga. Badag pink inflated jeung mega bodas, nu jelas némbongkeun ngalawan langit biru-hideung. Luhureun méga (overhead loba nu leuwih luhur) flowed tantara transparan mahluk glittering.

Manuk? Malaikat? ieu kecap nyerang ka kuring dugi engké, lamun kuring geus nulis kenangan abdi. Ngayakeun pamadegan kecap sabenerna ngarebut hakekat mahluk ieu nu éta sagemblengna béda ti nanaon Kuring geus dipikawanoh pangeusina ieu Bumi. Maranéhanana leuwih canggih - bentuk luhur.

Ti luhur, abdi uninga sora badag booming kawas chant kawentar, sarta I wondered naha sora diwangun ku jalma mahluk jangjangan. (Sakali deui, kuring dipikir deui engké ...) Kuring ngarasa yén mahluk hirup datang ka kuring bungah, na yén maranéhna kudu emit sora kabagjaan nu sumping. sora éta ampir palpable, kawas hujan nu bisa ngarasa kana kulit. Dina hal ieu, tapi teu baseuh.

Seni Visual sarta auditory sensations aya misah. Kuring bisa ngadenge keindahan ditingali tina awak silvery jalma mahluk glittering. Kuring bisa ngarasa kabagjaan tumuwuh kasampurnaan naon maranéhna nyanyi. Ieu seemed kuring yén ieu mungkin ningali atawa ngadangu sagala di dunya ieu tanpa eta jadi bagian langsung. Sagalana aya ieu kumaha bae numbu.

Deui, kuring ngingetan yen sagalana kuring ngajelaskeun titik abdi ayeuna of view. Aya kuring meunang gambaran nu aya nanaon dina diri - hal kawas jabatan a. Sagalana éta béda, tapi ogé sagala bagian tina sagalana sejenna (da kumaha atuh terang?) - kawas motif-euyeub cut ti Carpets Persia ... atanapi kelir dina jangjang kukupu.

juru jalan

Ieu malah muhrim. Saatos paling perjalanan éta batur gigireun kuring. Ieu awewe. Manéhna ngora, tur kuring ngelingan ka dinya, sakumaha nu katingali jeung jéntré pangleutikna. Manehna kungsi cheekbones tinggi na panon biru jero. Golden-coklat bulu framing raray nya geulis.

Lamun kuring nempo dirina pikeun kahiji kalina, urang indit sapanjang on horseback permukaan intricately patterned, nu sanggeus bari Kuring ngingetkeun pola dina jangjang kukupu a. Kanyataanna dinya ieu kitu, ieu ujug-ujug sagala sabudeureun urang jutaan kukupu - gelombang badag yén plunged ka leuweung sarta datangna deui ka kami. Ieu walungan kahirupan jeung warna, gerak dina hawa. awéwé éta diasah dina baju tani basajan. Warna éta pisan has pakean - bulao, indigo, pastel jeruk.

Ieu kabeh seemed pisan vividly sakumaha sagalana sabudeureun urang. Manehna melong kuring jeung panon ambéh mun anjeun melong dirina, anjeun ngartos yen nanaon tos Anjeun rengse jadi jauh dina kahirupan mah jadi jauh, patut hirup, paduli naon anu lumangsung salila hirup. Teu katingal romantis. Teu katingal tina silaturahim. Ieu katingal anu saluareun sagala pamanggih kami ngeunaan cinta jeung misil na nu kami kudu ka handap di dieu di Bumi.

Manehna spoke ka abdi tanpa kecap. laporan diliwatan ku kuring kawas niupan angin, sarta Pasti terang ieu leres. Kuring terang jeung kapastian sarua jeung nu kuring terang yén dunya sabudeureun urang anu nyata - ayeuna teh henteu lamunan a.

laporan kagungan tilu bagian, sarta lamun kuring kedah narjamahkeun kana basa earthly, salah bisa disebutkeun yen eta ditiup kumaha bae ieu:

Anjeun dipikacinta tur cherished ku mahluk ikhlas tur salawasna.

Anjeun teu kudu salempang.

Aya nanaon anjeun bisa ngalakukeun salah.

warta ieu overwhelmed kuring rasa badag lega tur pikagumbiraeun gélo. Ieu sakumaha lamun batur tungtungna dipedar aturan kaulinan nu Kuring geus dimaénkeun sadayana hirup abdi tanpa kantos pinuh dipikaharti panggih.

"Kami baris némbongkeun Anjeun dieu loba hal" awéwé nu ngomong deui tanpa kecap tapi ku gagasan pisan jelas ngeunaan hakekat diarahkeun ka arah kuring. "Atawa bisa balik."

Dina ieu, kuring kungsi ngan hiji sual: "Balik mana?"

alam baka 04angin haneut ieu niupan kawas dina poé enas geulis. Scattering daun tangkal jeung mangsa jauh ka cai sawarga. angin ketuhanan. Sagalana geus robah, sarta dipindahkeun dunya sabudeureun kuring deui hiji oktaf luhur - luhur Geter.

Sanajan kuring kungsi pangabisa ucapan saeutik, sakumaha urang ngartos eta di Bumi, abdi mimiti wordlessly nanyakeun patarosan éta angin gaib jeung mahluk ketuhanan anu jumeneng di tukangeun kuring, atawa rada drifted kalayan angin.

Dimana am I?

Anu am I?

Naha am I di dieu?

Unggal waktos abdi quietly dijieun salah sahiji jalma gagasan, sumping dina jawaban dina bentuk kelir exploding cahaya, cinta jeung kageulisan nu dialirkeun kuring kawas gelombang shock. Naon pancen endah di ngabeledugna ieu, éta nu sagala patarosan abdi anu diwaler. Aranjeunna diwaler aranjeunna, tapi dina cara anu saluareun basa. Pikiran sumping langsung. Tapi ieu mah cara urang anu dipaké pikeun di Bumi. Ieu samar, intangible atawa abstrak. gagasan ieu nya padet tur saharita - hotter ti seuneu jeung wetter ti cai - sarta unggal waktu kuring meunang jawaban nu kuring éta bisa pinuh ngartos konsep dina unggal jéntré, nu ngajak kuring di Bumi salila sababaraha taun.

Kuring terus. Kuring stepped kana spasi poék sajajalan. Ieu incredibly reureuh. Sengit hideung ieu masih permeated kalawan lampu - lampu nu seemed kuring datang ti orb cemerlang badag, saha kuring ngarasa deukeut ka unggal lianna. orb ieu kawas panarjamah antara kuring jeung naon Kuring keur dikurilingan. Ieu sakumaha lamun kuring lahir kana dunya vast. Alam semesta sorangan éta kawas rahim buta kosmik, sarta orb (anu kuring ngarasa ieu disambungkeun atawa éta malah nu awéwé sarua dina jangjang kukupu), dipirig ku kuring.

Engké, lamun kuring balik, kuring kapanggih mangrupakeun cutatan tina 17. abad. pujangga Christian Henry Vaughan, anu sumping kana kontak nutup ku tempat gaib ieu, kalayan titik hideung inky vast anu ngarep ka katuhanan sorangan.

"Aya, hiji bisa ngomong, gelap Allah pervaded lampu ..."

pitch-hideung

Anu persis eta: gelap padet inky nu ieu permeated ku lampu sengit.

Pinuh ngartos kumaha pisan tur utterly unbelievable ieu kabeh sora. Lamun batur (jeung Sajaba dokter) ceuk hal kawas anu geus kaliwat, Kami kacida yakin yén éta téh dina sababaraha delusion. Tapi naon anu lumangsung ka abdi ieu sagemblengna distanced sababaraha ilusi. Ieu nyata, sarta sabenerna leuwih nyata ti nanaon dina kahirupan mah. Na yén ngawengku kawinan urang jeung kalahiran dua putra.

Éta naon anu lumangsung ka abdi, nyaéta panggero pikeun katerangan.

élmuwan modern ngabejaan urang yén alam semesta téh seragam - éta indivisible. Sanajan eta sigana urang nu urang hirup dina dunya pisah jeung béda, (kuantum) fisika Kami ngabejaan yen handapeun beungeut unggal obyek sarta unggal acara di jagat raya sagemblengna disambungkeun jeung unggal objek atawa acara lianna. Aya henteu separation nyata.

Sateuacan pangalaman pribadi ieu mah, kecap ieu nya abstractions mere. Dinten ieu mangrupa realitas keur kuring. Henteu ngan éta jagat raya diartikeun ku persatuan, oge (kiwari kuring nyaho) dihartikeun ku cinta. semesta, sakumaha Kuring geus ngalaman mangsa koma (dina shock utter jeung kabagjaan), mangrupakeun hal anu sarua, maranéhna spoke of Einstein jeung Yesus, sanajan masing-masing dina hiji rasa béda.

Rapat kalawan babaturan na baraya

Rapat kalawan babaturan na baraya

Kuring spent sapuluh taun jadi neurosurgeon di institusi médis paling bergengsi di nagara urang. Kuring nyaho yén loba peers kuring anu kawas ieu sarta kuring, proponents tina teori, nurutkeun nu uteuk, utamana cortex nu, dibangkitkeun eling, sarta yén urang hirup di alam semesta anu tanpa loba émosi, kaasup cinta saratna, nu, salaku urang ayeuna terang, pikeun kami radiates Allah sareng jagat raya. Tapi iman ieu, tiori ieu ayeuna di ruruntuhan. Éta naon anu lumangsung ka abdi, ngancurkeun eta.

Kuring rencanana méakkeun sesa hirupna Ngalanglang alam leres tina eling, tur clarifying yén kami deui, leuwih ti brains fisik urang. Kuring baris coba terangkeun sakumaha jelas sakumaha Abdi tiasa, kolega ilmiah mah jalma séjén.

Ku teu sangka eta bakal hiji tugas gampang (alesan yén kuring dijelaskeun). Lamun kenténg teori ilmiah heubeul dimimitian pikeun ngarecah, nu panghjeulana teu hayang nengetan. Ngawangun hiji karaton heubeul ngadeg di baris hareup téh teuing gawé, sarta kumaha aranjeunna ngarecah, éta bakal perlu ngawangun dina tempatna nu anyar.

Kuring datang kaluar sanggeus Kuring kungsi pulih sarta balik ka hirup. Kuring ngamimitian ngobrol ngeunaan iwal pamajikanana Holley, anu ngalaman pisan, sarta dua putra kami jeung jalma séjén ngeunaan naon anu lumangsung nepi ka kuring. Nurutkeun glances pinuh ku Teu Percaya santun (lolobana ku babaturan dokter kuring), kuring geura-giru kapanggih kaluar kumaha hésé eta bakal keur kuring terangkeun ka jalma naon atuh ngalaman salila saminggu, ieu uteuk abdi off.

Salah sahiji tempat dimana kuring henteu boga masalah ka ngajelaskeun pangalaman maranéhanana, gareja - tempat Kuring kungsi ari jarang. Pertama kali kuring diasupkeun gareja sanggeus koma, Kuring nempo sagalana jelas pisan. kelir kaca patri ngingetkeun kuring dina kageulisan radian sahiji bentang anu kuring nempo aya. Nalika éta nada jero ngeunaan organ, abdi inget yén pikiran jeung émosi nu akhirat anu kawas ombak anu mindahkeun Anjeun liwat anjeun. Jeung nu pang pentingna éta yén gambar Yesus, pegatna roti, sarta murid-murid, evoked di kuring pesen nu éta hakekat cara kuring - yen Allah mikanyaah urang jeung narima tanpa pamrih sarta infinitely leuwih ti kuring terang ngeunaan eta dina agama budak leutik diajar .

Tapi ayeuna kuring ngarti yen pintonan sapertos hiji basajan. Kanyataan polos nyaéta yén gambar materialis awak jeung uteuk ngahasilkeun eling manusa anu doomed. Dina tempatna asalna hiji perspektif anyar dina pikiran jeung awak. view Ieu duanana ilmiah sarta spiritual, sarta nilai pangluhurna nyaeta kumaha éta élmuwan hébat geus salawasna dimangfaatkeun paling sadaya - bebeneran. gambar anyar ieu kanyataanana bakal nyieun panjang. Anjeunna moal réngsé dina jangka waktu nu urang, tur sigana komo dina hiji waktu lamun barudak urang tumuwuh nepi. Kanyataanana teuing gede pisan, rumit sarta misterius yén dijieun gambar dirina sampurna. Tapi dasarna, nempo ieu mintonkeun semesta sakumaha hiji ngembang, multidimensional, dipikawanoh ka Alloh, kana atom panungtungan. Allah anu paduli ngeunaan urang deeper sarta kalawan sieun gede ti indungna wae, asih anak nya.

Abdi masih dokter sarta élmuwan, kitu ogé tina pangalaman abdi. Tapi jero handap, Aku lengkep beda ti méméh lantaran kuring nempo hiji glimpse ieu gambar munculna tina kanyataan. Tur anjeun tiasa percanten atuh nu unggal sapotong karya urang jeung karya maranéhanana anu datangna sanggeus urang bakal patut eta.

E-warung Sueneé Semesta ngajak:

buku Gabriela Looser - dimana jiwa anu

Sadia keur meuli didieu: https://eshop.suenee.cz/knihy/gabriel-looser–kam-odchazi-duse-pruvodce-po-onom-svete/

Mesir: A Guide to alam baka

Mesir: A Guide to alam baka. Aranjeunna terang eta, urang rediscover ...

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "Confessions of neurosurgeon a: hirup saatosna aya!"

  • Valentina Anderson nyebutkeun:

    Helo ffrindiau ... cyfarchion tymhorol na bawb ohonoch chi. Rwy'n Anna Raymond, tina Heidelberg, ychydig ddyddiau yn ol rwyf wedi darllen sylwu blog cynghori ar ar berthynas ar-lein. Mae dyn of Munich, newyddiadurwr, yn dangos sut y Mae hi'n gwella adeiladau gwan ac éjakulasi cyflym Dair wythnos ar ei ol i'r wraig adael oherwydd y salwch. ddarllen wrth ei Store sarta dywedodd FOD Drigbinovia y dyn A'i gynorthwyodd yn cyflawni popeth, wedi dod A'i GYN wraig ar-ol gwahanu. Roeddwn iawn i'n ffodus na Gopi cyfeiriad cyswllt doctorigbinovia93@gmail.com o'r sylwu na bostiwyd ar-lein. Rwy'n cyfathrebu â'r Drigbinovia oherwydd fy heriau mewn bywyd priod. Roedde Angen cymorth arnaf Felly bala ddifrifol i gael yn fy ngŵr OL. Ychydig fisoedd yn ol cefais ymladd na fy ngherryn GWR Fe edrychodd fi syth yn yn y llygaid; Dywedodd ei fod Dros Ben rhyngom dirina perthynas ein ein titik wedi gorffen briodas, fy yn mab cymryd Kevin theithio yn ein Gwlad na fyw yn Sbaen. hynny Ers, titik rwyf wedi ei alw yn ceisio A'i anfon negeseuon trwy ffonau, rhwydweithiau cymdeithasol. canolig acet-Bost, ond Roedde Atal wedi fy nghefn Rhage cyrraedd, Roedde yn rhwystredig c Roedde Angen ogé mantuan siarad â'n mAb Felix Maen nhw'n fy darllen ymddiheuro i hyd yn OED Bapak fydd y ddau ohonom ei fod yn gwybod wedi Cam-drin, cymerodd fy mab imi am Fwy di 7 mis heb eiriau, nid oes llythyr. Roedde y sefyllfa hon yn fy lladd Bob Hydd, roeddwn yn ISEL iawn c Roedde Angen cymorth Mawr na datrysiad Brys na ddatrys y broblem moro Felly Fe gysylltais â chyfeiriad e-Bost Drigbinovia, gan fy Emod yn meddwl y gallwn ond nu ngŵr pitulung fy na ddychwelyd adref Gyda fy mab. Fe na wnes gyfathrebu AG ef fi sicrhaodd hampru y sarta fy pitulung teh ddychwelyd gyda'm GWR A'm mab yn ol adref, y c ufuddhau wyf yn yn ei Bagian pikeun gyfarwyddiadau gam wrth gam. Ddwy ddiwrnod yn ddiweddarach, Drigbinovia dywedodd ei fod wedi gorffen ngajadikeun gyda'i bwerau sillafu Cariad ar ei Deml. Gwnaeth Hyn oll ar ei ben ei Hun, sarta eta wnes DDim BYD rwyf yn darparu'r eitemau angenrheidiol. YR un Noson, galwodd fy ngharfan GWR na I ar y ffôn na ymddiheuro, Roedde DAWEL yn iawn. Siaradodd jeung MI YR oedd ar ei Prot yn ddrwg iawn am bopeth na wnaeth nifero na fy. Dychwelodd Chandler adref ddoe Gyda fy mab Kevin heddiw rwyf bala hapus fy Emod wedi adfer nheulu fy na ngŵr titik fy na minnau wrth fy modd A'i gilydd yn Fwy Nag erioed. Byddaf Bob amser yn gwerthfawrogi na gwerthfawrogi cymorth Drigbinovia. Rwy'n Addo rhannu nhystiolaeth fy of newyddion da abdi fy ffrindiau na phawb yma. gén Mae jeung fwriad cadarnhaol bydd pethau'n gweithio y na I y sarta sylweddolais hefyd byddai'n DDA rhannu Gyda chi YMA, gan fy Emod yn gwybod y bydd hefyd ysbrydoli eraill yn, gan fy Emod yn wedi cyfarfod ddiweddar, rwy'n dyst byw jeung kuring. gweithio. Dychwelais gartref na I fy ngŵr, mewn saith niwrnod, anhygoel mae'n na gwyrth. fy nghyngor YW sumbu ydych yn chwilio ddatrysiad parhaol am sarta ar phrys gyfer YR Holl argyfwng of berthnasau Cariad ac sumbu ydych chi'n gwella pasangan Dawuhan coll ac yn adeiladu Teule hapus. Rwyf yn y dystiolaeth fyw titik pwerau Hyn of ac gariad yn yn effeithiol gweithio'n unol â hynny na gynllunio of fewn ychydig ddyddiau na weithrediad Dawuhan Cyn Dawuhan galw i ymddiheuro Rwy'n dymuno pob LWC i chi i GYD

Leave a Reply