Weekly ngobrol sareng korsi

3372x 09. 10. 2019 1 maca

DENGAN PULANG

Pasti éta siang wengi. Tapi teu mimiti dina bulan Méi, tapi sakitar satengah November sareng Senén. Sakumaha biasa, saatos-sadinten sadaya dinten, kuring netep dina sofa sareng ngaleungitkeun suku kuring pikeun ngagampangkeun tuur sareng ankles kuring. Kuring ngagaduhan buku sareng sagelas inuman siap, sareng lampu cahayana nyorot suasana magrib. Sateuacan kuring tiasa muka buku dina halaman anu saksama ditetepkeun ku tikét trem, pamikiran kuring ngeunaan korsi anu nangtung di sisi séjén méja kopi ngaganggu. Teu aya anu calik dina korsi dina waktos éta, komo euweuh anu ngambang di dinya. Anjeun ngan nangtung di dinya.

Tangtos anjeunna tetep nangtung di dinya, tapi ayeuna anjeunna duka ngaganggu kuring sareng kamewasaan na sareng teu aya gunana. Panginten kuring sakedik punten pikeun anjeunna teu kéngingkeun program, teu aya minuhan. Ieu ngingetkeun kuring kana takdir kuring nyalira, ku kuring kajantenan:

"Janten saha urang nempatkeun awéwé ka anjeun janten henteu katingali janten ngaganggu di dieu sabab anjeun henteu peryogi sareng kadorong jauh." Korsi henteu némbalan, anu dina dasarna kuring diperkirakeun. Tapi teras ujug-ujug kuring sigana mah anjeunna ngan ukur ngira-ngira ngeunaan éta, sareng teras-terasan anjeunna nyarios nyarios ka kuring dina buludru jempé:

"Nya, upami anjeun hoyong nempatkeun batur sapertos abdi dina dinten sateuacan kamari, kuring rada tetep ditinggalkeun."

Pikeun ngajelaskeun. Éta dinten Sabtu kamari sareng kuring kedah didatangan awéwé. Nya, dasarna henteu aya anu serius, tapi anjeun terang, salah sahijina hanjelu sareng aya kalana cicing sareng batur anu cukup saé. Dina kasus kuring éta tetep sareng pikaresepeun pikaresepeun hubungan awéwé. Henteu yén kuring henteu gaduh babaturan, tapi réréncangan abdi henteu cocog pikeun nyageurkeun éta snot. Wah, kunjungan awéwé. Anjeunna misan salah sahiji kolega usaha kuring. Anjeunna ngenalkeun urang dimana waé, kecap masihan kecap sareng kadang urang silih terang. Dugi dugi Saptu, kitu waé, di tempat umum. Kira-kira saminggu saatos kunjungan éta, kusabab kurangna kasempetan anu sanés, kuring nyarios ka diri sorangan yén kuring tiasa ngajak anjeunna mendakan naon anu aya di jerona. Upami "kalayan sagala masalah", kuring henteu ngémutanana, tapi kuring pikir henteu ngaluarkeun.

Anjeunna kedah ngagem korsi anu saé kanggo magrib sareng tétéla henteu resep kana éta. Kuring ngagaduhan pendapat kuring ngeunaan acara éta, tapi kuring ogé resep kana pendapat anu sanés. Kuring nyarios:

"Teu pernah katingali, sanaos éta mojang éta rada susah, tapi upami kuring calik anjeun, éta kaserang panyerang anu langkung ageung, sanés yeuh?" Teras deui anu pikaresepeun alto ditingal dina sirah kuring:

"Beurat sanés babaturan paling awon dina jalma, anjeun panginten bakal terang. Anjeun terang kitu, yén tokoh sampurna, pameunteu atanapi rambut sikat henteu acan awéwé geulis. Anjeun parantos lami ngusahakeun éta, henteu? ”Janten kuring kedah ngaku yén anjeunna leres. (Teras kuring terang yén korsi kuring ampir sok pas.) Dina waktos éta, gambar tina sababaraha budak awéwé anu parantos meuntas jalan ku hiji cara atanapi anu sanés dina taun ka tukang kuring, sareng kuring kedah ngaku yén anu pikagumbiraeunana geulis pisan biasana henteu memuaskan. Henteu sadayana, sareng pasti sanés sami, tapi éta rada langkung masalah (tapi éta ogé teu aya sampel anu signifikan sacara statistik).

Supaya henteu utang, jawab kuring gancang-gancang: "Tangtosna anjeun leres. Éta ngan ukur yén anu ceking ngajantenkeun abdi sakedik. Sareng sadaya, ngalamun henteu kedah sadayana manis - nyaéta, bersih sareng rapih, nuhun - sareng upami anjeunna ogé sobat sareng henteu ngan ukur kabetot dina dirina sareng TO, sareng tiasa ngobrol sareng dirina sareng tetep cicingeun sareng hiji minat, langkung jéntré henteu masalah. ”

"Lajeng naha anjeun kéngingkeun teras nempatkeun Alice dina luhureun kuring? Anjeun gampang pisan ngajelaskeun yén di luar. ”Waktos ieu anjeunna ka alto rada kirang lancar. Tapi masalahna bakal ngan éta. Di luar, euweuh anu kanyahoan. Pagunemanna siga éta mentega, tapi tetep ngan "dina permukaan". Ngan di pribadi waé anu tiasa nunjukkeun. Dan éta nunjukkeun.

"Anjeun ngarti yén," kuring ngomong, "éta di dieu yén anjeunna nunjukkeun dirina pikeun nyempad rumah tangga kuring, saolah-olah paréntah. Sareng ayeuna kuring sadar, tapi anjeun henteu acan kéngingkeun - anjeun teuas teuing sareng anjeun ngagaduhan panutup anu henteu pantes. Cha! Teu aya alesan nyata pikeun teu pikaresepeun anjeun sareng nya? ”Ngeunaan cara awéwé ieu bakal kuring nyungkeun sore pisan, kuring henteu hoyong pisan ngobrol sareng korsi. Tapi digging kuring nurunkeun banjir:

"Tong ngawartosan, kuring ningali anjeunna dialungkeun ka anjeun, sareng anjeun ampir lumpat ka balkon. Sareng anjeun henteu nawiskeun manisan éta ogé anjeun dina kulkas. Anjeun tungtungna nyauran anjeunna taksi sareng dikirim ka bumi. Janten anjeun teu tiasa ngadamel musabab pikeun kuring. "

"Duh, apan. Kuring nyangka kuring moal hapunten korsi kuring nyalira.

"Tangtos, naon anu anjeun hapunten ka abdi, sabab kuring ngan salembar kai sareng lawon. Maka ulah nyusahkeun. Tapi…. anjeun tiasa. ”altar dina sirah kuring disada deui kalayan baldu alus. Kuring tiasa ningali korsi kuring paduli kuring. Anjeunna mastikeun yén kuring moal ngapung waé, sareng anjeunna resep anu pikaresepeun. Éta saé. Tapi - anjeun moal tiasa ngagentos korsi awéwé. Henteu kapikiran. Nalika kuring mawa hiji deui, anjeunna kedah calik dina korsi. Sareng kuring bakal diurus.

TUESDAY

Kuring ngaku yén Salasa kuring mikir yén kuring bakal boga waktos anu alus pikeun ngobrol deui korsi. Dina waktos beurang, tangtosna, kuring teu tiasa ngabahas deui - teu aya waktos atanapi lingkungan. Tapi éta jenis kemitraan raos resep kuring. Dina waktos anu sami, abdi mastikeun yén ieu pasti sanés sagala bentuk skizofrenia anu dihaja - Kuring henteu ninggalkeun kapribadian kuring, kuring nguping (rumasa) réaksi kana masalah sareng pangalaman kuring di tempat sanés.

Ayeuna malem Salasa sareng kuring teraskeun dina dinten anu sami sareng kamari pikeun ngadamel kaayaan anu pas. Kuring parantos nyiapkeun buku pikeun sadaya kasus (batur tangtosna). Kuring kakara netep di na ningalian, émut Alice deui. Henteu anu kuring tadina mah rarancang éta, tapi éta namina. Kuring rada kaget yén kuring mikirkeun dirina langkung saé ayeuna. Janten kuring nanaon diwartakeun kana rohangan:

"Tapi kami ngumbah yén Alice kamari. Panginten anjeunna henteu pantes pisan. ”Kuring cicingeun, ngarepkeun réaksi. Henteu aya bari sakedap. Terus résonansi:

"Anjeun kudu mikirkeun naon anu anjeun nyangka ti budak lalaki. Tangtosna, moal aya ucing anu hideung sapertos kitu. Panginten anjeunna tungtungna bakal janten babaturan hujan. Tapi ... naon jalanna nya? Sareng sabaraha lami anjeun tetep dina bos éta nangkeup? Sakedap atanapi dugi…. ”

"Oh enya, éta ngan ukur susah. Éta sigana waé ku alesan ogé teu bisa mutuskeun. Ayah baheula nyarios yén anjeunna kedah nyandak résiko anu saeutik pikeun nikah. Upami anjeunna hoyong gaduh sagala pamikiran sareng diasuransikeun, anjeunna sigana mah moal ngalakukeunana. ”Ayah, éta nyarios sareng disarankan nalika anjeunna ngagaduhan sagala masalah sareng kaputusan di tukangeunana. Kuring mikir anjeunna sareng ibu anu tétéla lumayan - rada ogé. Supaya henteu ngarasa teuing egois, kuring tambah béréhan: "Hiji ogé kedah mertimbangkeun kumaha saé anjeunna kameunangan pikeun pasangan masa depan."

Pikeun ngeureunkeun topik ieu, kuring naros ngan kosong: "Naha kuring henteu kedah ngajak Alice deui? Panginten urang duanana nyandak éta ka tungtung anu salah. Salah paham ieu mangrupikeun pituduh anu paling sering pikeun hubungan interpersonal. Éta naon anu aranjeunna nyarios, sanés? "

Résponna ngan ukur ngagerem: "Pami pikir anjeun sanés boss di dieu." Éta henteu mantuan kuring jauh, tapi heran, éta nyegerkeun kaputusan kuring. Nu leres deui. Teu aya anu tiasa ngalakukeun kaputusan pikeun kuring. Sareng nalika kaputusan gancang-gancang. Kuring ngajak suku kuring ti sofa, nuluykeun telepon sélulér kuring sareng nomer Alice. Anjeunna rada kaget kuring ku nyandak éta.

Petang éta kuring henteu debating korsi deui. Abdi resep pisan yén Ali nampi undangan saatosna, yén kuring parantos ngarepkeun dinten Saptu salajengna. "Nya, akhirna kuring ogé tiasa maca hiji hal." Kuring nyéép tina gelas kuring, ngulur suku kuring deui, sareng mimiti maca. Kuring kudu nyebutkeun yén korsi pinuh hormat haté kuring. Tangtosna, kuring ngaku yén kuring saré di buku saatos ngeunaan sajam.

WEDNESDAY

Éta henteu dinten anu suksés pikeun kuring. Tapi éta lumangsung langkung sering. Nanging, kuring nuju magrib linggih duanana telat sareng utamina dina kaayaan anu rada depresi. Abdi henteu ogé hoyong seueur debat. Salaku hipu mah, kuring disangka balik ka budak leutik, kolot mah. Kuring melong kana batal, sareng ujug-ujug ningali indung kuring calik dina korsi. Henteu lami, tapi anu kuring émut ti budak leutik.

Indung kuring maot lami pisan sareng kuring henteu émut deui sora na. Janten kuring henteu reuwas yén anjeunna nyarios sareng kuring ampir sami sareng korsi kamari. "Janten anjeun nyangka Pa gaduh kahirupan saé sareng abdi? Nya, sigana enya. Tapi éta henteu saderhana ogé. Nalika kami nuju nikah, kuring hoyong ngagaduhan dua welas putra janten rasul. Tapi sadulur anjeun lahir, sareng gancang lulus. Teras we ngagaduhan sahenteuna saurang budak sareng éta anjeun. Sareng nalika urang cicing di Prague, saurang awéwé tina sakola grammar dimana anjeunna ngajarkeun nyandak bapak. Nya, sakumaha éta leres pisan dina waktos éta, kuring henteu seueur diajar engké, tapi éta teu acan jelas. Anjeunna ngan ukur jalma anu kasép, loba diajar sareng gaul, sareng kitu kadang aya gangguan.

"Tapi Ibu, kuring ngarti yén sareng kuring henteu sadar nanaon. Ogé, kuring henteu acan ngartos naha batur anu parantos hirup sareng batur kedah leumpang pikeun sésana hirupna nganggo blinkers. Éta sigana bakal rada béda, tapi siga anu gaduh pencét, nalika milarian éta disebut pasangan hirup henteu saéang milarian ageung. Naon ngeunaan kuring? Éta gagal di sakola. Aya pasangan awéwé damel sareng barudak - sanaos henteu sadaya jelema gaduh lalaki - tapi saurang ogé mikir yén anjeunna kedah ngagaduhan budakna. Kumaha waé saha waé anu nyarios - kieu sareng sanés - bahkan ngarampa kahirupan. Anjeunna teu boro ningali atanapi ngenalkeun naon waé. Nya, éta hal anu sami ngeunaan budak awéwé. Ieu masih pilihan anjeun - na kumaha, moal aya anu paduli. Di tempat damel? Dina bar atanapi ibing? Aya anjeun ngan ukur tiasa nyekel. Baktos ngalangkungan sungut atanapi engké… Sareng naon jaminan anjeun upami anjeun milih, anjeun moal pendak lain dina sababaraha taun, anu jauh langkung leres tibatan lalaki di bumi? Pasti, aya tanggung jawab kulawarga, komitmen, syukur sareng anu sanés. Éta mangrupikeun kanyataan sareng teu meujeuhna pikeun ngauangan atanapi batuk ogé. Tapi éta henteu ngarobih nanaon pisan. Teu aya kekebalan. Kuring terang jalma ningali langkung gampang tibatan aranjeunna kalayan istri. Éta lami sareng aya panglawungan sareng carita ngeunaan éta. Tapi ogé tragedi. Anjeun terang, tapi kuring henteu ngurus kasaruaan ayeuna, tapi kumaha bener-bener paham kana hal ieu. "Kuring ampir murag bébéakeun sanggeus ieu pikirkeun anu kadang-kadang kaganggu kuring, tapi kuring henteu meryogikeun aranjeunna.

Hiji sora anu rendah nyarios tina korsi, "Aya seueur bebeneran dina naon anu anjeun carioskeun. Ayah sareng kuring kantos bobogohan ti saprak Quintet, janten kami henteu ngagaduhan pangalaman. Éta ogé sateuacan perang, sababaraha langkung ngalaman pangalaman sosial intolerovala. Dina tungtungna urang cicing babarengan panjang sareng lumayan ogé. Tapi éta henteu jalan lempeng ngaliwatan mawar. Sareng ieu sanés ngan bapa kuring anu ngalayang. Kuring ogé resep lalaki di dieu aya anu langkung ti anu sanés. Untungna, kuring ngagaduhan tilu anjeun, janten seueur karya anu kedah dilakukeun sareng anjeun terang jelas-jelas tempat aranjeunna. "

Sanaos kuring resep pisan ku indung kuring, ieu henteu ngayakinkeun kuring. Kuring ampir ngagerem sabalikna, “Ieu moal mantuan kuring seueur. Abdi henteu hoyong ogé kabur ti hiji ogé. Anu mimiti, kuring henteu gaduh sosok kanggo éta sareng sigana mah moal resep. Anjeun terang, Ibu, kuring henteu nyobian nebak naon bakal sapertos dina dua puluh taun, tapi kuring kedah terang naon anu lumangsung kuring sareng masih tiasa patepang ayeuna atanapi dina sataun atanapi dua. Kami umurna langkung ti tilu puluh taun sareng Abdi hoyong terang, netepkeun hiji sareng kulawarga. Kuring naroskeun ka babaturan kawin, kuring milarian literatur, tapi dasarna teu aya anu tiasa ngawartosan nanaon. Sarerea ngobrol sareng nyerat perkawis tanggung jawab, kasatiaan, kasabaran, sareng kasabaran. Tapi jigana mah sapertos frasa kosong anu nyababkeun kuring sabab teu aya anu ngomong. "

Kuring narik napas kuring sareng terus, "Tingali, sigana kasatiaan. Naon éta Henteu bobo sareng hartosna sanés kuring satia? Sanaos kuring resep, naha kuring mikir ngeunaan éta sareng milarianana? The guys di tempat kerja nyarios teu kaétang. Kuring nyangka yén anjeunna tiasa ngalakukeun éta, tapi naon anu kabeneran, upami aya? Éta tiasa janten jalan anu sanés di sabudeureun. Kuring bakal ngagaduhan awéwé sareng anjeunna bakal muja lalaki anu sanés, tapi ... anjeunna moal ngamimitian sareng anjeunna. Kuring bakal terang sareng kumaha upami éta, Euweuh? Atanapi kedah kuring guyonan - lamun sadayana lumrah, kulawarga hasil lega, rumah tangga henteu kunanaon sareng anjeunna leres-leres teu aya hubunganana? Naon ari kasabaran? Numutkeun kosa kata, nya éta kamampuan pikeun narima kalakuan jalma, opini sareng ajén jalma. Janten kasabaran dina kulawarga saleresna mundur. Atanapi abdi lepat? ”Kuring henteu ngobrol gampang, kuring milari seueur pisan cariosan, ku kituna dasarna kuring ningal kana taneuh. Nalika kuring réngsé ngobrol, teu aya jawabanana. Kuring angkat sirah sareng sadar yén korsi kosong.

THURSDAY

Kuring henteu terang anu, tapi kuring pribadi sapertos Kemis. Utamana Kemis magrib. Janten Sabtu téh sakedik langkung saé, tapi Kemis hungkul gaduh nanaon. Naha? Nya, sigana kusabab minggu damelna parantos langkung saé satengah sareng hiji langsung karasaeun sabtu minggu anu datang.

Dinten Kemis ieu anjeunna dimaénkeun kuring ogé kumargi Petr sareng Ivanka bakal sumping ka kuring. Anjeunna, mangrupikeun sareng bakal janten sahabat kuring. Kami dua ti sakola SD sareng parantos ngantos mangtaun-taun. Kami biasa terang ngeunaan diri urang, sareng urang terang yén upami jalma anu séjén butuh hiji hal, anjeunna bakal lirén. Sareng anjeun tiasa percanten ka kuring yén éta damel sareng dinten ayeuna. Nya, Petrus gaduh adi, tapi langkung ngora - ampir sapuluh taun. Nalika kami masih budak, éta budak alik anu teu pikaresepeun anu ngahambat ka urang tina waktos ka waktos. Anjeunna ngagaduhan ibu anu ketat, janten anjeunna kedah janten lanceuk anu miara.

Anu ngurus Ivanka tetep na nalika dewasa. Anjeunna parantos ngagaduhan kulawargana sareng Ivanka tetep sareng sepuhna. Tapi anjeunna sok nyandak waktos ngalakukeun hal pikeun adina, nuju ka mana-mana sareng anjeunna, ngiring anjeunna dina sababaraha acara sareng sateuacana. Hélana nyanyiankeun ka anjeunna sareng tungtungna mutuskeun yén sahenteuna Péťa teu ngagaduhan waktos ngagorowok ka tempat anu, sareng saha anu terang naon anu kudu dilakukeun. Ivanka, tangtosna, henteu lami murangkalih murangkalih umur dua puluh taun. Anjeunna angkat ka sababaraha kuliah, tapi kuring henteu terang kumaha anjeunna. Nu awéwé geulis, manis. Peter hoyong urang ngahiji. Naha, éta lumayan jelas. Anu mana, kuring resep nya duanana dina visage dirina sareng di alam. Tapi kuring rumasa kolot di gigireun anjeunna, sareng kadang kuring ngarasa yén dirina ningali paman anu hadé di kuring tinimbang lalaki. Nya, meureun kuring wani wengi sareng sahenteuna "nempatkeun anjeunna dina korsi." Nya, kanyataanna, kuring ngarepkeun aranjeunna. Kuring malah ngabersihan apartemen sareng nyiapkeun sababaraha jajan. Petr hoyong sumping langsung ti pagawéan na nembe dugi ka kolotna Ivanka. Atra atos yén anjeunna henteu mampuh sumping ka dewa bumi terang iraha.

Aranjeunna tungtungna dugi. Peter ngan saukur Petrus, anjeunna salawasna bagus sareng henteu pernah ngenes. Salaku conto, anjeunna terang yén nalika anjeunna sumping ka kuring, anjeunna teu kedah ngagem presentasi sémah. Anjeunna ogé sanés siap ngadangu pamanggih sareng hariwang kuring komo masihan naséhat. Peter ngan ukur kapastian. Tangtosna, Ivanka ... Teu sangka kuring teu lila ningali nya. Kuring nyangka yén anjeunna henteu tiasa nyarios yén anjeunna déwasa, tapi anjeunna pasti langkung awéwé deui. Abdi henteu sono yén anjeunna parantos ngagemkeun papakean dirina sareng parantos waktos sesah nyaluyukeun éksternal. Ku teu sangka anjeunna peryogi ayeuna, tapi saurang anu resep nalika awéwé ngurus anjeunna.

Terus terang, kursus datangna éta henteu penting pisan. Narikna, Iva milih KAWASAN di kamarna langsung. Anu paling penting, saatos sakitar satengah jam, Petrus hapunten sababaraha tuduhan anu penting pikeun ngiles. Anjeunna ngantepkeun Ivanka di dinya kalayan kalakuan gentleman sepuh. Kitu sareng urang nyalira. Pribadi pikeun kahiji kalina. Untungna, Ivanka henteu ngijinkeun kuring pikeun nunjukkeun henteu mampuh kuring pikeun ngahibur waé sapertos kieu waé. Janten urang nyarios dangu ngeunaan sadayana anu mungkin sareng teu mungkin. Kami teras museurkeun kana debat anu kami ampir ditarik tengah wengi. Tapi Iva ngagaduhan waktos pikeun ngendalikeun, janten kuring ngiringan anjeunna ka garis metro anu terakhir.

Nalika kuring balik ka imah kuring glaced dina korsi. Kuring ngira yén anjeunna ngantosan kuring. Kuring ngahaja ngahaja lalaunan sareng satengah lintes, "Jadi naon anu anjeun sebut anjeunna, lumayan saé? Tapi ngora teuing. ”

"Éta saé, janten anjeun naroskeun ka kuring, sareng anjeun ogé nyarioskeun kumaha cara ngajawabna. Nu nuju pembahas tingkat. Tapi kuring gaduh kanyaho! "

"Sadaya henteu, teras ngantepkeun bickering sareng kuring terang sareng kumaha. Kumaha anjeun katingali anjeunna sareng naha éta waé bakal asup akal pikeun nerapkeun anjeunna. "

"Béjakeun ka kuring! Éta gampang dicarioskeun, tapi ieu mangrupikeun hal anu serius. Kuring teu mungkir yén kuring kaganggu ku Iva. Anu anjeunna kagum ka kuring. Tapi kuring moal nyarios deui ka anjeun ayeuna. Kuring kudu nganggap sagala. Ngan sakedap - énjing ogé dintenna. ”Sareng ogé éta. Abdi henteu nyandak kecap anu kaluar tina anjeunna. Tangtosna anjeunna leres deui. Éta hal anu serius. Atanapi saé - éta tiasa janten hal anu serius. Éta rék némbak enteng sareng henteu buru. Sadaya henteu, abdi tiasa tahan. Barina ogé, kuring ogé kedah di tingkatkeun kana sirah kuring. Sadaya henteu, bobo!

FRIDAY

Siga unggal dinten Jumaah, dina jalan kaluar tina pagawéan, kuring damel tumbuhan anu diperyogikeun di mall sareng lumpat ka bumi tabuh 6 sonten. Abdi henteu masak seueur, sahingga damel tuangeun wengi gampang. Kuring henteu ogé ngarepkeun kunjungan sareng kuring ngan ukur ngahudang béja TV. Teras kuring sadar yén kuring ngan ukur angkat dina sofa sareng ngobrol ngeunaan Ivance.

Janten Ivanka. Kuring mikir ngeunaan anjeunna sakedik. Ayeuna éta anu leres pikeun ngajelaskeun. Kuring tos janten rohangan sareng nyarios dina peuntas méja kopi: “Ivanka mangrupikeun masalah. Abdi resep éta. Abdi resep pisan. Tapi kuring henteu yakin lamun éta kanyataan éta perkawis adina Peter. Kumaha bae anjeunna henteu alien. Peter pasti bakal resep, tapi kuring masih teu tiasa ngabayangkeun kumaha urang bakal nyumponan sareng kuring bakal nyarios yén anjeunna angon sareng adina. Kuring pikir kuring bakal isin. Atanapi upami urang teras berpisah atanapi bercerai, kumaha sadayana bakal kaluar teras? Persahabatan lawas henteu kunanaon, tapi dina hubungan ieu saleresna matak kaganggu. Éta ngan kedah ngerjakeun sareng Ivanka. "

Korsi henteu ngalaporkeun nanaon, tapi kuring mikir yén anjeunna henteu bantosan. Upami anjeunna gaduh sirah na, anjeunna pasti bakal unggeuk.

"Di sisi anu sanés, kamungkinan yén Iva patut résiko. Anu anjeunna panginten tiasa dikirimkeun sanaos bédana umur kami. Tapi mungkin oge yen kuring cet hiji hal di dieu jeung manéhna ningali anu béda-béda. Pikeun dirina, kuring ngan ukur babaturan alus Peter, sareng kusabab anjeunna resep Peter, anjeunna ogé resep kuring. Tapi éta sigana bakal henteu cukup pikeun hirup dina panganten. Ngutukkeun, na kuring di dinya deui. Sareng abdi karasa di Alice pasti. Sareng kuring henteu ngémutan hal anu henteu dipikanyaho. Kuring ampir ngagorowok.

"Nya, oge, anjeun lakukeun sapertos anjeun hiji-hijina di dunya anu ngajawab masalah émosional. Sareng henteu yakin yén anjeun leres-leres prihatin ngeunaan masalah émosional sareng henteu ngan ukur sieun katiisan. Anjeun kedah jelas-jelas heula. ”Jalang-jalang éta deui. Anjeunna henteu nyusahkeun kuring. Tapi teu aya anu resep nunjukkeun anjeunna kumaha leres pisan.

"Nya, hayu urang mimitian deui. Siga sakumaha kuring terang Ivanka sareng upami kuring moal tiasa tanpa dirina. Abdi tiasa ngajawab langsung. Kuring terang anjeunna ogé, tapi anjeunna tetep ngagétér kuring ti jaman ka jaman. Tapi ieu normal pikeun awéwé - sahenteuna aranjeunna saurna. Kuring bisa tanpa dirina. Tapi ari kuring mikirkeun dirina, Kuring leuwih resep janten sareng anjeunna. Karep siah. Naon masalahna? Masalahna nyaéta kuring sieun. Naon anu kuring sieun? Kuring sieun umur kuring dina hubunganana. Sareng sieun kuring moal menyakiti anjeunna. Naha abdi kedah sieun? Jawaban - Kuring moal bisa ngalakukeun nanaon ngeunaan umur éta. Pikeun kamungkinan cilaka, sadayana kedah sieun ku anu dipikacinta. Jalma anu silih cinta biasana henteu hoyong nganiaya diri sorangan. Tiasa ngabahayakeun dicegah lengkep? Panginten henteu, sabab hiji anu teu leres-leres terang naon anu sanésna ngancam, sareng naon ieu wanda. ”Wah, kumaha kuring saleresna?

"Ongkos. Sabenerna, Anjeun henteu ngajawab nanaon. Sakali deui. Anjeun hoyong bareng sareng anjeunna salamina, sapertos umur kolot atanapi henteu? Upami anjeun nyarios yén anjeun terang anjeunna ogé, anjeun tiasa ngajawab. Tur upami henteu ayeuna, dina waktu anu singget. Ivanka pantes terang kumaha anjeunna ngalakukeun sareng anjeun - euweuh urusan kumaha manéhna. Ieu penting. Anjeun moal tiasa ngalungkeun kalemahan dina tikoro anjeun ka anu sanés. "

Ayeuna kuring ngagaduhan. Tapi naha kuring resep atanapi henteu, éta éta korsi deui. Tangtosna. Upami kuring angkat ka dirina kalayan kanyataan anu kuring resep ka anjeunna, éta kedah leres. Nanging, upami kuring lami-lami rame sareng henteu siga anu sapertos kitu, anjeunna bakal nyangka yén kuring leres-leres bakal nganggap yén budak awéwé kuring, sanaos urang henteu baraya. Sareng kuring bakal janten "paman" kanggo dirina. Brrr!

Sadaya henteu, tapi kalayan Alice. Kuring ngulang deui nyaring, "Naon anu kedah dilakukeun sareng Alice?" No némbalan. Nya, ogé. Tungtungna - éta sabelas peuting. Janten, isuk-isuk énjing langkung saé.

SATURDAY

Abdi henteu pantes nanaon da énjing. Kuring ngagaduhan telepon sélulér dina panangan sababaraha kali pikeun nelepon Alice sareng ngadamel musabab. Henteu anu kuring henteu hoyong pendak sareng anjeunna, tapi teuing mimiti. Abdi henteu tiasa mendakan pendapat anu saé dina Ivanka. "Kurang ajar, masih aya henteu, sareng ayeuna sakaligus", kuring lega. Kuring henteu malah ningali kana korsi - sahenteuna henteu waktosna. Kumaha upami kuring ngahiung anjeunna pikeun ngagaduhan tiket pilem. Hehehehe, tapi naon kitu? Dupi abdi kersa ngintunkeun ka bumi? Atanapi naha kuring bakal ngiringan anjeunna? Na kumaha upami anjeunna ngajak kuring? Abdi henteu ngaraos ngobrol deui.

Ahirna kuring sacara parah disebut Ivance. Anjeunna resep resep sareng anu. Anjeunna naros kumaha kuring bobo sareng subway saatos wengi. Langsung (tanpa naroskeun) anjeunna negeskeun kuring yén anjeunna henteu tiasa, tapi upami kuring tiasa waktos waktos énjing, anjeunna pasti bakal adaptasi. Tapi upami éta henteu damel, henteu hariwang ngeunaan éta, anjeunna sabar, anjeunna kantos ngantosan langkung ti sataun sateuacan anjeunna tiasa ngobrol waé kuring, ku kituna anjeunna tiasa ngantosan sadinten. Éta curug, janten kuring langsung ucul kana paguneman na sareng ngajamin yén kuring bakal bébas énjing, sareng yén urang tiasa angkat siang sasarengan sareng tuang siang sonten - upami sepuhna tiasa sono ka anjeunna dina tuang siang Minggu.

"Éta naraka tangtos abdi tiasa sono ka kuring, tuang siang. Tapi kuring kudu balik pikeun peuting. Teu aya anu lepat, ngan kitu urang henteu kedah ngobrol sakedap. ”Kuring teu ngarti yén anjeunna nyangka kuring henteu ngan ukur soré, tapi ogé magrib, sareng yén urang sigana bakal berakhir di bumi. Tangtosna, éta henteu hartosna nanaon. Kuring gancang jangji ngeureunkeun sareng ngagantung pikeun dirina.

"Nya, kuring atos ngabéréskeun ayeuna. Ayeuna kuring ngapung deui. ”Kuring gancang katingali dina korsi. Aranjeunna sigana gaduh hébat senang. Tapi saleresna, naha henteu, nurutkeun réaksi Ivan, kuring tiasa nganggap yén anjeunna paduli ku kuring. Sareng numutkeun kana kutipan wajib di bumi mulih, tiasa disimpulkeun yén éta henteu goréng ku paman kuring. "Sadaya henteu, Ivanka nuju jalan saé, tapi abdi kedah ngajawab wengi ayeuna. Éta masalahna.

"Sareng kumaha upami kuring bébéja ka Alice kaleresan. Dasarna kabeneran. "Korsi moal deui tiasa ngadeg sareng bahut." Kuring béjakeun ka anjeun pikeun mikirkeun naon anu anjeun karep, anu mana anu saleresna anjeun jaga. Gumantung kana kumaha panyawat anjeun ayeuna, Alice sigana mah henteu. Tangtu, lamun éta anu séjén, éta bakal nunjukkeun. Tapi anjeun teu tiasa nanggungkeun asuransi aranjeunna kalayan cekap. Susunan éta panjang, tapi balik deui ka awak. Janten lalaki, kuring terang dimana haté kuring bade.

"Tangtos kuring terang, tapi…. Ngan jaga TAPI !! Cukup, kuring dina sirah kuring sareng tanpa lifebuoy. Alice bakal nelepon sateuacan beurang, abdi moal bakal nyababkeun musabab sareng kuring nembe buru-buru. Anjeunna bakal ambek, tapi ayeuna tinimbang sababaraha komplikasi engké. Sareng kumaha abdi tiasa ningali kana panon Ivance énjing. ”Kuring nyarios deui kana korsi. Leungit, kuring jelas tiasa nguping yén anjeunna nyandak napas jero sareng nyarios lalaunan kana tiiseun, "Abdi sapertos anjeun, budak." Sora lirén kuring. Naha éta korsi pinter abdi? Atanapi mum? Abdi langkung resep henteu hartosna.

DENGAN

Minggu katelahna dinten sésana. Anjeun moal percanten pisan, tapi kuring santai pisan. Yakin, sareng Ivanka sareng satengah sadinten terus-terasan gerak, tapi sapertos kasép, tapi susah pikeun ngajelaskeun. Atang kami nyayogikeun subway anu terakhir. Henteu aya anu kajantenan di bumi kuring. Abdi nyai - sapertos saur Peter dina Kemis. Anu langkung penting, kami ngajelaskeun kumaha hal-hal sapertos dua urang. Ivanka calik dina TUAR kanggo bagian Atang. Nalika anjeunna ngalih kana dipan sakedap, kuring ngarasa yén korsi punten. Tapi panginten anjeunna hoyong kuring. Abdi balad.

Artikel nu patali

Leave a Reply