Majestic 12

Dina administrasi Présidén AS presiden Harry S. Truman Ieu di paréntah di 1947 dumasar super organisasi rusiah dipikawanoh salaku Majestic 12 atawa MJ12. agenda utamina anu ningali UFObukti Liquidation ayana na kana bahan alien umum jeung ngumpulkeun pikeun rékayasa sabalikna di militer-kompléks.