Kahirupan di Mars

Program spasi resmi nyebutkeun yen Mars teu ngan otomatis panyilidikan jeung misi ka Mars manned Nyiapkeun. Narasumber, kumaha oge, ngaklaim yén Mars ieu iinditan ti 50. taun sarta yén kaayaan aya leuwih sarupa jelema di Bumi, tapi NASA daék ngaku.