UFO: Kasus on Lake Korb

9081x 08. 02. 2019 1 maca

gelombang observasi UFO dina eta taun diangkat ku acara unprecedented. Di cinyusu di 1961 ragrag obyék anjeunna direbut a chunk badag sumpah palapa jeung sank bagian daratan kana tanki cai, nu nelepon locals danau Korb. Ieu mangrupa ngaran teu resmi, aya dina kanyataan hiji bagian kalindih danau Korbské Lake Onega. Sakali aya hiji desa terpencil Entin, tapi urang ditinggalkeun deui jeung ayeuna aya tetep ukur sababaraha imah dilapidated deukeut caina.

UFO jeung Dano Korb

Dina 9 am, 27. 1961 April, walked sapanjang basisir Danau Forester V. Borskij, anu spent peuting di ngeunaan 7 km ti tasik. Dina 28. April isuk ieu balik deui ka tempat ieu. Salaku anjeunna lulus bank sarua, dimana manéhna indit kamari, Borskij dumadakan nempo hiji badag pit Freshly ngali anu aya kamari. Panjang liang kubur éta ngeunaan 27 m, rubak ka tujuanana éta ngeunaan 15 m jeung jero ieu ngeunaan 3 m. Hiji tungtung liang kubur ampir noel caina, sarta extension nu tujuanana éta liang badag ditinju kana situ beku. Borskij stiffly staring di tempat kajadian kajadian sarta bergegas pikeun nginpokeun sadayana ngeunaan eta. Manéhna indit ka sakabeh dinten gamekeeper pangcaketna, lajeng peuting ka kota tempat ieu mungkin pikeun ngirim telegram ka puseur kabupaten.

Saminggu saterusna, 2. Bisa anjog ti grup Leningrad of spesialis militer jeung sipil. Kahiji, para ahli dipercaya anu lumangsung dina taiga ledakan kaharti, naha nu mangrupa grup pikeun nangtukeun ngabalukarkeun sarta alam. Di antara maranéhanana anu sumping ka danau Korb, éta agen KGB ku surname ciri Stukov, insinyur sarta wartawan militer masa depan Viktor Ivanovich Demidov. Leuwih ti sakali, abdi gaduh ulubiung dina acara digambarkeun jeung rada robah ngaran karakterna (dina presentasi mah conto Borskij, nami robah jadi Brodsky)

"Urang geus katempo hiji rohangan badag dimakamkeun di liang badag dina és nu. Dina eta anu torn potongan és leupas. Saterusna, és lemes ... Kuring stepped handap kana liang kubur, abdi geus teu katempo boh cinyusu atawa taneuh. Euweuh nu katarik perhatian. Aksés ka bendungan ieu considerably narrowed. Cai nyalira bore ngambah hal beurat; turf aya anu sumebar ka sisi, handap éta bit motong pareum. És on danau éta lemes, teu retakan, teu taneuh dina éta. Hmm, meureun eta dipecat ... tiasa mimitian ku ieu? Sacara prinsip, ledakan misalna hiji bisa jadi mungkin ... Tapi dimana tetep? "

Alexander Tikhonov palika diturunkeun ka handap tapi teu manggihan sagala fragmen pélor atawa rokét. Cenah,

"Handapeun deukeut liang kubur katutupan ku taneuh ucul sarta lumps tina pulp beku. Éta atra naha éta liang saeutik nyaéta és ngambang! Anjeunna sank handap. speed nu teu ngijinan musibah ka bubarkeun és ka beungeut cai. Sakabeh massa geus dipiceun darat dina bagian rada sempit jeung panjang. Katuhu jeung tinggaleun tina handap nyaéta beresih jeung datar. "

Warna héjo Empang

Di handapeun méter 20 jalan satapak lila réngsé gundukan earthen kalawan jangkungna 1,5 m. Ieu jadi lamun hal dina bentuk hiji pipa pindah sapanjang handap, ngadorong taneuh di hareupeun manehna lajeng anjeunna dieureunkeun sarta nyandak kaluar nepi. Leuwih ujung liang dina és tetep handap bersih normal. Nalika palika a rising ka permukaan, digulung acak salah sahiji és ngambang. Ieu aroused nu kaheranan sarerea hadir, aranjeunna ningal nu sapotong és ieu malikkeun di bagian handap, mun satengah ketebalan tina és floes warna Empang caang héjo. Insinyur overturned sababaraha floes ngambang, sarta kabeh kagungan caang, warna héjo Empang sami.

Sapotong és detached ti wewengkon unspoilt jeung ieu és biasa, warna normal. Nalika héjo nu dipingpin (sanajan ieu geus di kaayaan leyur) dikirimkeun ka para ahli lab anu dilumangsungkeun analisis, menyimpulkan: "The elemen dicirikeun dina és dilebur teu nyadiakeun kasempetan pikeun ngajelaskeun héjo, ngarujuk kana anggota ekspedisi teh". Tapi, sanggeus kabeh - sakumna anggota ekspedisi kungsi katempo warna panon sorangan!

Nurutkeun divers, jumlah taneuh kapanggih dina handap hiji danau, kirang ti jumlah nu bisa dialungkeun ti liang kubur. Hiji liang buleud dina és dina handap jeung sabudeureun és ieu euweuh lahan atawa di sabudeureun liang kubur ...

"Urang diperkirakeun yén hal ieu ngali kana speed kolosal taneuh, kumpul ti bank ngeunaan sarébu m3 taneuh beku, pindah sapanjang handap ngeunaan 20 m, plunged ka jero tina 5 méter di handapeun cai lajeng vertikal vzletěla langit ... eta bisa ngan lumangsung dina cara kieu, "manéhna nulis Demidov. "Upami eta bakal janten awakna dina layar badag peupeus és dina danau, ninggalkeun anjeunna dina lagu ... tapi ujung és éta pancen bersih! Taya, ieu hal henteu teuing atra ".

Insinyur kedah nyandak on detektor logam Éksplorasi. Aranjeunna kapanggih yen dina liang nu gigireun pointer jero cai nya dipindahkeun leuwih remen ti di wewengkon, tapi sanajan digging atanapi sifted taneuh leungeun-Na sarta teu bisa manggihan malah partikel logam pangleutikna. Engké deui ieu ditémbongkeun yén bal ngambang dina cai nu diwangun ku hiji alloy logam!

noise aneh

The wali ti departemen pulisi Kabupaten kapanggih yén dina peuting 27. on 28. taya April sahiji pangeusi tina ragaji désa caket dieu atanapi uninga nanaon. Tapi loba ngomong yén dua poé sanggeus kajadian, ti 2 4 isuk-isuk, danau ieu punctuated ku bahana, sarupa jeung nu ngagaur mesin pesawat diuji. "Hayu urang dieureunkeun," ceuk salah sahiji warga, "tapi lajeng dimimitian deui ...".

Tentara, anu diulik sakabeh bahan dikumpulkeun, disusun laporan dina hasil situs mantau digolongkeun sahiji obyek kanyahoan. dokumen unik ieu dicutat dina naskah FJ Zigela, anu lasut kabeh tapi ngaran na lokasi pasti tina kajadian: "Gantina tumiba basisir kalér ... 40 méter ti wangunan tina urut désa. Dina titik ieu bank lungkawing, sareng lamping ngeunaan 60 derajat. Titik dampak obyék ieu lokasina ngeunaan 10 - 12 méter ti sumpah palapa. Dina waktu pamariksaan di danau ieu ditutupan ku és kandel monolithic 40 cm. Jero cai dina point of dampak dina és éta spalling ti 0,1 5 mun m. Obyék nu éta leuwih gede ti 1,2 m diaméterna.

Salaku hasil tina runtuhna gedong ieu bank, anu mangrupa wangun geometrically teratur jeung edges kasar ruksak ... The handap liang kubur anu deet, datar sareng derajat lamping 10. Di kaluar tepi ka caina sarta balik deui téh recognizable dua dusted strips taneuh di jarak 5,5 m. Di katuhu (kulon) ujung liang kubur anu sabuk digali rada dibédakeung jeung nu ngabalukarkeun handap danau boga bentuk congcot a jeung lebar greatest 40 cm nepi ka danau handap muka kana datar, strip jero ngeunaan lebar 20 cm. Di handap liang kubur balik euweuh lagu nu biasa.

Ejection taneuh sarta kawah luar liang kubur teu katingali. A loba taneuh di handapeun liang dina és nu ... aya runtah motong atanapi retakan di ujung tanah liang dina és nu. épék suhu dina point of dampak obyék nu kapanggih. Aya di batu trough deepest na Kotak sabak éta disintegrate kana dampak dina plat misah. Batu luar liang kubur sarta dina pinggiran na boga ciri sapertos. Aya no batu kapanggih ku edges dilebur ...
Sababaraha potongan és di liang diala warna héjo sengit (kayaning oksida kromium). staining ieu seragam, rectilinear. Dina hiji sapotong és ti bagian uncolored ieu katalungtik ngawarnaan katumbiri kalawan radius nepi ka 2 cm. Dina titik ieu teu retakan ditingali. Kana lebur és masalah héjo precipitated sakumaha flocs bentukna elongated.

analisis kimia tina sampel

analisis kimia kualitatif sampel dipigawé ku analitis Kimia Departemen Leningrad Téhnologi Institute, ngaran Soviét Leninsky némbongkeun yén cai disaring tina leyuran ieu kapanggih saeutik silikon, magnésium, beusi, aluminium, natrium, kalsium, barium na boron. The endapanana sanggeus ekstrak asam calcination mineral nu kapanggih salaku komponén utama silikon, magnésium, titanium jeung natrium. Salaku pangotor nu kauninga kalsium, aluminium sarta beusi. endapanana miboga luster logam. Dina cai sarta sedimen nu kapanggih loba bahan organik komposisi kanyahoan. analisis kimia mangrupa és warna tunggal gagal pikeun ngajelaskeun ...

Sapanjang ujung caina jeung sisikian floating mucunghul hideung dina warna, biasa bentuk geometri Kehoe, dikurilingan ku busa. Lamun nalungtik kaayaan mikroskop pikeun ningali luster logam ciri jero séréal kerung, regas tur gampang nepi ka nyebarkeun. Salila warna robah calcination tanpa ngarobah bentuk, jeung pisan tahan ka asam. Dina examining spéktrum infra red nu kapanggih therein zat organik. Ceuk para ahli menyimpulkan manik anu meureun dianggap formasi asal jieunan ... Sadaya sampel anu diuji pikeun ayana zat radioaktif atawa racun. Dina sampel aranjeunna kapanggih aya zat husus misalna.

Tilu taun saterusna, Viktor Demidov spoke sakeudeung ngeunaan naon anu lumangsung dina koran aréa militér Leningrad "Di hansip tanah air" tanpa nyebut lokasi pasti atawa ngaran eyewitnesses. Ngan lamun eta tuh, ceuk Viktor jentre kajadian dina bukuna: "Simkuring ditinggalkeun panungtungan."

Sababaraha taun engké anjeunna recalled: "Tangtu éta teu meunang kana ieu publikasi (ngaran tempat jeung sajabana). bos hébat dikirim kami mun danau sarta nyandak fasilitas perawatan ... gancang mantuan kami meunang ka spesialis laboratorium reputable di meteorites, bola kilat, longsor, guha jeung sagala jinis urusan rusiah ... na salah teu ngomong - éta kieu atanapi éta. Dokter (dipingpin ku anggota relevan tina Akademi Élmu tina USSR, UK Aleškovskij) umumna ku elemen diatur kaluar dina és molten bisa ngabalukarkeun hiji warna héjo, nu ceuk anggota ekspedisi ... The manik logam nyatakeun yén maranéhna dijieun tina logam mulia, aranjeunna asam tahan, tahan panas ... tur écés moal alam ...

Hayu atuh nanya. Naon maranéhna? Professor Aleškovskij dijieun yakin yen eta teu ditunjuk, tapi anjeunna ngawartoskeun kuring di kapercayaan - Kuring geus teu katempo kombinasi sapertos unsur, jeung moal bisa ngabayangkeun téhnologi anu geus bisa nyieun hiji tentara ... dina hal ieu henteu nyumbangkeun nanaon. Lamun general aviation kawentar, pi Kozhedub, sabab ngomong, cukup ku threw kieu pilots na, (ieu di ayana, abdi curiga nyaeta aranjeunna masihan nepi ka dinya) di markas urang di dinya teuing masihan up. Laporan anu kuring drafted, ogé Isro nowhere. Nya kungsi nganggur teu jeung bunderan ilmiah resmi. Malah cosmonaut GS Titov gagal ngahudangkeun minat kajadian ieu dina Lake Korb.

Salaku anjeunna sakaligus ceuk Wakil M. Lavrentev Akademi Élmu:

"No tersangka geus diurus liang - kabeh élmuwan anu fokus kana aréa sempit maranéhna panalungtikan ... Kumaha kawentar heboh ngalaporkeun UFO jeung leuwih ..."

Artikel nu patali

Leave a Reply