tangkorak elongated

Beuki datang ka media beungeut Kaadilan kanggo inpo ngeunaan mahluk lianna nu mukim dina mangsa jauh ka bareng jeung rahayat planét ieu. penampilan has maranéhanana disambungkeun elongated arches kranial kolong na panon enlarged. Asal nyéta masih can écés. Situs utama tetep rangka di Paracas di Amérika. Grup leutik ogé kapanggih di Mesir.