sajarah rusiah Mesir (2 Bagean.): mysteries na mysteries tina kakaisaran heubeul

4808x 26. 02. 2018 1 maca

sajarah rusiah tina kakawasaan Mesir kuna. Naon nyarita na naon kami nyangka ngan ngeunaan karuhun urang? Anu sabenerna diwangun ti monumen monumental jeung informasi naon urang diajar nepi kiwari jeung Advent tina téhnologi modéren:

* Kenangan abdi tina iinditan Mesir 2003, 2005 na 2011.
* Abydos na Dendera - candi pangaweruh
* Papanggihan kalawan Achnaton
* Machining jeung téhnologi biasa

A badag hatur nuhun kanggo inspirasi jeung karya di sawah: Robert Bauval, Graham Hancock, Robert Schoch, John A. Kulon, Chris Dunn ... sareng nu sanesna.

Artikel nu patali

Leave a Reply