USO di Laut Baltik

16739x 16. 12. 2015 1 maca

Misteri Objék kapanggih 2011 panas dinten di Laut Baltik metot perhatian leuwih ti kantos. Bentukna oval kalayan diaméter ngeunaan 60 m. Pangpentingna, lagu balik dicirikeun nu bisa hasil tina dampak objek dina seabed nu. wangunan lajeng tetep tanpa gerak di tempat anu sarua dugi dinten.

Samudra penjelajah ku grup X ngaklaim yén alat éléktronik maranéhanana otomatis dipareuman lamun meunang deukeut ka wangunan.

sonar

sonar

Aya loba teori nu nyobian ngajelaskeun anomali dina Laut Baltik. Sababaraha dianggap eta misteri hiji, batur maranéhna nganggap yén éta ngan geulis batu di sagara. Loba jalma yakin yén éta bisa janten UFO ngadat lumangsung. Numutkeun anggota tim X perenahna di lagu obyék, nu bisa timbul kana dampak dina seabed nu. Numutkeun téori séjén, éta basa undersea, kusabab siga basa Inggris sarta Jerman miboga Perang Dunya II. Sababaraha alesan eta teh ruruntuhan pradávnej peradaban. Euweuh sahiji téori anu mungkin.

Paling tetep misteri hiji, kumaha oge, naha ngarobah kaluar alat listrik Samudra X lamun teu meunang deukeut ka obyék.

Ahli seueur mamang yen ieu téh ngan hal ilahar dina seabed nu.

A palika ti Samudra X Asberg Denis sarta Peter Lindbergh ngajawab yén obyék ngabalukarkeun gangguan tetep alat listrik di sakuriling maranéhanana. Dina kasus batu ieu bakal jadi saperti teu mirip. Salajengna disebutkeun yen obyék ngabogaan diameter 60 struktur stepped ilahar nu emanates tina dasarna.

Dina wawancara pikeun Fox News Lindberg ceuk "permukaan retak tur ngeusi fissures bahan hideung kanyahoan".

Nurutkeun anggota Samudra X on luhur nyaeta aperture disc misterius kalayan leuwih detil.

Hasil aimed dina nyungsi misi shredder Baltik Laut záhadnej éta kapanggihna ngeunaan struktur, asal tina nu geus di handapeun sawala pikeun taun.

Perbandingan: USO vs. pesawat

Perbandingan: USO vs. pesawat

pisibilitas jahat di sagara ngajadikeun eta teu mungkin mun leres nyandak hiji objek poto. Numutkeun rupa laporan Pananjung ieu ukur salah sahiji sababaraha papanggihan misterius. Kalobaannana teu nyingkab acan penyiar nu dibiayaan dispatch.

Misteri sabudeureun Baltik UFO sakumaha sababaraha disebut masih tacan elucidated. Simkuring miharep ka publik pas meunang informasi langkung lengkep ihwal asal sarta Tujuan.

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "USO di Laut Baltik"

Leave a Reply