adventures Tibét tina Reich Katilu

11850x 27. 06. 2018 1 maca

Perlu dipikanyaho yén organisasi rusiah tina Reich Katilu ditéang ngadominasi sarta mangpaatkeun lila gaib. Na, tangtosna, anjeunna téh museurkeun Tibét. The Germans diusahakeun megatkeun kana ajaran rusiah tina hareup "bangsa swastika".

Hasil survey Jerman di Tibét kénéh rusiah, hal tapi masih ngagaduhan kana print. mystics Tibét proyék Jerman Eta diawalan dina 1922 di instigation of Karl Haushofer.

proyék Tibét tina Reich Katilu

Anjeunna nyandak kauntungan tina datangna sababaraha lamas Tibét nepi Jerman sarta diusahakeun acquire pangaweruh maranéhanana. Haushofer nyandak bangga dina keur sanggup ngagunakeun judulna "murid mysteries Wétan" sarta yakin yén ngan Tibet bisa méré Reich mystic kakuatan Jerman anyar.

Moal lami deui lajeng Haushofer diadegkeun di masarakat Berlin Tibét. Sabudeureun 1926 kalawan budaya Tibét jeung mitologi patepung Adolf Schicklgruber, hadé dipikawanoh dina nami Hitler. Hitler katarik sajarah nagara ieu, tapi pendiri paling sumanget of Nazism Shambhala misterius, nu éta mystic Perancis Rene Guenon wrote:

"Saatos tumiba Atlantis, guru hébat (mahātmās) peradaban saméméhna, Panyekel of Hikmah, kids kecerdasan kosmik, dipindahkeun kana kompléks vast guha.

Aya dibagi jadi dua "dahan", iman kénca jeung katuhu. Kahiji "cabang" nyaeta Agartha ( "Hidden puseur kahadean"), anu ngatur elemen sarta beurat manusa. Mages na Galau, pamingpin bangsa Bumi, lamun mawa korban bisa disimpulkeun hiji perjangjian Shambhala "

Éta kaharti yén hiji satru kalayan pasukan kosmik nyaéta impian tina unggal pangawasa.

Nyobian sangkan kontak sareng Shambhala misterius

Jieun kontak sareng Shambhala misterius mimiti diusahakeun Haushofer sarta engké tuluy manéhna Ernst Schäfer. Lover tina Orient, Ernst Schäfer lahir di 1910 dina kulawarga kolektor pakarang beling Jepang sarta Cina.

Karl Haushofer

hate Young Schafer, anu tumuwuh nepi dikurilingan ku pedang samurai jeung cacah, dihias ku komodo geus salawasna meunang Wétan. Ernst mimiti kuliah, sarta eta bakal sigana yen hal sejenna, nyaéta, zoologi, tapi 1931 geus di Tibét. Anjeunna milu salaku zoologist, hiji ekspedisi dipingpin ku Brooke Dolan.

Lalaki ngora kedah boast kapentingan maranéhna, taya grup terang yen ngurus jeung Oriental mangrupakeun anggota NSDAP, atawa anu anjeunna pribadi akrab jeung Heinrich Himmler. Rusiah patron Schafer, pamimpin Reich anu SS, zoologist disangka ditugaskeun tugas pikeun manggihan Shambhala.

kiriman

ekspedisi mimitian di Myanmar sarta ampir nabrak di Cina, nu geus ngalegleg 'ku perang sipil. Seueur anggota ekspedisi teh, kaasup Dolan maot. Schafer ngadeg di sirah jelema anu cageur sarta steadily dituluykeun di jalan-Na. ekspedisi teh ngagaduhan kana wewengkon mana aya Éropa kungsi kantos. Teu lila sanggeus na mulang ka Jerman Schaefer masihan buku "Pagunungan, Buddhas sarta ngasuh" nu digambarkeun ekspedisi heroik nu naek teh ridges gunung, manehna kadorong ngaliwatan gorges sempit tur overcame hiji walungan liar.

Travelers éta dina sumber Walungan Konéng sarta Yangtze jeung sapanjang jalan kaeusi dina "spot bodas" dina peta Tibét. highlanders lokal ti desa tinggi luhureun méga rutin diserang penjajah bodas, tapi ditinggalkeun kosong-dibikeun. ekspedisi ieu rada sukses, junun ngumpulkeun tutuwuhan langka anu henteu tumuwuh nguap di alam, sarta nyekel hiji biruang panda, a zoologům Éropa saeutik-dipikawanoh.

Hasilna misi rusiah élmuwan ngora kénéh tetep misteri hiji. Simkuring terang wungkul nu Himmler éta wareg. Saatos wangunna parusahaan Ahnenerbe Schafer ieu ditawarkeun ka pos of lulugu élmuwan.

ekspedisi anyar pikeun Tibét

ekspedisi anyar pikeun Tibét dikelompokeun Schäfer dina 1935. Kusabab ieu panalungtikan dibiayaan Philadelphia elmu alam akademi, satengah tina pamilon éta Amerika. Teu lila sanggeus nyebrang wates Tibét tapi Schäfer provoked konflik antara anggota Jerman sarta Amérika of ekspedisi ka meunang leupas tina kaleuwihan saksi. Ambek Amerika diatur kaluar dina lalampahan balik sarta Germans handapeun kapamimpinan teh Schafer sumping ka cinyusu Yangtze jeung Mekong. Ieu rada mungkin ekspedisi eta na ari di Lhasa.

Ernst Schäfer

Hasil tina ekspedisi kadua ka pagunungan Tibet éta sarua impressive. Elmuwan geus kapanggih loba spésiés kanyahoan anyar sato jeung tutuwuhan. Di antarana nya éta japati dwarf Orongo antelop tur loba manuk langka. Dumasar bahan tina ékspédisi geus diterbitkeun Schäfer di 1937 Memoir tur salamet disertasi na.

Saatos gaining Kinérja di kalangan ilmiah Kakaisaran, Anjeunna dina muatan tina jurusan Tibet Panalungtikan Society Ahnenerbe. Gawé éta cukup, hatur nuhun kana ékspédisi tadi SS sadia pikeun rébuan naskah Tibét kuna, bagian penting tina link gaib hébat Wétan ...

pasamoan Himmler jeung kapamimpinan sahiji Departemen Tibét

10. Oktober 1938 pamingpin Reich anu SS, Heinrich Himmler, patepung jeung kapamimpinan tina Tibét Department AHNENERBEe. Dina pasamoan ieu anu dilaksanakeun di kantor di komandan SS, anu diatur deadlines, gol na tugas ti ekspedisi anyar. Resmina, ieu nu salajengna ekspedisi elmu alam pikeun nalungtik flora jeung fauna di Tibét. ekspedisi kasebut, ogé dihadiran ku anggota kakaisaran jasa husus, operator nirkabel odborníci- na, tangtosna, orientalists kalawan tumbu ka SS jeung Ahnenerbe.

tugas resmi waktos teu ngumumkeun, tapi euweuh rusiah. The Germans hayang ngadegkeun kontak ngadeukeutan antara "dua budaya Swastika" Nazi sarta Tibet.

Dina raraga ngahontal ieu, maranéhna rencanana ngadegna hiji radio permanén dina tempatna Dalai Lama di Lhasa. alat-alat nu kedah beroperasi juru tulis cipher, insinyur unggulan sarta operator radio.

Sanajan kitu, éta mungkin yen pilihan ieu ngan pretext a, sarta dina kanyataanana miharep Jerman pikeun ngaronjatkeun kontak radio kalawan babaturan deukeut anak, nu tebih wétan jeung Jepang. Ieu bisa dipasang dina luhureun salah sahiji gunung Tibét, dina hiji wewengkon angin nu kuat, transponders otomatis husus, dirancang di laboratorium rusiah SS, jeung turbin angin nangtung.

Aya dokumen mana eta geus disebutkeun ekspedisi

Transponders jeung wewengkon mana eta ieu lokasina, kudu ditambang, technicians na ancur aksés jalan ka transponders ancur. bukti langsung ngeunaan ayana alat saperti henteu, tapi Aya dokumen ti 1942 kecerdasan Britania mana disebatkeun husus tina grup ekspedisi ka Tibét ngancurkeun hiji pamancar Jerman anu hade aya.

The dokumén ngandung nu kasaksian di salamet pamilon ti ekspedisi teh, nurutkeun nu di Inggris, basa aranjeunna ngahontal wewengkon Gunung Kanchenjunga, encountered wangunan samentara sanggeus hiji ekspedisi Jerman. Dina sababaraha dwellings éta kaduh pribadi tur hiji sésa sanajan tina sarapan. Sagalana katingali saolah-olah camp ieu ditinggalkeun di rurusuhan rada anyar. Nuju wétan, ka témbok nangtung tina gunung, jalur keok ngarah ka gawir lungkawing dimana manehna bisa jadi lawang rusiah jero taneuh.

British gagal mun defuse nu Pertambangan Jerman, anu mimiti ngabitukeun. Ledakan dipicu batu ragrag kana lebak jeung katutupan di ton batu na tempat misterius ti camp, dimana éta Englishmen. Ampir kabéh perished sabab junun salamet kanyataan yén anjeunna spoke, anjeunna tetep hiji enigma ...

huruf Hitler urang

Sanggeus completing pamasangan transponders (lamun memang sagala) Schafer ekspedisi dilongok ibukota Tibet, Lhasa. Bupati Tibet nalika Schafer dibikeun surat pribadi keur Hitler nu manéhna nulis:

"Pohara dear Mr. Hitler, raja Jerman, Kaputusan leuwih wewengkon badag! Hayu nu mekar tur nungtun kaséhatan anjeun, karapihan tina pikiran jeung kahadean! Ayeuna anjeun dipake dina kreasi kaayaan ageung on grounds ras.

sirah Jerman-anjog ti ekspedisi teh, Schäfer Sahib, teu boga masalah nalika iinditan ngaliwatan Tibet, sanajan dina misi na, ngadegkeun friendships pribadi, tur teu ngan éta, kami yakin yén bakal aya perkembangan saterusna hubungan ramah antara pamaréntah urang.

Mangga nampa, raja Excellency anjeun tina Hitler, nu jaminan dipikaresep terus urang di silaturahim dina harti kecap disorot ku on bagian anjeun. Kuring assure anu! Ditulis 18. dinten tina bulan Tibét mimiti hare alam (1939) "

Moal lami deui sanggeus ngirim hurup kana bupati Hitler anu ngadegkeun sambungan radio antara Lhasa na Berlin. Bupati Tibet Schafer ogé masihan hadiah, nu anu dimaksudkeun pikeun pamingpin di urang Jerman: mangkok pérak sareng tutup, inkrustovaným gems, sal sutra sarta Tibét lomba anjing husus.

Schäfer pinuh ngarasakeun bupati silaturahmi. laporan na ngajelaskeun jero ngeunaan minat ti ibukota Tibet:

"Monks di garb festive beureum, chanted dina teks suci unison. voices jero tur resonant coalesced kana kakuatan indescribable. Datang, sakumaha eta seemed, ti pisan bowels of Maitreya, masa depan Buddha, anu éta ngagambarkeun agung patung dina altar tinggi ... beureum.

Symphony tina kelir sarta scents dipirig sampurna katala orchestra. Pireu drumbeat, flutes suling dijieun tina tulang manusa, jeung tang tina ngalembereh Maret ditiup cymbals leutik tur bells tina emas. Maitreya, anu disebut Campo, ieu portrayed salaku lalaki gajih shaven alus-hearted.

Teu acan waktos keur nitis anyar tina Buddha diturunkeun ti sawarga dina bumi loba dosana, pilari ngaliwatan haseup seungit ku seuri hanjelu dina acara nyokot tempat, clutching hiji haji kebat. waktos asalna, hiji gunung nu hides eta, anu burst guludug victorious, sarta anjeunna, sakumaha pangeran, manéhna lengkah leuwih jalur Tibét nepi ngumumkeun jaman digentos ku kabagjaan jeung kaadilan ".

fitur umum tina ritual

Nalika diajar ritual of Monks Budha Schäfer kapanggih loba di umum jeung ritual di Aryans, nu sampurna nyaluyukeun sumanget doktrin Nazi. A poho nu, tangtosna, teu milari Shambhala. Kalayan bantuan peta abad pertengahan jeung dumasar kana hasil karya Blavatsky, Roerich na travelers séjén anu éta kabetot dina mysteries gaib tina Timur, sumping Professor Albert Grünwedel, orientalist Jerman, menyimpulkan yén aya diaksés lawang ka Shambhala, ayana di sakuriling Gunung Kanchenjunga.

Konon Schafer ekspedisi éta aya. Jeung tétéla teu sagemblengna gagal, lawang pikeun Shambhala Germans teu kapanggih, tapi dirékam sababaraha transmisi radio misterius dina basa kanyahoan nu lumangsung dina band UHF, teras ampir henteu kapake. Ti kaset boh ngiles atanapi kénéh rusiah, teu mungkin mun ngahontal kacindekan nanaon.

Bagian gede tina anggota ekspedisi Jerman pikeun Tibét balik ka realm nu 1939 usum panas. Schäfer di Munich sohor sakumaha pahlawan sarta wilujeng sumping Upacara ieu ogé dihadiran ku dirina Reich pamingpin SS, Heinrich Himmler. Poé saterusna sanggeus na mulang ka tanah air-Na, nu kapamimpinan Jerman mimitian nungkulan ekspedisi ekspedisi gigireun Tibét. waktos ieu, eta kudu troop sakabeh prajurit jeung élmuwan facings, sakumaha beban pakakas militér sarta instrumen ilmiah. perang dicegah aranjeunna, tapi pikeun nerapkeun rencana jeung mangtaun kontrol leuwih jantung Asia.

Lapland

Dina 1941 Schafer kami junun ilubiung dina acan proyék misterius sejen, nu miboga nami "Lapland".

Dina hal ieu, acara nu teu butuh tempat di Tibét, tapi di Finlandia. The Germans sempet dikabarkan maksudna pikeun manggihan Hyperborea di Arktik, mitologis tanah air Éropa.

Rinci ti "Lapland" teu dipikawanoh nepi ka poé ieu, teu dokumén yén bisa nyadiakeun kasaksian ngeunaan tujuan leres tina Germans, geus dilestarikan.

Schaefer ngiles

A Schäfer dina taun 1943 dimimitian deui bakti Tibét. Goebbels, anu jumeneng di lahir kampanye propaganda "misterius Tibet tur friendly" diperlukeun pangaweruh-Na. Teu lila sanggeus kampanye réngsé Schaefer ngiles. Anjeunna dikirim deui ka Tibét jeung misi pikeun nyieun kontak jeung pasukan misterius slumbering handapeun Himalaya?

Atawa éta eta hal sejenna? Saatos 1945 Méi kalawan Schafer ka Jerman anjeunna teu bisa balik, beuki kituna anjeunna ditéang ladenan rusiah Sekutu nagara. jasa rusiah sami éta Tibetans kabetot anu geus dilayanan di angka kakaisaran kalindih.

Malah saméméh Hitler sumping ka kakuatan, cicing di Jerman rada angka nu gede ngarupakeun Tibetans, agama jeung pajabat sekuler. Dina sababaraha kota ageung, dijieun sakabeh masarakat jeung kalobaannana cicing di Munich na Berlin. Misterius masarakat Tibét "greens ngurusan kontak Monks 'kalayan Kangean.

Dina Berlin ari Lama Tibét, dipikawanoh ku maké sarung héjo minangka tanda milik ka Monks héjo. lalaki ieu disangka sababaraha kali diprediksi hasil pamilu kana parlemen Jerman sarta peran diantisipasi ti Sosialis Jerman Gagah Partéi Nasional (NSDAP).

Hitler, nu éta kabetot dina gaib, anjeunna condong kana Tibetans jeung loba di antarana geus lumangsung, "pangadilan" pamimpin. Lamun dayeuh karajaan utama diserang soldadu Soviét, Tibetans ti sabudeureun Hitler aranjeunna maot. Aranjeunna teu hayang digolongkeun kana inguan, maranéhna resep maot dina perang atawa bunuh diri. Sarta Rahasia maranéhna pikeun pengikut Hitler urang ti Jawa nyandak ka kuburan-Na.

Artikel nu patali

Leave a Reply