The Tenang Revolusi Billy Meier

16742x 21. 01. 2017 1 maca

Dokumenter Michael Tanduk 2007 tina Billy Meier - salah sahiji extraterrestrials contactee kawentar ti Pleiades.

Meier kontak sareng mahluk luar angkasa disangka dimimitian dina 1942 sarta aranjeunna panungtungan pikeun sésana hirupna, nu dugi 2011 70 ngagambarkeun jaman kontak sataun-lila ampir. Dina taun 1942-1953 nyebutkeun kontak kalayan extraterrestrial Sfath dina taun 1953-1964 kalawan Asket extraterrestrial na di taun 1964-1975 dikabarkan sakabeh kontak kalayan extraterrestrials interrupted tur ngumbara di sakuliah dunya. Taun 1975 disangka dibuka kitu. Kontak resmi kalayan extraterrestrial Semjase lajeng ku mahluk luar angkasa séjénna disebut Quetzal, Ptaah, Nera jsb

Komunikasi sareng mahluk luar angkasa disangka lumangsung sarta terus lumangsung dina raray na telepathically, nyaéta hiji lomba katelah Plejaren, mimitina Plejaden, nu disebut rasi Pleiades dipikawanoh ka urang. Kusabab 1995 Tapi Meier speaks ukur ngeunaan Plejaren anu disangka asalna ti dimensi sejen Alam Semesta, nu ngalawan urang sorangan lunta ku fraksi kadua ka lembur. Sistim Star mahluk luar angkasa ieu konon nami sami saperti aranjeunna, kituna Plejaren. planét imah maranéhanana janten Erra, nu sarupa dina ukuran pikeun Bumi.

Kusabab 28. January 1975 mun 18. Désémber 2010 971 dikabarkan lulus kontak telepathic pribadi tur 1149 kalawan extraterrestrials ti Plejaren sarta anggota Federation, kontak ieu panungtungan kanggo sésana hirupna. Tina 519 ieu dugaan kontak kontak wrote laporan, misalna. Sakuduna transkrip verbatim tina paguneman antara anjeunna jeung mahluk luar angkasa prihatin. diskusi kontak na anu kacida lengkep tur ngawengku sakabéh spéktrum isu mimitian ti disebut. Ku nyieun (maot Schoepfung) Jeung hukum sarta nurut na tungtung sains, reinkarnasi, spiritualitas, astronomi, ékologi, kaséhatan, hubungan interpersonal sarta hirup sacara umum. Saterusna, laporan ogé ngandung ngahubungan sababaraha prophecies umum sarta pohara husus sarta prediksi, nu geus sawaréh dikonfirmasi ku elmu modern. Ka Czech éta di 2011 ditarjamahkeun kana sapuluh kontak kahiji kalayan teks bubuka na excerpts ti sababaraha kontak lianna.

Plejaren ceuk Meier diwenangkeun nyieun bukti komprehensif nu bisa memicu hiji kontroversi global dina urusan of UFOs tur hirup extraterrestrial. Saterusna, eta disangka éta anak dirojong di ngembangkeun eling sarta diliwatan kabeh sorts informasi jeung data jeung sajabana, dina urutan pikeun ngamimitian taun 1975 tugas nangtang nya éta disebutna misi. Sakuduna ngawengku hiji motret ditulis tur disseminating kitu. Pangajaran kaleresan, pangajaran tina sumanget, pangajaran ngeunaan hirup nu Meier ieu disebut ogé ajaran Rasulullah saw. Pikeun pangajaran ieu dumasar pangajaran global dina harti nu disebut. Hukum kreatif-alam jeung nurut, nyaéta. Dina sagala aspek kahirupan, eling, pamikiran, rarasaan jeung akting.

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "The Tenang Revolusi Billy Meier"

  • Tino nyebutkeun:

    Ngaran sahiji video éta revolusi pisan jempé titik singket pikeun manusa sarta alterations tina nilai .A eling bumi salaku manusa dina sumanget sarta ngembangkeun kognitif di nyangkokkeun tingkat low eta, oge hatur nuhun ka anjeunna yén nyaéta ajaran stray captive na sekte anu eta tipu daya sarta ngajadikeun eta slobodným moal di peta tur pamikiran, sarta ngahulag tina katuhu ngartos prinsip hukum alam alam jeung formasi Paréntah sakumaha valid, sarta ku kituna aya sacara alami .A revolusi jempé nu geus datang ka ngarobah dina eling lumangsung di sakabéh kami, sarta eta oge perlu karya spiritual di eling yen kituna aya kedah diri unggal lulus yén kituna nanaon datang moal, ku sorangan.

Leave a Reply