Wikileaks: Edgar Mitchell sarta John Podesta UFO (2 Bagean.): Email

6224x 02. 03. 2017 1 maca

Tarjamahan tina email aslina nu ieu diterbitkeun dina Wikileaks dina konteks ngalaan pikiran susuratan ditujukan pikeun John Podesta. Dina email, anjeun tiasa ningali minat jelas dina rapat Edgar Mitchell atawa sahenteuna paguneman skype antara Mitchell na landings on topik peradaban extraterrestrial a Énergi gratis.

Publikasi surelek ngabalukarkeun outcry média dina média mainstream. Ieu lolobana kabetot sanggeus wording awal ti email atawa jejer yén manéhna hayang Edgar Mitchell sarta John Podesta ngabahas. Kusabab kitu urang mawa Anjeun tarjamah lengkep.

ku: terribillionairs@aol.com
ka: john.podesta@gmail.com
cc: esepp@equitablegrowth.org, eryn.sepp@gmail.com
date: 2015-08-18 10:30
tangtu: e-mail ka Yohanes Podesta ngaliwatan Eryn ngeunaan kontrak spasi (napel)

Dear Yohanes,

alatan kanyataan yén perang spasi lomba ieu accelerating, abdi hoyong pastikeun yén anjeun sadar sababaraha faktor penting jeung rék rencanana paguneman urang leuwih Skype. Inget yen urang babaturan extraterrestrial Pasifik ti spasi meungkeut bakal masihan kami titik énergi sarua jeung nol keur Bumi. Éta moal sabar formulir salah sahiji kakuatan militer di Bumi atanapi di spasi.

Informasi di handap ieu ditulis dina miring geus dibagikeun kalawan kuring batur sapagawean kuring Carol Rosin, anu sababaraha taun saméméh maotna digawé raket jeung Wernher von Braun. Carol na I anu dipake dina pajangjian dina pencegahan panempatan pakarang di luar angkasa, anu napel email ieu.

Catetan. eds:. Di handap mangrupakeun daptar koran dina sawatara warsih pamungkas

Hébat Kaluaran NEW: Mentri Federal pikeun Planning, Pamekaran sarta Reformasi Ahsan Iqbal ngusulkeun kerjasama antara Pakistan jeung Cina dina téhnologi spasi salaku bagian tina deklarasi bersejarah, nu kedah ngalih Hubungan antara Pakistan jeung Cina ka tingkat anyar [1].

konsékuansi kosmis pakarang spasi Naha kudu ngalarang pikeun ngawétkeun kahareup urang [2].

Perang dina spasi geus teu anéh dianggap lamunan a [3]

Olahan keur perang di rohangan (artikel dihandap): Satelit sarta rokét-tingali tegangan internasional. AS, Cina jeung Rusia Nyiapkeun pikeun perang di spasi [4]

Perang dina spasi nyaeta ngadeukeutan ti kantos. Cina, Rusia jeung Amerika Serikat anu berkembang nguji hiji cara anyar kontroversial ngeunaan ngabiayaan perang di spasi, sanajan aranjeunna kufur [5]

Perang Dunya Katilu di spasi? Kasalempang kreasi pakarang anti satelit Rusia [6] "The kanaékan badag dina pakarang dimekarkeun kakuatan dunya anti satelit diangkat masalah. Jawa barat bisa geura-giru jadi embroiled dina perang full-fledged kalawan Rusia jeung Cina di luar angkasa. "

Perang dina spasi geus teu anéh dianggap lamunan a [7]

[HR]

Simkuring meureun ngadeukeutan ka perang di jagat raya ti kantos sateuacan. Paling satelit ngorbit Bumi anu Amérika Serikat, Cina jeung Rusia. pakarang A tés panganyarna anti satelit teuing ulah mitigate horor nu.

Pikeun Star Wars éta, diantara lain perkara tandem Kolonel Philip Corso sarta General Arthur Trudeau, anu junun sadar proyék ieu. Kusabab 70. taun, aranjeunna junun némbak sababaraha ETV. Salaku eta nyebutkeun dina email di handap, dipaké pikeun aliran koheren
Keur disada kawas fiksi, tapi potensi nyata Star Wars téh rada nyata. Tur éta nanaon anyar. Takwa tina pajoang di jagat raya gaduh awal di sababaraha inisiatif ti Perang Tiis, kayaning sistem pertahanan rudal Star Wars Presiden Reagan.

Timbalan Sekretaris Pertahanan Robert Gawé Juni of anceman ieu diucapkeun dina Kongrés. Cenah yén téhnologi dimekarkeun ku AS nalika Perang Tiis ngamungkinkeun "proyék langkung tanaga, leuwih akurat, leuwih gancang, dina biaya handap." Mikir pikeun momen naon satelit tiasa ngalakukeun sagalana. tracking GPS jeung komunikasi nu gumantung aranjeunna. A Amérika ilmiah catetan nu satelit bisa decommissioned tanpa misil - saukur menyemprot cet atawa megatkeun anteneu lénsa.

Presiden Obama dipénta $ 5 milyar ti APBN fiskal keur 2016 sataun on pertahanan spasi.

A urut perwira Angkatan Udara ngawartoskeun ilmiah Amérika nu paling ti kamampuhan Amérika Sarikat dina spasi ieu nyebutkeun dina urutan pikeun ngirim sinyal jelas: Aya henteu aturan keur perang di spasi.

tulus,
Edgar

Edgar D. Mitchell, Doktor Élmu
Astronot on Apollo 14 lalaki kagenep pikeun ngeset suku dina Bulan
Konsultan pikeun énergi enol titik

Komunikasi Edgar Mitchell sarta John Podesta ngeunaan mahluk luar angkasa

bagian séjén séri

Leave a Reply