Osirion kuil misterius di Abydoského

12829x 21. 05. 2019 1 maca

Osirion Lokasina handapeun Bait Allah ngaku keur Setima I di Abydos, 45 km kaléreun Luxor di Mesir. Waktu pasti tina tekad teu mungkin sabab aya prasasti kontemporer otentik. Ieu struktur megalitik endah nu, hanjakalna, tapi urang teu nyaho nu diwangun eta, kumaha jeung utamana ku naon hajat.

Osirion

Bait Allah kapanggih di 1902 Murray Petrie. wangunan anu lokasina deukeut Abydos. Teu kawas kuil Abydoského tapi boga struktur lengkep beda, hiji gaya béda konstruksi sarta dijieunna tina granit batu megalitik badag. Sababaraha beuratna leuwih ti 100 ton sarta tumpuk jeung precision mutlak. Diantara blok individual teu bisa diselapkeun atawa agul agul.

batu permukaan mulus digosok jeung nembongan ka geus dijieun kalawan precision hébat. Sakumaha anu geus disebutkeun, aya euweuh batu on otentik prasasti jaman. Di sababaraha tempat kami manggihan sababaraha hiéroglif nya éta tétéla ditambahkeun sababaraha taun engké.

Bait Allah geus sabagean banjir

Lamun Bait Allah kapanggih, anjeunna tos rengse dikubur ku keusik. yayasan dinten ieu perenahna sahandapeun tabel cai, ku kituna ieu sawaréh banjir. Ieu hanjakalna ngabalukarkeun disintegration batu.

Kembang Kahirupan on kutub

Kembang Kahirupan on kutub

peculiarity sheer mangrupa simbol dina kembang hirupAnu perenahna di salah sahiji kolom candi. Éta luar biasa pikeun sababaraha alesan. simbol ieu henteu di candi Mesir mangrupakeun unprecedented. Analisis deeper geus dituduhkeun yen eta anu sacara harfiah dibeuleum kana téhnologi batu, nu kungsi digarap dina tingkat atom. Pasti simbol a teu bisa dipahat dina batu gaya BRUTE - a tatah jeung palu.

Tip buku balanja Sueneé Semesta:

Luc Burgin: leksikon arkeologi dilarang

Buku Deskripsi Luc Burgin: leksikon arkeologi dilarang

nyeratna nawarkeun pamiarsa loba bukti méméh kami elmu ngeunaan jaman baheula taliti concealing. ieu publikasi ieu richly gambar na ngandung foto warna ampir 200 nu nembongkeun objék sajarah teu ukur ti kolektor swasta artefak arkeologiTapi oge disumputkeun kumpulan musium. Jeung anjeun malah teu kedah aya, sahenteuna nurutkeun interpretasi sajarah.

maca ngabogaan kasempetan unik pikeun leuwih jéntré ngeunaan seuneu bulaoSaha ieu kapanggih dina makam Yesus di Yerusalem. tiasa admire cingcin pinuh sulap tur ampuh pedang kuna. malah teu ngambekan saméméh frightening tangkorak whispering. Panggihan kumaha rusiah endah ieu disumputkeun dina geulis Slovak Tatras. Nuturkeun dina footsteps Ark tina covenant sarta manggihan hiji tempat dimana eta disumputkeun. Masih teu cukup? Lajeng awaits misteri mummy kapanggih dina Sibéria.

Artikel nu patali

nulis comment hiji