orok Star

DNA tés tangkorak disebutna. Starchild urang nunjukkeun yén ngandung urutan nu teu datangna ti nowhere jeung urang tinggal jadi jauh dipikawanoh di Bumi. Aya sahingga kamungkinan yén éta téh mahluk asalna extraterrestrial na nu batur atawa si kalawan karuhun saharita éta hiji alien.