hideung ops

proyék rusiah hadé dipikawanoh kalayan ngaran Inggris ops hideung tempat nu AS méré nyangkokkeun signifikan tina anggaran taunan na. salah No weruh persis sabaraha duit ieu spent. Resmina, éta dianggap yén maranéhna buka ngembangkeun téknologi anyar jeung pakarang pikeun TNI.

Émbaran nu lalaunan lalaki dina beungeut cai nyarankeun yén bagian singa urang dina maénkeun peran téhnologi alien - sarta maranéhanana aplikasi rékayasa sabalikna pikeun militér sarta séktor sipil exceptionally ogé.