Tembok Piramida: A naratif Personal

4317365x 08. 08. 2013 1 maca

Di Mesir mah, kawas wisata di taun 2003, 2005 na panungtungan di 2011. Salaku meureun unggal wisata anu opts pikeun wisata a, abdi dilongok sagala utama candi, makam na piramida di Mesir.

carita kuring hayang bakti patepungan murni pribadi kuring jeung Giza jeung Great Piramida hususna. Kuring keur nulis ngeunaan salaku Kuring geus katempo eta na awoke.

Lamun kuring nempo piramida di 2003 mimitina, ieu bener shock a dicampurkeun lawon internal badag. The shock anu estu badag tur katingali keur kilométer jauh, Kairo sabab lolobana dina pesawat. Nangis sabab urang sadaya ancur sarta didegradasi di objek wisata di haliber heaviest.

Badag tur sedeng-ukuran piramida ti kulon

Lamun anjeun neuteup ka arah piramida, éta hiji pintonan impressive tina téhnologi sarta kecerdasan tukang bisa boro rasa kontemporer anu narima. Lamun neuteup dina arah nu lalawanan, éta pikasieuneun. Nu katingali hiji wangunan low lega grayed kaluar imah tanpa roofs veiled di smog halimun. Ieu mangrupakeun suburb sentral di Kairo, anu ngan némpél dina precinct piramida. Taun sanggeus sataun, éta mangrupa kandel salaku ngembangkeun expands. Ieu patali jeung runtah ubiquitous na bacin patali. Di sakuriling ayana Sphinx jeung salah sahiji candi nyaéta samet polos vast, nu ngagaduhan lampu malem na acara musik. (Pastime ari lain Kuring kungsi salawasna dihampura.)

Dina 2003 piramida diwangun infrastruktur jalan mun meunang kaki wisatawan neošoupali sarta bisa ngahontal suku piramida ku beus ti Gerbang utama. Ieu masih ngeunaan 500 méter. Sajaba ti éta, aya 2005 dimimitian ngawangun gapura lawang anyar kalawan registers tunai sarta parkir ageung ngeunaan 300 méter ti Great Piramida.

wisatawan biasa skenario, anu di dieu téh basajan. Aranjeunna mawa anjeun ka tujuan, tempat vystojíte cukup antrian panjang pikeun tiket rada mahal (dibandingkeun batur). Éntri ka komplek ieu 2011 80 le curiga jeung kamungkinan pikeun didatangan wae tambahan hiji piramid ka Great Piramida. Aya hiji fee tambahan 100 le sarta jumlah kawates datang incl. kali lawang husus. Tuluy maranehna bakal dicokot ku beus jeung piramida gurun. Dupi anjeun gaduh tempoan hébat ti tilu piramida. Nu aya di pasir anu anjeun teu tiasa ningali pisan di sorangan Kairo, anu geus dibandingkeun piramida rada handap. Tuluy maranehna menta dimana rék na paling wisatawan disebutkeun yen aya ngan teu nanaon ningali na ieu téh cukup. Ngan sababaraha peminat, anu meuli tikét ka Panungtun Great Piramida dictates yén maranéhna hayang tíženému gawang! Nyata panas, jadi batur grumble nu hayu urang moal Huni teuing ...

Tembok piramida

Salila unggal kunjungan na, abdi éta di Great Piramida. Ieu sok dipirig ku kaayaan séjén. Dina 2003 mah aya ku kolot mah sarta kebat para sahabat anu gaduh sagalana jelas. Anjeunna ngawangun eta anu ogé, sakumaha ayeuna teh nyebut - hehehehe Cheops na dikeureuyeuh rébuan budak. Aranjeunna jelas ngeunaan bukti dina candi. Kuring nempo eta. Jadi sababaraha téori ngeunaan extraterrestrials ngabejaan ngan salah kaprah.

Lajeng Cenah mah deui aya sejen waktu jeung batur kirang boarded. Ieu hade ka kuring di 2005. Saterusna kuring ngagaduhan kana piramida jeung balad na kami bener untung sabab urang dijual dua tiket panungtungan. Ku kituna kuring ngalaman kaayaan hiji basa kuring aya ngeunaan menit 5 nyalira, sabab babaturan eta terus. Dina 2011 6 kami Dipati anu ogé masihan kaluaran solo.

Hayu urang balik deui ka awal.

Lalampahan ka Great Piramida miheulaan dina hillside mana blok periferal anu bener badag (potret leuwih 2 mun 3 méter) anu motong di hambalan. Aranjeunna teu aslina. Aranjeunna motong kaluar aya pikeun wisatawan. Saatos eta mun scramble asupan nu kami geus ninggalkeun kebat tina maling handapeun baton Khalifa Al-Ma'mun sometime di AD 820. Koridor anu panjang ngeunaan 20 méter sarta kasarna ukiran langsung kana piramida. Anjeun meunang kana aréa ti mana anjeun bisa nuliskeun kana koridor, nu bakal mawa anjeun langsung ka rohang handap. Tapi aya hiji grill, jadi hiji-hijina pilihan séjén nyaéta sababaraha léngkah potong batu nu lajeng sempit aci ngeunaan 1,5 1,5 × méteran, numana bunks bumi salaku coop hayam. Fits aya salawasna hiji jalma dina hiji arah, jadi Anjeun salawasna kudu antosan ningali lamun climbs kaluhur atanapi kahandap. koridor ieu panjang ngeunaan 30 méter, jadi nanaon pikeun urang kalawan claustrophobia. Dituturkeun ku Galeri Great kawentar.

spasi galeri badag sabenerna monumental. Lamun nempo siling eta salaku gateway ka sawarga. galeri kaluaran salaku leumpang gunung. Sanajan manehna teu perlu lalaki dina sagala fours sarta bisa nahan cekelanana tangga, tapi malah jadi, hawa lembab nyaéta latihan pisan nuntut, utamana lamun salah teu dilatih pikeun iklim lokal. Salila pisan, Anjeun tiasa reaffirm kabeneran dipikawanoh heubeul: ngayakeun kuku jari atawa agul agul atawa péso ... ngan celah antara nanaon nevrazíte. Rada, méré gambaran yén batur sempet jelema mendi Sajaba dicét nyieun eta sumur mucunghul.

Sanajan Piramida Great lain tulisan Mesir tunggal purba, tapi corétan modern, aya countless. Éta téh ukiran langsung kana batu nu. Tanda Palasik tina tipe: Kuring éta dieu! Fantomas LP 2007, A + Sunda jeung kawas. Tangtu, dina sakabéh basa, kaasup Czech.

Sanggeus anjeun mastered kana galeri kaluaran tetep ngeunaan tilu léngkah panungtungan dina bentuk clamps na hammered kana sapotong batu jeung anjeun dina aksés jalan ka disebut Royal chamber.. Ieu masih perlu lulus ngeunaan 5 bagian méteran ngagulung. Dupi aya interspace, nu anjeun tiasa ngalempengkeun bari.

Kapan ieu mah aya nu kadua kalina, kuring sadar yén aya alur pituduh, anu tétéla dilayanan pikeun tilu batu badag nu disimpulkeun asupna kana alam pawenangan. Kabéh ieu hanjakalna lila Isro.

Hooray! Kami di bowels tina Great Piramida !!! Hmm, tapi ogé nanaon!? Ieu naon kami di dieu pikeun nanjak? Urang kudu nyieun cara nu sami. Ieu ngeunaan nanaon.

Sendi di alam pawenangan

Nu kumaha bae nyanghareupan mayoritas wisatawan anu lulus nanjak estu sesah nepi ka dieu. Sajaba ti éta, anjeun boga cukup kasempetan pikeun meunang kotor, jadi teu butuh nanaon bodas atanapi festive - na aya fools misalna. J

Spasi captivated kuring. Emotionally éta tempat pisan earthy. Teuing atuh unggal waktu netep Kuring ngarasa hiji kakuatan anu rongkah anu spasi, nu sanajan teu di kapasitas pinuh, tapi tetep jalan di sababaraha power Saver atawa sayaga mode.

Nalika aranjeunna ninggalkeun atlit pamadegan pilari hiji atraksi lumangsung di rohangan tiiseun jeung perdamaian batin. Eta dirasakeun yén aya hal saluareun pamahaman manusa biasa. Hal urang biasa dinten, sarta kami henteu bisa nangkep ilahar dipaké 5 itungan maranéhna.

Salah sahiji hal munggaran nu Kuring ditampik téori kubur. Di dieu ngan béda. Sanggeus kuring lulus 3 ngadatangan makam karajaan sabenerna dina bank kuloneun Nil sarta astana mini ti Priyayi karajaan, aya hiji energi sagemblengna béda. kubur téh rarasaan yen eta ieu dipaké keur kaperluan ieu. Ieu kawas mun anjeun leumpang di sabudeureun makam atawa garéja jeung crypt na.

Rohangan sorangan aneh. Anjeun di blok mana tembok bulistir (teu cacah kreativitas rahayat kontemporer wisatawan jeung pribumi). Sagalana sagemblengna lemes jeung kumaha bae alien. Hijina hal anu interferes kalawan yén karakter has aya dina hiji rohangan jeung bak mandi, nu nangtung di témbok kaléreun kamar. Kolektor hiéroglif heboh aya bener teu manggihan nanaon, jadi Kaula mah reuwas nu loba bakal datangna on lajeng abandon. Pikeun jalma anu susceptible tapi pasamoan di mainframe ka leuweung manusa - aranjeunna ngan teu ngarti, anjeun teu ngartos - Anjeun neuteup blankly kana spasi na coba nyekel hal. Hal maranéhna bakal geus dipikaharti.

Ngadeukeutan ka lawang anu dua kawentar bay. Salah nya mun kulon jeung wétan lianna. wétan ruksak saperti eta diusahakeun do Egyptologists modern urang megatkeun barang jeung kipas. Dina 2011 eta teu dianggo sakumaha ogé CCTV. Tembok sabudeureun aci wétan sabenerna beurat ruksak. Maranehna nyandak eta haliber tétéla pisan kuat.

Lamun aya pisan ningali ngaliwatan panon jeung ngarasa kumaha kuring diusahakeun nutupan sakabéh wewengkon ieu, naon we nelepon 6 umum. akal pikiran. Noel témbok téh sensasi pisan aneh, teu ukur fisik. Aranjeunna sela sampurna lemes sarta ampir imperceptible, tapi aran énergi tambahan aranjeunna dipiceun.

Dina 2005 I nyandak kasempetan anu spasi pondok tina katiisan jeung kuring ngadeg di tengah rohangan dina posisi béntang lima nunjuk. Ieu ieu dirasakeun ka abdi ampir geuwat ngaliwatan piramida kakuatan husus nya - pohara kuat, grounding pisan padet na pisan jeung acan kumaha bae comforting. Kuring tetep jadi dugi ngeunaan 5 menit nalika kuring ngadéngé voices of grup tilu awéwé nu keur happily ngawangkong dina basa kuring henteu ngarti. Nalika anjeunna mucunghul di alam pawenangan, éta lumangsung nepi ka kuring anu sipatna ti Turki. Naha ieu leres abdi teu terang. Kahiji, dipingpin keur naon a bak mandi sarta salah sahijina sanggeus incitement pondok batur iklas dina eta. Hal di kuring quietly nampung dengki mah moal bisa ngijinan deui jeung saya ditinggalkeun.

Dina 2011 I balik ka adegan sareng kebat jalma kawas-dipikiran. Urang tadi balik tuah, sahenteuna pikeun bari di wewengkon éta aya hiji sejenna. Kuring ieu ditangtukeun yén waktos Anjeun ngorondang kana bak mandi, teuing, sarta kuring kungsi ngalakukeun bushes lianna.

pangalaman ieu basajan fenomenal. Nu bener parah dipikaharti, dugi lalaki teu coba on anjeun sorangan. Kuring ngukur 193 cm sarta ieu ngan katuhu pikeun kuring. Kuring estimasi panjangna tina bak jero dirancang pikeun 2 méter. Kuring kungsi eta kalawan sapatu ngan katuhu. rupa horizontal. Kuring ngan ditutup panon abdi, abdi ngarasa tekanan pisan dina chakra makuta sarta suku. Sarta kuring ngan keuna lantai. Ieu pisan sengit. Kuring ngarasa yén lamun bakal geus ari panjang, abdi bakal tuang kana kaayaan sejen tina eling. Ogé, abdi sakali deui balik ka mandi henteu nangtung dina situs aslina. (Ayeuna kudu di tengah.) Tanpa kecap sejen, abdi disebut coba eta teuing. Urang lajeng dibandingkeun parasaan tur pangalaman maranéhanana, nya éta musyawarah jelas.

Lajeng kami geus diusahakeun pikeun bari pikeun tapa di tengah kamar. Hanjakal, bergegas kana angkatan hareup wisatawan. Tapi ieu metot nu aranjeunna diusahakeun kalawan piramida ngayakeun hubungan. kituna kuring disimpulkeun yen beuki loba jalma nu nyoba ngarti panggih jeung Tujuan aslina.

Dituturkeun ku mulang ka terangan jeung panas tropis di jalan anu sarua.

Tembok Piramida teu resmi nyandak gambar atanapi pilem. Sakali anjeun jero tapi henteu henteu, jadi YT bisa manggihan video dina Dongeng perjalanan piramida. Video di handap ieu kasampak dina nu disebut kaluaran. Raja sacara Kamar na chamber Ratu urang.

Disebut. chamber Ratu urang atawa underground Kuring geus pribadi katempo, hanjakalna. Éta henteu salawasna bisa diasupan. Dina video, katuhu ti mimiti nu katingali a aci ka lawang aslina mun piramida.

Artikel nu patali

43 komentar on "Tembok Piramida: A naratif Personal"

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Kami condong kana pikir nu sagalana geus geus didieu sakali komo meureun sababaraha kali.
    Sagampil siklus precession, kitu ogé bisa jadi nasib pangeusina ieu dilahirkeun na binasa několikrár.
    Nalika batur manggih hal kacida pisan heubeul, sarta élmuwan teu nyaho kalayan nasihat ieu, ku kituna ngan nyimpen ngaku yen urang, anu nangtung tukangeun sagalana.
    pertanyaan anu, anu kami atawa anjeun?

    Internét mangrupa arena anonim, tapi urang kudu hiji "S" bakal nyingkab identitas maranéhanana.

    Dinten Prima-ngadeukeutkeun ti 22.hod terrific seri dokumenter Purba mahluk luar angkasa Bagean I (7) jeung langsung saatos dina dokumen gaib lampu tina elmu II (2) dedicated ka Sphinx Mesir.

    • Sueneé nyebutkeun:

      * I am fascinated ku conto. Ngabasmi jalma Velde dinosaurus footprints. Atawa 'Palasik' palu heubeul sababaraha juta taun.
      * Ku sual anjeun patali naon geus I outlined view kami tina sajarah ieu pisan menyimpang. Simkuring ningali sagalana ngaliwatan lénsa tina hiji jaman, tapi rarasaan mah, aya sababaraha acara deui sababaraha perioda sarta seratan ngeunaan aranjeunna geus clogged kalawan leutak. Tempo. misalna. sababaraha carita ti Perjanjian Old atawa Sumerians jeung Anunnaki.
      * Mahluk luar angkasa - I nyarankeun anjeun meunang runtuyan kalima. Éta mun topik urang.
      lampu gaib tina elmu = Teu kanyahoan. Sawatara bagian anu dina YT.

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Sagala gagasan naon we uninga geus diserang Thee, abdi heran, naon anjeun?
    Nyoba refute fakta nu diberekeun, selingan dina escapades matematik.
    Sim tulisan ngeunaan decimeters, tungtungna urang dibere sentimeter, fakta anu di sentimeter na anu weruh lamun teu 0cm.
    Tukang / urang Baduy / piramida, jadi aranjeunna geniuses mutlak, sarta éta nanaon urang teu kaétang.

    Kuring keur ngobrol ngeunaan rarasaan astral digabungkeun ku konstanta diéléktrik cai uyah, ion négatip sarta pangaruh piramida / Si kedah di gamping / awak ngaliwatan mana hal anu Pertambangan ...

    Numutkeun Robert Bauval shafts kidul anu diarahkeun ka rasi Orion jeung béntang Sirius jeung kalér ka Alpha Draconis sakumaha Polaris éta umur piramida.
    Numutkeun aranjeunna aranjeunna pakait jeung sebaran Sphinx jeung tilu piramida deukeut jeung béntang pangalusna dina rasi taun. 10 450 SM
    Alatan precession, komposisi ti tilu piramida utama posisi tina tilu béntang sabuk pakait rasi Orion nu susu Jalan di 10 970 mun 8810 SM

    Kuring bakal nambahan éta wanoh billowed Thoth, anu direkam dina paréntah ieu dibikeun ka pangwangunan piramida Gízských.

    • Sueneé nyebutkeun:

      Ngeunaan Maséhi 10 450 BC nepi nyarios pisan apt éta (Jigana), Aom Kulon di Code Piramida, anu ngomong yén éta sahanteuna 10 450 SM kusabab pangaruh precession rasi lumangsung ngeunaan unggal 26t, nu saurang pikeun taun hébat. AW téh condong kana pikir yén Sphinx nyaéta 35t heubeul atawa leuwih.
      Kuring ngaku yen kuring geus teu panginten sateuacan, upami abdi uninga tina AW. Urang kudu sadar yén urang téh gerak dina perioda, jadi kaping, kalawan nu maénkeun aya perkiraan wungkul minimal.
      Perlu ditempo dina konteks lega. peradaban urang téh, nurutkeun sababaraha sumber geus 5. dina urutan. Aya kungsi jadi vysvělá peradaban anu bisa ngapung kana spasi, jeung dina kurun waktu nu tangtu tétéla ieu dumasar kana sababaraha planét sarta bulan tina sistim tatasurya urang. Kusabab sanggeus maranéhna ditinggalkeun artefak: piramida, arca, megaliths ...
      Peradaban nu eksis pikeun interplanetary penerbangan jeung téhnologi megalitik didinya teu nanganan Thowta (sahanteuna sakumaha dijelaskeun dina Lampu Firaun). Thowt imam VIP deui ngajar.
      Masalah "S" téh nya éta nyiar nangkeup hiji elmu hal pasti nu geus rada ti hiji elmu pasti di konflik. Kusabab lamun éta teu jadi, aya bakal janten "teori konspirasi", "bawah tanah", "alternatif ...", "esoteric ...". Dina segi elmu pangaweruh resmi saukur nempatkeun crap.
      Nalika kuring diulik dina MFF-Inggris, kuring kungsi sobat / batur sapagawean anu ditunda widang MatFyzika. Urang tadi jaman lamun urang keur babarengan digambarkeun puluhan Kaca tina e-surat nalika anjeunna diusahakeun kawas "S" * * hack pangaweruh pribadi kuring, pangalaman jeung pangaweruh ngeunaan Exopolitics na esoteric. Kabéh ieu sabenerna ngeunaan nanaon sabab anjeunna salawasna dianggap dina konteks sistem katutup tina nu dibedah hiji hal di dieu jeung diusahakeun nganalisis DOMT. Tur upami eta teu cocok kana prinsip ngadegkeun sains jeung threw salaku gibberish. Ieu malah digawé kaluar jadi jauh yén anjeunna jadi anggota Sisyphus babarengan. Lamun kuring nanya manehna naha? Cenah eta lamun manéhna nempo kumaha aranjeunna desperately kurang getih ngora, éta ditandatanganan dina tempat. Hatur nuhun kana inventiveness na Jiří Wojnar lajeng ngagaduhan batu gede pikeun Meg ... :)
      Pikeun patarosan: "Naon ari anjeun?" Kuring ngagaduhan estimasi hina abdi. Murid dina Universitas atawa Universitas, atawa elmu pasti enthusiast hébat. (Salah sahiji babaturan kuring tumaros kalawan egoism murni, ngabuktikeun yén anjeunna téh alus dina fisika.) "S" teu bisa asup ngaran salaku béréndélan alamat e-mail palsu. Ti ieu bisa dicindekkeun yén hayang sakaligus nyambung identitas nyata maranéhanana jeung naon anjeunna nyerat, fearing yen eta bakal leungit na "alus" reputasi.

    • S. nyebutkeun:

      Dina "hominem ad" argumen kuring moal ngabales. Ieu jenis di ngintip sawala abdi. alesan penting kudu sarua, teu saha submitter nu. Meureun tapi sakapeung mah eureun di sababaraha Kuliah diémbarkeun - perdebatan bisa jadi metot.

      pikeun Martin
      1. Aya sababaraha pamanggih nu kuring teu diserang atanapi malah rojongan. Naha falsely nulis yen nyerang unggal pamikiran yen sumping ka dieu?

      2. Ngeunaan sentimeter Anjeun ngamimitian nulis anjeun munggaran. Anjeun tumaros persis di momen nalika anjeun nyarios yén bédana antara dua diménsi piramida nyaéta méteran 314,16, 31416 atawa séntiméter. Anjeun masih teu diwaler patarosan ngeunaan angka husus nu subtract lamun bédana téh ngan cukup séntiméter.

      Kuring nulis wungkul yén lamun manggihan diménsi piramida jeung akurasi sahenteuna decimeter, urang bisa mutuskeun lamun disandikeun bagian emas atawa pi. Kusabab di decimeter (jeung sagala tinggi) precision bakal nembongkeun bédana antara dua nilai. Éta pisan sababna naha Kami sangkan museurkeun naon tebih anjeun geus deducted.

    • S. nyebutkeun:

      Hiji patarosan deui:

      Sakumaha anu kasebut jeung shafts fokus? Mun aranjeunna fokus kana sabuk aci kidul Orion jeung Sirius (leuwih tepat, dina titik pangluhurna ti lagu, dimana béntang datangna ukur sataun sakali) jeung waktu piramida, dimana eta nyimpen arkeologi klasik, jeung rasa astronomi aci. Ieu saluyu jeung konsep "umur piramida" salaku posisi Alpha Draconis, nu éta deukeut kana Kutub Kalér dina waktos anu sareng.

      Tapi mana bakal pamadegan shafts dipingpin, upami piramida anu diwangun dina -10450? Vega éta Kutub geus rada jauh, sia aya aing caang teh teu kira-kira.

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Mun urang boga tangtangan, perdebatan henteu ngakibatkeun mana.

    • S. nyebutkeun:

      Perjangjian. Nangtang jalma teu katuhu. Kuring nyoba ngalakukeun.

      Inpo palsu nangtang tapi mun kuring mangpaatna. Ngan dina cara kieu bisa diturunkeun ka bebeneran. Ku alatan éta, Kuring keur nyerang informasi yen aya palsu ka kuring. Barina ogé: pernyataan patogén nu eta ngemutan untruths anu tulus nyoba ngalakukeun tur sakabéh situs ieu.

      -
      Tapi Abdi balik ka sual kuring: bisa anjeun kersa masihan duanana nilai anu subtracting've meunang bédana jeung akurasi centimeter? Maksad abdi duanana panjang nu ngitung nilaina méter pisan 314,16.

      Kuring ngan mudahan anjeun teu butuh masalah ieu sakumaha nyiksa.

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Sakabeh perdebatan ngeunaan angka ?? lamun batur nyerang fakta na nyerat ngeunaan kecech.
    Sarta maranéhanana anu jelas, nangtung piramida, interior nu oge di tempat, dipingpin for ngadu titik pasti di spasi ...
    Malah sababaraha Egyptologists tradisional kacida alusna nyaho yén kaleresan seep béda.
    Mun aranjeunna ngumumkeun naon anu katingal, éta bakal kudu nulis balik sajarah na nu batur teu hayang, sabab sajarah disambungkeun jeung agama.
    Naon bakal lumangsung?

    • S. nyebutkeun:

      1. Sumuhun, sakabeh waktu kuring ngobrol ngeunaan angka - husus kaayaan nu konon disandikeun di Great Piramida.

      2. Manholes aya pos pikeun hiji angka wates titik di Alam Semesta. The set titik on mana huluna aci, kabentuk dina mangsa dinten (jeung wengi), bunderan langit. bunderan ngandung infinitely loba titik.
      Kuring catetan ogé yén bunderan salila milénium ka mindahkeun sakuliah langit. Hal ieu disababkeun ku precession.

      3. Serangan (jeung Abdi nyobian pikeun ngeset catetan lempeng) ngan maranéhanana data nu aya manifestly teu fakta.
      (E.g. disproves yén menit sudut per méter méré 230 5 cm, atanapi rasio emas anu persis sarua jeung anu fraksi 4 / (pi kuadrat), atanapi nu kirang ti sapuluh sarta méteran satengah tina chamber luhur aya dina méter, saratus kali pi)

      Kuring henteu weruh mana, abdi nanya. Contona, kuring bakal jadi pisan museurkeun diménsi piramida jeung akurasi centimeter nu keur dipake keur ngitung bédana 314,16 méter.

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Si jelas nagreg?

    "ES" urang bisa nagreg, abdi pasti teu nyaho naon éta.

    piramida téh rada bulukan visinil. ancur sarta lacks sakabéh beungeut pinding nu.
    Beda dina Manglé 1 'dina panjangna sisi panjang piramida +/- 230 m, lajeng teu hiji 5 cm luar biasa !!!!!
    Mun papan pigurah nu geus, kumaha lamun aya euweuh bédana ???

    Pi teu ukur sababaraha signifikan diasupkeun dina Great Piramida.
    Lamun urang perhatikan ukuran tina sagala rupa penjuru piramida,
    jangkungna unggal bagian bisa dikali hiji integer
    tur salawasna masihan jangkungna sakabéh.
    Beungeut sadayana opat sisi beungeut dibagi tina dasarna
    sarua nilai rasio tina bagian emas kawentar.
    Persamaan ieu téh dumasar na mung nilai tina bagian emas.

    Sami manglaku ka chamber luhur. panjang ieu méter, saratus kali pi.
    Majalengka nu geus saratus kali kwadrat harga bagian emas.

    Satengah kuriling dasar piramida dikurangan jangkungna nyaeta 314,16 méter.
    Ieu saratus kali pi.
    Jumlah dua sisi dina méter
    sarua jeung saratus kali kwadrat harga bagian emas.
    Lamun Tembok Piramida éta wungkul 50 cm badag atanapi leutik,
    Taya teu bakal ditagihkeun.

    • S. nyebutkeun:

      1. Teu kawas 1 'pikeun 230 5 cm teu méter, tapi 6,7 cm

      2. Naon bédana kalayan hormat naon bakal geus aya lamun aya papan pigurah?

      3. jangkungna nu bagian husus anu bisa dikali hiji integer?

      4. Klaim ti opat sisi beungeut ka beungeut basa sarua nyebutkeun yén jangkungna pinding ka jangkungna piramida aya dina babandingan nu bagian emas. Ngabandingkeun surfaces mangrupakeun tangled inohong anu sarua leuwih hese - hiji séjén dirobah Pythagorean teorema. Kalawan eta, piramida di cross-bagian bentukna rada akurat triangular kalawan sisi 1 Fo F (dimana 1 jangkungna, Fo ngarupakeun akar kuadrat tina bagian emas jeung bagian emas F) meureun bakal satuju. Mangka disebut Kepler segitiga sarta meureun ieu dipikawanoh dina jaman baheula.

      5. Panjang chamber luhur aya dina méter 10,47 m. Ieu teu kasampak kawas saratus kali pi.

      6. Mun kuring kaluar tina data Wikipédia, sabalikna tina dua kalieun kuriling jeung jangkungna ayeuna 323,26 dina kaliwat ngeunaan 318 méter. Teu sigana kawas hiji pi akurat. bédana nyaéta sababaraha méter jauh, teu satengah-méteran, anjeun aya tulisan ngeunaan. Naon diménsi itungan na maneh indit anjeun?

      7. Komo lamun eta digarap: eta bakal hartosna yén Mesir dipaké saméter
      Unit panjang. Aranjeunna dipaké? Aya buktina sagala?

      • Sueneé nyebutkeun:

        6. Wiki teu bisa dicokot teuing serius. Sanajan kitu, aranjeunna junun jalma nu ngajengkeun hiji garis keras elmu agama, ku kituna hayang hiji sumber kirang ngaruksak. :( I kudu uzpozorňoval di commentary sejen.
        7. Dokumén tos disebutkeun Martin nyebutkeun yén pamakéan disebut. Cubits Mesir. panjang na ogé disandikeun di piramida. Téh mangrupa fraksi ti kuriling bumi. Kuring teu apal hiji itungan pasti.

        • S. nyebutkeun:

          6. Wiki ngubaran eta kawas hiji sumber pancen dipercaya, tapi a geulis alus mimitian néangan. Kituna, abdi ogé ménta Martin, ti mana anjeunna sumping dimensi. Wikipédia, kuring dipake ngan saukur nyieun ilustrasi data umumna diaksés. (Kawas nu kuring teu nyangka yén pangarang anu bribed, tapi Jigana aranjeunna peminat lolobana ngan amatir)

          Nunjukkeun yen Martin denounced beda sareng precision of sentimeter, abdi anggap manehna weruh jeung precision sarua jeung duanana maca dimensi. Upami eta naon deui nyebutkeun éta hiji vycucané hausnumero jari a. Ku kituna kuring miharep yén diménsi nu sumping kaluar nunjukkeun.

          7. Persis sabab Mesir dipaké siku-Na, kaget kuring penalaran sistim métrik nu teu make.

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Nuluykeun di perdebatan ieu euweuh hartina.
    Abdi hartina piramida aslina, leres pisan jelas, naon atuh gaduh dina "tanda petik" wrote nyaeta pendapat abdi mah nangtung ku eta.
    Manehna dibawa kuring ka fakta ngeunaan pedalaman piramida, prosés fisik mungkin pakait sareng eta sarta sambungan abdi astral rarasaan.
    Padumuk dynastic Mesir dianggap dewa karuhun maranéhanana atawa mahluk luar angkasa, anu geus ditinggalkeun monumen maranéhanana jeung pesen kasadaran disimpen di aranjeunna. Ngan muka panon anjeun leres.

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Bau dina piramida beureum, abdi uninga sual tetep naha ieu lumangsung atawa kajadian, upami ieu kacilakaan atawa niat batur urang pikeun ngahalangan poténsi pamanggihna ngeunaan hal penting. Nepi ka ayeuna maréntah dina monumen Mesir Dr. Hawass. Anu weruh naon anjeunna nepi ka tyke nu. Kuring teu ngarti naha shafts ieu tukang Geus saha digali.

    S ... keur kuring éta penting naon anu kapanggih dina éta Great Piramida, jadi kuring ngira yén naon atuh wrote, sarta kuring rada bisa meunang eta malah ngabayangkeun.
    Arguing ngeunaan angka atawa tempat decimal nowhere.
    ion négatip boga pangaruh mangpaat dina sagala mahluk hirup, anu ion négatip di seawater, sarta ieu utamana leres dina kombinasi ku konstanta diéléktrik yen abdi tiasa ngabayangkeun, "bisa" chamber dipaké pikeun mindahkeun eling astral.

    Ti sakola Abdi émut naon permitivitas earthly, tapi leuwih narik teh permitivitas of vakum, aya lajeng bakal éta diragukeun laju cahaya visinil. ideu astral speed dina rasa métaforis tur mibanda eta keur patali.

    • S nyebutkeun:

      1. Kuring ogé bisa ngabayangkeun loba. Masih, abdi teu mikir yén éta boga kamampuh atawa henteu mampuh tina hiji gagasan kedah merta boga nanaon di umum kalawan ayana nyata kumaha abdi tiasa atanapi henteu tiasa ngabayangkeun.

      2. Ngobrol ngeunaan angka patali kumaha kahayang piramida ieu diwangun. Lamun pikir gawé bareng kasabaran tukang tina tambah atawa dikurangan sapuluh inci, mangka decimals tangtu, kudu salempang. Tapi nu nuju nulis ngeunaan akurasi mutlak. Kuring nyandak eta nu geus pamanggih akurasi mutlak geus ditampik di ni'mat minimum čtvrtmetrové gedong toleransi?

      3. ngadeukeutan 90% ion négatip di seawater klorin dihasilkeun. Kalolobaan sesa grup diwangun ion négatip SO4 (kalawan cai ieu téh asam sulfat). Mun kanyataan ieu nyusahkeun kalayan pernyataan anjeun ngeunaan pleasures jeung klorin jeung asam sulfat mangpaatna pikeun sakabéh mahluk hirup. Éta kitu?

      4. Abdi masih teu jelas nu digambarkeun hubungan antara konstanta diéléktrik jeung eling astral. Hubungan bakal aya ngan lamun éta hiji fenomena listrik. Mun eling astral ieu teu listrik di alam, sakuduna gaduh konstanta diéléktrik nanaon.

      5.Mimochodem: Lamun beroperasi dina 81 permitivitas, katingalina asumsina yén éta téh mangrupa frékuénsi rélatif low. Kusabab kalayan ngaronjatna frékuénsi konstanta diéléktrik cai nurun. The permitivitas cai nurun kalawan suhu (kira hiji persen per gelar 2) jeung permitivitas nurun kalayan ngaronjatna eusi uyah (albeit leutik).

      6.Co dina watesan konteks disebutkeun dina ayat panungtungan Kumaha carana sangkan ieu pakaitna? Ieu mangrupa kecanduan pikeun sababaraha jinis tibalik langsung atanapi? Atawa hubungan séjén? Naon husus?

      • Sueneé nyebutkeun:

        ad 2. struktur megalitik kabentuk ku hiji tur sagala kalawan precision mutlak. Datang ti alam konstruksi. Aya enol toleransi kasalahan. Sagalana fits babarengan ambéh mendi nevrazíte kuku, agul, nanaon. tingali. poto abdi. Ieu lumaku boh ka V. piramida (jero) jeung kuil kamar mayit disebut.. Ditto. pikeun sakabéh wangunan anu dijieun dina waktu nu sarua naha manéhna nulis taun wae.
        Masalah rada tingali nu aya kuring beroperasi kalawan nomer taliti. Ka extent badag, sakabeh undermines kanyataan yén piramida boga cangkang luar ruksak. Rupa-rupa pustaka jalan kalawan akurasi béda. :( kituna anjeun (milli) méter di yén maranéhna bisa nyieun martabak a.
        Salaku I nulis dina artikel di: Mandang tina angka, tapi dina prinsipna mah, sabab anjeunna ngurusan paduli akurasi.
        Kuring kuciwa ngomong yén bédana antara aslina sarta ujung mantel hadir piramida tiasa nepi ka 2 méter!

        • S. nyebutkeun:

          Prinsip nu Kuring geus nunjuk kaluar, perenahna di kanyataan yén sakali piramida ieu diwangun ku hiji akurasi sahenteuna decimeter teu kaci di dimensi na sakaligus disandikeun angka pi jeung bagian emas. bédana sabab ngeunaan miboga saparapat ti sakabéh saméter.

          Ku kituna lamun batur promotes encode duanana jelema nomer waktos ieu, lamun eta ceramah ngeunaan budi (ie. Leuwih alus ti decimeter a) akurasi sarta dibuktikeun nagreg.

          Lamun ngomong aya dina dimensi na, ngan salah sahiji dua nomer bisa jadi bener, tangtosna, dipilih ku salah sahiji aranjeunna. Alatan cangkang ruksak urang meureun teu persis mutuskeun.

          Saliwatan, numana chamber ukur nu dideteksi bagian emas karajaan? Sababaraha waktu ka tukang, éta muncul dina perdebatan, tapi kuring terang jawaban. Komo dina pilem eta. Kuring bisa geus overlooked eta wae. Dupi anjeun ngabejaan nu dimensi masihan selingkuhan ieu?

    • Sueneé nyebutkeun:

      Aya kénéh bau eta. Henteu ngarobah dina jangka waktu. Kuring nempo hiji nyebut eta dina dokumen tunggal ditambahan taun 2009 / 10. Kusabab kuring kungsi sagala beuki alesan pikeun balik gantina mun Iskandariah ka piramida Beureum Dahshur. Kuring hayang ngamimitian abdi sorangan panon / irung. :)
      Kahiji sababaraha menit aya uncomfortable, teras Anjeun perlu dipaké pikeun eta. Ieu bisa vydžet. Ieu nyarupaan saeutik ozon taneuh-tingkat mimiti dina mangsa.
      Piramida Beureum tilu kamar. Dua nu di titik panghandapna handap piramida. Katilu nyaeta janten nanjak kadua tangga kai ka jangkungna kira-kira tilu storeys.
      Ruang kahiji jeung kadua boga struktur sarua salaku siling galeri badag. Lamun hiji jalma perenahna handap dina lantai, aran nu bisa buka lanté ti sawarga.
      kamar ieu nu ceuk nu acoustically katala ka frékuénsi husus. Kuring diusahakeun aranjeunna zmívat sababaraha sora jeung kanyataan yén nya kungsi respon husus (rarasaan aneh). Ka extent tangtu mah malah sieun overdo / kakuatan malah coba.
      Ruang katilu nyaeta keur kuring mangrupa misteri hébat. siling téh datar tur kurang lantai! Ieu kabisat keur kuring. Anjeun leumpang turun lorong sempit aya, kawas nalika anjeun buka Royal chamber dina VP kitu., Tapi éta deui sarta aya henteu tetep záterasách. Anjeun leumpang dina walkway kai jeung pilari kana ngeunaan 3 mun 5 liang méteran mana handap mangrupa batu rada kasar atanapi batu.
      Tembok luhureun lanté aslina anu lemes tapi salaku VP jeung siling teuing.
      rasa mah éta nu éta batur dibom ku dinamit dina usaha pikeun manggihan sababaraha harta di lantai.
      lantai éta batur ngahaja ruksak / dipiceun. Kuring geus ngan kapanggih kaluar anu na nalika.
      ===
      Malah deui ka VP. Aya hiji conjecture ilmiah alternatif tina chamber handap di VP ieu lila inundated. Nunjukkeun ngagem batu sarta hususna siling dina pangaruh sababaraha cair, meureun cai.
      Téh mangrupa Pananjung pisan metot. Abdi resep ngeunaan eta wae diajar leuwih husus dina sambungan jeung kanyataan yén manéhna sorangan Z. badag Hawass ngaku kana situs ieu bisa diaksés tina candi (drowned dina puing jeung keusik) ayana di kuloneun balik piramida ngaliwatan torowongan jero taneuh.
      Urang terang yen passages ieu dina dinten hadir částenčně banjir. Tapi dohoad naha ieu nu geus kaliwat.

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Sueneé, satuju yén megalomania maranéhna kedah diwangun dina dasar nyata, aranjeunna ngan tumaros sabab bisa. Éta moal sabaraha I ngahutbah Reno. egyprologové lamun klaim misalna. nu maké chisels? sarta hammers dijieun sarcophagi kedah granit kalawan akurasi tenths of millimeter a.

    S teuas pikeun ngajelaskeun kana pamadegan persepsi iinditan astral atawa mun anjeun ningali eta sabudeureun kawas sci-fi. Tapi ngajamin yén kuring pribadi ngarasa abdi tiasa astral.
    Rasa Tembok Piramida, ku kituna fungsionalitas na ningali fakta.
    Nalika di kamar mandi, pasti hal bisa dipaké nalika dinding alam pawenangan, dua shafts arah langit, mungguh. titik tepat di jagat raya, ogé mibanda ti diri. fungsi na.
    Kumaha lamun kuring nu di cai mandi uyah nu floated sual / berkat salinitas ekstrim / sarta dipaké piramida kakuatan di perjalanan astral. The permitivitas relatif cai téh 81εr, anu ngajadikeun eta nu pangkuatna portabel bahan jeung uyah cai atanapi cai laut ngandung jumlah ion, nu boga muatan négatip.

    Neukamenujte abdi,

    • Sueneé nyebutkeun:

      Sababaraha atraksi keur komentar anjeun ngeunaan Pertambangan sarta bak mandi:
      1) The chamber outlet anu luhur ujung bak, jadi sacara téoritis mungkin.
      2) Djedi kapanggih panto manholes sababaraha "tanda", pribadi kuring rada ngarasa yén watesan naon sésa-sésa sababaraha zat nu aya dina ngadu jeung eta ieu kabur ku hal gerak dina shafts. Sugan oge "Rover".
      3) The piramida beureum teuing shafts ramification. Dina dinten anu hadir, kumaha oge, anu masih "ditutup". Sanajan kitu, ti walirang éncér ngalir. Kuring nempo eta jeung panon kuring sorangan sarta abdi tiasa ngonfirmasi yén éta téh dina piramida beureum mangrupa bau walirang bener kuat!

      Offtopic: The Beureum Piramida anu kumaha bae versi leutik tina Great Piramida. Ngeunaan waktos ieu, teuing kuring nulis ngeunaan artikel. Ieu oge hiji pangalaman hébat sarta kuring kudu VP a, kawas loba gambar.

    • S. nyebutkeun:

      1. Ieu hal kuring tingali salaku sci-fi teu hartosna nu teu bisa ngabayangkeun eta dumasar kana katerangan. Sci-fi keur diwangun dina prinsip ieu.
      Leuwih ti éta, éta bisa lumangsung yén fiksi nu antukna bakal jadi kanyataan - malah nu teu stopping.
      2. Lamun bisa ngarasa astral, Anjeun kudu bisa nangtukeun sahenteuna ngeunaan throughput astral tina sababaraha bahan béda. Mangka tiasa ayana atanapi henteuna persépsi misalna hiji obyektif verifiable tés buta baku.
      3. Nurutkeun permitivitas eta kapaksa ditempatkeun bathwater sakabehna tiis tur sulingan. Pikeun total heran kuring, sabab bak deprivation dipaké dina hadir boga suhu deukeut hawa awak. (Permitivitas tina cai sulingan dina suhu awak téh tempat antara 70-75, cai uyah boga permitivitas hiji leuwih handap sulingan, éta sahingga bakal colder ti 20 ː boga maneh dibahas nilai 81).

      Catetan dina ion teu ngarti teuing: Naon ieu mangaruhan nalika transmisi astral? Nya kitu, éta permitivitas: Naon dampak teh?

      Sarta pamustunganana: Naon maneh pikir mangrupa babandingan diménsi Tembok Piramida? Ieu 1: 1,621 (jeung kituna nu pasagi disandikeun pi) atanapi 1: 1,618 (sahingga disandikeun bagian therein emas)? Lamun rasio nyaéta akurat, eta moal bisa persis cocog eta dua angka babarengan (sanajan conto ieu mairan saméméhna ceuk film wrongly komunkasi).

      Kuring teu hayang ngajawab, sarta anjeunna teu nangtang pamadegan na: Ka kuring éta bagian emas, rasio emas sabab mangrupa jumlah aljabar (eta bisa malah jadi rada akurat nyusunna mangrupa pangawasa jeung kompas). Pi teu di nomer misalna - hartosna geometric persis nyusunna sarta Mesir katingalina mah ngan terang nilai perkiraan na.

      • Sueneé nyebutkeun:

        Kuring ngabales ngan ka 2 titik:

        studi ilmiah kalayan lalampahan astral Tembok diwangun di Amérika sarta Cina. Ngaran jalma (atawa grup ieu panalungtikan) anu dina video nu geus ditranskripsi tina artikel nu: http://www.suenee.cz/vyzkum-zdrojovych-poli/ Lamun hayang nyaho, Anjeun nyekel eta maneh kudu maén ...

        • S. nyebutkeun:

          Kuring gé coba maot cek.

          -
          Tapi nalika kuring kokotéténgan kana artikel bequeathed, abdi mendakan yen aya anu dibéré bisi rada husus. Contona frase:

          "Lamun kaula geus dilumangsungkeun inspeksi sarta nempo yen karakter Cina dirékam sensor di kamar keur 15.000 partikel foton".

          Kuring sigana galau saeutik.

          What is the "foton partikel"? Mun aranjeunna hartosna naon kuantum tina radiasi éléktromagnétik jeung ieu kedah janten di kamar wae, STP unggal diitung kadua, ditembongkeun ku Jumlah sababaraha puluhan nol.

          Ayeuna kudu ngeunaan nol 30-40, persis kuring teu kaétang. 15 sarébu quanta tina radiasi éléktromagnétik (bounty sapertos biasana digambarkeun salaku partikel anu disebut foton) nyaeta ngan fraksi ménél naon kamar geus jadi hukum normal fisika.

          • Sueneé nyebutkeun:

            Kuring teu persis apal ti fisika. Kuring nyaho yén cahaya diukur dina lumens, lux atanapi wattage, sarta meureun aya hiji hal sejenna nu sacara harfiah bisa nyalin sakumaha hiji ekspresi "foton partikel". Tapi meureun nya kasalahan dina tarjamah. Kuring nyebutkeun pancen Narovinu sabab éta ti eavesdropping.
            Dasarna dina hal ieu mah teu langkung angka atanapi unit. Ieu mangrupakeun prinsip yén awakna astral, antara séjén. Measurably "lampu" nu nalungtik némbongkeun.

          • S. nyebutkeun:

            Persis. Lampu ieu diukur maké hijian watt, contona. Sarta watt bisa recalculate jumlah quanta (partikel, foton) ngagunakeun rumus

            E = N * L / H / C
            di mana
            N - nyaeta jumlah quanta
            E - nyaéta kakuatan (atawa wattage kali dina detik)
            L - nyaéta panjang gelombang - pikeun lampu ditingali ngeunaan 0,0000005 méteran pikeun radiasi objék di kamar darkened, rata-rata, kira-kira 0,00001 méteran
            h - nyaéta konstanta Planck - E-6,626 34
            c - laju cahaya - ngeunaan 300000000 m / s

            Nalika plugging kana rumus, anjeun meunang kaayaan umum pikeun rada jumlah badag.

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Ngawangun karya sapertos ka demonstrate kakuatan, tapi kuring teu nyaho? Kuring teu jadi ambek, tapi teu bisa satuju malah saeutik.
    Nalika persis naon ngajadikeun Great Piramida mangrupakeun matak jero.
    Naon nu bakal matak bermakna, badag galéri, duanana kamar, mandi jeung aci? sarta saha weruh naon sejenna.
    Sagala Konci, angka, precision mutlak tur rujukan kagabung dina piramida, moal bakal janten démo ngeunaan kakuatan.
    Kuring rada mikir yén éta tumbu hanca kaget yen si ditinggalkeun.
    Sagalana geus di dieu sakali sarta meureun malah sababaraha kali, jadi kuring ngomong jeung kaduhung, upami-yén peradaban urang teu dilegakeun sahenteuna keur planét pangdeukeutna, sugan deui masa depan batur bakal nulis ... sagalana geus didieu sakali ....

    • Sueneé nyebutkeun:

      Kapan ieu mah munggaran di Mesir, sasama travelers urang (anu indit ka E. pikeun sababaraha taun ayeuna) ceuk maranehna di unison yén sagalana di Mesir geus jadi gede pisan, persis kana E. nunjukkeun ukuran na, kakuatan jeung kakawasaan. Yén sanggeus kabeh unggal utusan atawa dealer ti luar nagari kedah geus ngajempolan sabot nempo kakuatan sarta kakuatan pamingpin Mesir.
      Pribadi, Teu sangka ieu pisan egois tur murah.
      Rada, Kami ti pendapat yén sagalana éta hébat sarta badag, sabab mun ngawangun hal kawas ieu gampang. Maranéhanana saukur téhnologi. Sajaba ti éta, lolobana bangunan éta écés téhnologi sorangan. Piramida anu salah sahiji kasus paling atra. Tapi cukup mungkin yen sabagian candi éta sumber tina faktor "X" anu kiwari kami pancen teu ngartos na urang malah teu bisa assess.

    • S. nyebutkeun:

      Démonstrasi daya, tangtu, abdi ieu ngarujuk kana démonstrasi mangrupa jero nagara jeung teu di luar. Hal sarupa ieu diperlukeun pangwangunan cathedrals abad pertengahan. Ieu di campuran abdi, dikedalkeun hormat keur pangawasa almarhum sarta ogé kakuatan anu geus attributed ka otoritas jeung organisasi nu implements kakuatan na (biasana Garéja).

      Tina struktur badag pakait sareng hormat keur almarhum hoyong ngingetkeun Taj Mahal, Castel Sant'Angelo di Roma, mausoleum Kim di Korea (500 datar × 500 m ngarupakeun hut lega ti piramida), Timur mausoleum di Samarkand (saparapat tina jangkungna Tembok Piramida) jeung loba nu leuwih lengkep.

      rasa interior kuring nempo dina tungtungna, anu sacara resmi credited piramida: simpen titilar venerable sahiji lokasi idéal anu diitung.

      Ngeunaan katepatan mutlak tina Konci:
      juru ngusulkeun munggaran mutuskeun lamun disandikeun di aranjeunna rasio emas, atawa jumlah pi. Beda dina dua Konci bari ngan ukuranana 1 / 500, tapi lamun eta kudu akurasi mutlak nyata, jadi aya duanana angka dina waktos anu sareng teu kaci. bédana ngajadikeun ngeunaan miboga saparapat ti sakabéh meter di ukuranana ti Great Piramida. Coba mun ngajawab sorangan: nya aya angka nu disandi ((akar kuadrat 5) 1 +) / 2 atawa jumlah ((4 / Pi) dina sejenna)? Babandingan 1: 1,621 atanapi 1: 1,618?

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Hawa mangrupa campuran nitrogén sarta oksigén gas.
    Cai ngarupakeun hiji sanyawa kimia hidrogén jeung oksigén.
    Geus aya bédana, sarta yén urang rada penting, sabab caina téh exceptionally tinggi diéléktrik konstan / 80Er /! di mana hawa / 1Er / ampir nanaon.
    Karya ngawangun démo kitu tiasa I manggihan aneh.

    • S. nyebutkeun:

      Kanyataan yén hawa utamana diwangun ku molekul diatomik sakumaha cai tina tříatomových.
      Ngeunaan permitivitas: Anjeun katuhu yén zat alam ngabogaan cai tiis salah sahiji pangluhurna. Jadi mikir nu disebutkeun dengki konduktivitas astral di permitivitas? Kumaha?

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Anjeun nyekel kuring kapiran kecap lajeng dirina bakal nulis yen dina cairan mandi kamungkinan janten.
    Pasti aya. . dina pendapat abdi, sarta abdi hartosna cai cair sabab bisa jadi anu pangalusna dina transisi ka dunya astral. Waktos na naha kuring nulis pendapat abdi.
    Aya titik di arguing ngeunaan cai atawa hawa, rada Abdi resep pamadegan anjeun tina Great Pyramidu..to yen batur sempet diwangun kanyataan a indisputable. .
    kumaha batur kungsi ngadeg kénéh teu nyaho. .
    jeung naon maksud eta dilayanan, anjeunna ogé unaware. .

    • S nyebutkeun:

      Yakin, aya mungkin geus di cairan abdi nalika cairan éta téh hawa. ;-)

      Ngeunaan tujuan piramida: mun kuring éta maranéhanana utama (albeit undeclared) kana demonstrate daya - luyu jeung urut iman. Atawa ngalakukeun I underestimate Tujuan stmelovací (parusahaan napření kana sagala cita hébat, prestasi suksés na).

      Ngeunaan jalan: Abdi teu bakal underestimate karuhun urang. Jigana éta maranéhna bisa ngalakukeun hal leuwih éfisién ti urang ayeuna nganggap kasebut nyaéta dimungkinkeun.

      Kuring henteu weruh éta métode husus ku nu aranjeunna diwangun. Tapi Jigana bisa ngatur tanpa bantuan sci-fi atanapi implengan téknologi.
      lolong urang pikeun ayana prosedur basajan nicely demonstrate, contona, tinimbangan saméméhna tina pajeulitna ngolah Flint (sakali arkeolog geus diperkirakeun yén pabrik parabot Flint nyandak bulan atawa malah taun - saméméh tentatively junun manggihan padika nyiapkeun aranjeunna keur jam ka poé) atawa arca angkutan raksasa (geus ceuk Pavel Pavel, anu praktis nunjukkeun yén pikeun ngangkut barang beurat kudu loba kurang jalma ti arkeolog saméméhna estimasi).

  • Martin Martin nyebutkeun:

    perdebatan Digress dina konduktivitas tina cai tina topik, sarta éta éra, "S"
    Téh mangrupa lightening saeutik, cai téh conductive cukup, ngan maca naon anu ditulis dina elec. outlet pikeun bak teh.
    Cai kuring dituduhkeun di gambaran kuring dina pedaran naon bisa kudu jadi di bak teh? jadi, éta cairan paling umum aya, tapi meureun aya nanaon, ngan éta hawa ambient.
    Teu pisan konduktivitas listrik.
    Ieu tangtu nu -H2O- Cai ngarupakeun mujijat tina kahirupan.
    pertanyaan anu naha di alam pawenangan aya ukur dua shafts, sarta mandi jeung sia sejenna.
    Sanajan kitu, lamun bakal perlu awakna immersed dina cairan mangrupa, abdi teu bisa ngabayangkeun kumaha bisa dirasakeun sensations jeung perasaan.

    • S nyebutkeun:

      tag Ad jeung mandi: bathwater utamana ngurangan lalawanan kontak kulit - mastikeun wewengkon badag, nu ayeuna bisa ngasupkeun awak. caina ngabogaan leuwih leutik (10-100x) konduktivitas ti awak sorangan. Ku sabab eta oge nutup hiji sirkuit listrik ngaliwatan awak - a tegangan mains kalawan konsekuensi fatal.

      Kuring masih ngalakukeun lantaran konduktivitas listrik labél anjeun tina cai salaku "badag" Sigana di pangalusna anu pohara taliti.
      -

      Ngeunaan cairan immersion: eta teu masih ngalaman. Sarta cairan anu aya hawa. Jadi sanajan aya euweuh cai, aya meureun cair.

      Pribadi, Jigana bak tetep di tempat sabab katingali berharga jeung teu buka nyandak jauh.
      -

      Tur jadi keur konduktivitas astral tangtu raket patalina jeung piramida jeung struktur na - mun hal sarupa keur kapangaruhan. Éta naha Kuring nanya maneh kumaha anjeun nangtukeun konduktivitas astral rupa zat.

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Asalna bisa jadi bak dina situs di titik tempat nu dipingpin aya disebut. Shafts dina arah nu lalawanan jeung alam pawenangan, éta lajeng bakal masihan sakabeh rasa.
    "S" Kuring nyaho yén cai henteu mutlak. conductive, najan listrik. konduktivitas cai téh luhur, tapi ti diri. Maksad abdi konduktivitas listrik, tapi kutipan anu astral.

    • S nyebutkeun:

      Naon anu anjeun ngartos ku kecap "luhur"?

      Konduktivitas cai murni sabenerna ngan sababaraha millionths of a siemens, konduktivitas konduktor konvensional dina jutaan sisi séjén pikeun puluhan jutaan siemens. Sacara kimia stream cai murni ngabalukarkeun desetibilionkrát (10 000 000 000 000x) harder ti tambaga.
      Pribadi, abdi moal bakal mertimbangkeun pikeun konduktivitas tinggi. Cai geus wae konduktivitas na di rentang antara semikonduktor sarta insulators.

      Astral konduktivitas teu bisa ditaksir. Kumaha anjeun nangtukeun sacara ékspériméntal lamun anjeun bisa ngabandingkeun ukuran na? Naon ukuranana aya zat séjén astral? Saha, nalika jeung kumaha eta diukur?

      Kuring nanya lantaran sanggeus pedaran anjeun tina konduktivitas listrik cai, Abdi resep - preferably sacara ékspériméntal - dipariksa konduktivitas astral dugaan.

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Mun bak ieu persis tempat dimana kudu, abdi heran, kumaha lamun di disebut. Mandi ieu cai? Perlu dipikanyaho salaku caina seep conductive, ngumpul piramida kakuatan aya, saha weruh naon anu geus kajadian lajeng?
    Salaku nyebutkeun nu mana. . tetep basajan.
    Ieu ngan pendapat abdi, mungguh. panginten atanapi perasaan.

    • Sueneé nyebutkeun:

      Cai mangrupa gagasan metot.
      Kuring inget hiji hal deui. Dina edges of sisi panjang tina bak nu aya dibor liang dina ramo indéks lebar. Aranjeunna 4 sarta disposed simétris ngeunaan 15 cm ti témbok pondok.
      Bisa ku kituna jadi dianggap yén bak mandi miboga tutup a.
      Catetan yén sudut SW of bak nu rusak. Ieu kudu geus letusan rongkah yen tore eta. Na, sabab dicatet, loba egyptolové alternatif, loba piramida dina diri kudu ngambah vniřní ledakan. VP aya iwal. Disebut. Royal Kamar éta kénéh dina awal 20 st. hideung tina gas flue tina seuneu. Ngan dina jangka waktu urang pikeun cleanse jeung de facto bisa ngancurkeun ngambah ......;)

    • S. nyebutkeun:

      Cai kacida teu conductive. Lieur ngalakonan hijina superconductors.

      husus:
      Tos rengse bersih (sulingan) ampir non-conductive - a konduktivitas ukur 5 microsiemens per méter.

      Rainwater tiasa ngeunaan 10 100x-conductive, tapi éta kénéh pisan saeutik.
      Minum ogé cai ngabogaan konduktivitas ngeunaan 10000 kali leuwih gede dibandingkeun sulingan.
      cai laut miboga konduktivitas ngeunaan hiji juta kali leuwih gede dibandingkeun sulingan.
      Tapi seawater ngabogaan konduktivitas ngeunaan hiji juta mun desetimilionkrát leutik batan logam konvensional.

  • Martin Martin nyebutkeun:

    Nice artikel, geus pasti matak janten di Great Piramida.
    Kuring lila ngalaman dinya, éta ngan hiji tempat dimana kuring bade.
    mandi pasti moal dina situs aslina, sual tetep naha sarta dina naon grounds eta ditempatkeun nguap, ngahalangan sual sejen.

    • Sueneé nyebutkeun:

      Kuring ngarasa yén kuring geus nulis dina tempat séjén:
      Lamun éta tengah sagalana eta bakal dianggo leuwih éfisién. Kiwari nya meunang réaksi kuat teuing, tapi anjeun bisa ngéléhkeun éta - sahenteuna moal salila 5 menit. Kalolobaan jalma aya ngan sababaraha detik kusabab anjeunna karasaeun "bad" na teu nyaho naon aya anu kudu dipigawé.

Leave a Reply