misteri UFO / AND Neil Armstrong

27506x 20. 07. 2019 1 maca

Neil Armstrong, nu lalaki munggaran dina bulan, geus maot dina yuswa 25.08.2012 82 taun.

Loba jalma menta naha Armstrong nyandak ka kuburan na rusiah naon sih kajadian salila sataun 1969 badarat kawentar dina bulan. Sabenerna, enya na euweuh.

Leuwih taun Kuring geus papanggih jeung angka nu gede ngarupakeun astronot, anggota kulawarga deukeut jeung babaturan deukeut. Salaku mungkin anjeun inget, Mamang mah anu lulugu desainer di Grumman (kiwari Northrup-Grumman), nu diwangun modul lunar anu landed dina bulan dina bulan Juli 1969.

Kabeneran nyata ngeunaan acara sajarah ieu pernah diterbitkeun. Kami di bulan, tapi naon anu lumangsung aya tetep rusiah sarta sacara resmi eta tetep misteri nepi ka poé ieu.

Dina hiji waktu nalika kami rék darat dina bulan, modul orbital lunar, dina Mapping pabeungeutannana. Kusabab foto dicandak wangunan heubeul jeung anyar dina beungeut lunar. Komo ieu geus dikonfirmasi ku leuwih ti hiji saksi aub dina proyék nu Project panyingkepan. Ku kituna dina hiji waktu lamun urang landed dina bulan, tentara na kecerdasan jasa (jeung grup leutik tina operatives NASA) maranéhna terang yén aya dina kanyataanana urang datang di sakuliah hal ilahar.

Bisi kajadian ieu disiarkeun ti modul lunar nyangsang ngaliwatan (Badan Kaamanan Nasional) NSA. Manéhna geus disiapkeun mangrupa pilem alternatif, nu ieu naek kapal dina titik tina siaran live, upami hal estu ilahar kajadian.

Hanjakal, aya kajadian. Tutup babaturan na anggota kulawarga caket pisan duanana sakumaha Neil Armstrong na buzz Aldrin, abdi bebas ngomong yén memang bulan éta loba ulin ETV (vehlices terestrial tambahan; kandaraan extraterrestrial) sabudeureun kawah mana modul lunar landed, sarta yén ieu duanana kapal katempo. Kuring spoke jeung perwira tentara anu nempo catetan aslina kajadian. catetan ieu kungsi diterbitkeun. Hiji anggota kulawarga caket buzz Aldrin ngawartoskeun kuring, "Ieu teu keur kuring rék kaluar kalawan eta. Sakali, nalika buzz bakal tiasa ngobrol ngeunaan eta jeung ulah eta ... ".

Neil Armstrong janten badarat dina bulan rada reclusive sarta pohara saeutik dikaitkeun acara bersejarah ieu. babaturanana jeung kulawarga ngawartoskeun kuring yén ieu sabab éta hiji lalaki nanaon jujur, tur yén ngan teu hayang jadi diwangun kana kaayaan, upami anjeunna kapaksa ngabohong ka publik ngeunaan rapat penting ieu. Ieu tragis anu pahlawan urang éta dina plight kitu!

Nalika kami sababaraha taun ka pengker nu Nyiapkeun The Panyingkepan Project (Project wangsit), nu diayakeun kami di 1997 April pengarahan kanggo anggota Kongrés. Dina kasempetan ieu, kuring nanya babaturan Neil Armstrong, Armstrong lamun manehna bisa datang ka Washington jeung ogé bisa ngawartosan anggota Kongrés. Kuring ieu ngawartoskeun yen Armstrong wished anjeunna bisa ngobrol ngeunaan naon sih kajadian mangsa badarat bulan. Tapi bisi éta, Neil Armstrong, nya pamajikan jeung barudak na bisa kabeh jadi tiwas. Kuring ieu ngawartoskeun kitu kieu rada bluntly.

Wanoh Teu sangka ieu pancen luar biasa, tapi saprak lajeng Kuring geus manggihan yén ancaman sapertos na bullying dina bagian tina kaamanan nasional nu rutin. Hiji panalungtik anu geus lila digarap kanggo Naval Panalungtikan Laboratorium di Washington, DC nembe ngawartoskeun kuring (jeung oge sababaraha anggota Project Panyingkepan tim) yen upami Neil Armstrong dikaitkeun sababaraha informasi anu anjeunna terang, jadi anjeunna, pamajikanana, nya barudak jeung incu na bakal mibanda sagala geus tiwas.

Ieu lain lulucon - teu sagala teori konspirasi. Maksudna kumaha kacida bos rusiah sarta pasis dina kaamanan nasional dina panutup tina gelap beroperasi. Aranjeunna néangan kawas paduan suara ti mobsters.

Ku sabab kitu, urang keprok pamadegan lalaki gagah tur awéwé anu datang gancang sareng masarakat awam spoke kabeneran ngeunaan naon anu lumangsung sarta mindahkeun eta Project Panyingkepan salajengna. dunya pantes uninga yén kami moal sorangan, yén hirup calakan aya di alam semesta saluareun wates nagara urang. Simkuring gaduh élmuwan anyar endah tur teknologi anu diperlukeun pikeun nyebarkeun langsung. pangaweruh ieu bakal masihan kami peradaban anyar di Bumi tanpa kamiskinan sarta tanpa polusi lingkungan. Simkuring meunang kaadilan pikeun sakabéh.

Artikel nu patali

Leave a Reply