Wikileaks: Edgar Mitchell sarta John Podesta UFO (3 Bagean.): Email sejen

10143x 03. 03. 2017 1 maca

Dina 9. 2016 Oktober, Wikileaks diterbitkeun rébuan surelek ti akun pribadi tina John Podesta, kampanye pupuhu Hillary Clinton. Jajang ogé mingpin kampanye presiden badarat na oge urut panasehat pikeun Presiden Barack Obama. Antara dua file kasebut e-surat disaluyuan ku urut Astronot NASA Edgar D. Mitchell sahiji alamat surélék terribillionairs di Kaol titik com.

Laporan mimiti 18. 2015 January:

Subject: Email ka Yohanes Podesta (ngaliwatan Eryn) ti Edgar Mitchell sahiji rapat pas mungkin

Dear Yohanes,

2015 sakumaha taun tumuwuh, abdi diajar yén dina bulan Pebruari bakal ninggalkeun pamaréntah. Aya hiji kedah urgent mun satuju kana tanggal jeung wanci rapat dimana urang bakal ngabahas kapanggihna na Zero-Point Energy (ENB). idéal bakal papanggih pas mungkin sanggeus miang anjeun ti pamaréntah.

The Katolik kolegině Terri Mansfield bakal aya teuing, sangkan urang acquainted jeung kaayaan ayeuna pangaweruh ngeunaan Vatikan ETI (kecerdasan extraterrestrial).

batur sapagawean sejen berpungsi dina pajangjian spasi anyar, kaasup Rusia jeung Cina. Sanajan kitu, alatan campur ekstrim tina Rusia di Wikivoyage I yakin yén urang kudu neangan jalan séjén pikeun katengtreman dina spasi na di Bumi ENB.

Kuring patepung 4. Juli di misi AS di Jenéwa ku sobat budak leutik Présidén Obama di Honolulu, Duta AS Pamela Hamamoto sakeudeung jeung kuring ka dirina poreferoval énergi enol-titik (ENB). Kuring yakin urang bisa meunang (ngolo-ngolo) nampilkeun karya urang pikeun Presiden Obama.

Kuring ngahargaan pitulung Eryn dina nyusun pasamoan kami kalawan Terri.

tulus,
Edgar D. Mitchell
Dokter ti Élmu; panalungtik nuju sareng pangadeg Quantrek; Astronot on Apollo 14; lalaki kagenep pikeun ngeset suku dina Bulan

Laporan kadua tanggal 18. August 2015 ngandung bubuka ringkes tur runtuyan Tumbu ka artikel nu aranjeunna utamana ngabahas militarization ruang. The email mawa signature sarua salaku email mimiti:

Subject: e-mail ka Yohanes Podesta ngaliwatan Eryn ngeunaan kontrak spasi (napel)

Sateuacan urang teuleum ka eusi nu dua e-surat, urang kedah meunang acquainted jeung jalma anu disebutkeun dina eta.

Dr Edgar Mitchell

Dr Edgar Mitchell (nu geus maot dina 2016) éta hiji Astronot NASA anu ngumbara ka bulan sarta stepped on anjeunna dina misi Apollo 14 1971 dina taun. Réngsé hiji spacewalk catetan-pegatna langgeng jam salapan likur opat menit tur dileler Medali Présidén tina Merdika. karir ilmiah na di NASA éta alus teuing. Anjeunna kagungan kapercayaan kuat dina fenomena metafisik, arguing contona nu Toronto dukun ngaranna Adam Dreamhealer diubaran kanker ginjal réwuan mil. Anjeunna ogé mangrupa supporter kuat ngeunaan ayana kahirupan extraterrestrial calakan, meunangkeun nu nagara sering dilongok ku mahluk luar angkasa. Hiji conto nyaéta pernyataan di wawancara ku The Guardian ti 2009:

"Urang ayeuna keur dilongok". Cenah [Mitchell]. "Geus waktuna urang eureun mun nyumputkeun bebeneran ngeunaan ayana alien. Kuring pangjurung pamaréntah urang pikeun muka up ... sedengkeun hawana komunitas planet ieu nu nyiar transformasi peradaban urang di penjelajah spasi ".

Sanajan Mitchell ditandatanganan surelek, alamat e-mail ti nu éta timbul milik Terri Mansfield (Mitchell "batur sapagawean Katolik"), nu ngoperasikeun hiji organisasi nirlaba dedicated ka konsep metafisik kayaning eling, Gusti kecerdasan extraterrestrial tur ngembangkeun teknologiAnu bisa dipaké Énergi enol titik.

Carol Rosin

Carol Rosin nu Mitchell nyebutkeun yén anjeunna mantuan ngumpulkeun rujukan dina email kadua, nyatakeun dina ramatloka na nu pangadeg teh Institute pikeun Kaamanan jeung Sabilulungan di spasi. Dina situs sarua ngajelaskeun peran diangkat jadi "konsultan decisive jeung nu lianna dina aplikasi téknologi sarta informasi jasa pikeun kabutuhan manusa, lingkungan, tanaga anyar jeung karapihan sarta kaamanan, kaséhatan sarta karaharjaan pikeun sakabéh di Bumi jeung di rohangan".

Urut pagawe Mitchell Rebecca Hardcastle Wright wrote pos teh (Ed Eds:... 1 Episode) ngabuktikeun kaaslian maranéhna sarta confirming yén pasamoan kalayan Podesta via Skype Mitchell ieu diperlukeun, tapi pernah materialized.

Ngeunaan eusi surelek ninun téh dua serat pisan sacara bébas dimaksudkeun. thread lugas nu sigana jadi prasarat utama pikeun hungkul leuwih Skype teh sawala dina signature sambungan Amérika Sarikat nu wording diralat "Perjangjian on Prinsip jajahan kagiatan Amérika dina Exploration tur Mangpaat Outer Spasi". perjangjian internasional ieu 1960 nyegah pamaréntah dina panempatan pakarang nuklir atawa pakarang pemusnah massal di orbit sarta pangwangunan markas-markas militér dina Bulan jeung basa sarupa lokasi di mana waé di rohangan.

Mitchell na Rosinová ditéang sangkan Amérika Serikat ditandatanganan hiji perjangjian diusulkeun malah stricter di 2008 Cina jeung Rusia, anu bakal hartosna hiji larangan total dina pakarang dina spasi. Tumbu disadiakeun rosin (utamana artikel koran jeung kontribusina ti sagala rupa blog - tingali. 2. episode) Sadaya nyaritakeun kerjasama spasi internasional sarta sagala rupa nagara warning nu ayeuna ditempatkeun atawa rencana pikeun nyimpen pakarang kana spasi.

Bahan dina e-mail munggaran nyaéta bit leuwih kompleks. Dina awal email ieu speaks tina "urgent" pamenta mun ngabahas "energi nol titik" na "wahyu". Wangsit hubungan ka panyingkepan inpormasi sagala yén pamaréntah AS bisa boga UFO. Ieu sabenerna hiji topik anu John Podesta kabuka advocated lila saméméh Wikileaks nunjuk kana anjeunna salaku Washington Post dilaporkeun dina April 2016:

"Dina 2002" [Leslie] Kean na co [ "UFOs: jendralna, Pilots jeung pajabat Pamaréntahan nyarita"] Ralph Blumenthal wrote: "Podesta mimiti masarakat awam promosi naon janten titik balik dina aplikasi tina Hukum on Aksés Free mun Émbaran. gugatan ieu Filed ku hiji grup tekanan bebas "Koalisi pikeun aksés bébas informasi". NASA tadi withholds informasi sarta refuses rék dipegatkeun rékaman maranéhanana kajadian UFO signifikan dina Kecksburg, Pennsylvania di 1965 ". Aranjeunna geus dileupaskeun, sanajan sababaraha dokumén, tapi aranjeunna" teu ngandung malah hiji ciwit inpormasi anu patali jeung hal Kecksburg, sanajan usaha ikhlas tina staf ti NASA. "

Éta téh dikabarkan handap dokumén yén Podesta tadi dina pikiran nalika, sanggeus panempatan karya pondok dina Obama Bodas House tweeted yen kagagalan éta nyadiakeun panyingkepan ngeunaan UFOs éta na "gagal greatest di 2014".

Nol énergi titik (ENB) konsép fisika kuantum, anu nujul kana jumlah énergi sistem kuantum nyaéta dina kaayaan kuantum panghandapna na, atawa lamun kaayaan taneuh. kanyataan yén sistem di ieu enol titik kanyataanna, masih gaduh sababaraha énérgi nu bisa dipaké.

Mitchell lumpat hiji parusahaan nu disebut Quantrek, nyatakeun dina signature email na nu ditéang, diantara lain perkara, pamakéan Zero-Point énergi. Ku Terri Mansfield (tina anu email alamat nu surelek dikirim Podesta)

"[Mitchell] sarta tim panalungtikan nya nalungtik éta aplikasi di hologram kuantum jeung énergi enol titik - paling efisien, cleanest, cheapest, bentuk safest na paling pervasive énergi pikeun pangeusina urang. ENB bakal propel mobil, karéta, pesawat, kapal angkatan laut, pesawat ruang angkasa, kitu ogé imah jeung wangunan urang. "

Mansfield ngécéskeun dina ramatloka na:

"ETI (kecerdasan extraterrestrial), kalayan saha Suzanne na Terri gawé téh damai, non-telenges sarta taat ka Allah. Taya semesta kami, tapi ti universes sabudeureunana. Maranéhanana nyaéta formulir pangluhurna intelegensi, cooperating langsung sareng Allah.

Éta rék nulungan manusa, anu kahayang dibawa ka Bumi a kuat, aman, bersih, murah, sustainable, omnipresent, tanaga enol titik wates jeung nerapkeun eta salaku sumber énergi sustainable. Énergi ieu fokus kana ENB tau neutrinos.

Nalika ETI hayang jadi dicirikeun, maranehna ngalakukeun kitu kalawan kelir nu tangtu, disada, némpél, bau, rasa jeung manipulasi zat. Conto anu seueur. Mindeng aranjeunna ngahurungkeun lampu di imah kami nalika maranéhna rék perhatian urang. ETI rék ngan kumaha bakal ngidinan manusa ngalaman évolusi sacara rohani, nungtut ta'at kana pilihan bakal gratis, ngabales ku karep jeung / atawa equity, upami perlu. "

Hal ieu nuturkeun yen mahluk luar angkasa nu daék mantuan kami kalayan masalah énérgi enol titik, upami urang ngabuktikeun peacefulness maranéhanana. Ieu meureun nujul kana Mitchell dina email kadua, manéhna nulis:

"Inget yen babaturan extraterrestrial nonviolent kami ti spasi meungkeut bakal masihan kami énergi enol titik pikeun Bumi. Éta moal sabar formulir salah sahiji kakuatan militer di Bumi atanapi di spasi ".

[HR]

(Redaksi disingget).

Komunikasi Edgar Mitchell sarta John Podesta ngeunaan mahluk luar angkasa

bagian séjén séri

Leave a Reply