Naha mahluk kuna ngarobah DNA?

20015x 25. 09. 2019 1 maca

Salah sahiji anggapan utama nyaéta makhluk kuno tiasa ngamanipulasi DNA manusa. Rupa-rupa patung sareng lukisan ti jaman kuno ngagambarkeun pamotongan DNA, anu ahli teoritis pikeun spékulasi: Kumaha upami mahluk extraterrestrial parantos manusa diropéa sacara genetik? Kumaha jeung kunaon umat manusa asalna? Naha urang hibrida ngan hiji lomba kuno?

panon katilu

Anggapan sanésna nyaéta budaya kuno terang ngeunaan panon katilu disimpen dina kelenjar hipofisis. Lambang panon katilu sigana aya hubunganana sareng makhluk anu aneh sareng tangkal kahirupan. Kanggo sababaraha, tangkal kahirupan ieu mangrupikeun simbol pikeun DNA sareng vertebrae manusa. Janten kumaha DNA sareng panon katilu dihubungkeun? Janten, naha makhluk ieu sadar kumaha DNA tiasa dirobih ku sadar?

Ngarobih DNA

Sababaraha élmuwan nunjukkeun yén urang tiasa ngarobih DNA urang ku karsa, pikiran sareng émosi. Ngajaga pikiran positip sareng éféktif nungkulan setrés tiasa ngabantosan ngajaga kasabaran émosional sareng DNA stabil.

Numutkeun Élmu Sémo:

"Papanggihan anu paling penting nyaéta awéwé anu ngalaman depresi pakait sareng setrés atanapi sababaraha jenis stres anu ekstrim dina budak leutik ngagaduhan langkung DNA mitokondria (mtDNA) ti peers na. Mitokondria mangrupikeun "organél powerhouse" anu nyayogikeun énergi pikeun sésana sél, sareng kanaékan DNA mitokondria anu nyababkeun para ilmuwan percaya yén kabutuhan sél sélna parantos dirobih kana tanggepanana setrés. "

Kituna, parobahan ieu dina struktur DNA katingali pikeun ngagancangkeun prosés sepuh. Awéwé dina depresi telomeres langkung pondok tibatan awéwé tanpa tekanan hirup anu signifikan. Telomeres mangrupikeun topi dina tungtung kromosom kami anu alami dipendekkeun nalika urang umur. Janten tim ti mimiti naroskeun naha prosés ieu dipancangan ku setrés.

Pamanggihan séjén nunjukkeun yén Semedi sareng yoga tiasa ngabantosan jaga telomeres deui sareng urang ngora. Sababaraha élmuwan maju sareng percanten yén DNA urang aya hubunganna sareng diri spiritual anu langkung luhur.

Tés

Dina ékspérimén 1993, tentara nguji kumaha conto DNA meta pikeun émosi, sanaos conto DNA jarak jauh tina donor. Élmuwan parantos diajar DNA individu, gumantung kana émosi anu aranjeunna ngalaman. Sampel DNA na jauh pisan. Jalma-jalma dirangsang sacara emosional ngalangkungan video. Perasaan jalma anu diuji sacara nyata dipangaruhan ku DNA anu jarakna jauh.

"Nalika donor ngalaman émosional" puncak "sareng" tilelep ", sél na DNA nunjukkeun tanggepan listrik anu kuat dina waktos anu sareng. Sanaos jarakna dipisahkeun ku donor sareng conto-conto, DNA damel sapertos sigana dihubungkeun deui ka awakna. Pertanyaanna, "Kunaon?" "Sanaos subjekna ogé 350 mil jauh, conto DNA na direspon sakaligus. Duanana ngahiji dina tanaga anu teu dipikanyaho.

Manusa

Nanging, henteu wijaksana pikeun ngajawab dina patarosan anu henteu jelas (anu ngawangun piramida, anu arca di Pulo Paskah, sareng sajabana) anu pasti ieu dibina ku extraterrestrials. Bebeneran éta urang henteu gaduh panjelasan anu nyugemakeun kumaha manusa parantos mekar pikeun ngabentuk anu ayeuna. Kami moal terang terang kaleresan dugi ka urang gaduh pikiran terbuka. Ieu mangrupikeun konci pikeun ngajawab patarosan anu disumputkeun jero dina DNA urang.

Janten penting pisan pikeun ngajaga pikiran anu séhat, sanés ukur awakna. Kusabab pikiran urang mangaruhan awak urang langkung ti anu urang pikir.

video

Tip pikeun buku ti Sueneé Universe

Sering dahar, sadar ku hirup

Anjeun bakal diajar ngeunaan prosés sareng prosedur anu bakal ningkatkeun sensitipitas anjeun ka awak, parasaan, pikiran sareng indra, sareng mendakan kumaha caket dieu ieu pakait sareng ngarobah kabiasaan dahar sareng kagiatan fisik. Anjeun bakal diajar ngagunakeun téknik engapan dasar pikeun ngamajukeun awak, raos sareng pikiran sareng sadar diri anjeun aya hubungan sareng sakuliling anjeun. Kapercayaan anjeun bakal ningkat sareng kamampuan anjeun pikeun ngartos hakekat sareng nyababkeun masalah anjeun bakal ningkat. Waspada henteu ngan ukur ngabantosan anjeun ngahontal beurat awak séhat sareng kesejahteraan méntal, tapi bakal ngajarkeun anjeun ningali kaayaanana hirup anu sering urang teu ningali.

Sering dahar, sadar hirup (ngaklik gambar anjeun bakal dialihkeun ka Sueneé Semesta)

Tip kanggo énjing wengi 26.9.2019

Upami anjeun badé ngadukung pikiran terbuka sareng katengtreman pikiran sareng awak, datang énjing sareng cobian nyambungkeun diri anjeun ka jero batin semedi sareng mangkok Tibét. Béda-nada anu béda tina pirai Tibét sareng pangiriman kana lingkung anu langkung jero tina diri kami bakal reureuhan sareng ngahémang deui anjeun. Meditujeme v Šamanka Teahouse di Iraha 2 (Hálkova 8). Ieu hiji jalan pondok tina stasion metro IP Pavlova. Henteu nganggo baju. Semedi dimimitian dina 17: 45.

Semedi bakal dipimpin ku Ing. Radim Brixíanu parantos ngalaman panjang dina pangatur meditasi. Anjeunna ogé mingpin kursus semedi di hiji universitas dina laboratorium analisis sistem dimana anjeunna diajar EEG ukur tapa sareng ngarékam émosi.

harga tiket: 100Kč
Kusabab kapasitas terbatas punten bukuna dina telepon: 777 703 008.

Artikel nu patali

nulis comment hiji