UFOs hiji pakarang rusiah anu Reich Katilu atawa datang ti dunya séjén?

12943x 25. 05. 2018 1 maca

teukteukan Belleville wabah dimimitian dina Juli 1947 sanggeus pangusaha Amérika Kenneth Arnold diawaskeun ngeunaan tilu menit ti pesawat sorangan objék string na éta kawas saucers ngalayang leuwih pagunungan (ie. UFO). Naon anjeunna ningal, sarta ngawartoskeun otoritas, tur tangtu pencét. Manéhna sorangan teu boga pamanggih nu nyababkeun réaksi kakuatan pisan misalna. koran nu saméméhna kungsi ridiculed. Lajeng anjeunna dituturkeun a flurry laporan ngeunaan saucers yén jalma geus katempo beurang peuting ngalayang. Sababaraha pelat kasebut pindah lalaunan, sedengkeun nu sejenna flew di speeds rongkah. Tembok katalungtik duanana individu jeung kelompok jalma, teu ngan ti nagara tapi ogé pesawat.

Nalika examining arsip ti Departemen Angkatan Udara kapanggih anggota komisi ti, dipingpin ku Donald MenzelBahan nu anu ditétélakeun perkara pisan metot nu kajadian sababaraha taun katukang, Arnold. Menzel komen kieu:

Kenneth Arnold jeung UFO na (ilustrasi)

"Teu lila nyanghareupan ahir airmen Perang Dunya II Sekutu sababaraha kali informed ngeunaan lumangsungna bal glowing nu dipirig pelaku bom. Ieu misterius lapisan, observasi leuwih Jerman sarta Jepang, seemed jadi ngantosan ngebom, sakumaha lamun eta hayang ngeureunkeun lajeng langsung ngagabung anjeunna. Dina acara anu pilot diusahakeun aranjeunna kumaha bae leupas flew quietly gigireun anjeunna. Tapi momen anjeunna diusahakeun maneuver, fireballs ngalayang ka hareup ... "

Buku saeutik-dipikawanoh Lemannově pakarang rusiah Jerman WWII tur ngembangkeun salajengna na (Munich, 1962) Anjeun tiasa manggihan fakta handap:

Fakta buku

Dina Oktober 1943 ieu dipigawé sekutu razia pabrik baso bearing pangbadagna Éropa di Schweinfurt, Jerman. operasi aub tujuh ratus bom beurat 8. Angkatan Udara AS dibiruyungan tilu belas ratus pejuang Amérika sarta Britania.

Hasil tina ngempur hawa éta dahsyat. Sekutu kungsi saratus sabelas pejuang jet downed jeung bom, sarta ngeunaan sawidak Germans, tilu ratus kapal udara. Urang tiasa ngabayangkeun naon anu lumangsung di langit! Tapi psyche of pilots militer boga hiji yayasan padet. Salamet di naraka, ngabogaan lalajo sagalana jeung geura ngabales bahaya nanaon. Ku alatan éta, seratan dikirimkeun ku komando Britania Mayor RF Holms mangrupa dokumen undoubtedly kredibel.

Ieu ngomong yén nalika planes flew leuwih pabrik, dumadakan mucunghul grup Cakram glittering badag yén seemed dipingpin kaluar ti ngarasa panasaran kana éta hal. Cakram neukteuk off garis tina seuneu tina pakarang Jerman sarta ditilik pelaku bom Amérika. Tembok diwangun ngalawan aranjeunna a barrage telenges tujuh ratus pakarang onboard tapi henteu ngakibatkeun aranjeunna wae cilaka. Sanajan kitu, nu meta mumusuhan sahiji pihak maranéhna lumangsung. Ku alatan éta, seuneu ieu dialihkeun ka pesawat Jerman sarta tarung dituluykeun.

Lamun sorana dibéré laporan Mayor urang, maréntahkeun Service Rusiah keur ngalaksanakeun panalungtikan ati. Pikeun tilu bulan sumping reply teh. Di dinya, jalan geus mimiti dipaké akronim UFO nu nu hurup awal kecap Inggris unidentified objek ngalayang.

ngalayang Cakram

Kecerdasan menyimpulkan yén disk gaduh nganggur teu jeung Luftwaffe atanapi ku pasukan hawa terestrial lianna. Kacindekan sarua ngahontal ku Amerika. Waktu éta di Amérika Serikat tur Britania Raya langsung saatos éta rasiah strictest dijieun grup kalibet dina UFOs panalungtikan.

Salila perang, acara ieu teu unik. 25. March 1942 Polandia pilot Kaptén Romawi Sobinský squadrons sahiji bom strategis Angkatan Udara nyandak bagian dina nighttime razia Inggris on Kota Essen. Sanggeus completing tugas tur balik ka nangtukeun, anjeunna ngadéngé cries nu ahli nembak: "Anjeunna kieu urang kanyahoan obyék glowing tina bentuk indeterminate". Teu sangka Sobinský nulis dina laporan yén ieu téh sabagian deviltry anyar Germans na I maréntahkeun nu ahli nembak ka buka seuneu. obyek kanyahoan eta teu ngabales. Anjeunna ditilik jarak saratus lima puluh méter jeung lima belas menit pesawat dipirig. Lajeng gancang massana luhurna sarta ngiles.

Dina ahir taun 1942 kapal selam Jerman dipecat dina pérak, ngeunaan dalapan puluh méter obyék panjangNu flew sabudeureun eta dina jarak tilu ratus méter, tanpa wae réaksi kuat ka seuneu. Anu lamun Jerman mimitian alamat masalah UFOs. eta diadegkeun Sonderbüro 13Nu ieu tasked pikeun nalungtik mesin ngapung misterius. Operasi di handapeun ngaran kode operasi Uranus.

The Reich Katilu na UFOs

sigana Katilu Reich Kamarana nalungtik jeung ieu teu ngan saksi. Meureun Germans mibanda émbaran beton na malah "sampel" UFO. Dina sagala hal, pikeun Sonderbüro 13 Tembok ditransfer teu mung pilots test paling ngalaman jeung élmuwan pangalusna Katilu ReichTapi ogé insinyur-kelas munggaran, para ahli di ngabeledugna sarta tahanan tina camp konsentrasi Mauthausen. 19. Pébruari tés 1945 anu dipigawé kitu. Belontzeho disk. Test pilots ngahontal dina tilu menit jangkungna lima belas sarébu méter sarta speed dua sarébu kilométer per jam dina hiber tingkat. mesin bisa ngagantung dina hawa, ngapung payun na tukang tanpa ngarobah. Anjeunna diulas ojah engine nu "teu ngotorkeun haseup atawa seuneu", Ngagunakeun ukur cai sarta hawa, sarta éta bagian tina manggihan Austria Viktor Schauberger. Dua varian anu dijieun aparat disc kalayan diaméter tilu puluh dalapan sawidak dalapan méter.

Nazi ngapung saucer (poto illustrative)

Nazi ngapung saucer (poto illustrative)

Gawé dilumangsungkeun di pabrik di Wroclaw, Polandia. Tentara Beureum ieu gancang approaching. kota miboga ragrag dina momen nanaon. The fascists ancur hiji mesin test na meunang leupas tina tahanan jeung dokuméntasi. Schauberger Anjeunna avoids inguan Soviét sarta ngumbara ka Amérika Serikat. Aya anjeunna nyarios geus ditawarkeun tilu juta dollar AS pikeun ngalaan pikiran nu Rahasia disk ngalayang. Manehna nampik tawaran jeung ngumumkeun yén nanaon bisa diterbitkeun nepika geus nandatanganan hiji pasatujuan internasional on pangarampasan pakarang lengkep.

mulya pacifist pernyataan manggihan sapertos sigana rada aneh sabab Schauberger digawé pisan hasil keur Reich Katilu na teu maksudna masa depan kreasi na jeung kemungkinan of fascists pamakéan na. Sanajan pasukan Soviét dicegah parantosan gawé, tapi Amérika Serikat geus salah henteu bisa ngeureunkeun ngajual penemuan-Na. Ku kituna lamun anjeun bener paduli penemuan-Na, teu hal anu dicandak ti UFO downed atanapi tina sagalana is, atawa hal langsung ti mahluk luar angkasa, nyebutkeun sumber séjénna... (Ed. Ed.)

Artikel nu patali

Leave a Reply