A UFO aya di tempat di Arizona gurun deukeut Kingman

7235x 10. 10. 2019 1 maca

Saksi éta ngan ukur ningali belah kalér di lebak lebaran nalika anjeunna mimiti terang lampu anu samar, anu laun-laun ningkat inténsitas.

"Kuring ngawaskeun kirang langkung 90 detik. Cahaya anu dicorong, naék tina permukaan gurun, lirén, sareng ditunjang kirang langkung 33 detik. Tuluy éta dumadakan mabur langsung ka timur laut sareng ngiles di rohangan. "

UFO ALERT

Saksi ogé nyatakeun yén anjeunna parantos ningali objék anu badé sami di daérah dieu. Teu aya poto atanapi pidio anu disayogikeun pikeun MUFON # 46727. Kingman mangrupikeun kota anu nyicingan 28 penduduk 279 anu aya di Mohave County, Arizona. Arizona ayeuna milik 4. grup dina rating UFO ALERT, kalayan jumlah anu langkung ageung tina paningalan UFO tibatan rata-rata nasional. Dina Maret, 2012 rengking kagenep sareng jumlah laporan 20, jumlah laporan anu pangluhurna ti Amérika Serikat (59) kacatet di California.

Dina laporan UFO anu sanés - MUFON 46728, saksi ngajelaskeun opat objék segitiga berwarna poék ngalayang "kasarna kaki 100 luhureun treetops." Éta kajantenan 11. April 2013 sakitar 00: 30 di Coatesville, Indiana. Coatesville mangrupikeun kota sareng warga 532 di Hendricks County, Indiana.

"Kuring katingali tina jandela sareng perhatosan kapal segitiga poék anu kirang langkung 100 suku di luhur treetops sareng masih ngolér barat daya," saur saksi. "Éta ngagaduhan lampu isyarat beureum di tengah handapeun bodas sareng sadayana puncak na."

Saksi panginten éta kapal terbang anu peryogi sareng buru-buru kaluar ningali anu langkung hadé: "Kuring cicing di daérah padet anu hampang ku danau anu ageung. Nalika kuring milarian pesawat, kuring ningali tilu deui kapal anu sami sareng jarakna sami (100 suku di luhur puncak tangkal) sareng sadayana pindah dina arah anu sami (kidul-kulon). "Salah sahiji obyék ngalayang pindah ka imahna. "Hiji sumping di bumi kuring, ku kituna kuring jelas tiasa ningali hull poék." Lajeng saksi leungiteun sadayana opat objek ti payuneun penglihatan kusabab aranjeunna kaluar tina widang anjeunna.

UFO - Baltimore

Baltimore District, Maryland - Kasus MUFON 46729. Saksi lain di Dundalk ngalaporkeun yén 10. April 2013 sakitar 22: 45 h ningal sareng syuting lampu anu teu biasa dina video anu diputerkeun derajat 90 di langit. Dundalk mangrupikeun tempat sareng warga 63 637, tempatna di Baltimore County, Maryland. Saksi nembe diluar luar nalika ningali hiji objek ngalayang di langit ::

"Ieu langsung langsung ka langit, sareng éta ngadeukeutan kuring dina laju anu gedé. "Atuh panginten éta bom nuklir." Teras dumadakan kalambatan sareng rada bengkok sapertos motor, teras ningkat deui, kapalna robah arah 90 derajat ka katuhu sareng tumuju jauh. Maka pesawat ruang angkasa nyetél salaku ningali. Éta katingali sapertos wadah sareng tutup, sapertos biasana gambarna. ”Cahaya biru ngurilingan lampu perimeter sareng bodas na unggal giliran. Bentuk obyék éta katingali jelas. Bulao sarwa teu biasa. Kuring resep éta. Abdi ngan pamuda ti Baltimore. Abdi gaduh pidéo anu saé. Kuring sumpah dina kahirupan kuring, naha kuring maot langsung, naha kuring nyieun atanapi exaggerate. "

Petikan di luhur parantos dirobih pikeun kajelasan. Laporan lumangsungna UFO poean dipasang dina halaman utama UFO Nasional Ujian.

Tip pikeun buku Sueneé

Michael E. Salla: proyék Rusiah UFO

Éntitas sareng téknologi ékstrateraterri, rékayasa sabalikna. Exopolitics mangrupikeun bidang anu ngabahas jalma sareng lembaga anu aya Fenomena UFO sareng praduga asal usul tina fenomena ieu Pariksa hasil tina panulis buku ieu, anu kantos pamimpin exopolitics AS.

Salla: proyék Rusiah UFO

Dupi anjeun tepang UFO?

Naha anjeun ogé gaduh pangalaman anjeun, tepang UFO sareng teu aya anu tiasa dicarioskeun? Naha anjeun hoyong nenangkeun batur anu parantos ngalaman rapat sareng karaos "anéh"? Tulis pikeun Jagat Sueneé sareng bagikeun carita anjeun. Kami hormat anonimitas na. Anjeun tiasa nyerat ka obsah@suenee.cz.

Artikel nu patali

Leave a Reply