sajarah subrata

sajarah India, saperti Christian West teu ditandaan ku carana ngawasan pulitik. Kituna, urang bisa maca ngeunaan kajadian heubeul, puluhan rébu taun. Urang tiasa diajar sarta interaksi sangkan dunya Kulon jeung dunya India -. Dimana loba indit wijaksana diajar.