Dina Iraha, anjeunna kapanggih ku perpustakaan magic depository Himmler

35396x 26. 10. 2017 1 maca

Heinrich Himmler, Reichsfuhrer SS jeung lulugu Gestapo salila Holocaust, éta salah sahiji pamingpin Reich Katilu. Dilatih agronomist dipercaya yén kabangsaan Jerman dipilih jeung pamingpin na dianggap aria nu sabenerna.

Anjeunna obsessed jeung pamanggih ti gaib. Anjeunna dianggap yen ulikan ngeunaan mitologi Jermanik heubeul mantuan menerkeun téori rasialis jeung buku gaib sorangan ngajaga konci pikeun kakuatan nu taya leuwih dunya. Hitler pernah rada teu ngabagikeun minat tina paporit na, tapi anjeunna diteundeun sisi gratis.

Heinrich Himmler

Himmler éta sangkan fascinated ku gagasan ibadah Iblis, anu di 1935 ngagagas ngadegna hiji Unit husus SS H-Sonderkommando. Hurup mimiti nami teu kahaja, sabab dimimitian Kecap Jerman Hexe nu ditarjamahkeun jadi tukang sihir. Unit, nu eksis dugi 1944, kalibet dina ngumpulkeun bahan patali ka gaib jeung mantra.

Hiji bagian badag kumpulan publikasi dicitak yen pagawe H-Sonderkommando nyandak dua ratus genep puluh perpustakaan na arsip, katelah Magic. Teuing nengetan ieu dibayar dina sajarah ti kasusah tina tukang sihir di abad pertengahan Jerman. Taun ieu panalungtikan mingpin élmuwan Nazi ka gagasan yén Garéja Katolik Roma di cara kieu nyobian ngancurkeun lomba Arya. Naon deui, Himmler diajar yen diantara awéwé anu dibeuleum dina stake, nya éta hébat-ninina.

Bagian tina koleksi Reichsfuhrer SS hayang ngalaan Kastil Hideung Kamelot (ngaran sajarah Wewelsburg Castle), lokasina di barat laut Jerman. Aya rapat diatur consistory rusiah, anu jadi dasar pikeun legenda Raja Arthur jeung padjajaran teh Table Babak.

peran ksatria dicoo belas pajabat SS jeung raja éta, tangtosna, sorangan nu boga benteng. lambang Kristen nyoba ngaganti hiji pagan, nu éta jauh leuwih kolot tur leuwih kuat. Tempat Nazi dilakukeun devoted mun necromancy na seances, masih salah sahiji tempat wisata utama.

Sababaraha buku kumpulan Himmler urang saacanna disimpen di Perpustakaan Masonic di Oslo. Dina kecap tina Bjørn Helge Horrislanda, élmuwan Norwégia jeung sajarah anu dicirikeun spésimén ieu nya genep sarébu buku tina Order of Freemasons diékspor ti nagara salila penjajahan Nazi.

Ti lima puluhan abad panungtungan teu dipake ku saha nyimpen, sarta ku kituna tetep kempelan rusiah leuwih ti sawidak lima taun.

Diropéa: 08.11.2017, 11: 10

Tempat pasti dimana di Iraha depository buku kapanggih, ieu masih diteundeun rusiah. Perpustakaan Nasional dikaluarkeun hiji pernyataan yén euweuh hal saperti aya. pesen saperti bisa diinterpretasi dina sababaraha cara ...

Artikel nu patali

3 komentar on "Dina Iraha, anjeunna kapanggih ku perpustakaan magic depository Himmler"

  • Nora nyebutkeun:

    Ku kituna kuring maca deui jeung saya masih 2x iwal pos manggihan informasi ngeunaan tempat di perpustakaan gaib Iraha urang kapanggih. Ngan dina kalimah panungtungan nyaéta rujukan ka nyimpen tina lima puluhan ieu dipaké ... kuring ngarti yen ieu teh tarjamah a, tapi bener teu bisa manggihan inpo leuwih lengkep? atawa ngucapkeun hadé. Jadi sabenerna nyieun Anggapan atawa depository hiji éta eta? Perpustakaan Nasional? Komite Puseur Partai Komunis :-)))

Leave a Reply