Leuwih ti 7 observatorium astronomi ditutup sanggeus sighting UFO di Panonpoé

444379x 14. 09. 2018 1 maca

09.09.2018 ngungsi FBI Observatorium Solar Nasional (National Solar Observatorium) dina Sunspot, New Mexico. Tanpa spésifikasi salajengna eta ngan ka nu ieu geus rengse alesan kaamanan. Sakabeh aréa sabudeureun observatorium ieu diberesihan. Sipil sarta hususna staf ti Observatorium geus di teu diwenangkeun.

Ieu kudu dicatet yén observatorium nu perenahna deukeut Roswell, anu jumeneng kawentar nuhun Kajadian di Roswell Juli 1947. Ieu oge kaayaan anu sarua nu éta tebih ti Roswell lokasina area 51.

NASA salajengna diusahakeun ngajelaskeun kaayaan ku nyebutkeun yén alesan pikeun panutupanana dua observatorium lunar anu nyebrang di hareup Sun: "09.09.2018 ngumumkeun Solar Cim Observatorium (SDO) di handapeun NASA katalungtik yén dua bulan saméméh nyebrang panonpoé."

transit Hal ieu dipikaharti salaku hal nalika panitén jeung obyék observasi bakal maot awakna celestial sejen.
bulan moal ngarobah arah. NASA, kumaha oge, ngajaga nu dina watesan SDO kana fenomena nu lumangsung geuwat 2x sakaligus, nu rada mahiwal jeung teu ngajelaskeun prosedur FBI. Sajaba eta ieu nembongkeun yen salian Observatorium Solar Nasional u Roswell Maranéhanana ampir cara sarua jeung dina waktos anu sareng ngungsi observatorium lianna di Australia, Chili, Spanyol, dua di Hawaii tur Pennsylvania. Dina waktu nu sarua, sakabéh observatorium anu dipegatkeun sadayana kaméra Web nu ngidinan observasi umum ti Sun:

  • Sumbu Network Kubah Kamera 232D lokasina di Sydney (Australia)
  • kaméra ramat soar Observatorium - The Southern Astrophysical Panalungtikan teleskop di Chili
  • BRT teleskop Tenerife web Cam di Spanyol
  • kaméra ramat on Mauna Kea Observatorium di Hawaii Hilo Universitas
  • Web Cam Observatorium Kanada-Perancis-Hawaii teleskop di Hawaii
  • kaméra ramat on Jat Observatorium di Fairless Hills, Pennsylvania

Transit Moon méméh Sun

Saméméhna transisi Bulan saméméh panonpoé dipikawanoh salaku samagaha jeung istilah maranéhna kabéjakeun, sarta salawasna dipikawanoh sateuacanna. Dina tanggal sagala 09.09.2018 acara sapertos hiji teu dilaporkeun.

The misteri tina masalah nu leuwih! 11.09.2018 (ie, dinten anu sami lamun 17 sababaraha taun ka pengker aya Kajadian 9 / 11) Dinten ngumumkeun hiji panitén amatir Maria G. Hill (Salem, Indiana, AS), yén Aisyah junun nyandak gambar tina hal rada rongkah di sakuriling panonpoé urang. Ieu mangrupakeun obyék disc ngawangun badag dibiruyungan runtuyan objék leutik.

Gina di profil Facebook dirina 11.09.2018 nyatakeun "Eta mucunghul mun kuring sanggeus éta, abdi tumaros runtuyan foto tina Sun di hémisfér wétan. " Nyandak poto dipaké nya adaptor iPhone 8 kana teleskop sorangan.

Naon di glance kahiji bisa sigana batur kawas kaayaan nu teu tenang solar dina pendekatan geus jelas dirumuskeun obyek nyaeta disc ngawangun kalawan kokotor sirkular poék, anu nurutkeun nyeratna recalls a Hatch atanapi petikan. wangunan ieu ogé dipirig ku koneng gede objék leutik. Maturan Association kapal indung ETV kalawan armada dibéré bareng.

Lamun éta henteu ngan sejen tina loba illusions optik atawa lamunan koléktif (sakumaha urang zona subduksi terus mainstream), ieu bisa ngan dijadikeun alesan pikeun panutupanana Onima 7 observatorium astronomi?

Diropéa: 24.03.2019, 21: 18

Inpo Anyar bisi éta: NASA denies yén FBI menyimpulkan Observatorium pikeun sightings UFO di panonpoé

Kumaha anjeun ngajelaskeun panutupanana NSO jeung objék anu ditalungtik?

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

4 komentar on "Leuwih ti 7 observatorium astronomi ditutup sanggeus sighting UFO di Panonpoé"

  • daffodil nyebutkeun:

    Ieu rada mungkin yén sistim tatasurya jeung batur "dibagikeun", tapi informasi ieu ketat concealed, komo lamun perlu coba maot panulis, sahenteuna dina novel kawas éta citakan galak.
    Eta geus euweuh perlu naha pamanggihna anu luar biasa ti bulan Martian disebut Phobos jeung Deimos nu kagambarkeun, atanapi sieun dread - awak sawarga tina salah maot teu ngarasa dread.
    Jeung saméméhna, conto tina séri fiksi kantos Amal dina episode panungtungan dituduhkeun yén awakna hiji Asezare populata ku misterius ngadeukeutan ka planet urang - tapi lamun manehna kungsi datang ka bagian tukang alesan rada aneh panulis urang dibolaykeun. Abdi mah diusahakeun pikeun nepikeun informasi penting dina hiji runtuyan novél disebutkeun luar biasa tapi teu dianggo na wahyu batur kuat diwenangkeun.
    Ogé bisa dipikaharti saperti ngalaan pikiran peradaban sejen dina doorstep urang sorangan bakal janten niup crushing mun stabilitas pulitik, sagalana bakal jadi oyag. Sarta hususna adikuasa sihungan bakal geus leungit rasa nanaon. Anu lajeng bakal jadi kabetot dina sababaraha patempuran kalawan eta dihijikeun transaksi nalika kami rupa pikeun nyanghareupan asing erratic?

    • Sueneé nyebutkeun:

      Rék ngitung? Hiji serangan alien? ;)

    • Standa Standa nyebutkeun:

      A runtuyan Amal: Author churn kaluar sababaraha buku sataun. Kuring masihan seri ieu dua dosis (sapuluh bagian leuwih 3 taun, teras megatkeun 7 taun, sarta dua deui bagian dina waktu kurang ti 2 taun). Anjeunna lajeng kedah wrote runtuyan Barbie boneka, Kian Santang, sarta séjén, jeung lian - jumlahna leuwih buku 200.

      Ngeunaan poéna consummated: téhnologi Spasi éta sakali dina 60. taun bonanza keur pausahaan aub.
      Naha kedah membela reprise?

Leave a Reply