Sarat & Kaayaan

I. dibekelan bubuka

I.1 istilah jeung kaayaan dieusian dina perjangjian beuli nurutkeun ka § 2079 et seq ieu. Hukum euweuh. 89 / 2012 Coll., Code Sipil, sakumaha diralat (hereinafter Code Sipil atanapi peso), keur meuli jasa dibayar disadiakeun jeung barang dina e-warung di ramatloka ieu (subyek beuli), anu pesta petugas salaku seller sarta nyusun meuli, menyimpulkan liwat situs web www.suenee.cz completing sarta ngirimkeun ordo.

I.2 istilah jeung kaayaan ieu nangtukeun tur nangtukeun hak sareng kawajiban pembeli na sellers, nu petugas jaba ieu.

Dina urusan moal timbul dina perjangjian pameseran ayat. 1 jeung istilah jeung kaayaan ieu, hubungan ieu diatur ku Code Sipil jeung hukum dina perlindungan konsumen.

I.3 Dina kasus artikel mayar na tarjamahan bayaranObjek beuli teh produk tina hak cipta intelektual sarta kituna dilarang sagala sebaran na atawa rezeki ka pihak katilu tanpa idin. Ku concluding kontrak beuli meuli narima yén sagala pamakéan inpormasi nu dina mata pelajaran sapertos tina meuli jeung sukses atanapi gagal hasilna tina ieu téh ukur aya dina tangan tina meuli jeung panulis teu nampa tanggungjawab nanaon. Dina obyék misalna hiji tina beuli meuli bisa manggihan informasi ngeunaan produk atawa jasa pihak katilu. Inpo ieu mangrupa ukur rekomendasi sarta ekspresi pamadegan kana masalah.

II. pesenan

II.1 meuli ngumumkeun yén manéhna téh akrab jeung sagala informasi anu patali jeung pesenan na eta di www.suenee.cz. Meuli pesenan subyek beuli ku completing hiji formulir urutan éléktronik via website http://www.suenee.cz/objednavka atawa situs nu dipilih artikel. meuli wajib mesen saméméh ngirim eta dipariksa sarta repaired, upami perlu. urutan dikirim keur jum'atan mengikat jeung meuli na seller dijieun silih hak jeung kawajiban, nyaéta. seller The satuju nyadiakeun nu meuli jeung item nu dibeuli meuli satuju mayar jual beuli. The meuli ngirim pesenan ka confirms yén manéhna téh dalit jeung istilah keur meuli dina website Sarat & KaayaanTur satuju sareng maranehna. istilah jeung kaayaan ieu bagian integral tina perjangjian beuli, nu geus menyimpulkan ku completing sarta ngirimkeun ordo.

III. Jual beuli, invoice

III.1 The recap tina urutan jeung dina Web di http://www.suenee.cz/objednavka Anjeun ningali harga ahir barang atawa jasa. Seller teu nanggungjawaban kana sadaya pikeun PPN, nyaéta. hargana kitu final.

III.2 invoice: Palaksanaan pangmayaran dijieun dina kontrak dikaluarkeun ku Seller ka meuli hiji invoice, anu boga fungsi minangka bukti meuli barang. mayar ieu dibuktikeun operasi perbankan.

IV. Metodeu na formulir pembayaran

IV. Metoda pamayaran 1: padika pembayaran disambungkeun ka parusahaan pembayaran gateway Gopa Ltd.Nu nyadiakeun téhnologi aman, ditampa ti kartu kiridit na Mindahkeun bank online. angka kartu kiridit, angka kartu kiridit sareng kecap akses pikeun asup ka bank éléktronik ngagunakeun channel aman tur dipercanten tina Gopa Ltd. Keur operasi gateways pembayaran solely jawab spolčenost Gopa Ltd.

IV. pilihan pamayaran 2:

    1. Bank mindahkeun ka Putra akun seller urang.
    2. Kartu dina garis kiridit: Visa, Visa éléktron, MasterCard, maestro.

IV.3 Bentuk pembayaran: Pembayaran téh mungkin ngan sakali, mayar di installments teu mungkin.

V. ditarikna ti kontrak - Prosedur keluhan

V.1a Za jasa disadiakeun Seller warrants garansi kapuasan jeung duit deui garansi pikeun 14 poé. Dina mangsa ieu anjeun ngagaduhan hak mundur ti kontrak tanpa méré alesan wae, periode ditarikna dimimitian dina dinten nuturkeun resi sahiji objek pameseran.

V.1b Keur barang ditawarkeun, seller jaminan jaminan nurutkeun hukum. dina periode poé 14 Anjeun boga hak mundur ti kontrak tanpa méré alesan wae, periode ditarikna dimimitian dina poé di handap nu resi sahiji objek beuli dina kemasan aslina, kaasup sagala asesoris.

V.2 Pikeun laksana katuhu ditarikna must of ditarikna na ti kontrak ku seller dina bentuk Peta sapihak (contona, surat dikirimkeun ngaliwatan layanan pos, fax atawa e-mail). Anjeun bisa make formulir model napel pikeun ditarikna, tapi teu tanggung jawab anjeun.

V.3 Sasuai jeung deadline pikeun ditarikna ti kontrak, ieu cukup pikeun ngirim ditarikna saméméh deadline relevan.

V.4 Konsékuansi tina ditarikna

  1. Lamun mundur ti kontrak ieu, urang bakal mulang ka tanpa jeda undue, dina poé 14 ti beurang nalika urang sadar bewara anjeun ditarikna, sadaya pangmayaran anu ditampi ti anjeun, kaasup waragad pangiriman (iwal pikeun béa tambahan ditanggung salaku hasil anjeun metodeu dipilih tina pangiriman yén mah béda ti nu tipe mahal sahenteuna tina pangiriman baku ditawarkeun ku urang). Reimbursement ngagunakeun hartosna sami pembayaran Anjeun dipaké (a) pikeun urus awal, iwal mun geus dinyatakeun sapuk (a) disebutkeun. Dina henteu bisi sahingga moal ngahasilkeun béa nanaon. Mayar deui sanggeus narima barang balik, atawa lamun ngabuktikeun yén anjeun dikirim barang (a) deui, whichever asalna munggaran.
  2. Tega biaya langsung tina balik barang. Nu pancénna ukur keur panurunan dina nilai ku penanganan barang lianna ti éta anu diperlukeun pikeun ngadegkeun alam jeung pasipatan, kaasup pungsi na.

formulir baku V.5 pikeun ditarikna (Eusian lembaran ieu sarta ngirimkeunana deui ngan lamun maranéhna rék mundur tina kontrak)

  1. Bewara tina ditarikna
  2. Addressee (didieu konsumen inserts nami, alamat jeung e-mail alamatna):
  3. I / Simkuring (*) hereby masihan bewara yen kuring / Simkuring (*) kontrak of diobral barang (*)
  4. Maréntahkeun (*) / narima (*)
  5. Ngaran na surname sahiji konsumen / pamakéna
  6. Alamat Consumer / Consumer
  7. Signature sahiji konsumen / pamakéna (ngan lamun formulir ieu dikirim dina formulir kertas)
  8. Tanggal (*) Hapus sakumaha luyu atawa tambahkeun data.

V.6 Ditarikna bisa dipigawé sacara éléktronik ku email petugas, Lajeng nulis ka alamat seller dituduhkeun dina kaca handap petugasSalawasna kalawan pernyataan anu meuli withdraws ti kontrak jeung ngalampirkeun salinan tina invoice - dokumen pajeg. meuli bakal nampa catetan kiridit keur jumlah pakait jual beuli produk online dibeuli. jumlah bakal mulang no saterusna ti 30 poé ti pangiriman demonstrable tina e-mail ku ditarikna nu.

VI. tanggung jawab

tanggung jawab VI.1 keur eusi Ramat: Kaca Wéb bisa diropéa tanpa aya bewara.

VII. kalaluasaan

seller Déklarasi VII.1Seller satuju ka pinuh hormat ka karusiahan data pribadi jeung pausahaan tina meuli, nu aman ngalawan aksés diidinan sarta nyegah nyalahgunakeun. Informasi nu asupkeun di aplikasi diperlukeun pikeun ngaidentipikasi meuli. Éta téh dipaké pikeun palaksanaan sakabéh bisnis, kaasup operasi akuntansi anu diperlukeun, ngaluarkeun dokumén pajeg, idéntifikasi, pangmayaran cashless sarta pikeun ngahubung sareng meuli.

VII.2 data lengkep tur data purchasing keur meuli disimpen dina database sareng kaamanan stringent ngalawan nyiksa tur teu disadiakeun ka pihak katilu.

VII.3 Dina pamundut, upami mungkin langsung na aya tulisan ngabéjaan lamun na naon data pribadi kami geus dirékam ngeunaan anjeun. Lamun, sanajan usaha urang, akurasi informasi sarta timeliness anu dirékam informasi lepat dina pamundut anu bener.

VII.4 milih Out

  1. Urang ngagunakeun informasi Anjeun tetep anjeun informed ngeunaan produk jeung jasa kami atawa manggihan pamadegan anjeun dina eta. Partisipasi dina acara sapertos anu tangtu sukarela. Mun anjeun teu satuju, anjeun tiasa ngawartosan urang iraha wae supaya urang bisa meungpeuk data anjeun sasuai.

VII.5 Sakabeh teks Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, mangga buka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

VIII. dibekelan final

VIII.1 Indikasi ayana, alam jeung kaayaan keluhan Consumer extrajudicial kaasup informasi nu bisa kajawab kalawan keluhan ka otoritas atanapi kaayaan pengawasan Musyawarah

  1. resolusi sengketa alternatif esp Ngaliwatan mediasi atanapi arbitrase (arbitrase).; resolving sengketa di manner ieu dumasar kana partisipasi sukarela duanana pihak, objektivitas na impartiality sahiji cara ngagawe.
  2. awakna Pengawas sarta ngadalikeun tina administrasi kaayaan, Céko Trade Inspection. Czech Trade Inspection inspects na supervises jalma légal jeung alam ngajual atawa supplying produk jeung barang ka pasar, nyadiakeun jasa atawa mawa kaluar kagiatan séjén nu sarupa dina pasar domestik, nyadiakeun kiridit konsumen atawa ngoperasikeun hiji pasaran (pasaran), iwal dina panerapan husus henteu laksana pangawasan ieu lain kantor administrasi (informasi salajengna ieu dikandung dina Act euweuh. 64 / 1986 Coll., anu inspeksi dagang Czech).

VIII.2 éféktivitas

  1. istilah jeung kaayaan ieu datangna kana efek dina 20.02.2017. Émbaran ieu komunkasi via website www.suenee.cz atawa saluran informasi sejen, biasana ku e-mail. Seller cadangan hak ngarobah istilah jeung kaayaan ieu. Unggal versi anyar tina istilah komérsial nyaéta sadia dina website www.suenee.cz sarta dituduhkeun ku tanggal éféktif. Kabéh pesenan nu salawasna diatur ku versi ayeuna tina hal perdagangan.