Urang ngadegkeun pakaitna Sueneé Semesta, zs

38178x 23. 03. 2019 1 maca

Kalawan kabagjaan hébat dina haté kuring sarta minat unflagging kami, babaturan dear jeung fans Sueneé Semesta ngembarkeun yen bulan ieu kami tungtungna Pangadilan Pendaftaran di Iraha dibales kapribadian légal salaku pakaitna kadaptar! Dimimitian 08.03.2019 kami narima pendapat nguntungkeun on pendaptaran na ukur ngantosan nempatkeun dina register umum ARES. kituna ieu ngaran lengkep nyaeta Sueneé Semesta, zs sarta ID kami: 07970161. pergaulan urang ogé boga 11.01.2019 lisénsi dagang keur pagawean sekundér.

Sueneé: Sanggeus leuwih ti genep taun jarah dunya digital ngagaduhan situs ieu angin anyar seger dina sails sarta Kami pisan senang yén pondasi pakaitna éta hadir dua Fates endah The Ura a Marcelka. Samentara kami strut enteng tur timidly. Aya kénéh loba karya jeung transisi sarta mindahkeun kagiatan tina entitas anyar, tapi geus jelas yén urang téh muka nepi kemungkinan anyar jeung kasempetan pikeun kami jeung sirah anjeun nyambungkeun hiji semesta wates! :) Salila sataun 2019, kami geus diatur Sunan Gunung Djati niat nyieun sawatara parobahan positif ngeunaan nu mudahan we nu maos anjeun sarta fans Sueneé Semesta bakal mawa gelombang anyar énergi sarta inspirasi.

The Ura: Ngan sababaraha bulan kapengker kuring teu boga pamanggih yén hal kawas ieu mungkin, tapi kalayan tim ieu geus pelesir hébat sarta hususna kabagjaan hébat kana nyieun. Urang kudu di toko sarta digawé kaluar loba hal anyar. Kami pleased yén Sueneé mutuskeun rék dilegakeun situs portopolio sarta nawiskeun ka jejer anyar ti wewengkon anu pisan wawuh ka kuring: gaya hirup alam, ékologi, bahan alam ... dina dinten ieu Kuring keur syuting wawancara jeung rupa-rupa jalma pisan metot sarta nice. Moal lami deui anjeun manggihan di urang YouTube Sueneé Semesta. Kami minat pleased na haté positif di tim kami nu mana saluareun ngan tilu urang. ;) Simkuring gaduh ngarojong sabudeureun éndah anu keukeuh tetep jauh balik curtain nu. Tapi aranjeunna jalma alus ku énergi geulis di jantung. Kuring yakin yén satru bakal ngabantu ngamajukeun Hubungan silih teras nahan semesta acara nu urang hartosna bisnis ... Ieu endah nu Kuring diwenangkeun janten bagian tina eta. pangalaman Lieur matak keur kuring, aya sih hartina jadi impian jeung kahayang datangna leres!

Marcelka: Nalika kuring Sueneé ditawarkeun peran Angel (finansial), abdi sagemblengna bungah pikeun eta. Kuring ngarasa yén LSM nyaéta cara pikeun mawa kami kabeh ra-cukup tur jadi finansial dina kasaimbangan. Salami duit téh, jadi hayu urang bener dipaké pikeun pelesir! :) peran abdi oge janten hiji mentor sarta palatih pikeun jalma kreatif saperti pasti Sueneé a The Ura Aranjeunna ulah leungit taneuh handapeun suku anjeun. Kuring kasampak maju ka rarancang ramatloka anyar jeung ogé pendekatan lengkep anyar dina gawé bareng eusi. Urang nangtukeun rencana redaksi slow sarta gawé dina konsép proyék sakabéh digawekeun hadé pikeun sakabéh pihak.

Sueneé: Sumuhun sataun 2019 geus pasti sataun krusial loba parobahan. Sababaraha poé engké dibaptis rai Sueneé Semesta buku mahluk luar angkasaDi mana urang geus digawé di tim a (Sueneé, Iva imam, Jan Suchy) sadayana sataun 2018, sarta memang nepi ka awal Maret 2019. Ieu nice uninga yen ayeuna teh geus dijual leuwih 480 na 300 sahenteuna fans buku sejen geus dipesen! Aranjeunna nuju bade pilihan séjén:

  • Urang bakal robah sanggeus leuwih ti 6 taun kasampak leuwih profésional dina web. Simkuring hoyong adaptasi kana trend di situs warta, urang bisa nganteurkeun. Inpo leuwih di teuing kirang waktos.
  • Kami ngawangun tim stabil jeung proyék situs na patali Sueneé Semesta heubeul. Sajaba anggota fathers pakaitna gaduh quietly na undetected ngoperasikeun leuwih ti belasan sumanget ko. Sababaraha aktivitas ieu jadi misi beuki dina kahirupan pikeun full-waktu jeung éta hébat ...! :)
  • Urang manjangkeun eusi tematik. Simkuring hoyong buka payun sareng langkung vigor jeung Dursasana, sabab jejer jeung informasi di dunya pisan jeung éta éra bisa dipegatkeun hatur nuhun nu panghalang basa.
  • 15.-17.11.2019 keur perencanaan konferensi badag celovíkendovou Sueneé Semesta kalayan sémah asing. Waspada pas keur diajar.
  • Sueneé Semesta, zs Urang bakal pasti jadi recruiting anggota anyar. Naon eta? Yakin, anjeun tiasa kasampak maju ka kaunggulan metot. Pikeun ayeuna mah nguji platform kaanggotaanTapi kami baris geura-giru nawiskeun kauntungan pikaresepeun ka sadaya anu ulah anu bakal balik sareng urang ka fullest ...
  • Simkuring hoyong Anjeun indit wae dina pakansi, teuing. Wae, sabab nyebutkeun, mun adegan. Urang bisa nulis sarébu kecap ngeunaan mysteries jeung tempat magic, tapi lamun teu noél aranjeunna kalawan awak jeung jiwa-Na, mangka anjeun bisa kénéh ngan impian ngeunaan. Metot kami lalampahan ka piramida. Pikeun nu urang buka heula, éta kénéh nepi dina hawa. Pasti sababaraha anjeun bakal boga kasempetan pikeun janten aya ku kami. :)
  • Laun deepen migawé bareng kalayan masarakat sarta puseur spiritual Kalimeta.

Aya kénéh loba naon bakal dibahas. Hayu urang cicing babarengan dina hiji galura jeung Abdi yakin yén urang bisa ngaharepkeun hal hébat. kecap konci tina salah sahiji rapat urang: komunikasi masarakat (jeung mana) Kalimeta. :-D bunderan sinergi jeung transformasi eling ...;)

Artikel nu patali

3 komentar on "Urang ngadegkeun pakaitna Sueneé Semesta, zs"

  • OKO OKO nyebutkeun:

    Gening. Ieu hébat lamun batur manages sangkan hobi na janten proyek, komo keur loba batur. Ieu ngan saukur impian :-)
    Ningali anjeun dina "baptis" :-)

    • Sueneé nyebutkeun:

      Teu proyek. Ieu rada misi dina kahirupan, sarta éta sulap, teras eta impian bakal jadi kanyataan sarta éta nice lamun anjeun tiasa manggihan jalma anu boga impian nu sarupa jeung malah leuwih geulis mun anjeun ngawitan materialize impian babarengan ... <3

      • OKO OKO nyebutkeun:

        Jeung naon sabenerna ngalakukeun pikeun hirup? Anjeun ngalakukeun naon anjeun mikaresep, Anjeun kudu invoices atanapi ngalakukeun hal anjeun teu ngarasakeun?
        Ieu teu cara kaluar tina ieu? Abdi geus resep eta :-)

Leave a Reply