Ufologist Roswell tetep yakin dina kamuflase UFO nepi ka pupusna

17263x 26. 06. 2019 1 maca

Stanton Friedman anjeunna investigator sareng fisikawan nuklir, hatur nuhun kanggo anu disebut "Roswell Incident", dipikawanoh sadunya di 1947. Friedman dikaitkeun kana masalah sateuacan DPRD AS sarta satuluyna ogé inducted kana ULO Hall of Fame in Roswell, New Mexico. Ufologist kawentar maot 13. Meureun 2019 dina 84 taun. Kajadian éta Senén Senén di Pearson Airport di Toronto sabot balik ka ceramah pangahirna di Columba, Ohio, imah Fredericton. Anu ngabalukarkeun maot henteu diungkabkeun.

Sanaos anjeunna henteu kungsi ningali UFO di jalma, anjeunna damel satengah abad salaku otoritas ngarah jelema-jelema anu disebut "debunkers UFO". Anjeunna percaya yén anjeunna gaduh "langkung ti cekap-bukti" ayana ekstraterréstrial, tapi anjeunna nandakeun dosis sképtis nepi ka bukti malah leuwih jelas. Loba data anu ditampi anjeunna tetep dikubur di dokumén pamaréntah AS.

“Kuring geus pernah ningali saucer waé atanapi saeusi. Tapi salaku fisika, abdi parantos ngudag nétron sareng sinar gamma salila sababaraha taun, sareng abdi pernah pernah katingali ku aranjeunna, boh "anjeunna ngawartoskeun The Canadian Press in 2007. "Kuring geus pernah ningali Tokyo, tapi kuring yakin éta aya".

Di handap ieu ngadawarkeun ulang tina dugaan kacilakaan Roswell UFO:

Investigator dina Roswell

Friedman parantos nyerat sababaraha puluhan artikel UFO sareng parantos nyerat sababaraha tulisan dina tulisan ieu. Kathleen Marden, ko-panulis tilu buku UFO-Na, ngécéskeun naon pangna Friedman resep pisan ka debunkers UFO:

"Nalika anjeunna terang kaleresan, kecap manéhna," ceuk manehna ti imahna di deukeut Orlando, Florida dina Salasa. "Anjeunna riweuh sareng peridagén anu kacilakaan Roswell. Stanton nyaéta lalaki anu ngalakonan pakasaban na. Anjeunna salawasna ngritik debunkers sabab henteu ngalakukeun anu sorangan. "

Dina hiji wawancara sateuacan Kongrés UFO Internasional di 2011, Friedman ngadawuh:

"Aya bédana antara skeptic jeung debunker, sarta untungna kuring pikir urang ngagaduhan langkung debunkers ti skeptics," ceuk Friedman. "Skeptic nyebutkeun," Anjeun terang, abdi henteu terang. Hayu urang nempo bukti. "Debunker nyebutkeun," Kuring terang. Euweuh bukti pikeun diajar. "

Foto tina Stanton Friedman sareng Kathleen Marden dina tembok di Secret UFO Search di Pentagon

Panalungtik gairah ieu ngarti yén jalma-jalma anu ningal UFOs moal bakal sering diucapkeun ieu kusabab sieun pikaseurieun, sareng ngusahakeun "ngarecah" pangéranian ieu.

"Najan klaim palsu ti grup leutik negatif gandungan, saimbang ageung jalma narima kanyataanana ET urang, najan maranehna henteu percaya kitu," cenahna.

Anjeunna sering nyarios yén anjeunna lain "ufolog". Sanggeus hirupna pangajaran, anjeunna jelas percaya yén Bumi keur dilongok ku "pesawat ruang angkasa alien dikawasa ku kamampuan". Anjeunna percaya yén pikeun langkung ti 60 warsih, sawatara pajabat pamaréntahan geus ngalampahkeun inpormasi ieu dina AND, anu anjeunna nyebut "carita milénium panggedéna". Friedman ngumbara ngurilingan dunya ka taun 80 na, sanaos anjeunna "resmi pensiunan" taun ka tukang. Dosénné "Dobat pesat anu nyata" parantos didangukeun dina ratusan akademi sareng grup profésional di nagara-nagara sejen, di AS, Kanada sareng 20. Putrina Melissa Friedman ngungkabkeun, manehna terus ngajar kusabab manéhna resep telepon UFO. Anjeunna bapa opat barudak tur tinggaleun ku pamajikan 44-lami Marilyn.

Conclusions utama Friedman urang

Saatos lima puluh karya, Friedman parantos sumping ka sababaraha kasimpulan anu penting:

1 Aya bukti anu jelas yén planét Bumi anu dilongok ku pesawat luar angkasa ekstraterrestrial-disetir ku intelejénsi. Dina basa sejen, sawatara UFOs aya pesawat ruang angkasa luar biasa. Kalobaannana henteu resep kuring.

2 ata kamuflase: "Teu aya ragu yén sababaraha anggota Amérika Serikat sareng pamaréntah peuntas laut parantos aktip nyumputkeun kabeneran ngeunaan kunjungan ieu. Téh mangrupa "selingkuhan spasi Watergate" nyata. "Anjeunna leres pisan yakin tina bebeneran, sanajan anjeunna henteu kungsi ningali UFOs pikeun hirupna: henteu aya alesan anu hadé ngalawan papanggihan ieu, tapi ngan jalma-jalma anu henteu pernah ngingingkeun bukti anu relevan."

Padahal anjeunna henteu kungsi ningali UFO nyalira, anjeunna yakin yén maranéhna aya sareng spiker persuasif. Nurutkeun kana Daily Star: "Anjeunna menangétkeun ka 1,000 USD ku ayana dokumén UFO rusiah sareng skeptic Philip Klass, anjeunna ogé meunang sababaraha debat sareng hoaxes UFO"

Tingali dina ceramah Stanton Friedman saméméh Kongrés UFO:

Tip pikeun buku ti Sueneé Universe

GFL Stanglmeier sareng André Liede: Perjalanan rusiah kana ruang

Sababaraha puluh taun ka tukang, hiji henteu bakal ngira yén Bulan bakal janten puseur perhatian, hususna keur Rusia jeung AS. O. Nalukkeun bulan Cina, Jepang, India sareng sigana Koréa Kidul ogé resep. Sababaraha nagara nyobian nganggo Bulan ngan kanggo penerbangan promosi jeung bergengsi, sedengkeun kakuatan anu langkung maju deui narékahan Nu matak militér tur pamakéan strategis pikeun ngadalikeun Bumi tina bulan. Becauseta kusabab suku hébat dina awak kosmis anu pangdeukeutna ieu anu mecenghul loba patarosan

GFL Stanglmeier sareng André Liede: Laut Rusiah kana Spasi

Artikel nu patali

Leave a Reply