raksasa

Dina mitos loba bangsa, tapi dina dokumén sajarah jeung manggih arkéologis aya indikasi ayana mahluk humanoid kaliwat jauh urang aranjeunna ngalawan ukuran sarta kakuatan maranéhanana.

The kapangaruhan Kristen ka Goliath buta nu kawentar di dunya. Tapi aya indikasi yen eksis mahluk sanajan gede.

Institusi Smithsonian dicokot ngurus di ahir 19. abad ka-of liquidation massa rangka tetep peradaban kanyahoan leuwih ti 3 méter mahluk jangkung nu dicicingan di jauh kaliwat hiji gudang di Amérika Kalér kiwari.

Salaku lamun batur teu hayang urang uninga kaleresan ...