personalities penting tur reliance maranéhanana dina bantuan clairvoyants

7760x 04. 07. 2018 1 maca

Aya hal nu dipikaresep di pancen sagalana ti Afrika Bushmen ka Presiden ti nagara panggedena di dunya. Simkuring nuju ngawangkong ngeunaan métode untraditional of forecasting, kayaning astrologi sarta clairvoyance. kapribadian nu pangseringna resorted - nu Birokrat kahirupan manusa nu nyandak kaputusan penting, kaasup solusi militer-pulitik.

Fuhrer astrologer pribadi

Kabéh gaib nu salawasna tumiba dina lapisan dipikaresep "otoritas kompeten". Sanajan kitu, éta heyday rongkah ngahontal hiji "astrologi pulitik" dina hiji waktu Katilu Reich. Hitler Anjeunna biasana mistik sarta nembongkeun suku pisan dina gaib, utamana jalma wétan. Perlu dipikanyaho yén dina taun 1923 salah sahiji astrologer Jerman dipigawé divination kahareup "demonic" Fuhrer teu Resort ka kampanye pulitik di gugur. Urang kabeh terang kumaha kudéta Nopémber urang gagal dina Munich. Lajeng sugan 20 kriminal panggedena. abad nimbangkeun balik hubungan -na pikeun astrologi.

Dina ahir taun 1933 loba astrologer bisa jadi di layanan ti Socialists Nasional sarta geura-giru ngartos naon prediksi ngeunaan hiji realm nu anyar tina kamungkinan na naon henteu. Seers uncomfortable boh ngiles tanpa renik atanapi anu dikirim ka camp konsentrasi Sachsenhausen.

Waktu éta anjeunna dianggap pangalusna astrologer panasehat pribadi keur Hitler urang clairvoyant Erik Jan Hanussen. Tapi lukisan visioner nya ku kasalahan utama Hitler urang jeung ngéléhkeun division Jerman, pamingpin sababaraha taun sarta henteu resep Hanussen ieu pamustunganana dipiceun.

coven rusiah di Wartburg Castle

... 15 isuk. March 1938 éta padumuk ti kota leutik Thuringian of Eisenach, nu ngarupakeun puseur geograpis Jerman, awakened ku noise mesin. Sanggeus jalan gunung serpentine well-groomed ngarah kana luhureun gunung Wartburg, dimana saprak 1607 ayana puri eponymous satria urang, éta pindah cavalcade mobil.

Ieu masih kedah nyebutkeun yén Eisenach jeung gunung kalawan benteng dicoo dina sajarah rada peran misterius Jerman urang.

Dina taun 1521 - 1522 dieu cicing hiji garéja pembaharu hébat Martin Luther. Nurutkeun legenda, anjeunna sakaligus mucunghul dina Iblis sél, satutasna Luther threw hiji inkwell. Saprak harita, tembok kai ti jaman ka jaman muncul kokotor poék tinta nu teu bisa dikumbah. Tur éta didieu yén mucunghul dina wengi Perang Dunya II. Sajauh, teu saurang ogé bisa ngajelaskeun fenomena ieu ... Hayu urang balik deui ka benteng heubeul.

Wartburg

Aya geus hiji acara ngeunaan mana anjeunna weruh ngan sababaraha urang. Dina rasiah mutlak aya pasamoan astrologer na soothsayers Katilu Reich, dimana maranéhna dibahas masa depan Jerman.

Jumlah partisipan aktif dina éta rintakan, pending a inisiatif pribadi tina Menteri propaganda Dr. Joseph Goebbels (jeung eta dipikaharti yén sanajan ku idin ti Fuhrer) equaled belasan. Perlindungan ieu dipercayakeun ka SS Unit sarta grup husus pagawé Gestapo kecerdasan teknis radio, dilengkepan sarana panganyarna tina eavesdropping. Mentri Reich sarta bisa ngadangu sagalana yén spoke dina bunderan sempit ngeunaan magicians profésional Jerman.

Hanjakal, ampir kabéh rékaman, tur sanajan peserta rapat ieu, geus fallen kana oblivion. Sanajan kitu, salah sahiji peserta dina pasamoan, urut Hauptmann SS, pikeun sababaraha alesan dismounted di Sachsenhausen, Auschwitz, tapi peran ngawas. Aya ieu kawengku ku Soviet na dikirim ka camp kuli corrective Temnikovského teuas.

tawanan miboga, kawas loba batur, sanggeus sentencing digawekeun pikeun sahenteuna sapuluh taun. Tapi 1955 rektor Konrad Adenauer yakin Nikita Khrushchev, jang ngosongkeun sakabeh tahanan. Ieu lumangsung di 1957 sataun. Anjeunna panungtungan katempo Hauptmann SS dina platform sahiji Stasion kareta api di nu poek di Mordovia, lima ratus kilometer wetaneun Moscow. Anjeunna teh 28. August 1955.

Ayeuna tawanan nu dikonfirmasi informasi pisan modest tur lengkep ngeunaan rapat di Castle Wartburg, anu Germans diteundeun rusiah meh ieu dipikawanoh mung wakil pangluhurna ti kakaisaran jeung sababaraha urang di Moscow.

Naon aranjeunna ningal magicians

Ku kituna, éta nyebutkeun 1938 sataun tur Wartburg ngayakeun pasamoan tina astrologer pangalusna di Jérman Nazi. Ngahanca visi maranéhanana nyaéta ieu: Jérman mangrupakeun dina brink tina Perang Great. Taun ieu pisan cocog pikeun pangarampasan pakarang Cékoslowakia jeung "pembebasan" tina Sudetenland. 1939 sataun oge di ni'mat disebut solusi. Patarosan Polandia. Peserta rapat unanimously ngomong yén Warsawa moal meunang rojongan ti sponsor, nyaéta Inggris jeung Perancis. Jeung karuksakan Perancis bakal pangalusna sataun 1940.

Ngeunaan perang jeung Rusia, teras aranjeunna yakin bakal taun pangalusna 1941 na 1946. Tapi Industri Rusia jeung militér lalaki kuat sarta taun 1946 bakal jadi kuat yén euweuh kakaisaran jeung Uni Soviét teu tiasa Cope. Rusia meunang tanpa rojongan ti sekutu. Pangalusna bakal serangan kejutan dina satengah kadua Méi 1941.

Kabéh oracles konsistén pamadegan yén perang bisa jeung kudu meunang salila kampanye militer panas tunggal, tapi teu engké ti tungtung Oktober. Aranjeunna disebut pendapat Napoleon na Bismarck, anu dianggap perang kalawan Rusia di usum pikeun perjuangan sia sia.

Personalities jeung pamilon dina rapat

Diantara peserta pasamoan éta profésor Munich anu "nempo" rugi hébat Wehrmacht di gugur sarta usum 1942 dina shores sahiji walungan Rusia hébat Volga écés, komo pupusna satengah juta prajurit Jerman dina widang Rusia dina usum panas tina 1943.

Pikeun pagelaran ieu, ieu jelas yén Amerika Britania jeung bakal ngamimitian perang nyata jeung kakaisaran ukur keur 1943 di kidul jeung di 1944 kalér. Ampir kabéh "aranjeunna ningal" seuneu jeung karuksakan di katedral di Königsberg, nu éta di 1333 diwangun di Gunung Royal. Laporan ieu plunged hadir tur jalma anu ngan listened kana kaayaan dejection. Memang bener yén dina pintonan pesulap handap ti Wetan Prusia, pituin ti Konigsberg, ditiup catetan tina harepan.

Dina visi na bakal disimpen kuil tur meunang gaya pinuh ku pilihan esoteric na persis genep ratus genep puluh genep taun sanggeus yayasan na. Ku kituna, dina 1999. Éta pikaheraneun yén rekonstruksi tina katedral di Kaliningrad (anu éta nami nu dibawa ka Königsberg sanggeus perang) ieu ampir réngsé dina taun ieu.

Tapi hayu urang balik ka sataun 1938. Pamilon dina satru militér antara Rusia, Inggris jeung Amerika anu dilawan tur bakal dumasar kana hiji mumusuhan umum nuju Fuhrer na Reich. Sanajan kitu, pilari ka astrologer hareup diprediksi yen taun 1946 bakal jadi taun robah dina hubungan ti Washington, London jeung Moscow jeung urut sekutu jadi musuh.

Hubungan Cuaca warming

A "warming" nu tangtu Hubungan lumangsung ngan sanggeus sataun 1953, anu bakal di taun pupusna Stalin urang. Sedengkeun dua kajadian penting, nyaéta mumusuhan tina Sekutu Kulon jeung Rusia ogé pupusna pamingpin beureum, aya persis dalapan sarta lima belas taun sanggeus pasamoan éta, nu underpins Maret 1946 1953 na Maret. Ngan ngelingan yén Britania Sir Winston Churchill spoke kalawan ucapan fultonskou kawentar na, nu ditandaan awal Perang Tiis, 5. March 1946 na 5 Stalin maot. March 1953.

Kumaha, teras, tapi pikeun Jérman ngaliwatan perang kahareup? Di dieu seers teu nyebutkeun bebeneran. Vaguely jangji yén nagara éta antukna bakal turun jalur anyar jeung eta bakal di Méi 1945. Kabeneran aya nu aya variatif pendapat. Sababaraha diprediksi tanggal tina kadalapan, anu batur kasalapan, sarta acan aya parobahan wates nagara. Mismatch dina nubuat disababkeun murka Hitler urang. Anjeunna mutuskeun pikeun ngahukum jelema nu anxiously dibagikeun pintonan maranéhanana dina pihak nu eleh Jerman sarta sebaran na. ketidakadilan bersejarah ieu bakal lepas opat puluh-opat taun lajeng bakal ulang ngahiji Jerman.

May 1945 lajeng dikonfirmasi ampir sakabéh ramalan astrologer kakaisaran pangalusna.

Arsip SS nyumput prediksi

Ieu seemed yén sagalana kungsi réngsé sarta yén sakabéh bahan jeung jalma anu dihadiran pasamoan Maret taun 1938, ngiles salawasna. Tapi wahyu panganyarna kapaksa loba Rahasia peneliti Perang Dunya II sarta Reich Katilu ngeunteung kana kanyataan yen bagian tina bahan anu patali jeung pasamoan tina ragrag kana leungeun Sekutu.

Amerika nempatan Thuringia dina April 1945, bari pasukan Soviét kungsi anjog saméméh gugur taun éta. Sigana yén Amerika tadi nyatu waktu wawancara warga satempat tur ngajalajah labyrinths wartburgského puri.

Hal ieu ogé dipikawanoh éta Uni Soviét junun ngahontal trophy salaku instrumen unik nu dijieun dina ordo pribadi Hitler urang. Ieu coronagraph nu. Ieu teu dirancang keur nangkep aktivitas solar, tapi keur prediksi astrological karakter militer-pulitik. Unit nu teu digawe leres, tapi insinyur Soviét repaired dinya gancang, lajeng ieu diliwatan stasiun astronomi deukeut Kislovodsk. Keur naon tujuan tapi ieu dipaké teu dipikawanoh. Jalma anu éta akrab jeung masalah, ceuk nu KGB Umum Georgy Rogozin salila panalungtikan nya dipake arsip direbut tina SS, mimilukeun gaib.

Phantoms kakaisaran di Tibet dina kutub

Kabéh sajarah ieu masih ngakibatkeun naékna patarosan anyar. Di dieu aya sababaraha di antarana:

- Naon ekspedisi pilari SS diayakeun di handapeun naungan nu gaib jeung mistis organisasi Ahnenerbe, dina tebih Tibét Dina 1938? Sarta naon SS ekspedisi sejen di Antartika ambisi?

- Naha nya éta percobaan Nuremberg jadi sharply interrupted nu questioning Standartenführer SS Wolfram Sievers, Sekretaris Jenderal Ahnenerbe, langsung saatos manéhna mimitian méré ngaran ka hiji jalma husus, sarta naha Kolonel SS umum ieu dibales gancang-salah sahiji penjahat perang paling utama tina Reich Katilu?

- Naha Dr. Cameron, anu kungsi jadi anggota rombongan AS di Nuremberg sarta aktivitas diulik Ahnenerbe, teras ngajurung hiji proyék CIA Blue Bird, nu ngembangkeun lumangsung dina psychoprogramování na psychics?

- Naon éta sajarah aneh nyungsi awak Monks Tibét di baju seragam SS di bunker Hitler urang di tungtung perang?

- Naha Ahnenerbe hastily kaluar dokuméntasi tina laboratorium ilmiah sarta masyarakat rusiah sapanjang kalawan arsip ngeunaan jasa husus dina unggal nagara anjeunna ngalaman ngan meunang Wehrmacht?

Awon dina merangan jahat misalna, kayaning Nazism éta aya waleran kana patarosan ieu. Nazism nu mustahil mun dipikir anu tungtungna ngiles, ngan ngajanggélék jadi gerak antihuman lianna. Nu awon nyaeta aranjeunna pretend nu leres henteu sual sabenerna aya!

Artikel nu patali

Leave a Reply