Misteri di Laut Baltik

348279x 10. 06. 2019 1 maca

Anomali misterius anu aya di Laut Baltik kurang leuwih 60 méter diaméterna sareng kumaha siga ti sapotong batu. Kapanggih di handap Laut Baltik Peter Lindeberg, Dennis Asberg sareng tim Svedis pikeun diving.

Kapanggihna ieu dijieun 19.08.2011 ieu dilaksanakeun ku tim Swedia Tim Samudra X bari diving di Laut Baltik antara Swédia jeung Finlandia, bari néang kapal wrecked heubeul.

Misteri di bagean handap laut

Grup sorangan didadarkeun salaku hunters harta jeung kolektor nu ngahususkeun dina pilarian jero cai pikeun sunken inuman alkohol artefak antik na sajarah.

Pananjung tempat

Numutkeun Tim nu Samudra X , Sigana yén formasi granit teuasSirkular, tempat kandel 3 mun 4 méter sarta boga diaméter anu kurang 60 méter. Éta nangtung pikeun hal nu bisa digambarkeun salaku 8 méteran titincakan tinggi (rukun) jeung perenahna di jerona 85 mun 90 méter handap tingkat laut. Aya deukeut obyék leutik séjén. Hal ieu lokasina di ahir naon bisa digambarkeun salaku 300 méter landasan panjang.

Tim geus diterbitkeun dina ramatloka Gambar lengkep séjén miboga sonar sarta salapan rékaman lengkep sejenna sonar on YouTube, dimana anjeun tiasa ningali 90 ° view ti mana bisa ditempo sipat objék salajengna.

Stoneta batu gunung seuneuan és

Dina ekspedisi kadua aranjeunna ngumumkeun yén maranéhna kungsi kapanggih hal kawas staircase sarta black hole sirkular nu jadi marga langsung kana struktur.
Tim Samudra X Batu ogé narima sampel pikeun analisis salajengna. Numutkeun Volker Brücherta, profésor géologi di Stockholm Universitas, anu sampel batu ti potongan wangunan batu vulkanik hideung, nu anu disimpen dina mangsa Jaman És.

Dr Steve Weirner, diréktur di Kimmel Center pikeun aelmu Arkeologi di Weizmann Institute, nepikeun tés laboratorium nganggo spéktroskopi Infrabeureum, numutkeun numana nembongan yén lokasi sirkular anu kapanggih ku pakuat dijieun tina limonite sareng geotite. Dr Weiner pisan anéh sareng luar biasa pikeun manggihan bahan-bahan ieu dina formasi siga kieu.

Eta percaya yén bahan sapertos bakal rada geus kapanggih dina desain modern - gedong langkung modern. Sajaba ti éta, spéktroskopi infra red némbongkeun yén sapotong batu ti obyék ieu némbongkeun karakteristik bahan organik spent.

Tungtungna, saeutik sci-fi

Ti sagala rupa sumber, urang terang yén sababaraha téhnologi alien jalan dina prinsip bahan organik. Barina ogé, kiwari kami keur experimenting kalawan letting tumuwuh mesin bahan biologis. Bisa eta janten artefak tina mesin (kapal?) Hadta parantos nabrak jaman baheula sarta sempet ngaduruk nepi ka ayeuna ayeuna sateuacan dirobah kana batu ku peta tina tekenan anu luhur dina cai? (Effectfék anu sapertos sapertos nalika batubara diala.) Awaké, éta surat black hole nu asup ka pedalaman obyék pateuyeutan. Panalungtikan nya meureun tiasa nyarankeun pisan.

Tip pikeun buku ti eshop Sueneé Semesta

Alfred Lambremont Webre: OMNIVERZUM

Dina panungtun sains ieu, Omniverz, Alfred Lambremont Webre nampi bukti balesan luar biasa dina kahirupan luar bumi atanapi ekstralrestrial ngeunaan peradaban anu calakan disusun ku jiwa akhir di alam alam téknologi extraterrestrial super secret sarta ayana dasar rusiah sareng kahirupan di Mars.

Omniverzum

Artikel nu patali

3 komentar on "Misteri di Laut Baltik"

  • Franta nyebutkeun:

    Depthta jero anu jero jero jero, anu, contona, anu asrama misterius di Malta tungtung. Nalika panungtungan waktos éta garing? Konon dina waktos langkung ti 60 sarébu taun. Aya langkung artefak ieu di jero jero di dunya. Naon peradaban ieu? Urang terang Hitut. Justta kawas éta.

    • Sueneé nyebutkeun:

      Tingkat laut sareng sagara dunya sakitar 120 méter leuwih luhur saatos caah tukang di dunya. Caah sakitar bakal sakitar 11000 SM. (Sumber: Graham Hancock)

  • S nyebutkeun:

    Ngan kitu Teu sangka, aya teu bisa gagal wae kapal sarupa saperti ieu diperlukeun kapal keur pelesir Novgorod? (http://forum.valka.cz/files/battleship_novgorod_100.jpg) Abdi terang, nyaéta, nu husus ngalayanan kapal ieu Laut Hideung, tapi ieu tebih ti hijina aya kapal bentukna sirkular.

    Kamungkinan sejen nyaéta cutaway luhur glasial batu gede.

    Ti artikel tapi teu bahan teuing caang. Ieu limonite na geotit (anu aya oksida beusi rada murni) atanapi granit (mangka bahan batu ku beusi minimum)?

    Ngayakeun tina mineral luhur teu ngandung jumlah signifikan karbon. Téori bahan organik kituna sigana saperti teu mirip.

Leave a Reply