Titanic sails deui, di 2022

3126x 01. 11. 2018 1 maca

Kedah di Titanic deui vyplnout? Sababaraha minat sahiji jalur pengulangan lengkep dibagikeun. Aranjeunna sieun ngulang jalur anu sarua ku replica tina kapal, nu di 1912 1500 ditelasan leuwih ti urang.

110. Ulang lalampahan di 2022 - waktu pikeun ngeset balayar

billionaire Australia Clive Palmer ngarencanakeun ngawangun replica tina sails kapal keur pelesir mitis jeung sails jalur anu sarua outhampton New York di 110. ulang tina sinking tina Titanic.

Titanic di 1912

Leuwih ti abad saméméh Titanic ditinggalkeun port Southampton tur dipingpin ka New York. Dina lalampahan anu keur loba jalma réngsé saméméhna ti rencanana.

isuk fateful 15. April 1912 ditelasan leuwih ti jalma 1 500. Anjeunna sank kapal, nu éta wanoh dianggap panggedéna jeung paling mewah kapal transatlantic di dunya. Titanic balayar handapeun komando Kaptén Edward Smith. Kuring onšel handap kalawan kapal. Panumpang anu diwangun ku loba lapisan. kapal ngumbara sababaraha urang wealthiest pangeusina - pikeun lalampahan ieu mangrupa méwah hébat. Di antara panumpang éta ogé hijrah ti Britania Raya jeung Irlandia, Skandinavia jeung nagara séjén di sakuliah Éropah - aranjeunna balayar jeung harepan hirup nu anyar di Amérika Serikat.

Sajarah bencana ieu dipikawanoh dina mangsa abad ka, tapi Kinérja na greatest sumping di 1997 berkat diréktur pilem James Cameron, anu filmed musibah, nambahkeun carita romantis tur blockbuster lahir. Tuluy maranehna nyaho carita Titanic ampir sarerea.

Bakal jalan deui?

Ayeuna sigana nu jalur bakal terus-terusanTapi urang sadaya miharep yén waktos sareng ending senang. Society Blue Star Line ngumumkeun yén nagara éta ngarencanakeun keur ngawangun jeung modél peluncuran Titanic II di 2022.

jalur bakal sami, ngan ku eureun di Dubai. Lamun sagalana ngabuktikeun sarta bakal beroperasi dina kapal bisa numpak dina enas rutin dina jalur England - New York. Hal ieu diperkirakeun yén sakabéh proyék bakal ngarugikeun ngeunaan 500 juta dollar, sakumaha ahli anu bener nyoba nyieun hiji replica pasti tina Titanic - versi langkung modern. Sababaraha elemen tapi bakal sami - kapal bakal boga staircase Palasik, kolam renang na sauna dina yuswa salapan dewan anu bakal boga imah teh panumpang 2 400 900 sarta awak urang.

Sagalana oge bakal dumasar kana kelas - heula, kelas kadua jeung katilu. Kapasitas waktu lifeboats ampir 3000 urang, tinimbang ngan 1200.

Ide teu anyar

Bulao Star Line, milik billionaire Australia Clive Palmer, geus aya 2012 diusahakeun nyieun hiji proyek nu sarupa. Sanajan kitu, proyék ieu kapaksa ngabolaykeun 2016 sataun. Ieu kajadian alatan kurangna waragad jeung konflik jeung pamaréntah Cina, anu mantuan ngawangun kapal.

proyék nu kiwari baris dimimitian Nyiapkeun di Paris ti bulan Maret 2019.

Anjeun kudu wani balayar di 2022 jalur anu sarua keur Titanic II?

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

Leave a Reply