Wikileaks: Edgar Mitchell sarta John Podesta UFO (1 Bagean.): Sértipikat of kaaslian

9234x 01. 03. 2017 1 maca

Rebecca H. Wright Anyar, kuring nanya George Noory, abdi filmed kalayan anjeunna keur bagean-Na saluareun kapercayaan Gaia. Hiji bagian badag tina paguneman urang ieu fokus kana lima taun kuring spent gawé bareng Dr. Edgar Mitchell na nonprofit na Organisasi pikeun Panalungtikan énergi enol titik, Quantrek. Simkuring oge dibahas karya kuring ayeuna Institute keur eling Extraterrestrial (Institute pikeun Exoconsciousness) .Netušila I éta geura-giru sanggeus wawancara ieu kudu digawekeun ku Edgar meunang dina kaca munggaran ngaliwatan surelek Wikileaks ngaliwatan hacknutým John Podesta. Dina poé panganyarna, abdi disaksian kabingungan, panolakan jeung minat sabudeureun éta léak tina surelek ieu.

Salaku panalungtik a I nyaho hanjelu nu marengan usaha nunda babarengan carita warta, utamana lamun sagalana anjeun boga mangrupakeun acak e-surat, salah sahiji peserta maot jeung lianna geus sadia. Anjeun kudu balik on.

Wikileaks: naon atuh nyaho
Pikeun aksés abdi hoyong nawiskeun Anjeun sagalana kuring nyaho ngeunaan surelek ti Edgar Mitchell, anu dikirim John Podesta, sarta nu dipasang dina Wikileaks. Mangga tetep inpo ieu anu narima dina sumanget nu jadwal.

Dina bulan Agustus 2011 I dipindahkeun ka Washington, DC, dimana urang tadi keur ngagambarkeun Organisasi Edgar pikeun Panalungtikan énergi enol-titik, Quantrek.

Dina Maret 2014 kami Edgar via email ka Yohanes Podesta sarta asisten na Eryn Seppové nyoba ngajadwalkeun pasamoan jeung Edgar badarat. Eryn informed kuring ku telepon nu kantor Podesta hayang papanggih jeung Edgar. Hanjakal, rapat teu lumangsung. Edgar dicegah tina masalah kaséhatan iinditan jeung Podesta pas ditinggalkeun kampanye administrasi Obama ngeunaan Hillary Clinton.

Engké di 2014 sataun kuring réngsé nepi gawe Quantrek. Quantreku karya dugi lajeng laun ngaruksak. Sanajan kitu, Suzanne Mendelssohn na Terri Mansfield terus usaha maranéhna atas nama rencana Skype Edgar urang antara Edgar na landings. Email ti 2015 diterbitkeun Wikileaks usaha maranéhna pikeun ngajadwalkeun pasini. Pikeun pangaweruh kuring, ngayakeun rapat skypeové ieu antara Edgar na landings kungsi lumangsung.

Edgar Mitchell undur ti dunya ieu 04.02.2016.
Engké Edgar Quantrek ditutup sarta dipiceun tina loka. Lajeng anjeunna mimiti nagara kerjasama nutup ku pupusna dina Eben Alexander jeung Eternea.

Kuring ari di Washington, DC, sarta ngadegkeun hiji Institut keur eling ExtraterrestrialNu ngarojong jalma anu patepung jeung AND ngaliwatan panalungtikan sarta aplikasi tina eling manusa pangabisa leuleuy nyambung jeung komunikasi sareng mahluk luar angkasa. Karya ieu anchored dina taun mah pangalaman jeung Edgar na Quantrekem.

Wikileaks surélék anu otentik
e-mail Edgar urang John Podesta of 2015 diterbitkeun Wikileaks ieu otentik. Ieu hiji email Terri Mansfield ngaranna Edgar. email ngagunakeun wording sarupa jeung eusi ngagambarkeun loba surelek Edgar urang anu dikirim salila lima taun abdi tina gawé bareng anjeunna di Quantreku.

Signifikan tina e-mail diterbitkeun ku Wikileaks dina konteks kahirupan jeung karya Edgar Mitchell
Salian verifying katepatan tina email diterbitkeun ku Wikileaks, didieu aya wawasan abdi kana konteks email ieu - Edgar anu éta naon anjeunna terang na naha manéhna nulis email ieu. Di dieu kuring nampilkeun kana konteks ieu:

  1. Edgar éta wijaksana tur miboga integrasi akal cemerlang. pamendak na anu dumasar kana kasang tukang ilmiah na, sajumlah pangalaman paranormal tina karir professional na di militer jeung NASA. Engké hirupna, Edgar geus ngembangkeun pandang sorangan tina ningali mahluk extraterrestrial - dina karya maranéhanana pikeun ngahijikeun Quantrek Énergi enol titik, kelingan a ayana extraterrestrials. Katiluna hal ieu milik babarengan. Aranjeunna dina rasa leupas.
  1. Edgar miboga pangaweruh ngeunaan eling luar. Kalolobaan informasi ngeunaan mahluk alien datangna ti sumber éksternal (sering ti jeroeun pamaréntah). Edgar ogé listened sarta miboga paguneman panjang kalayan jalma anu dirina kalawan mahluk extraterrestrial encountered. Nuju tungtung hirupna, sarta anjeunna nampi confirming ayana mahluk extraterrestrial. Edgar tadi mamang ngeunaan ayana extraterrestrials? Edgar diteken informasi ti jalma anu geus patepung mahluk luar angkasa, anu anjeunna dianggap untrustworthy? Sumuhun, sering. Tapi dumasar kana waktu, anu informasi ngeunaan extraterrestrials nu kungsi akumulasi, janten pribadi. Kasimpulan mahluk extraterrestrial anu dirina dikumpulkeun laun robah téori ilmiah sarta aplikasi. The eling luar téh continuum a; Inpo nu laun integral tina, mindeng for hirupna hiji. Téh mangrupa prosés lengthy tina pangalaman nyaring tur informasi srze bedana pribadi anu pamustunganana matures kana hikmah. rusiah kanyahoan resides di unggal urang. Teu pilari mahluk luar angkasa, tapi eling batin, ngantosan bisa kapanggih. Unggal urang boga Kala sorangan pikeun awakening jeung pamahaman, Keur naon urang terang ngeunaan hubungan kami jeung eling luar, ayana extraterrestrial. Dina hal ieu, Edgar no béda ti anjeun atawa kuring.
  1. email Edgar ngawangkong ngeunaan mahluk extraterrestrial dina spasi meungkeut. "Inget yen babaturan extraterrestrial nonviolent kami ti spasi meungkeut bakal masihan kami énergi enol titik pikeun Bumi. " Dina cutatan ieu Edgar nujul kana sauntuyan eling holographic. Anjeunna boga di eling pikiran multi-dimensi, nu kuring yakin maranéhna kasurupan na mana ieu disiapkeun babagi kalawan Podesta. Ogé disebut kecerdasan sakumaha alien, atawa mahluk anu sumber tanaga na informasi. Naon universes meungkeut? Dugi neprolomíte watesan panca indera maranéhanana sarta ngaleupaskeun kakuatan mental kecerdasan-Na, anjeun teu tiasa ngabayangkeun eling multidimensional. Tapi sakali anjeun ngaliwatan panghalang tina panca indera, anjeun salawasna mikat naon perenahna tukangeun aranjeunna. Tanya sagala mahér agama atawa spiritual - eta metot jelema salawasna. Kusabab éta anjeun.
  1. Edgar dipindahkeun tebih saluareun elmu mainstream. Lamun salah sahiji tujuan utama elmu ieu Ngalanglang wewengkon unanswered, teras Edgar excelled di wates. Élmu pikeun anjeunna éta lain latihan intelektual mere on isu jeung gagasan. Pikeun elmu Edgar ieu rooted dina eling tina pangalaman manusa dina sarta luar widang eling.
  1. Edgar mutuskeun pikeun meunangkeun aub dina timnya jalma ilmiah anu geus ngalaman kontak kalayan extraterrestrials, telepaths sarta manggihan instrumen widang énergi nol. Anu naha kuring ieu dipenta pikeun gabung karyana: Kuring kungsi kontak telepathic kalawan extraterrestrials saprak budak leutik. Loba élmuwan hébat nyimpen asal gagasan jeung téori na kana misteri kreativitas, intuisi. Edgar indit undak salajengna nalika anjeunna dibuka kaahlian jeung pangaweruh jalma anu geus ngalaman kontak kalayan extraterrestrials.
  1. Edgar kadatangan rongkah pikeun Quantrek. Manéhna hayang nyieun hiji organisasi nu bakal Nol-Point énergi mainstream. Anjeunna saw planét Bumi bercahya ku énergi enol titik, nempo lampu bersinar dina tempat poék kénéh nempo énérgi cahya devoid sahiji perusahaan pandang jeung mitos larangan. Ku alatan éta, Edgar mutuskeun pikeun alamat pausahaan énergi Transnasional na billionaire. Quantrek lain bisnis leutik, ieu parusahaan visioner nu diperlukeun billionaires rojongan finansial, nu hiji juta duit jajan mere. Suzanne Mendelssohn pikeun anjeunna pikeun ngumpulkeun dana.
  1. Edgar éta pacifist a. Podesta wrote ngeunaan mahluk extraterrestrial damai. Edgar éta sobat deukeut jeung batur sapagawean Carol Rosin, anu digawé kalayan Werner von Braun. Carol mangrupakeun pacifist jeung aktivis. Carol na Edgar éta deeply paduli pakarang dina spasi jeung anceman aranjeunna pasang aksi keur lomba manusa kami sarta planét urang. Edgar éta unik di yén éta miboga atikan militer. Dina taun saterusna, manéhna maksa dina karapihan sakumaha hijina pilihan wijaksana. Dina 2005 anjeunna nominasi Hadiah Nobel Peace.
  1. Edgar éta jelema nu tindakanana dumasar kanyataan a. Nyebarkeun interventions pamaréntah aimed mun suppressing leakage sapertos inpormasi ngeunaan kontak alien, tanaga enol titik, anu gaib jeung eling luar. Anjeunna hiji jelema nu tindakanana dumasar kanyataan ngeunaan von Braun Dinyana Project Bluebaum o palsu UFO rencanana sarta serangan palsu. Anjeunna hiji jelema nu tindakanana dumasar kanyataan sakumaha ogé kana pamadegan Hollywood AND. Sarta eta oge realistis dina watesan neraskeun persépsi umum tina UFO salaku bahaya dijieun ku pamaréntah dina raraga neangan targét-targét militér elmu militér - DARPA nyengkram AND.
  1. ieu publikasi pulitik Edgar urang éta masalah primér. Nalika perencanaan pasamoan anjeun di Washington, DC, Edgar diusahakeun sangkan Podesta diterbitkeun kontak extraterrestrial. Anjeunna henteu perlu pangakuan pulitik karya maranéhanana. Sapanjang hirupna, Edgar geus ngembangkeun pangakuan pribadi sorangan anu ayana extraterrestrial. Dibikeun jero pangaweruh ngeunaan Podesty alien mahluk Edgar dianggap yén Podesta sarta miboga pangalaman sarupa. kituna Edgar longed pikeun dialog teuing lega jeung Podesta, urang bahas kumaha carana urang salaku hiji bangsa, salaku spésiés manusa, pindah ka hareup dina hubungan kami jeung extraterrestrials. Kumaha carana nyieun hiji realitas yen ngawengku énergi enol titik, eling na ayana extraterrestrial.
  1. Edgar éta hiji insinyur. Anjeunna dimangfaatkeun teori ilmiah sarta aplikasi praktis. Eta disaksian papanggihan enol énergi titikYén digawé jeung hayang nyandak lengkah saterusna dina ngembangkeun maranéhanana dina skala nu leuwih gede. Dina email-Na, Edgar dipénta wawancara kalawan landings anu bakal nyieun dasar keur lengkah munggaran dina kerjasama manusa-extraterrestrial damai, produktif jeung cageur dina widang énergi enol-titik.
  1. Edgar éta hiji lalaki ibadah. Anjeunna ngalahir kana kulawarga Baptis sarta dibawa nepi salaku Baptis. Acan anjeunna a mystic anu ngaapresiasi metafisika. Salaku mystic a Edgar terus ngahontal keur kanyahoan, kalanggengan, catetan lapangan mahluk extraterrestrial. dina umur heubeul bareng jeung matematika Jerman Walter Schempp ngembangkeun hiji téori hologram kuantum. Wartawan Larry Lowe nyandak karya Edgar urang unggulan dina integrasi élmu fisik sarta metafisik. Edgar hayang ilmiah nalungtik kumaha eta communicates kalawan élmuwan mystic, kumaha élmu fisik sarta metafisik tiasa kalibet dina dialog ngeunaan integrasi maranéhanana.

Gabung masarakat inisiatif CE5 tina Céko
Patarosan panungtungan:
Lamun mikir ngeunaan email Edgar urang diterbitkeun dina Wikileaks, nanya ka diri:

Dimana urang bakal jadi kiwari lamun anu bakal kajadian pasamoan jeung Edgar Podesta?

Urang ukur bisa ngabayangkeun eta. Najan kitu, ayeuna nu urang mikir ngeunaan eta, urang nyieun hiji rohangan pikeun komunitas manusa-alien ditumbukeun ngaliwatan éta eling luar. Ieu tempat Edgar dipingpin.

Komunikasi Edgar Mitchell sarta John Podesta ngeunaan mahluk luar angkasa

bagian séjén séri

Leave a Reply