Leungit umat manusa memori

masarakat manusa anu nalangsara ti leungitna ingetan tina sajarah kuna maranéhanana. Nasib kami nu neukteuk off ti akar kami, sarta kami dibere versi fiksi tina kaliwat urang.

Anjeunna anu henteu terang kaliwat-Na, hésé pikeun ngabentuk moment hadir anjeun jeung engke na. Ieu lacks beungkeut kuat ku karuhun urang. Leungit kasempetan pikeun diajar.

Urang kudu diajar neuteup ka nu geus kaliwat atawa tungtungna diajar hadé ngartos karuhun baheula urang, anu geus ditinggalkeun balik rupa pesen sakuliah waktos.

Ieu nepi ka kami kumaha inpo ieu grasping. Sabaraha kami daék ngaku yén kami jadi unik sarta sampurna ti jalma anu sumping sateuacan urang ...