bukti 7 Top yén kami landed on bulan. Anjeun pasti?

19807x 11. 04. 2019 pamiarsa 2

Deník.cz of 11.12.2018 7 diterbitkeun bukti yén Amerika landed on bulan ... Emang? Hayu urang nyimpulkeun 7 bukti ieu:

bukti TOP 7 yén kami on bulan

1) Simkuring dibawa Moon batu ka Bumi:

sampel batu Analisis disebut. Moon dijieun anyar éta sahanteuna dua kasus dibuktikeun yén sampel ceuk originate ti Bumi jeung geus pernah geus di bulan. Paduli naha Rusia saméméhna geus diperlukeun ulikan ngeunaan batu ti NASA yen bisa dibandingkeun jeung data dicandak ti panyilidikan otomatis sorangan. Alesan ieu di glance kahiji béda badag dina nilai diukur. NASA dina paménta kolega Rusia direspon ku kecap: No data lengkep moal masihan anjeun nanaon. ukuran urang anu hijina cara.

2) Urang bisa ningali loka badarat:

LRO gambar nembongkeun hanjakalna dina resolusi pisan low. The foto ogé katempo ukur sketching objék - piksel. Poto malah sababaraha taun ka pengker dipaké moon.google.com kayaning peta. Tapi urang dimimitian ketawa teuing nyaring sabab batur skala ilahar ditandaan titik. Ngambah astronot bakal jadi cukup yén sanajan dinosaurus a bogged handap ... Base modul lunar, nu sakuduna dituju gaduh kasarna rata hal sabudeureun 16-20 méter, kapaksa ukuran sarua salaku lalaunan ngabasmi bandéra atanapi lagu ti Rover teh ageung ...

Dina sambungan jeung hype média anu dimimitian publikasi bukti jalma, éta ngarasa kawas: Di handap ieu mangrupakeun piksel anu, tur lamun satuju jeung NASA, anjeun fools! Bari NASA sabenerna boga resolusi gambar 7 cm per piksel, sarta éta misi Clementine. Aranjeunna geus kungsi diterbitkeun. Alesan? John Brandenburg ngécéskeun: Urang kapanggih di sisi tebih tina wangunan bulan. bulan ieu dicicingan - tapi teu jalma!

3) mangrupakeun permukaan reflective bulan a:

Ieu sacara ékspériméntal diverifikasi dina kondisi laboratorium, éta pernyataan ieu téh ganjil. Ieu dipake regolith (debu bulan katara nu tadi faktor reflectance lampu loba nu leuwih luhur). Acan eta teu jalan.

4) The béntang kénéh kabéh sabudeureun:

téhnologi 60. taun bisa jadi dijudulan stagnation tangtu kemungkinan manusa. Ku kituna, bisa jadi hiji béntang masalah photograph ti beungeut lunar. Tapi kiwari kami teuing salajengna. Pasti éta téhnisna meujeuhna pikeun nempatkeun kana orbit di usik bulan anu bakal nyandak gambar langit starry. Sagampil kami nyaho tina orbit Bumi. Nya kitu deui geus pasti téhnisna mungkin, cokot kaméra atawa kaméra tur nyetel ka langit starry difoto tina beungeut cai. Masalah sareng reflashing lampu ti panonpoé deui solvable. Anjeun tiasa nyandak gambar mangsa wengi lunar - nu mangrupa momen nalika bulan henteu nerapkeun lampu tina panonpoé.

Cina ayeuna ngabogaan usik dina bulan. Sadaya eta bakal nyandak ngan gambar tina langit starry sarta argumen sakali jeung kabeh bakal diwangun ngaliwatan coals deui ... atanapi saha ti nanyakeun nonton ngalebetkeun sahanteuna hiji poto tunggal langit starry ti beungeut bulan. Kuring teu nanya naha henteu! Nulis ka abdi (NASA), kumaha carana ulah nepi ka nyieun balik.

5) panyilidikan Bulanan bisa ningali hal astronot sami:

Mun nu usik Jepang difoto di tempat anu sarua dimana aya badarat ti sababaraha misi Apollo, mangka bakal jadi logis nu eta nyandak ieu tetep sanggeus badarat Amerika dina bulan. Dimana kuring bisa manggihan poto ieu? Gunana pikeun nyebutkeun yén Cina geus ngagaduhan kana situasi kontroversial nalika photograph of misi Cina pangheulana bulan, anu dipaling gambar ti hiber Apollo preparatory ka bulan di 60. taun. 🙂

6) Bulan bandéra:

Dina kitab mahluk luar angkasaDr Steven M. Greer nujul kana hiji dokumen ti arsip sahiji jasa rusiah. Eta nyebutkeun yen footage kalayan nempatkeun umbul geus tos dirékam dina studio soundproof, anu perenahna wae dina sub urban of New York. Ogé nyebutkeun sahanteuna hiji saksi hirup anu éta pamilon langsung di panipuan teh. Citakan: Country data belah saukur sabab ieu filmed bari di kamar katutup tapi atmosfir kiwari Bumi.

7) reflectors laser téh di tempat:

argumen ieu dianggap mainstream, jadi neneng. Dina basa sejen, malah mun sagalana nyaan ieu ngayakinkeun, teras ieu jelas bulletproof. Anjeun yakin? Naha anjeun nyaho yén palaksanaan percobaan eta, lampu teu diperyogikeun pisan? Naon? Bener! Malah lila méméh lalaki kalawan nanaon (teu usik atawa LM Apollo) flew ka bulan nyaéta Universitas hiji kaayaan bergengsi Amérika dilumangsungkeun percobaan maké laser, nu diukur jarak antara vs bumi Bulan.

Bulan boga pangabisa alam ngeunteung lampu. Éta logis, berkat fitur ieu Anjeun bisa ningali di langit wengi upami teu di bayang Bumi. usaha ieu suksés sarta mahasiswa ieu dilakukeun sababaraha kali. Éta ogé kudu ngahurungkeun kana akun reflectors disebut tadi boga spasi (diperkirakeun) × 1 1 méteran. The laser beam kalayan diaméter sababaraha sénti di kaluaran tina mariem laser dipancarkeun ti Bumi, kumaha oge, lamun dampak dina diaméterna permukaan lunar ku sababaraha ratus méter. Nagara ieu aya di kecap congcot séjén numana reflectors boga nilai sarua salaku lamun dipecat a pointer laser di saratus méter sanggeus ujung pin nu ... Dina basa sejen reflectors diwajibkeun, nu, salaku I wrote luhur, éta ogé diverifikasi sacara ékspériméntal lila saméméh panempatan maranéhanana.

Beuki loba bukti

Jeung kitu nya? Simkuring boga basa 80 ngaliwatan bukti langsung jeung teu langsung yén bahan dibere ngabuktikeun badarat lalaki dina bulan téh saukur hoax a. Dina 50. sarta 60. taun ieu utamana ngeunaan dua hal:

a) kampanye média pikeun némbongkeun yén AS ieu lakukeun hadé ti téhnologi Soviét ... (Perang Tiis)

b) overshadow kanyataan yén kami moal nyalira na nu bulan ngandung loba bukti questionable, anu panyingkepan anu waktos studi sosiologi, kt. kénéh traceable, ngabalukarkeun disintegration total masarakat di bumi.

Anjeun tiasa diajar dina kitab extraterrestrialsAnjeun tiasa mésér balanja Sueneé Semesta.

Steven Greer: Extraterrestrials

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "bukti 7 Top yén kami landed on bulan. Anjeun pasti?"

  • Standa Standa nyebutkeun:

    Catetan dina individu item:
    1. Ngabandingkeun tina sampel ieu dilumangsungkeun, duanana adidaya malah disilihtukeurkeun jumlah leutik sampel, ambéh maranéhanana bisa ngabandingkeun.
    Sampel tina sagala ékspédisi (6x AS Apollo jeung Soviét Luna 3x) nalungtik sarta élmuwan dina Rez kami (ing tim. Vobeckého).
    2. Dasar modul lunar pasti teu rata 16-20 méter. Horisontal miboga bentuk dasar tina modul pasagi × 4 4 méter. The titik pangluarna (diagonal bar on edges luar tina lempengan suku outstretched) 9,5 méteran.
    2b. Dina poto eta jelas nu bari leumpang astronot rozkopávali regolith sabudeureun pikeun eureun méteran caket dieu. Gambar tina LRO téh rada sabuk lega nu rozkopnutého regolite ti lagu sorangan.
    2c. misi Clementine tadi ukur 40 resolusi / piksel. Sababaraha rinci dina newak anu.
    3. Reflectance (reflectivity) tina beungeut bulan harese diukur tina Bumi. Ngan butuh gambar sarta ngabandingkeun éta kalayan bahan sejen, vyfocenými dina kaayaan anu sarua (katerangan ku cahya panonpoé). Heubeul simulants lunar tapi teu pisan cocog pikeun percobaan: Sanajan komposisi kimia simulate, tapi teu simulate bentuk partikel mikroskopik. Jeung alesan yén, engké aranjeunna nungtut simulants hadé.
    4. Apollo pobýbvaly kanggo dinten lunar. Kabéh přesvětloval sabudeureun beungeut lunar. Pikeun photographing béntang tangtu kudu boga alat-alat husus tur poto ogé bisa jadi leuwih goreng ti Bumi.
    Tapi aya gambar béntang dina widang kaméra husus UV (anu bumi moal bisa némbak béntang). Éta ogé jawaban kana patarosan kumaha eta bisa dipigawé. (Tempo perlu http://onebigmonkey.com/apollo/stars/ap16uv.html)
    5.Autor anjeunna sigana mah kudu masihan informasi langkung (kaayaan nu čínslou usik boga dina pikiran; tingal gambar Cina urang boga dina pikiran)
    6. Citakan: Country data flies sabab nya salah sahiji lalaki strřil. Dina video eta nembongkeun.
    7. reflectors laser bisa jadi saukur ku cerminan ti beungeut gampang dibédakeun ku jumlah cahaya reflected, sarta "seukeutna gambar" tina sinyal. The laser beam ti Bumi sabenerna nyokot kilométer dononce sakuliah beungeut lunar, tapi kawas pemantul nu mulih ka foton persis deui ka tempat posting, beungeut lunar anu reflected dina sakabéh arah. Kituna, éta jelas pemantul diwanoh jeung réfléksi na teuing kuat ku loba seukeut mimiti ti cerminan ti beungeut sakurilingna.

Leave a Reply