Élmuwan ngiringan asal usul sadaya jalma di Afrika Kidul

12105x 06. 11. 2019 pamiarsa 2

Sigana ilmuwan anu sacara teu sengaja mundur téori ngeunaan astronot kuno. Urang nembe nyerat perkawis penemuan ilmiah "énggal" anu ngungkabkeun poténsi atom emas dina bentuk film nano 2D. Nganggo lapisan emas ukur dua atom anu lega, para ilmuwan parantos ngahontal "kasuksesan anu signifikan." Tukang emas nano 10 kali langkung kuat batan nanopartikel salaku katalis anu cekap.

Anunnaki sareng emas

Laporan ieu sigana kenal sareng anu resep kana téori astronot kuno sabab interpretasina berkisaran emas. Numutkeun terjemahan tina tabel Sumerian, ratusan rébu taun ka pengker, penjelajah asing anu panjang, umur panjang anu nyebat Anunnaki di Bumi emas tambang. Emas mangrupikeun bagian penting tina téknologi anu ku Anunnaki tiasa, antara sanésna, ngalereskeun lingkungan rusak bumi pangeusina. Pertambangan emas lumangsung di Afrika Kidul sareng miheulaan peradaban pangkolotna di Sumer sareng Mesopotamia ku rébuan taun anu teu dipercaya. Urutan kajadian kronologis kajadian ieu diwakilan ku Zakaria Sitchin sareng proponén séjén ti téori astronot kuno.

Spasi angkasa

Laporan anyar yén élmuwan ngiringan asal-usul sadaya manusa ka Afrika Kidul disada saé pikeun ngabela téori astronout kuno. Numutkeun ka Guardian, para ilmuwan ngadamel kacindekan kalayan héran ku bantuan conto conto 1 217 DNA mitokondrial jalma anu tinggal di Afrika Kidul.

"Émuwan nyatakeun aranjeunna nyusud tanah air karuhun sadaya manusa nepi ka dataran datar sumebar ka bagian-bagian ageung Botswana ayeuna, anu janten salah sahiji oval di wilayah Afrika anu gersang. Sabuk darat kiduleun Walungan Zambezi, numutkeun élmuwan, janten homo sapiens sababaraha taun ka pengker 200 000 taun ka tukang, dimana populasi dasar terasing tina jinis modéren parantos dijaga pikeun 70 taun X UM

Numutkeun tulisan éta, masarakat kuno mimiti nyebarkeun ka daérah sakurilingna nalika orbit Bumi robih. Ieu ogé disada akrab, kusabab parobihan iklim atos carita Sitchin ngeunaan anu kajantenan 200 000 taun ka tukang. Numutkeun panulis kontroversial, kahirupan di planét urang surut salila periode glaciation sareng nyebarkeun deui nalika planét ngarang 100 000 taun saatos.

kalender Adam

Salah sahiji Stonehenge kuna anu ngingetan tugu anu kapanggih dina 2003, anu ngagaduhan bukti jelas ayana ayana peradaban kuno di Afrika Kidul, disebat "Katerangan Adam." tempat anu kontroversial disebut salaku "wangunan manusa pangkolotna di dunya."

Kota 200 000 kuno di Afrika Kidul

"Di Mpumalanga, Afrika Kidul, aya bunderan batu kirang langkung 30 méter, diperkirakeun kirang langkung 75 000 taun. Éta parantos dicirikeun ku seueur fénoména anu sigana mah ngan ukur conto tina kalénder batu megalitik anu lengkep, langkung seueur kirang inténis, kuna nyerat Purba Asal.

Tugu batu

Monumen batu anu sami dipanggihan peuntas lebak sareng puncak Afrika Kidul, kalebet Botswana. Siga Stonehenge, kalénder Adam ngandung ukuran anu luar biasa sareng akurat. Numutkeun ka Graham Hancock, teoritis astronot kuno, paninggalan kuno anu sanés aya dina daérah hubungan sareng peradaban Mesir engké.

"Kapanggihna patung manuk anu diukir tina dolerit anu mengingetan gunung, sakedik, sajeroning 1,5 jangkung panjang tina bahan anu sami, petroglyph of disc winged, seueur ukiran Sumerian salib dina bunderan sareng ankhu dina bunderan anu ngagungkeun nunjukkeun. rébuan taun sateuacan peradaban ieu muncul di kalér, ”wrote Hancock.

Pertambangan pangkolotna

Salajengna sapanjang basisir, di kota Mozambican Maputo, kota kuno kapanggih di 2015. Numutkeun kana koran The South Africa, kota gedé anu diwangun ti dolomit tiasa 200 000 taun lami. Panulis Michael Tellinger nyerat ngeunaan kota ieu dina bukuna: Temples of Gods Africa. Di sakurilingna aya tambang emas kuno.

"Kuring nganggap diri anu bodo anu cukup kabuka, tapi kuring kudu ngaku yén éta nyandak kuring leuwih sataun pikeun salse, sareng kuring sadar yén ieu mangrupikeun gedong pangkolotna anu kantos diwangun di Bumi," saur Tellinger.

Diantara tambang emas pangkolotna nyaéta tambang Ngwenya di Swaziland. UNESCO akang wewengkon ieu salaku "salah sahiji formasi geologis pangkolotna di dunya sareng ogé tempat anu ngandung ngambah kagiatan pertambangan pangkolotna sadunya." UNESCO World Heritage Center nyatakeun:

"Tambang ieu dipikanyaho salaku salah sahiji tambang pangkolotna di dunya. Dina 1964, sésa-sésa mayit dikirim ti situs ieu pikeun analisa radiokarbon, anu nyayogikeun tanggal 43 000 SM sareng ngajantenkeun karya pertambangan anu pangkolotna di Bumi. Nanging, tambang anu janten langkung lami. Rangkai dipercaya dipercaya ditambang di dieu dugi ka sekitar 23 000 SM Alat panambangan kuno anu aya dina situs ieu langkung khusus dibentuk sareng anu luar biasa dibandingkeun sareng situs-situs séjén anu aya dina Zaman Batu.

kacindekan

Élmuwan sareng proponén téori ngeunaan astronot kuno sigana ngagaduhan kacindekan dina kasus ieu. Tapi henteu nyangka éta kajadian deui pas, sanaos anu terang naon anu bakal kajadian salajengna? Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan astronot kuno sareng kalénder Adam dina buku ku panulis Afrika Kidul, politikus sareng penjelajah Michael Tellinger: The Secret History of Anunnakes ti e-shop atanapi video di handap ieu. Anjeunna nyauran éta "Enki kalénder" numutkeun dewa Sumerian anu nangtung dina mimiti kakawasaan ngagali emas.

video

Tip ti Sueneé Semesta

Ékspédisi ka kaliwat mitis

Troy éta saukur puitis imajinasi, tempat nyata mana gelut jeung dying sahiji pahlawan atanapi tahap dina nu dewa hayang males kanyeri pindah nasib manusa salaku buah catur? Atlantis eksis, atanapi nyaeta ngan hiji mitos allegorical ti jaman baheula? peradaban anyar Dunya éta dina touch ku budaya ti rébuan Old Dunya taun saméméh Columbus? Ayeuna dimimitian datangna ka kota fabled of Troy Zecharia Sitchin ekspedisi seru ka kaliwat mitis, nu explores bukti disumputkeun tina kaliwat sabenerna umat manusa, sarta eta nawarkeun vistas dramatis ka lembur.

Zakaria Sitchin - Luncat ka baheula mitos

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "Élmuwan ngiringan asal usul sadaya jalma di Afrika Kidul"

  • mer nyebutkeun:

    Éta bohong, urang ti beulah kalér, anu munggaran nyaéta Slavs, Persia sareng Sumerians, henteu ti kalér, sanés ti kidul! Anjeun bakal terang engké.

Leave a Reply