Grendeng kana sirah tina Sphinx

5441x 01. 11. 2013 1 maca

pagawe naon aya naon di 1925? Naon di jero? Proyék ilahar di malikkeun Sphinx.

Ieu sugan salah sahiji gambar favorit urang ti baheula jeung sugan salah sahiji funniest nu! Anjeun bakal nyaho persis mana ieu gambar husus dina ieu dicandak?

lukisan kasebut tanggal 15.prosince 1925 nempokeun jeung karya restorasi sahiji titik paling narik of view, dilumangsungkeun ku E. Baraize Tembok Sphinx di Giza.

Sigana nu di luhur kapala Sphinx nangtung worker dina liang pikeun nyambungkeun makuta komposit on kapala peringatan teh. Terus terang, pami kitu mah malah sadar ayana unsur saperti dina luhureun sirah Sphinx?

Sakali anjeun buka katingal di Sphinx, inget gambar ieu ... Kahirupan bakal ngajarkeun anjeun!

sumber: Facebook

Artikel nu patali

Leave a Reply