AS: Ieu lain sual naha mahluk luar angkasa aya, tapi dimana eta sumping tina!?

12770x 05. 06. 2019 1 maca

Saatos sababaraha minggu ka tukang AS Angkatan Laut diterbitkeun manualkumaha pilot anu kedah milampahna dina acara rapat ETV anu dituturkeun ku pesen bombastic sejen. Urut pagawe Pertahanan AS Christopher Mellon diucapkan pikeun Rubah Newsnu aya teu jadi loba sual ngeunaan naha mahluk luar angkasa aya (teu aya deui mamang-naon). Tapi dimana aranjeunna datangna ti? Minangka argumen anjeunna ngelingan observasi tina pilot anu Angkatan Laut Amérika Sarikat (NAVY) ti 2014 na 2015. Manéhna nyatakeun yén ieu lain hiji hal anyar, ngan ukur waktuna pikeun pamaréntah AS ngalakukeun éta.

Christopher Mellon anjeunna urut Timbalan Menteri Pertahanan pikeun Layanan AKAL. Anjeunna ayeuna kalibet dina persiapan seri dokumenter anyar Teu dikenal (Unidentified) dina produksi Sajarah Channel. (Saluran anu sami, contona, disiarkeun seri dokumenter kawentar mahluk luar angkasa kuna.) Runtuyan anyar nyaeta bade difokuskeun sababaraha kasaksian ti ayeuna pilot NAVY saha waé anu kagungan kasempetan pikeun niténan ETVs anu gerak kagancangan dina keterbatasan manusa saatos jasa hawa. Lembut luar bumi henteu gaduh mesin durukan konvensional kanggo urang sareng manuver anu henteu tiasa sacara fisik pikeun pilot urang.

Steven Greer: Extraterrestrials

Chip sarta implants dimekarkeun geus 60. taun

Mellon nyarios dina wawancara sareng NEW FOX: "Urang terang yén urang mahluk luar angkasa sareng kapal anu aya. Teu aya peryogi bahas ieu salajengna. Patarosan anu langkung seueur deui nyaéta: Naha aranjeunna didieu? Dimana maranéhna asalna sarta téknologi anu dianggo ku kapal urang anu ditengetan? "

Numutkeun kana Mellon, objék (ETVs) anu dititénan ku pilot NAVY (henteu wungkul) di 2014 sareng 2015, ngalakukeun hal anu ngalampahkeun ngadeukeutan pengertian ngeunaan cara saderhana Dunya Physics. Numutkeun ka laporan, kapal salamur luar angkat dina speeds langkung ti puluhan megamét pér. Pejuang percobaan panggancangna kami nyaéta maksimum 7 Mm / h. samentara ETV sanggup ngurilingan pesawat urang langkung jam kanggo jam.

Analisis anu lengkep pisan tina katerangan téknis ti kapal ETV vs. planes kami mawa buku mahluk luar angkasa ku Steven Greer di Sueneé Semesta.

Mellon nekenkeun: "Pilot ieu leres pisan kaganggu ku katerangan téknis ti ETV, ku sabab écés nunjukkeun bacaan umum."

Gumantahan anu lengkep dina hiji titik ngajalanan kana horor pilot Super Hornet, anu kedah nyingsieunan ku kamungkinan ETV. Anjeunna ngécéskeun objék salaku lapisan anu ngurilingan cukang. Sanggeus laporan resmi ieu ditulis ku pilot, sadaya usaha palsu Angkatan Laut AS pikeun ngémutan pasualan ku cara nyebutkeun yén ieu ngan ukur uji sahiji proyék drone anyar super-rusiah anu dicandak. Bohong teh nyaéta suku pondokna ...

"Aya hiji interaksi antisélstrasi objék éksternal anu dikawasa ku cinteran sareng fasilitas militér AS, boh dina hawa atanapi di lapangan. Ieu ngabalukarkeun panik nalika pajabat militer. " Mellon ngécéskeun.

"Kahiji: Aya parantos tabrakan anu mungkin, anu mangrupa masalah kaamanan di angkutan udara. Kadua: Ieu patarosan kaamanan nasional kadaulatan nasional urang, anu kaancam ku obyék asal anu teu dikenal. ", manéhna nambihan.

Jelas, pajabat militer anu sieun yén Angkatan Darat AS leungiteun rugi salaku kakuatan anu ngelehkeun. Dina lima puluhan aya hiji doktrin tentara: "Témbak heula lajeng nanya ...!", anu pasti moal jalan hubungan diplomatik kudu ngadegkeun.

Najan Mellon percaya yén sadaya ieu téh warta parantos (euweuh anyar di handapeun Sun), kitu kitu doraka anu masalah ieu sanes ngan ukur soal patarosan di AS yén écés aya nagara séjén anu asup kana obyék éta.

Dinten saatos Roswell

Mellon dikumpulkeun informasi éksténsif dina hal éta, tapi ieu frustasi ku kurangna minat bagian tina pamaréntah atanapi NAVY sorangan. Ku alatan éta, anjeunna mutuskeun yén hiji-hijina cara anu wijaksana pikeun meunangkeun tempat-tempat anu luyu pikeun panésén-léngkah anu nyubarkeun éta ngaliwatan wawancara sareng acara TV.

"Urang méré militér militér kasempetan pikeun ngadangukeun," ceuk Mellon. "Urang ngabantosan salah sahiji pesen ngeunaan naon anu kudu aranjeunna aranjeunna, salami langkung seueur."

Ladenan rusiah AS, anu dipimpin ku Badan Kaamanan Nasional (NSA), parantos nyobian nutupan ETt saprak saprak ahir 40. sababaraha taun nalika kajadian Kacamata Roswell (nu langkung lengkep dina buku) Dinten saatos Roswell). Malah di biaya bunuh diri palsu, karacunan (Merilyn Monroe), atanapi rajapati F. Kennedy se Majestic 12 sareng faksi warta sanésna jaga sadayana dilingkup ku panyingkepan média kira-kira proyék Buku Blue, anu hasilna parantos dibayar sateuacanna: mahluk luar angkasa teu aya, hilap. Wouldta bakal di 21. abad bersinar pikeun kali hadé? Sanggeus éta NAVY geus diterbitkeun manual dina pasamoan kalayan AND, titik balik sejen datang. Naon bakal lengkah salajengna? Sakumaha gancang éta bakal kajadian? Iraha hiji hal bakal janten tema internasional? Sabaraha lami mainstream tetep ngamankeun cai?

Artikel nu patali

Leave a Reply