detoxification spring éféktif jeung bawang bodas

10836x 16. 04. 2019 1 maca

ramuan Rediscovered, nu éta Germans kuna terang yen delivers kakawasaan biruang teh. Ieu salah sahiji utusan spring, anu bakal ngabantu urang leuwih usum mangtaun énergi anyar. Nu mangrupakeun hartosna pisan efektip detoxification sarta sumber signifikan vitamin C. Jeung naha nya ngaranna "Bear"? jawaban nu geus nawarkeun. Ieu mangrupakeun biruang plantlet favorit nu sare usum nya lega dihakan.

Ramsons

Bear bodas téh paling mekar di lembab tempat rada rindang. Nu ngahasilkeun vegetasi has sarta kadangkala pisan euyeub. Ku kituna eta pangseringna lumangsung di leuweung riverine na deciduous, sapanjang aliran, di suku lamping. Tumuwuh dina beueus, písčitohlinitých kana taneuh liat. Mindeng éta ogé dipelak minangka pepelakan hias di taman sarta taman. Urang neangan eta di nagara urang, utamana di Moravia jeung kalér-wétan Bohemia.

Ieu mekar dina ahir Méi jeung Juni. Aranjeunna kumpulkeun utamana cadar dina hiji waktu sateuacan dimimitian melak ngembang, ideally ti April nepi ka pertengahan Méi. Anjeun bisa dipelak di imah tina sikina dibeuli.

épék

Ramuan ngandung minyak atsiri sadaya-dina, anu mangrupa palanggaran tutuwuhan parobahan allicin dipikawanoh. Éta pisan antibiotik, antiviral, antikanker sarta zat proliplísňovou. Meta positif dina tekanan getih sarta gula getih sarta kadar kolesterol. Sajaba ti éta, purifies getih jeung ogé boga pangaruh positif kana jantung. Hal ieu ogé dijamin pencegahan ngalawan ieu kasakit cardiovascular. Sajaba ti éta, maranéhanana bisa nungkulan molds, inféksi jamur atanapi baktéri ogé parasit dina peujit. Éta ogé dipaké dina masalah nyerna kaasup diare. Reliably ngabantuan sanajan flu sarta colds, tapi ogé pikeun masalah rél luhur. Sajaba ti éta, diuretik, antibiotik jeung antioksidan. Kadangkala kacida Hayu urang malah kungsi pakait sareng di kangker.

Kumaha urang tiasa nganggo bawang bodas ieu?

idéal nyaéta pikeun ngumpulkeun daun seger jeung didahar atah dina nyebar, salads atanapi asak dina soups, kangkung atawa sayuran séjén. Urang ogé dicincang seger daun tetep dina freezer pikeun pamakéan engké atanapi tuang rubbing alkohol atawa minyak. Tincture atawa minyak bisa merangan penyembuhan tatu, inflammations dina sungut, inféksi jamur internal tur dipaké dina kasus flatulence atanapi kabebeng, parasit peujit lamun, darah tinggi, lowered kekebalan, batuk sarta colds. minyak nu bisa dipaké pikeun masak.

nyobaan

Salad jeung bawang bodas - daun bumbu nyeuseuh jeung motong. Tambahkeun tomat dicincang jeung mix aranjeunna duaan. Tambahkeun minyak zaitun, uyah jeung cabé jeung Preanger.

Pesto jeung bawang bodas - adun 1 volume gede bodas liar ditambahkeun laun 4 sendok minyak nabati. Saatos pureeing, tambahkeun 20-40g grated atanapi finely sliced ​​parmesan jeung usum kalawan uyah sakumaha dipikahoyongna sarta bisa meakeun.

Ramsons (© Shutterstock)

Cageur keur umur panjang - Bear tincture

Coba ubar alam ngalawan sclerosis, arteriosclerosis, insomnia, sedih tur darah tinggi. Finely dicincang daun jeung bawang ngeusian beuheung botol jeung tuang 40% apoték vodka atawa alkohol murni. Hayu infuse 14 dinten di panonpoé atawa dina suhu kamar. Lajeng solokan terasrasakeun hiji séndok leutik per poé. Tapi teu lila.

Naon nonton

Nalika ngumpulkeun liar teu pahili ku bakung sarupa atawa Ocun of lebak, nu mangrupakeun bahya. pamakéan kaleuleuwihan bisa ngabalukarkeun diare. Ieu henteu dianjurkeun ngagunakeun pikeun jalma nalangsara ti alergi mun allicin sakumaha masalah burih, hampru kandung kemih sarta pankréas.

Artikel nu patali

Leave a Reply