UFO dina hikayat heubeul

16458x 18. 07. 2017

Ampir euweuh hiji ponder ngaliwatan sajarah resmi sahiji UFO diturunkeun ukur tina 24.6.1947 nalika Kenneth Arnold, hiji pilot amatir, manéhna nempo leuwih serial Rockies of kedip-kedip ngalayang saucers. Nurutkeun kana hikayat extant tapi jelas yén ieu henteu kahiji waktos objék aneh katalungtik acara di sakuliah dunya.

Asia

Dina Cina dinya éta geus aya 557 dirékam observasi objék kanyahoan yen kungsi zigzag lintasan aneh. Dina 905 kasus anu dirékam hovering leuwih sababaraha objék kanyahoan jeung tempat 934 ieu katalungtik hiji objek aneh nu robah sababaraha kali mangsa bentuk hiber.

Luhureun abad pertengahan Jepang flew di 989 sababaraha objék nu ahirna dihijikeun kana hiji, sarta 1015 fenomena tibalik ieu katalungtik lamun dua obyék flew bal kirang luminous. 1133 Jepang nempo hiji objek ngalayang dina bentuk hiji tameng di 1235 diawaskeun Kolonel Joricuma tentara na ngalayang objék saucer ngawangun nu leuwih kabeh wengi ngajelaskeun dua bunderan sarta puteran. Taun 1423 flew zigzag sababaraha objék nu lajeng dihijikeun kana hiji tur 1606 anu katingal dina objék langit nu panjang hovered leuwih urut modal, Kyoto.

Rusia

(Fenomena 6738 ieu parah usum panas ieu di bulan Méi Méi) Dina poe kasapuluh bulan ieu, panonpoé sanésna anu katingali langkung seueur pisan. Bodyta awakna celestial di bentuk triangular anu robah jadi béntang sareng ngiles. Lajeng panonpoé kaluar waktos biasa. (Catetan: sataun ieu didaptarkeun dumasar kana kalénder Slavia Old, saluyu jeung taun 1230 urang.) Babad Ivan the Terrible.

Dina sagala kamungkinan ieu obyék ngapung badag, nu lajeng mimiti surud sahingga "ngancik kana" béntang a.

Eropa

Leuwih Inggris dina taun 1104 nempo lisong ngawangun obyék sabudeureun nu di kurilingan sababaraha Cakram luminous. Naskah tina ampleforthském Abbey (England), ditulis ku Garéja Latin kami maca: "Hiji poé 1290. sataun leuwih kapala Monks mucunghul mamang kelir awakna oval badag kawas cakram pérak. Lalaunan flew leuwih aranjeunna sarta aroused consternation hébat ".

Dina usum panas, loba jalma 1355 katalungtik angka nu gede ngarupakeun objék glowing bulao jeung beureum nu dipindahkeun di langit di arah béda jeung masihan gambaran yen nyerang unggal lianna. Lajeng aranjeunna mimiti meunang "tentara" tina beureum jeung biru mimiti laun tumiba ka taneuh.

Dina 1461 obyék kanyahoan leuwih Arras (Perancis) dipindahkeun ka spiral.

1490 flew di Irlandia sababaraha kali ngaliwatan rooftops pérak obyék disc ngawangun nu nyésakeun ligamentum hiji jalan satapak panjang. Nalika eta meuntas ngaliwatan garéja, manéhna ripped bel.

Luhur Erfurt di 1520 mucunghul bal badag, anu sumping ti beam puteran, sarta eta ieu dipirig ku dua leuwih leutik.

Dina April 1561 urang bisa lalajo di Nuremberg angka nu gede ngarupakeun ngalayang "papan" jeung "krisis" na dua tabung badag nu group of bal vylétávaly. Na oge beureum, bulao jeung hideung Cakram. Jauh ka Nurembergers dismay leuwih huluna maranéhanana ditarik perangna. Sanggeus sajam atawa objék mimitian ngancurkeun silih sarta tumiba ka taneuh.

Dina bulan Agustus 1566 mucunghul leuwih Basel badag "pipa condong" ti mana ucul bal, sarta dina waktos anu sareng di sakuriling némbongkeun jumlah objék buleud hideung ngalayang dina kecepatan luhur arah panonpoé. Sanggeus sababaraha waktu dibawa hiji satengah péngkolan na aya konflik a. Sababaraha wangunan geus robah warna nepi ka fiery beureum jeung "devouring saling".

Dina taun anu sarua kami ogé dirékam bersinar bal tina Münster.

Méméh panon tina populasi Cambridge - sataun 1646, puteran fireball pas landed luar kota, tuluy diangkat deui sarta dipindahkeun jauh di speed tinggi.

8. April 1665 sabudeureun dua pukul sore nempo nalayan ti kampung Barhöft (lajeng Swédia, dinten Jerman) Parahu sawarga, nu perang babarengan. Satutasna perang tetep nongkrong di langit hiji objek poék. "Langit mucunghul obyék bentukna buleud datar, reminiscent tina hat nu lalaki urang ... Anjeunna warna bulan darkened, hovering luhureun garéja St Nicholas nepi ka burit. The nalayan éta sieun pati, teu hayang malah neuteup arah nu na ngawengku panon maranéhanana jeung leungeun-Na. Poé saterusna, gering, shivering sarta miboga lieur jeung otot aches. Loba sarjana tina acara ieu dimaksudkeun, "manéhna nulis dina basa Jerman polyhistorii 1689 sarta panulis Erasmus Finx.

Aya surat ti 17. Abad, nu ieu dikirimkeun Cyril biara déwan Bělojezerským-wewenang jeung prihatin Bělojezerském meteorites dina fashion ieu. Eta nyebutkeun yen 15. 1663 Agustus di propinsi Vologda leuwih désa Robozero mucunghul awakna luminous kalayan diaméter ngeunaan 40 méter anu flew low, ieu dipirig ku noise tur pindah ka arah kidul. Ti hareup dua balok anu diarahkeun ka danau, dimana kampung ieu lokasina. Lajeng, ujug ngiles sarta ngancik kira satengah jihozápadněji kilométer. Eta ngiles deui sarta katilu kalina mucunghul deui ngeunaan satengah kilometer a salajengna kulon waktos ieu, blinked sarta nyandak pareum. Desa diusahakeun kaanggo objek dina kapal, tapi ngarasa panas kuat tur cai dina danau ieu cahayana di jero 8 méter. Eta sadayana kajadian pikeun sajam satengah.

2. April 1716 ieu katalungtik tumbukan dua objék ngalayang di St. Petersburg. Pedaran acara ieu dilakukeun di komando Laksamana Cornelia Cruys (ed:.. Ngaran Panarjamah urang sorangan Niels Olsen, a asal Norwegia, di layanan ti Tsar Rusia), Éntri disimpen di arsip ti armada militer-laut ti USSR. Jam salapan dina malem ti tonggoh di speed tinggi bergegas ka langit cloudless awan poek sparse bulao kalawan basa lega sarta luhur nunjuk. Dina waktu nu sarua manehna mucunghul dina kalér deui kawas awan poek nu dipindahkeun ka arah wétan jeung ngadeukeutan ka hareup "awan" ti sisi kulon. Nalika konvergénsi kabentuk antara silinder lampu nu miboga durasi pondok. Mangka dua "awan" collided na beulah, kawas niup pohara kuat. Situs kacilakaan kapanggih hiji seuneu badag tur kavling haseup. Ieu ogé ditempo sababaraha "awan" leutik nu dibikeun ku speed luar biasa tur spewing seuneu licking. Sajaba ti éta, ogé mecenghul "loba pélor nu meuntas langit. Numutkeun saksi ngajelaskeun eta resembled perang tina fleets perang jeung tentara, sarta eta seemed creepy. The menit ogé nyatakeun yén ulubiung dina kaler nu mucunghul badag glittering "komet" nu naek kana 12 derajat luhur cakrawala dina. fenomena Anomalous lumangsung ngeunaan 15 menit kaliwat pukul sapuluh dina malem langit éta jelas deui.

2. Désémber 1741 éta di London ku Gusti Beauchamp nempo (dina 21: 45) oval fiery leutik, nu ti ngawitan langit. Nalika turun kana 800 méter jangkungna, anjeunna dieureunkeun sarta nyandak arah wétan. Tukangeun anjeunna anjeunna ninggalkeun hiji jalan satapak pinuh ku seuneu jeung haseup.

Kami deui di London, waktos 19. March 1748, lajeng di 19: 45 nempo Sir Hans Sloane, duanana di sisi kulon langit descends bělomodrý obyék cemerlang nu balik ninggalkeun jalan satapak beureum saulas. Sanggeus satengah menit a ditinggalkeun.

Dina 1783 ningali Italia Cavello dpl obyék glowing oval anu abruptly dipindahkeun sakuliah langit. Sanggeus sababaraha waktu, sharply diangkat tur dipingpin wétan, lajeng abruptly robah arah hiber tur caang inténsif. obyek Naskonec dirobah bentukna kana oblong, dibagi jadi dua wangunan jeung maranéhna ngiles.

panalungtik Italia Alberto Fenoglio kapanggih dokumén ngajéntrékeun hiji UFO badarat deukeut kota Perancis of Alençon, nu lumangsung 12. June 1790 17 sabudeureun. jam. Pikeun nguji acara ti Paris dikirim pon Kur'an pulisi. Locals povyprávěli Kur'an, aranjeunna ningal hiji lapisan puteran badag dikurilingan ku seuneu nu flew dina kecepatan luhur. Ujug-ujug dimimitian turun sarta pencét hiji pasir caket dieu. Dina waktu nu sarua anjeunna ancur taman sayur badag. Panas nu emanated ti wangunan anu scorched sabudeureun bushes na jukut. bal badag éta jadi panas yén ieu mungkin noél nya.

"Witnessing acara ieu," manéhna nulis dina laporan nya ku pon "dua walikota, salah dokter jeung tilu locals terhormat sejen, teu nyebut jumlah nu nyicingan désa. Upami diperlukeun, aranjeunna tiasa sadayana mastikeun dipilampah abdi.:

Lamun lokal aranjeunna dikurilingan objek aneh "dibuka liang dina témbok sarupa panto na kaluar sumping mahluk nu resembled kami, tapi dina pésta husus. Pas manéhna nempo kami, manehna muttered hal unintelligible sarta ngungsi ka arah sisi leuweung. "

desa Consternation mundur tur dina menit ka bal cicingeun disintegrated, ninggalkeun mung debu halus. A mimiti geus neangan mahluk anéh, tapi tanpa sukses.

1812 sataun di langit luhureun Bukovina (Ukraina) mecenghul hiji beam béntang dipandu badag, walked arah Rusia, sarta sanggeus bari balik. "Béntang ieu mucunghul rutin dina opat bulan (lamun dibawa kampanye Rusia Napoleon urang).

Dina September 1851 leuwih Hyde Park di London, dimana dina waktu éta dicekel paméran global, kapanggih leuwih ti saratus Cakram glowing nu sumping ti wetan ti kalér jeung sanggeus leuwih London babarengan, flew babarengan.

Koran Madrid Agustus 1863 dikaitkeun acara dimana "malem di tenggara of Madrid mucunghul beureum saulas glowing disk. Panjang floated motionlessly lajeng mimiti gancang mindahkeun dina duanana arah horizontal sarta nangtung. "

Amerika

Salah sahiji sightings UFO mimitina leuwih buana Amérika kacatet dina 1517 sataun, di kapal sailing logbook, paréntah ku Juan de Grijalva (ganteng ti Diego Velazquez de Cuellar, gubernur munggaran Kuba) jeung nu ieu lokasina deukeut Yucatán. Mangka masts of sailboats kapanggih hiji objek aneh nu lajeng hovered leuwih désa tilu jam Quotzacoalca sarta dumasar kana eta sinar dazzling.

Sababaraha observasi kasus nyebutkeun gubernur Massachusetts John Winthrop dina makeup hirup di Boston 17. abad. Dina Maret 1639 nyebrang a masih dua lianna Everell James Walungan bécék Walungan di Balik Bay Fens tur nempo hiji lampu caang nu sumping ti obyék rectangular di langit. Mimitina ngagantung teu bagerak, teras mimiti mindahkeun dina arah Charlestown na deui, periode 2 - 3 jam lajeng sirna. observasi maranéhna ogé dikonfirmasi ku saksi lianna.

18. January 1644, jam dalapan magrib, dimimitian ti laut ka kalér-wétaneun glow dumasar Boston anu bisa sarua ukuran tina bulan purnama. Sababaraha menit engké hiji lampu sarupa mucunghul di wétan. Duanana objék lampu dihijikeun sarta ngiles hilltops.

Di sisi leuweung deukeut Hopkinton, New Hampshire éta, lolobana peuting, antara 1750 1800 sababaraha kali jeung katempo bola bersinar. Numutkeun nu kasaksian tina bal ieu mindeng aranjeunna dituturkeun teh pedestrians diayakeun hang lamun dieureunkeun sarta lalaki jeung hiber terus nalika Walker mimiti ngalih deui. Ngadeukeutan ka aranjeunna leuwih jarak ngeunaan 15 méter.

Dina Juli 1868 nempo warga sahiji kota Chilean of Copiapo di langit hébat "manuk" sareng ladders, nu diterbitkeun "logam" sora.

Aya teori anu ngabalukarkeun éta hébat Chicago seuneu 8. hiber Oktober 1871 éta hiji fireball badag, nu "cara" ngancurkeun sababaraha tempat dicicingan. Panas nu sumping ti bal, éta kitu kuat yen eta dibeuleum malah marmer jeung logam keur dilebur. Saatos nyebrang objek sabudeureun Chicago kapanggih ratusan awak jalma anu maot tina sabab kanyahoan.

Peuting sarua maranéhna dikaluarkeun bal sarupa nagara bagean Iowa, Wisconsin, Minnesota, Indiana na Illionis. Dina kaayaan Wisconsin, Héjo Bay geus maot ngeunaan 1500 jalma di Peshtigo éta korban 6000.

Dina peuting 12. on 13. April 1879 dititénan dina objék bel ngawangun New Jersey Henry Harrison nu rada chaotically pindah sakuliah langit. Ngeunaan pangalaman na di artikel New York Tribun jeung engké ngambil alih sarta Amérika ilmiah.

Dimimitian di 1880 di AS mimiti "balikeun" disebut observasi celestial kapal tina wangun mahiwal jeung dibarengan ku lampu béda.

Dina malem, 26. March 1880, éta nempo sababaraha urang di Santa Fe, New Mexico langit dina hiji obyék nu resembled lauk hiji kaluar tina nu dituang ngaliwatan sababaraha voices. Tungtungna ngiles di arah wétan.

Dina 1886, anu kotana Venezuelan of Maracaibo: obyék oval kanyahoan pikeun sawatara waktu hovered leuwih salah sahiji imah. 9 dina awak padumuk anu aya di dinya dina waktos nu mukim, mucunghul ngabareuhan. Poe kadua sarta ngiles nyésakeun ligamentum bintik hideung; dinten kasapuluh ieu inflamed, buka sores dimekarkeun sarta jalma dimimitian ragrag kaluar bulu. Dina waktu nu sarua tangkal anu tumuwuh di deukeut imah, garing, sarta ogé mecenghul boga bintik hideung. Kabéh jalma dipangaruhan dicandak ka rumah sakit sarta cageur.

Dina 1895 leuwih Mexico katalungtik Grup overflights objék kanyahoan.

Antara Nopémber sarta April 1896 1897 éta di AS dirékam angka nu gede ngarupakeun observasi objék unidentified anu asalna ti rébuan padumuk kota béda jeung ngeunaan mana manéhna nulis hiji print kontemporer. Dina 1896 di San Fransisco na 1897 di Chicago jeung Kansas Kota objék hovering leuwih kota jeung ditayangkan dina taneuh sinar radian yén resembled congcot headlights doutníkovité.

Sakabéh informasi luhur bisa dianggap indisputable sarta pohara metot, komo lamun ukur keur alesan anu urang teu terang lajeng, sarta Tutup encounters Steven Spielberg urang tina Jenis Katilu. Éta atra yén planét Bumi dilaksanakeun rupa acara misterius sarta euweuh urusan naha originator sahiji mahluk luar angkasa atawa turunan urang tina mangsa nu bakal datang.

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "UFO dina hikayat heubeul"

  • OKO OKO nyebutkeun:

    Pribadi, abdi neangan rékaman méméh-era digi salaku paling narik, kantun lantaran aranjeunna paling dipercaya. Dina jangka waktu technologically canggih dinten ieu, teu langkung poto atawa video teu bisa dicokot jadi clincher a.

    So. Jigana nu unggal sesepuh ieu sarta dirékam acara dimana aya hiji bukti tangible kabuktian yen batur digambarkeun acara sakumaha eta dibere, sia nu ngolah bebas teleb.

    Ieu rékaman heubeul anu alesan utama naha Jigana nu di kontak kaliwat kalawan MZ lumangsung.

Leave a Reply