Tisulská putri (3 vol.)

14348x 22. 04. 2018 1 maca

IN: Naon manggih arkéologis séjénna anu dilakukeun dina Tisul?MM. pakampungan Tisul mangrupa link penting dina sakabeh grup kota pakait sareng tiap matrix Nagara magnét. Di jaman kuno a pluralitas backbones compassing bumi jeung ngabentuk gandeng magnét jero antara sakabéh tingkat lapisan évolusionér, dimimitian bagéan fisik mineral, sayur, sato jeung realms manusa tungtungna luhur. Lamun mariksa gaya tina gelap jeung acara parasit salila interval antara période sato jeung peradaban manusa ieu interrupted, anu diperlukeun sistem rekonstruksi. Sadaya karya ieu anu dilumangsungkeun ti jero ti kali, anu realms jero planét, teu ti luhur ka handap sarta handap-up, nu éta anu ngabalukarkeun neoplasms magnét husus dina penampilan megaliths husus - kristal dina sisi jero tina matriks kristalin global ngabogaan hiji eusi informasi keur Tumbu leungit dina ranté tunggal évolusi.

Tisulu pamanggihan di taun 1973 - 74 anu utamana dihubungkeun jeung idéntifikasi tina ukuranana gede pisan jeung eusi énergi kristal nu teu dikaluarkeun tina taneuh, tapi ogé ancur manner teleb. Nalika cilaka ieu dipaké ngecas alat ngandung muatan nuklir, nu ieu reflected engké dina kasehatan loba pangeusi sahiji tempat ieu, sarta dina karentanan hususna ka mutations genetik lingkungan tutuwuhan sarta sato dunya. Kristal-megaliths teu ngan ancur, tapi dina cara husus dimakamkeun di liang torowongan husus, nu mangrupakeun rusiah luhur malah kiwari.

IN: Saha éta dina Uni Soviét anu museurkeun kagiatan sapertos?

MM: The Politburo of CPSU nu diwangun sabagean tina ateis mutlak tur sabagean tina magicians hideung, anu salawasna kapanggih di kalangkang acara .. magicians Utamana hideung - nu Nyiar abu tina Politburo ngatur pagawean kalayan kristal kapanggih dina Tisulu.

IN: Sabaraha kristal di Bumi tetep matak ngaganggu?

MM: The kristal anu kapanggih di sakabéh beungeut dunya di transisi antara tutuwuhan jeung mineral karajaan. Luhureun sadaya, ngakses masang kristal ti jero, teu di luar, méré kamungkinan pikeun mulasara pangaruh maranéhanana sanajan gaya tina gelap téh pikeun manggihan tur ngancurkeun planét nu dijieun otonom sarta lengkep defenseless mun looting jeung karuksakan. Tapi kakawasaan lampu pikeun antisipasi acara sapertos, urang junun ngaluyukeun jeung lengkep neutralize pangaruh Powers Dark jeung mekarkeun berkat enclave téhnologi na kasalametan hareup sarta nungkulan sagala gaya pitfalls tina gelap.

IN: Naon accounted keur kota anu geus dijieun di sakuliah nagara ka Ngepaskeun komplek alam?

MM: Kota - ieu téh pakampungan anu diwangun dina prinsip O-GOR-Oda (Taman). The bagéan puseur dina misalna kristal O-GOR-Oda. gugah salajengna nyaéta awak manusa mulya: Roh. Jiwa, awak ... Wangunan masing-masing dijieun nanaon husus Diréktori tumuwuh nepi salinan sawarga tina informasi ngahontal éta spheres celestial tina Hiji Dunya.

IN: Piramida - misalna pamadegan penerjemah?

MM: Piramida anu framing kristal bahan. Aya waktos nalika ngawangun dina tempat deserted O-GOR-OD éta hésé. Kituna merlukeun pigura kristal husus, tapi kiwari ngawangkong ngeunaan pisan munggaran injections kristalin pisan heubeul anu bisa balik tanpa kristal pakean dina bentuk piramida.

IN: Saha cicing di eta kota, nu miboga gaya hirup, kumaha aranjeunna ate?

MM: struktur kristainna tangtu ayana di tingkat spasi-waktos antara spheres mineral jeung karajaan sato geus nyieun sagala énergi dipikabutuh pikeun ayana awak manusa munggaran. organisme maranéhanana diwangun ti komponén sagemblengna béda ti lalaki kontemporer sarta bisa transformasi énérgi naon pisan yén ieu diperlukeun. Bahan primér ngawengku énergi proton, éléktron sarta partikel nétral nu boga pamadegan atawa ciri séjén gumantung gelar ka mana kuantitas jeung urutan nu aranjeunna interaksi.

Sintésis sagala zat ti luar angkasa éta hitungan tangtu pikeun organisasi kahirupan di Marcapada. Éta bisa nyintésis teu ukur dahareun, tapi ogé bahan keur pakean jeung sagala obyek. bahan wangunan miboga ngaliwatan nyusun ulang tina struktur kristainna tangtu dina realm mineral. Prosés plasma jeroeun Bumi dipake keur nangtukeun formulir murni tina salah atawa mineral séjén atawa ku disrupting beungkeut kristalin dina mineral aya, monoliths ieu dirakit blok wangunan perlu komo patung. megaliths pisan rusiah lokasina di sabudeureun dunya, nyaeta aranjeunna anu dijieun dina prinsipna sarua anu deeply poho peradaban sarta geuwat teu dipaké.

IN: Kumaha badag éta jelema jelema? Sarta henteu ngurangan jangkungna maranéhanana?

MM: Tumuwuhna jalma gumantung kana gaya magnét planét. Jero serelek Spasi ka handap nyieun kaayaan zat kacida kentel nu eureun ngurangan tumuwuhna. Jalma éta peradaban luhur leuwih ti opat ka lima méter jangkung, tapi lamun perlu maranéhna bisa jadi kurang dipelak na shrunk alam ethereal -na pikeun tingkat kapadetan fisik tina bahan ti nu aranjeunna kapaksa ngawangun awak fisikna. Densification sarta éncér leuwih waktos geus jadi formulir umum pati fisik sarta terus nepi ka poé ieu.

Bédana téh nu urang anu geus poho alam lampu maranéhanana tinggi, dijieun awakna lemah nya sarupa jeung vibrations awak fisik, multidimensional kadorong awakna kana pesawat sarta janten sarupa ka kuya nu metot armor awak anjeun jero. Tur hirup kawas armor ieu. Mindahkeun sakabéh awak manusa dina salah sahiji "oktaf" nyaéta hasil tina gaya Dark geus spent umur guna "rarata" manusa salaku "Allah" kuya.

IN: Agalaida ieu embodied na awak lianna di Bumi? A ayeuna hirup diantara urang?

MM: awakna Agalaidy ieu ditinggalkeun aya salaku matrix baku. jiwa Agalaidy, mangka bersinar feminitas, anu meunang kasempetan pikeun embody di Bumi mnohomilionkrát. Aranjeunna datangna dina bentuk naon Allah-bearing Betta Hikmah Lampu dipikawanoh sarta datangna deui jeung deui, ninggalkeun manifestasi fisikna dina partikel kompléks planet salaku béntang jauh na alam abadi tomat planét. Hal ieu anchored di dunya kontemporer, tapi dina mangsa sojourn na di bumi téh capé, geus meunang loba qualities earthly, sarta kapaksa neangan kontak ku alam luhur ka laun dihanca urut radiasi caang na.

IN: Saha dikurebkeun dina sarcophagus kapanggih dina Tamani?

MM: Kakubur dina Tamani jauh engké. Aya ieu interred awéwé-soldadu-Amazon. Dina armor pinuh. mummy nya ieu ogé dilestarikan na nyaeta di vaults tina Patriarchate Moscow

IN: Naon mun di Tisulu nu aya ieu ditinggalkeun hiji peringatan keur naon aya di Samentara éta, saméméh urang diasupkeun ka magicians hideung ti otoritas?

MM: Planét Marcapada nalangsara ngéléhkeun, unhappiness, cilaka, buruk, degradasi, dékomposisi fiasco ... na lamun éta pisan lokasi dimana aya geus meta jahat misalna, tugu, teras urang wandered sabudeureun antara monumen kawas di Maze a.

IN: Naon basa anu ditulis prasasti dina sarcophagi Agalaidy na Radomir?

MM: Protolanguage, éta bahasa Všesvětelné melek. Sarta dasarna sakabeh dunya salah. Éta ogé kiwari anu proto-basa anu jadi dadasar disebut "telepathic" kontak. Spasial, multidimensional, boga salawasna tarjamah dina grafik pesawat kristal fisik, nu disimpen dina dasar proto. Ayeuna pangaweruh ieu leungit tapi bisa sensed dina bentuk matriks nyebutkeun hal anu sarua - sora telepathic anu langsung diasupkeun dina sirah narima panyadia informasi.

Tisulská pangeran Iran jeung putri

bagian séjén séri

Leave a Reply