Elmuwan geus dijieun generator tanaga bébas hanca

318659x 13. 02. 2017 1 maca

tim Rusia jeung Koréa Kidul nu ngahiji pikeun ngabentuk 10 kW generator tanaga bébas, siap pikeun produksi masal. Taya excuses langkung - énérgi bébas téh di dieu. Énergi bébas téh aya.

Artikel nu patali

3 komentar on "Elmuwan geus dijieun generator tanaga bébas hanca"

  • tetempoan nyebutkeun:

    Kuring henteu weruh naon pikir. Nakonstruovat na fabricate sakabeh komponen mékanis geus jadi loba duit jeung waktu. néangan gawé, nu geus pasti moal meuli di toko hardware. Kavling balik, pangeboran divider, cnc panggilingan, numpuk mahal materiálu.Podle estimasi abdi, draft bagian sarta machining bakal buka 100tisícum CZK. éléktronika Ieu jsb Ieu lain PC-fans dijejeran ku magnet. Dihasilkeun sarta dirakit eta kabeh ngan kusabab urang ambéh maranéhanana tuh sod, éta hésé yakin.

  • Tino nyebutkeun:

    presentasi ieu ogé dipigawé ktovie sahingga weruh kumaha lila ist nu generator magnét nyaéta écés ukur prototipe a, sarta eta masih teu tiasa masihan salaku loba énergi sakumaha pamadegan salajengna upami abdi .no tapi kudu kieu bisa dilaksanakeun nepi na meuli jeung kinerja éta loba kW gunung kayaning stasiun kakuatan leutik bakal pasti sarerea hayang meuli jeung butuh waktu imah bisaeun naon abad éta.

  • Standa Standa nyebutkeun:

    Eta bakal jadi istiméwa pikeun manggihan naha maranéhna junun dina generator dina panerapan demo naspájet ukur dua menit na dua belas detik. Sajaba ti éta, médan 100 LED bohlam Sigana mah (jeung sleeves bodas, emit lampu tiis). Total bulbs konsumsi kituna bisa jadi sabudeureun 1,3 kituna kW. Kipas ngomong 100W, manaskeun 2KW (tapi aya ngan 23 detik).

    Sakabehna, loba kirang ti 10 kW nu diémbarkeun. Salian dua menit sanggeus lampu indit ka handap.

    Ngitung deui:

    Gemblengna karya recovery éta 1400 132 * * 2000 23 + = 230,8 kJ. Ah ogé atanapi 5,34 tina batré 12 V.

    Mun aranjeunna pernah disumputkeun jero hiji batré biasa kana motor (ukuranana 10 15 * * 9cm, kapasitas 8Ah), eta oge bakal karugian dina drive geulis ogé cocog panjangna percobaan.

    Abdi teu ngaraos nyebutkeun yen eta geus kdu panipuan misalna. Ngan nunjuk kaluar eta, keur dijauhkeun tina ragu, percobaan bakal boga gawe loba panjang sarta dina kontrol bebas.

Leave a Reply