Dilarang sajarah manusa, nyumput respon kana "link leungit" (2.díl)

11010x 27. 05. 2019 1 maca

Jalur handap nyimpulkeun formasi sistim tatasurya urang ku epik Sumerian Enuma Elish. Dina teks, katimu salaku hiji allegory of Galau sawarga, kami sapuluh planét ngabentuk sistem tata surya urang.

Wangunan Bumi

lahan asalna ukur bagian tina hiji planét gedé disebut Tiamut. Ieu dituturkeun mangsa dibentukna raceways nabrak kana Nibiru. Ti présipitasi ieu tetep jumlah badag popotongan ti mana Bumi sapanjang jeung sabuk astéroid. Salila massa bencana ieu, transforming di nagara éta, ogé dirangkul Nibirijský bulan. Téori Panspermia of hihihi acak ngeunaan éta kalayan bencana ieu di Bumi bergeser siki hirup.

The epik Sumerian ciptaan akurat ngajelaskeun planet sejen di tata surya urang, nu Anunnaki planét asal Nibiru, anu perenahna saluareun Pluto mun ngorbit panonpoé.

Robert S. Harrington, sirah ti AS Naval Observatorium, IRAS, ayana ku sistem satelit infra red awakna planet badag nu ngakibatkeun variasi dina orbit Uranus jeung Néptunus. IRAS observasi dikintunkeun yen, tanpa ragu, nomeran posisi dwarf coklat ngeunaan opat kali ukuran tina Bumi. Harrington sarta Van Flandern tina Naval Observatorium geus diterbitkeun papanggihan jeung pamanggih kapanggihna planét kasapuluh tina sistim tatasurya urang maranéhanana sarta malah disebut hiji planet di mahluk luar angkasa.

Sitchin na Harrington

Harrington patepung jeung Sitchin, pikeun ngabandingkeun papanggihan jeung IRAS Babilonia epik tina Creation, Enuma Elish. Nyandak kana akun papanggihan diterbitkeun IRAs, panyilidikan spasi lianna kayaning Pelopor 10 na 11, Voyager, sapuk yén ieu Nibiru. Petikan kasapuluh pangeusina ukuran Nibiru antara Mars jeung Jupiter pasti bakal boga pangaruh noticeable unggal 3600 taun.

Dibikeun kanyataan ieu, eta pisan dipikaresep yén petikan Nibiru can pikeun gerakan sarta manuver kutub, parobahan dina rotasi sumbu Marcapada sarta potensi bahaya ti meteors jeung lebu spasi ka sabuk astéroid arah perihelion.

Bisa jadi 3600 taun sirkulasi Nibiru ngakibatkeun musibah utama disebutkeun dina naskah sunda kuno?

Sakuliah dunya, éta ieu kapanggih hiji item mahiwal sababaraha anu muncul janten di kontradiksi jeung kanyaho sarta keterampilan peradaban kontemporer. Urang bisa nyebut contona dina hieroglyphics tina kuil Mesir tina Abydos, gambar misil, pesawat, kapal selam komo helikopter modern. Urang ogé bisa nyebut kapanggihna batré, stonework tepat Irak sarta bina, maké batu megalitik. Naha jalma ieu ngangkat ti bahan aya paling nangtang? blok masif ti salah sarébu. Papanggihan ti sakumna dunya kaasup airplanes modél, orientasi candi surya sarta lunar incredibly canggih reflecting solstice atawa equinox marengan puluhan rébu tina téhnologi canggih keur guru peradaban jalma pribumi nunjuk kana ayana Anunnaki di Bumi.

Bisa jadi 3600 taun sirkulasi Nibiru ngakibatkeun musibah utama disebutkeun dina naskah sunda kuno?

Sitchin instrumental di nyebarkeun rékaman Anunnaki Sumerian di sakuliah dunya. Butuh waktu leuwih ti 100 taun saméméh informasi ieu geus ditarima. Tabél ayeuna keur dirobah jadi formulir digital. [4] Kadé dicatet yén Suku Koruptor Sumerian geus ditiron jeung diadaptasi kitab Kajadian, ditulis dina imam Ibrani, anu diayakeun captive di Babul sahingga miboga aksés ka carita sabenerna Tembok Banjir. Aranjeunna hayang ngajadikeun eureun di Enlil sakumaha Allah monotheistic kuna maranéhanana. Antukna, kumaha oge, maranéhanana éta sieun pati Enlilovým anger. Bab kagenep tina Kajadian naratif dina Taurat ngajelaskeun kasang tukang bah hébat tanpa nyebut sahiji anggota lianna ti Déwan Anunnaki

Alloh murka of Enlil =

Numutkeun Sumerian Records éta "Allah" ti murka ti epik Christian "Kajadian" dina kanyataan raja ngaranna Anunnaki Enlil, anu leungit minat kreasi spésiésna manusa nu manehna devoted dirina ka lanceukna Enki. Enlil takwa pertumbuhan populasi manusa sarta pemberontakan mungkin, jadi anjeunna maréntahkeun karuksakan tina lomba manusa ngaliwatan geringna sarta musibah alam.

Néangan necklaces ku cross dipaké ku Anunnaki réwuan taun saméméh Crucifixion Kristus urang. - Naon anu Anjeun suggesting?

Genesis 6: 1-8 (NIV) Nalika umat manusa mimitian kalikeun kana bumi jeung putri anu ngalahir ka maranehna, ka putra Allah nempo putri ti manusa geulis, sarta nikah hiji awéwé, sakabéh nu maranéhna hayang. PANGERAN ngandika, "Roh abdi moal tetep dina lalaki salawasna - éta, sanggeus kabeh, fana! Meureun hirupna lasts ukur saratus dua puluh taun. " Dina eta poe, sarta saterusna, dina taneuh aranjeunna lumangsung raksasa monstrous. Mémang éta putra Allah sumping ka putri ti lalaki, sarta aranjeunna bore barudak keur aranjeunna téh. Di handap ieu mangrupakeun pahlawan kuna, lalaki reputasi kawentar. PANGERAN ningali kumaha di bumi kalikeun jahat manusa jeung nu sagala pikiran anu spin dina hate, dinten saatos hiji dinten goréng. PANGERAN repented yen anjeunna kungsi dijieun lalaki, sarta eta grieved anjeunna di haténa. Lajeng anjeunna nyarios, "Man, saha geus I dijieun, jarian tina taneuh tur kalawan eta teh sapi, mahluk leutik jeung manuk hawa! Hapunten anu I: boga supir ".

Tapi Nuh kapanggih ni'mat ku PANGERAN. Enlil (Allah dina Ibrani Genesis) henteu nyieun lalaki. Variasi genetik, pisan langkung aub Enki urang satengah adi na adina Ninmah, sakumaha kacatet dina Atrachasísovi epik anu dimimitian kitab Kajadian ngeunaan 1700 taun. Enlil ceuk ngancurkeun manusa alatan noise konstan. Sanajan motif nu sigana urang Bintara, urang kudu tumut kana akun kanyeri antara Enlil na Enki. Smoothing pikeun spésiés manusa kedah kituna nganggur teu jeung kanyataan yén Homo sapiens anu dijieun ku Enki sahingga berpotensi nangtung ngalawan Enlil. Ti panulis anonim Enlil AlkitabIeu misrepresented kabeneran dina kahadean na.

buah dina Eridu, base Enki, komo deui manggihan "tangkal tina pangaweruh alus na jahat," "dilarang" .Enlil (aka Yéhuwa / Allah) nyebutkeun ADAP (Adam) di Taman Eden of Eridu yen lamun dahar bungbuahan jeung mati. Enki opposes bohong ieu sareng nyebutkeun ADAP, anjeunna pasti moal bakal maot, tapi gantina jadi "salah sahiji urang dewa". Sigana, kituna, éta tangkal ieu miboga éfék transforming on eling manusa. Dina sagala hal, Enki ngabejaan bebeneran jeung keur demonized sarta dilambangkan sakumaha oray, bari Enlil perenahna jeung ngaklaim janten Boha.Tato bohong, kanyataan yen Adam henteu maot, tapi rada sadar nakedness maranéhanana, anjeunna testifies yén anjeunna teu hoyong buah tangkal pangaweruh alus jeung jahat anu didahar.

Ieu ngeunaan ngadalikeun aksés ka eling luhur yén Enlil ditolak. Umat ​​manusa éta Enki hiji produk Bangga jangji yén ku nulungan Anunnaki digawekeun di pertambangan emas. Enlil kitu, ceuk anjeunna téh capé noise manusa sarta nungtut Enki matak panyakit keur ngabasmi umat manusa. Enki mangrupa tantangan sapertos ieu, tangtu, membela umat manusa jeung perlindungan ditawarkeun. Enlil terus usaha ku pupusna Homo sapiens jeung ngalaman seueul, headaches sarta alatan kasakit lianna. [7] Dina raraga ngalengkepan ngaleungitkeun manusa, anjeunna maréntahkeun Enlil Enkimu sangkan dunya caah a. Enki nampik, kukituna escalated mumusuhan antara dua sadulur. Sanajan Anunnaki boga hartosna téhnologis pangaruh cuaca, teu jelas naha caah ieu disababkeun ku dunya dina leungeun maranéhna atanapi gaya gravitasi disababkeun ku petikan Nibiru sanggeus 3600 taun. Paduli cukang lantaranana Enlil massana posisi sarta sadar kakuatan na. Lantaran kitu korelasi antara Perjanjian Alloh Old of murka sarta ciri genocidal Enlilovými.

Méméh pindah kutub Enki warned salah sahiji putra na Ziusudra méméh musibah hareup tur mantuan anjeunna ngawangun kapal on luhureun gunung. Carita Alkitabiah of Noah dicandak tina rékaman Sumerian. Enki mutuskeun pikeun ngarobah la'nat nu bakal nyegah musibah cai impending na ngawartoskeun putrana Atrachasísovi ngawangun kapal nu mantuan anjeunna lajeng diangkut ka Gunung Ararat. Kadé dicatet yén pamanggih sheltering sababaraha spésiés dina parahu anu salah. Aya ngan dipikagaduh DNA maranéhanana. Atrachasís kituna Noah Alkitabiah na Ninmah éta engké di Mesir Kuno disebut "ISIS".

jalma tukang

Numutkeun Sumerian Records éta salah sahiji putra Enki urang, Thoth, pencipta jeung supporter konci umat manusa salaku "putra Allah." Anjeunna geus credited kalawan awak awakening-énergi (chakras) jeung kasadaran saterusna, resonating dina frékuénsi béda pakait jeung jarak radial jeung frékuénsi disababkeun ku resonator buleud, nyaéta . Bumi.

Hiji jalma bisa maca éta Empang tablet mun meunang ide tina pangaweruh canggih énergi nu tadi Thoth. Salaku dibuktikeun Caduceus iteuk-Na, ogé confessed di genetika. Lawrence Gardner nyerat dina bukuna The Genesis sahiji raja Grail sahiji pentingna tina simbol purba pakait sareng Thoth. Pangaweruh ngeunaan énérgi, bahan jeung pineal manusa ieu aub salaku fungsi tina eling manusa pakait sareng DNA.

Méméh pindah kutub Enki warned salah sahiji putra na Ziusudra méméh musibah hareup tur mantuan anjeunna ngawangun kapal on luhureun gunung. Carita Alkitabiah of Noah dicandak tina rékaman Sumerian.

Enki ngusulkeun pagawe primitif kacida kamampuhan ilmiah: pemetaan genetik fungsional awak manusa sarta potency tina chakras 7. Chakras évolusionér nyadiakeun aksés ka sumber nu ngidinan manusa neruskeun dina jalur tina ékspansi sadar. tujuh tingkatan énergi ieu quantized Enki dirancang ngahaja ka interfaces manusa nyadiakeun keur ngembangkeun kahareup eling. Ieu seemed yén Enkimu teu resep konsep perbudakan versus nyieun hiji worker primitif jeung poténsi genetik pikeun jadi salah sahiji dewa. mékanisme Anunnaki keur évolusi eling pohara penting.

Bisa jadi carita jawaban Sumerian?

Éksténsif, lengkep jeung kontroversial - epik Sumerian ciptaan opposes nu Teori elmu modern jeung doctrines agama dinten ieu anu poko keur diskusi volatile. Ieu tulisan kuna ngabantu urang ngalegaan pangaweruh maranéhna ngeunaan asal manusa sarta ogé tangtangan asumsi geus ngadegkeun tina Alkitab. Téori astronot kuna bisa nguji pamadegan mayoritas sabab budaya tradisional nyegah pamahaman mahluk extraterrestrial ... bisi wae urang moal bisa mungkir ka misteri nu lingku inovasi jeung pangaweruh ngeunaan Sumerians.

Huntu

The misteri greatest évolusi manusa geus acan bisa ngumbar - a kabisat miraculous ti Homo erectus ka Homo-sapiens-. The Sumerians, kumaha oge, dina hal ieu nawiskeun katerangan ilmiah lengkep.

Kanyataan yén loba budaya pribumi sabudeureun dunya diwangun monumen, saolah-olah worshiping langit, sarta loba carita sarupa ngeunaan "dewa" turun ti "langit", kedah nawarkeun sual ngeunaan ayana ayana extraterrestrial di tétodobě. Aya korelasi pisan aneh antara carita ieu jeung kaweruh budaya kuna jeung Kala nu peradaban ieu miboga pamahaman deeper astrologi, téhnologi, biology jeung spiritualitas. Widang nu urang ngarti leuwih dina sababaraha abad ka tukang.

sajarah

rékaman Sumerian kénéh salah sahiji kumpulan pangpentingna dina sajarah umat manusa. Kalawan analisis ditangtoskeun tina tulisan ieu mah ngan saukur aranjeunna nawiskeun wawasan beginnings hina urang, tapi ogé mawa jawaban ka takdir pamungkas kami salaku manusa.

Tip pikeun buku balanja Sueneé Semesta:

buku Deskripsi Hellmut Brunner buku wijaksana of Mesir kuno

hikmah Mesir kuno hirup anu dumasar kana rébuan taun pangalaman, acan geus leungit taya topicality na. Pikeun urang kénéh sarua jelema, euweuh urusan kumaha poténsi teknis urang kudu di momen sabab urang hayang jadi sukses, wijaksana, sehat sarta bahagia.

Mesir kami ti milénium keusik-katutupan komunikasi, kumaha urang kiwari kedah ngatur kahirupan urang mun usaha ieu ngaradeg tanpa hassles sarta kasalahan teu perlu. Numutkeun aqidah Mesir kuna teu wijaksana nanya dina kahirupan wandering halangan atawa malah sadar diarahkeun ka indiscretions, nya kungsi unggal palanggaran hukum hirup reliably ngabalukarkeun retribusi fatal tur hasilna kahirupan tragis. Mesir kuno ogé nyambungkeun kami mikahayang uninga makna hirup, ngahontal kabagjaan jeung positif minuhan takdir-Na. Anjeunna speaks ka kami, contona, Raja Amenemhet wijaksana atawa robah, sangkan nasihat putrana PAI-Irimi, sarta loba lalaki menonjol lianna ti jaman baheula Mesir. Cinta jeung perdamaian di haté nyaéta leuwih alus batan amarah, ngumumkeun yén nu maos Czech ayeuna. Cenah dikelompokeun sarta guaran disadiakeun dibédakeun Jerman Egyptologist Professor dina. dr. Hellmut Brunner.

Hellmut Brunner buku wijaksana of Mesir kuno

Dilarang Sajarah umat manusa

bagian séjén séri

Leave a Reply