Vitamin B6 ngabantuan jalma apal impian

5923x 14. 11. 2019 1 maca

Panalungtikan anyar Universitas Adelaide Anjeunna manggihan yén nyokot vitamin B6 bakal mantuan jalma apal impian anjeun. Hiji studi kana kaahlian perceptual jeung motor aub pamilon 100 ti sabudeureun Australia nyokot dosis poean luhur suplemén vitamin B6 waktu sare pikeun lima.

pamilon pangalaman anu ngawasa vitamin B6

randomized (acak dipilih - pozn.překl) Ulikan Placebo-dikawasa dirékam pamilon anu ngawasa vitamin B240 6 mg geuwat saméméh waktu sare. Saacanna nyoko asesoris, loba pamilon jarang apal impian kuring, tapi di tungtung pangajaran dilaporkeun pamutahiran signifikan.

Sapertos anu pendapat maranéhna:

"Ieu sigana anu lamun eta sumping waktos keur impian abdi nya caang tur caang. Ieu oge gampang apal ".

"Impian abdi anu langkung nyata, teu bisa antosan mun buka bobo jeung impian!"

panulis Panalungtikan Dr. Denholm Aspy departemen psikologi sahiji Universitas ngadawuh:

"Hasil kami némbongkeun yén nyokot vitamin B6 ningkatkeun kamampuan rahayat pikeun ngelingan impian. Urang kapanggih perbaikan dibandingkeun jeung pamadegan anu narima placebo. Vitamin B6 mangaruhan vividness, bizarreness atawa warna tina impian maranéhanana sarta henteu mangaruhan aspék séjén tina pola sare maranéhanana. Éta kahiji waktos nu hiji ulikan ngeunaan épék vitamin B6 jeung vitamin B séjén impian ku grup sapertos badag sarta rupa-rupa jalma. "

Dr Aspy nyebutkeun:

"Sing rata spends ngeunaan genep taun ngimpi hirup nya. Lamun urang tiasa ngahontal kajelasan jeung ngadalikeun leuwih impian maranéhna, urang lajeng bisa ngamangpaatkeun produktivitas impian urang. ngimpi Lucid, dimana anjeun terang yen ngimpi bari ngimpi ieu masih jalan, ngabogaan loba mangpaat poténsial. impian Lucid bisa dipaké pikeun nungkulan nightmares, pengobatan phobias, kreatif ngarengsekeun masalahna, ngaronjatkeun kaahlian motor komo pikeun mantuan di rehabilitasi tatu fisik.

Lamun hayang boga impian lucid, éta pohara penting pikeun mimiti diajar apal impian rutin. Ulikan ieu nunjukkeun yen vitamin B6 bisa jadi salah sahiji cara urang tiasa mantuan urang jeung kaahlian pikeun mantuan. B6 vitamin anu kapanggih sacara alami di sagala rupa pangan -. Séréal sakabeh, legumes, bubuahan (cau, alpukat), sayur (kangkung jeung kentang), ogé susu, kéju, endog, daging beureum, ati jeung lauk "

Anjeun apal impian anjeun?

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

Leave a Reply