Ngarekam ceramah: Extraterrestrials salaku babaturan atawa anceman?

35460x 20. 03. 2017 1 maca

Urang kudu salempang ngeunaan datangna mahluk luar angkasa atawa éta sakabéh kompléks militer-industri sangka-kaluar ngan hype ogé - Hiji bohong badag? Hal ieu mangrupa anceman poténsi anu nyata atawa éta ngan hiji nyusunna of preoccupations kami?

Hayu urang ngakibatkeun sawala dina topik:

  • kontéks sosial jeung pulitik (di Bumi)
  • Proyéksi tur bias
  • Realitas ti perspektif extraterrestrial (AND)
  • Nu kasaksian di Sersan Clifford Batu
  • Steven Greer glance
  • Philip Corso: anceman alien
  • AND downed atawa test erased rudal nuklir
  • Tentara pucuk handap alien
  • bentuk kahirupan diprogram
  • Pesen ti kalangan potong

Ngarekam tina siaran live di 19.03.2017 19: 00:

weweg dina datangna extraterrestrials:

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

3 komentar on "Ngarekam ceramah: Extraterrestrials salaku babaturan atawa anceman?"

Leave a Reply