Hébat Banjir dunya tur tangtu na

1115077x 23. 01. 2018 1 maca

Jalma sabenerna kakurangan tina sababaraha amnesia? Memang bener nu aya nyaéta Kala sajarah poho planét urang? Gariswanci dipaliré ku sajarah tradisional? Numutkeun sababaraha téori jeung catetan sajarah, jawaban téh: Sumuhun.

Narikna, loba budaya sabudeureun dunya speaks tina hiji waktu planet urang ieu katandangan banjir utama nu sorangan "dewa" ngagero ka Bumi na humankind dina munggaran. Tapi mana asalna carita bah hébat? Loba jalma anu sagemblengna unaware yen carita banjir gede (atawa Great Banjir sakumaha anjeunna disebut Anunnaki) boga anak asalna di Sumedang kuna. Ngartos carita maranéhanana, kami indit Eridu, dinten Abu Shahrein di Irak - kota munggaran nu sakaligus ngawangun dewa, sarta éta imah ka déwa Sumerian kuna Enki. Élmuwan yakin yén kota kuna ieu diwangun kira-kira taun 5400 SM

daftar Sumerian kuno raja ngarojong téori nu nunjukkeun yen Eridu éta dina kanyataanana "Dayeuh mimiti raja" na nyebutkeun dieu: ". Lamun éta kapal karajaan diturunkeun ti sawarga, anu kapal karajaan éta di Eridu"

Dina kota kuna ieu urang tiasa neangan Eridu Genesis tina téks Sumerian kunanu ngajelaskeun kreasi dunya, pangwangunan kota heubeul jeung caah hébat, anu banjir bumi. The Genesis of Eridu dipercaya geus ditulis di sabudeureun taun 2 300 SM, sarta mangrupa pedaran dipikawanoh pangheubeulna nu caah gede, nu pedaran baheula populárnějšímu caah hébat dina buku Alkitabiah tina Kajadian. Ieu loba élmuwan boga pamadegan béda.

Thorkild Jacobsen dina bukuna "harta karun di gelap" nyatakeun: "Saatos Nintur (dewi kasuburan tinggi Ninhursag) mutuskeun mawa lalaki ti kubu nomad primitif maranéhanana nuju hirup urban, mimiti jaman lamun dikalikeun di Bumi, sato jeung kapal karajaan diturunkeun sawarga. Ieu diwangun sarta dingaranan pangkolotna nu éta wadah kalawan pratés jeung pitur redistribution tina sistem ekonomi, sarta geus disadiakeun jeung disebarkeun diantara dewa. Dina tatanén, irigasi dimekarkeun, urang prospered na dikalikeun jeung. Sanajan kitu, éta noise nu salah disababkeun aktivitas na di padumukan, mimitian unnerve Enlil anu terus persuaded dewa sejen ngancurkeun umat manusa caah gede. panginten Enki dugi anjeunna kapanggih cara ngingetkeun na favorit Ziusudra / Noah. Anjeunna ngawartoskeun anjeunna ngawangun kapal nu anjeunna bisa dewan kulawarga sarta wawakil sakabéh spésiés sato na, sahingga salamet caah ".

Tapi lamun Bumi éta hiji caah badag, naon di bumi kajadian sateuacan karuksakan badag? Numutkeun Zecharia Sitchin buku "kosmis Code" (dina buku kagenep ti séri "babad Bumi"), ieu mangrupakeun Kala sajarah planét sateuacan na sanggeus caah a:

Acara saméméh Banjir di:

- 450 000: Dina Nibiru, hiji planét jauh tina tata surya urang, hirup lalaunan pupus kaluar nalika atmosfir planet urang kana spasi ditinggalkeun. Dipasang Anem pangawasa Alal ninggalkeun pesawat ruang angkasa sarta bakal ngungsi di Bumi. Anjeunna manggihan yén bumi téh emas nu bisa dipaké pikeun ngajaga atmosfir Nibiru urang.

- 445 000: Dipimpin ku Enki, putra Anu, anu Anunnaki anjog di Bumi ka kapanggih Eridu - dasar terestrial munggaran pikeun recovering emas ti cai ti Teluk.

- 430 000: iklim Marcapada nyaéta pikaresepeun. Di Bumi, datang deui Anunnaki, di antarana Enki urang satengah adina Ninhursag, lulugu dokter.

- 416 000: Nunjukkeun yen produksi emas geus ragrag, Anu datang di Bumi ku Enlil, panerusna. Ditangtukeun pikeun ménta pertambangan emas vital di Afrika Kidul. kaputusan téh - Enlil nyokot komando misi earthly, Enki ieu dipindahkeun ka Afrika. Anu geus ditanya putu Alal, flew ka Bumi.

- 400 000: Tujuh padumukan hanca di Mesopotamia kidul ngawengku Spaceport (Sippar), Control Center Misi (Nippur), pusat Metalurgi (Shuruppak). Ti Afrika bringing kapal bijih, logam dihasilkeun geus dikirim nepi kana crews orbit Igigi, teras dialihkeun ka pesawat ruang angkasa, anu sumping rutin ti Nibiru.

- 380 000: Sanggeus meunangkeun pangrojong ti Igigi, anu putu Alal nyoba nangkep kontrol nagara. pengikut Enlil teu menang perang, dewa heubeul.

- 300 000: Anunnaki, anu berjuang ku berontak dina Pertambangan emas. Enki na Ninhursag dihasilkeun ngaliwatan manipulasi genetik pagawe monyét primitif anu nyandak karya fisik Anunnaki. Anjeunna enlil nempatan Pertambangan sarta mawa pagawe kana primitif Edinu di Mesopotamia. Kalawan kamampuhan pikeun baranahan Homo Sapiens dimimitian kalikeun.

- 200 000: Kahirupan di Marcapada ieu nyirorot bari umur és anyar.

- 100 000: Iklim pemanasan nepi deui. Anunnaki (nu Nephilim Alkitabiah), ka chagrin of Enlilově tumuwuh, nyandak putri manusa pikeun istri.

- 75 000: Deui nguntungkeun dimimitian umur és anyar. tipe Retrograde jalma roams bumi. Cro-Magnon lalaki survives.

- 49 000: Enki na Ninhursag Nyiar manusa tina kulawarga Anunnaki anu maréntah di Shuruppaku. Enlil téh ngamuk. Tina citakan gambar ngalawan umat manusa.

- 13 000: Merealisasikan yén petikan Nibiru deukeut Bumi ngabalukarkeun gelombang pasang badag, Enlil implores Anunnaki nyalametkeun diri tina calamity horrific rék cicingeun manusa.

-11 000: Enki ngarecah sumpah, instructs Ziusudra / Noah ngawangun kapal badag. Nibiru flies luhureun Bumi. Anunnaki saksi dina bencana ti pesawat ruang angkasa maranéhanana. Enlil satuju yén meulah sésa-sésa parabot jeung siki pikeun manusa, ngawitan tani di dataran luhur. Enki domesticated sato.

Acara sanggeus caah:

- 10 500: Turunan Enoh anu allotted tilu wewengkon pikeun ngatur. Ninurta, Enlilův putra kahiji, ngawangun bendungan jeung walungan dihapus jadi desecrated Mesopotamia. Enki meunang Nil Valley. Sinai ninggalkeun Anunnaki spaceport kuna, di Gunung Moria (masa depan Yerusalem) diwangun pusat kontrol pikeun perjalanan spasi.

- 9 780: Ra / Marduk, putra firstborn Enki urang, meulah Mesir antara Osiris na Seth.

- 9 330: Seth seizes sarta motong Osiris, nu nganggap peran kapamimpinan budi ngaliwatan lebak Nil.

- 8 970: Horus avenges bapana Osiris mimiti perang mimiti Piramida. Seth escapes arah Asia, nempel ka Samenanjung Sinai na di tanah Kanaan.

- 8 670: Enki ngaganti dibantah kontrol anu dihasilkeun sadaya fasilitas rohangan. ngarojong Enlil dimimitian dina perang pyramidal kadua. Unggul parabot Ninurta vacates Tembok Piramida. Ninhursag, adina Enki na Enlil, convenes konferensi karapihan. Sebaran Marcapada reaffirmed. Pamaréntah Mesir ditransferkeun ti Dinasti Ra / Marduk mun Thoth. Heliopolis diwangun salaku lantera diganti.

- 8 500: Anunnaki nyimpen maju Stargate, Jericho nyaeta salah sahijina.

- 7 400: Kusabab waktu karapihan terus, anu Anunnaki masihan umat manusa conquests anyar, periode Neolitikum dimimitian. Demigods maréntah leuwih Mesir.

- 3 800: Peradaban Sumerian dimimitian kota mana Anunnaki disimpen kota heubeul, dimimitian dina Eridu na Nippur. Anu datang ka Bumi pikeun tantalizing uleman. Keur ngahargaan na geus diwangun dayeuh anyar Uruk, dimana anjeunna ngawangun hiji kuil, anu abode of incu awewe tercinta na Inanna / Ishtar.

Karajaan di Bumi:

- 3 760: Umat ​​manusa narima Karajaan Dewata. Kish éta ibukota pangawasa Mesir Ninurta. Calendar dimimitian dina Nippur. Peradaban Sumerian flourished (wewengkon kahiji).

- 3 450: kapamimpinan Sumedang diliwatan mun tim Nannar / Dosa. Marduk ngumumkeun Tower of Babel salaku "Gerbang dewa". basa dicampur Anunnaki umat manusa. The kudéta frustasi ku Marduk / Ra, anu mulih deui ka Mesir, deposes Thoth, ngahalangan lanceukna ngora Tammuz, anu kalibet kana Inanna. Dumuzi ieu lajeng ngahaja ditelasan, Marduk geus ditawan di Great Piramida. Frees tur ngaliwatan hiji aci darurat ngalir kana pengasingan.

- 3 100 - 3 350: Taun rusuh ditungtungan make pamasangan Firaun Mesir mimitina di Memphis. Peradaban datang ka wewengkon kadua.

- 2 900: kakuatan karajaan di Sumedang dibikeun ka Erech. Inanna diala dominasi leuwih wewengkon katilu, dimimitian peradaban di Indus lebak.

- 2 650: Ibu kota Sumedang ngalir. Kaayaan worsens Ageung. Enlil leungiteun kasabaran jeung panongton unruly sahiji manusa.

- 2 371: Inanna ragrag asih raja Akkadian Sargon. Ngadegkeun kota Akkadian anyar. Kituna diadegkeun kakawasaan Akkadian.

- 2 316: Sargon hayang aturan nu opat kawasan. Ngaluarkeun taneuh suci ti Babul. Deui lumangsung konflik antara Marduk Inanna. Ieu ends nalika Nergal, lanceukna Marduk urang, datang ti Afrika Kidul jeung Babul tur persuades Marduk ninggalkeun Mesopotamia.

- 2 291: Naram-Sin ascends tahta Akkad. Eta didominasi ku perang appetites Inanna, penetrates Sinai samenanjung jeung narajang Mesir.

- 2 255: Inanna usurps kakawasaan di Mesopotamia. Naram-Sin defies Nippur di. Hébat Anunnaki ancur Agade. Inanna escapes aranjeunna. Sumedang na Akkad dikawasaan ku pasukan asing anu satia ka Enlil na Ninurtě.

- 2 220: peradaban Sumerian naék ka puncak anyar, di handapeun pamingpin enlightened of Lagash. Thoth mantuan raja Gudea ngawangun kuil pikeun Ninurta.

- 2 193: Terah, bapana Ibrahim urang, dilahirkeun di Nippur kana kulawarga priestly karajaan.

- 2 180: Mesir dibagi pengikut Ra / Marduk ngaropéa kidul. Pharaohs ngalawan aranjeunna ngadeg tahta Handap Mesir.

- 2 130: Nunjukkeun yen Enlil na Ninurta téh beuki jauh, pamaréntah sentral dina Mesopotamia oge deteriorates. Inanna geus ngusahakeun meunangkeun deui kakuatan raja urang mun Erech.

Fateful ratus taun:

- 2.123: Dina Nippur manehna lahir Abraham.

- 2 113: Enlil entrusts nagara Sem Nannar, ur nyaeta ibukota Anyar Ageung. Ur-Nammu naék ka tahta, anu ngaranna papayung of Nippur. Nippurský Terah imam - Rama Abraham datang ka ur, meets jeung pangadilan karajaan.

- 2 096: Ur-Nammu mati dina perangna. Jalma mertimbangkeun maot untimely na a panghianatan sahiji Anu sarta Enlil. Terah daun kalayan kulawargana keur Harran.

- 2 095: Shulgi sits dina singgasana ur, strengthens dasi kaisar. Nalika kakawasaan di thrives Shulgi ragrag dina pangaruh Inanna tur janten lover nya. Lars Elamitům ninggalkeun pikeun layanan dina pasukan Asing.

- 2 080: Tebanští pangéran satia ka Ra / Marduk ngandeg kalér dina Mentuhotep I. Nabu, putra Marduk urang, gains panganut keur bapana di Asia Kulon.

- 2 055: Nannarových dumasar paréntah Shulgi ngirimkeun pasukan Elamite pikeun ngurangan kaayaan marudah di kota Canaanite. Elamites aranjeunna meunang ka Stargate on Baikonur, dina samenanjung di Sinai.

- 2 048: Shulgi dying. Marduk ngalir kana lahan sahiji Hittites. Abraham diatur Kanaan kidul kalawan Korps elit of pengendara.

- 2 047: Amar-Sin (nu Amraphel Alkitabiah) janten raja ur. Abraham mana anu ka Mesir, sarta tetep aya keur lima taun, lajeng mulih kalawan loba prajurit.

- 2 041: Didominasi ku Inanna, Amar-Sin ngabentuk hiji koalisi tina Kings Wétan sarta ngajalankeun ekspedisi militer keur wewengkon Kanaan jeung Sinai. pamimpin nyaeta Elamit Khedor-la'omer. Abraham blok ngakses ka Stargate.

- 2 038: Shu-Sin ngagantikeun Amar-Sin dina singgasana ur sakumaha kakaisaran nu disintegrates.

- 2 029: Ibbi-Sin ngagantikeun Shu-Sin. Propinsi barat beuki gravitate mun Marduk.

- 2 024: Salaku pamingpin pengikut-Na, Marduk marches on Sumedang na settle di Babul. Tarung ngalegaan ka sentral Mesopotamia. Nippur sanctuary ieu desecrated. Enlil tungtutan hukuman pikeun Marduk na Nabu, Enki opposes dinya, tapi putrana Nergal téh di sisi Enlil. Nabu kanaánským paréntah pengikut pikeun ngeusian spaceport, hébat Anunnaki disatujuan pamakéan pakarang nuklir. Nergal na Ninurta ngancurkeun spaceport jeung kota caket dieu di Kanaan.

- 2 023: Angin diasupkeun awan radioaktif ka Sumedang. Jalma maot maot dahsyat, sato binasa ogé, caina geus diracun, taneuh anu tandus. Sumedang jeung peradaban hébat na geus ancur. warisan nya pas keur ahli waris Abraham urang, sanajan masih di 100 taun Sires sah pewaris - Ishak.

Catetan. penerjemah:

Buku "kosmis Code" nyaeta bagian tina siklus spekulatif Sitchin urang "babad Bumi". Inpo na asalna tina salamet situs Sumerian mana teks, sakapeung ruksak tur unreadable asalna hiji acara sajarah sabenerna. Kami ngawartoskeun yén panungtungan (ayeuna) ngadegkeun peradaban sarta malah dipingpin keur lila Anunna mahluk luar angkasa (di bumi disebut Anunna-ki), datang ti urut planét Nibiru.

mahluk luar angkasa ieu mastered rékayasa genetik na awak tumuwuh di wombs jieunan. mahluk ieu geus tumuwuh pikeun dijadikeun budak ka merlukeun Dewata '. Tangtu eta kedah diselapkeun dina program dikodekeun, katingalina di DNA maranéhanana. Kana waktu, DNA ieu disampurnakeun sababaraha kali, nepi ka ayeuna. Birokrat kami kami ditinggalkeun di bumi, urang Sunan Gunung Djati beradab jeung terus ngawas hasil prosés. Sigana nu urang kudu dina kontrol, éta bakal jadi karunya lamun peradaban jadi lucu ngiles ...

Artikel nu patali

11 komentar on "Hébat Banjir dunya tur tangtu na"

  • OKO OKO nyebutkeun:

    Kuring nyarankeun Anjeun hayu dulur nalungtik. Tuntas. Salamet, hayu urang balik ka sawala. Faktual.

    • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

      Fakta nu ngarecah teh paradigms maneuvering.

      Kuring henteu weruh kumaha batur, tapi pikeun kuring bakal ujian mawa coals mun Newcastle. Kuring Oldo landian Panon nu peryogi bangun ngan diri, sigana nu tinggal dina kapal téa.

      Věcné..Nezapomeň hiji hal sagala-penting, ngan anjeun nyalira aya jawab kabagjaan sorangan, anjeun nyalira.

    • Sueneé nyebutkeun:

      Mangga sadayana resep kana sagala kontrovérsi emosi séjén shoved kana forum. Ngan asup aya kalawan data sarua salaku hlásíš dieu on web tur sakuduna jalan. Alternatipna, nulis kuring. OKO, MarHor mantuan Anjeun sapi jalu. Aranjeunna debaters seasoned.

  • petrvetr nyebutkeun:

    Abdi pisan punten éta, pamadegan mah mangrupakeun saeutik "budaya" pantes. Normal, Abdi hiji jalma santun jeung ngadéngékeun kabéh sorts tafsir jaman baheula urang. Artikel ieu mangrupa salah sahiji dina tumpukan jumbled *** diri nu sugan moal malah mungkin.

  • tetempoan nyebutkeun:

    Kuring boga mamang ngeunaan asal jieunan manusa, tapi dina artikel ieu kuring meunang gambaran yén Anunnaki éta teu cukup calakan mun nyieun lalaki. Aranjeunna kalakuanana illogically. Naha ngan nepřesídlili di bumi ieu ka aranjeunna kaayaan nguntungkeun pikeun hirup? Naha 150tisíc taun ditambang emas sarta ahirna ancur planét maranéhanana, jadi atoh kagungan nguap? Komo lamun nyandak relokasi a 10000 taun, éta bakal jadi definitif. Lamun Anunnaki anu technologically maju ka titik nu flew dina spasi, sato NGAMANIPULASI genetik, nu rada teu mungkin tanpa kecerdasan jieunan - nyaeta, komputer jeung dikawasa mesin komputer, naha henteu nganggo mesin calakan pertambangan emas, naha dina Pertambangan emas digawé nyalira? Dina pamadegan mah éta loba gampang, leuwih efisien jeung murah pikeun ngahasilkeun mesin calakan ti salah sarébu taun genetik ngaronjatkeun sababaraha nurun monyét. Malah lamun ahirna bio-robot ieu dijieun -based pendapat abdi - eta tangtu kudu ditambang emas di batu gede emas murni, disebutkeun pertambangan ieu desperately episien. waragad Panalungtikan, pangropéa sarta operasi kolom, waragad ngajalankeun spasi armada jsb Nalika monyét semiliterate gaduh mesin jeung kecerdasan jieunan, naha henteu dewa? Atoh, Jigana eta geus kaliwat teu kayaning pikeun neuleuman éta. Tingali keur pasir sabudeureun anjeun - ieu tumpukan hampas, ngainduksi ku truk badag teu sababaraha silt ti sagara primeval. Hal kajadian didieu lila saméméh urang jeung taya sahijieun weruh naon.

    • Sueneé nyebutkeun:

      Anjeun katuhu yén carita Anunnaki masih tacan sagemblengna konsisten tur aya retakan. Kami masih loba urang ulah kitu.

      Ngeunaan pertambangan, teras kuring nyarankeun Gunung, Pertambangan, terricony

      • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

        Miro, commanders awak tadi Annunačtí / tahap mimiti 300 Igigi, teras sumping sejen / anu ditambang mineral. Hayu urang ngan nyebutkeun ieu kuli of disebut Nibiru. Staf Téknis. Paménta pikeun emas éta teu hébat, Anna kadorong ka suplai luhur emas jeung tanaga saeutik, jadi karya humandeuar / malady ieu, paling urang masih di génom maranéhanana, nyebutkeun eta hoream / dreaded berontak nu bener peupeus kaluar gawé ngadeg Enlil raged .

        Kituna En.Ki mutuskeun adina anu ahli dina widang DNA kana nyieun workforce a. Saatos sababaraha setbacks Anjeun ngajawab dina eunteung.

        Kuring geus disingget fakta kasebut, teu flattering, kasampak sabudeureun di alam manusa, urang boga loba di antarana dina diri, tapi jahat prevails, perang, kekerasan, jsb ...

        Teuing bakal kitu, bisa ngarobah lamun cukup jalma ngarti bebeneran ngeunaan asal-Na.

        • petrvetr nyebutkeun:

          Sanggeus tarung beurat, Kuring landed pangeusina leutik ieu. Kuring pernah datang deui. Naon wajib I do ayeuna? Kuring ngan boga pangaweruh jeung loba waktu payun. Aya mahluk anu kuring bisa ngagunakeun. Kuring baris nyieun eta smarter ngawula kuring. Kuring gé antosan.
          Kuring indit deui bari, tapi maranéhna nyokot kauntungan tina waktu maranéhanana sarta geus nyaho pisan. Nya kungsi kuring bener ogé nyaho yén sanajan saeutik.
          Kuring gé antosan
          Ieu hadé nyoba hirup sareng maranehna, maranéhna ngarti tangka simkuring ngaraos smarter ti aranjeunna, tapi ulah nyandak kuring serius. Muhun hayu urang cobaan deui, sarta aranjeunna bit alesan Uber, abdi kuciwa nu ieu aya dina mangsa caah jadi loba tiwas.
          Kuring gé antosan.
          Ieu malah hadé deui. Kuring dijieun wakil kuring, jalma nyauran aranjeunna raja, sakapeung mun hit, tapi sakumaha gawéna. Ayeuna Kami rupa, taya sahijieun weruh kuring sarta kuring ngan gé antosan dugi ka idiots diajar ngawangun kuring parahu anyar. Kuring miharep yén éta moal kudu maéhan deui. Ceuk urang ngagaduhan kuring capé

      • tetempoan nyebutkeun:

        runtuyan pisan metot, hatur nuhun guys. Anjeun kudu mikir ngeunaan medarkeun majalah dicitak.

        • petrvetr nyebutkeun:

          Hai Miro, Aku bungah nu nuju teu diserep. Kuring miharep anjeun dipikaharti kumaha kuring dimaksudkan. Saha tiasa invent shit. The burit pangbadagna nyaéta yén éta téh.

          • tetempoan nyebutkeun:

            Peter, teu ngalanggar, tapi anjeun baca artikel dina pertambangan? Coba mun mariksa sahenteuna dina poto. pangeboran béda, panggilingan, parabot motong gede pisan. Teu jadi teuas pikeun nyerep, upami anjeun kantos katempona ogé beungeut machined. Upami teu kitu, kuring teu paduli anu ayeuna teh pajoang ngalawan hal. Kuring saena cukup salempang ngeunaan.

Leave a Reply