bahan rusiah Umum Ivashov: uncover Rahasia tina arsip rusiah KGB

56039x 21. 04. 2019 1 maca

Urang mawa Anjeun ka transcript wawancara wartawan Sergei Charcyzova jeung Kolonel Umum Leonid Ivashov Gregorjeviče nurutkeun video yén sagalana teu salawasna sakumaha eta nyanghareup ... malah sajarah, sakumaha dibuktikeun ku arsip rusiah KGB.

tatanyaan

Sergei Charcyzov: "Cukup anyar nu analis militér nu panggedéna Soviét Kolonel Umum Leonid Ivashov Gregorjevič wrote ka abdi hiji buku hébat disebut The World tibalik ka handap, subtitled Rahasia of kaliwat - nu mysteries tina mangsa nu bakal datang. Dina buku anjeunna publishes bahan anu anjeunna dicandak ti arsip rusiah tina Departemen Pertahanan jeung KGB, maksudna, lamun urang tiasa percanten kumaha urang sebutkeun dina penerbitan abstrak buku ieu. Aya, contona, disalin protokol pamariksaan Blumkina Yakub, sakumaha ogé loba, loba dokumén lianna, naha dina wangun photocopies, sarta boga sakumaha pedaran na. Tétéla yén républik ngora Soviét serius alamat isu ngeunaan sajarah alternatif, mistik, peradaban kuna jeung téknologi dina buku ieu téh bukti ngabuktikeun eta. Sajaba ti éta, aya dikumpulkeun sakabeh sorts fakta yen contradict versi resmi sajarah, sains sarta pintonan ayeuna di dunya. Éta kabéh nyaho, tangtosna, topik Antartika Reich, kabur Adolf Hitler jeung sagalana anu pakait sareng eta. Leonid Grigorjevič, dibagikeun kalawan kami rusiah tempat Anjeun nyandak inpo ieu ti arsip ngeunaan naon Drew? "

Leonid Ivashov Grigorjevič"The surah munggaran buku masalah asal lalaki na umat manusa, anu big bang, anu tiasa nangtoskeun string of coincidences madhab di mayapada di nagara urang di Bumi. Sagalana testifies kanyataan yén aya kajadian casually. Anjeun terang, maranéhanana game sajajalan. Ieu kabeh asalna ti sumber publik, esotericism hadir wae ".

Charcyzov"Dinten masalah ieu lega dibahas ..."

Grigorjevič Ivashov"Sumuhun, kanaékan dipikaresep. Urang nempo yén unggal agama dunya boga téori sorangan ngeunaan asal dunya jeung pangeusina. elmu bahan ogé boga versi anak, tapi tetep aya arah mistis-esoteric, nu ogé teu bisa maréntah kaluar. Kami yakin yén kiwari perlu ngagabungkeun sakabeh tilu spheres pangaweruh sarta ngajalanan analisis teleb na wungkul lajeng urang bakal tiasa masihan respon leuwih atawa kurang obyektif ilmiah-agama atawa malah ilmiah-mistis ngeunaan kumaha semesta dimimitian, kumaha jeung kunaon éta nagara, naon sabenerna mahluk manusa pikeun tur naha maranéhna muncul. Nyebutkeun teori Darwin evolusi, lalaki mecenghul ku kasempetan. Kuring neruskeun tina kanyataan yen sagalana di jagat raya boga sorangan hukum, tekad jeung sagalana anu kajadian di Bumi jeung manusa geus bisa dilawan tur sagala ieu jalan dina hiji logika nu tangtu, sarta malah bakal geus ngadawuh prosés matematik. Kabéh ieu kudu datang mun urang néangan deui dina sajarah urang. Kumaha urang kudu yakin naon anu ditulis ngeunaan sajarah umat manusa, lalaki nu nyandak iteuk di leungeun-Na, sakumaha eta robah teu ngan penampilan na tapi ogé panginten prosés jeung sagala hal ieu kajantenan dina konteks sababaraha ratus rébu taun tukang? Maranéhanana ngomong manéhna jadi wijaksana, manéhna mimitian putting up hal sarta sakabéh ngadadak aranjeunna nyungsi hiji kota banjir, nu mangrupakeun juta taun. Ieu kapanggih kota di India kayaning Mohendžodáro, nu mangrupakeun kota nu fisika dinten ieu geus dibuktikeun yén ieu ancur salaku hasil tina pamakéan pakarang nuklir ".

Charcyzov"Muhun, aya eta dianggap yen eta ancur ku pakarang termal kuat ..."

Grigorjevič Ivashov"Sumuhun, hal aya saméméh lalaki lumrah, tur lamun baca naskah tina sages Tibét, jigana mah mun ngandung leuwih bebeneran ti elmu materialistis urang. Yén intrigued kuring. Ngeunaan Blumkinovy ​​ekspedisi, teras ieu mang bahan husus tina arsip ti KGB tina USSR. Hal kuring terang ngeunaan eta jeung ieu jelas yen rusiah ieu ketat dijaga ku Departemen Pertahanan jeung KGB. Aya conto misalna hiji. Dina kasempetan anu celebrations ulang tina salah sahiji meunangna abdi Kapala Musieum di ABRI tina USSR manehna nanya kuring tos ka Menteri Pertahanan Dmitry Fedorovich Ustinov, mun saha Kuring kungsi digawé pikeun idin pikeun ngalaan éta tangkorak Eva Braun na Hitler, nu anu disimpen di musium. Ku kituna kuring ngawaler yen bakal coba sarta ku malem I Ustinov ngancik na ngawartoskeun anjeunna ngeunaan aplikasi tina éta. Anjeunna dipikacinta posisi sarta nyatakeun yén ieu moal ngalawan deui, tapi manehna nanya kuring, naon eta alus. Kuring bébéja anjeunna yén urang sabenerna bisa ningali tangkorak of penjahat a jeung kabogoh na, nu narik loba perhatian sarta datang. Barina ogé, éta nanaon lain ti ngan acara a. Anjeunna udud roko hiji na cenah teu nyimpen sabab teu tangkorak maranéhanana. Anu misteri munggaran abdi. Sanajan kitu, cenah eta kitu kuring moal bisa ngajelaskeun, abdi kudu disebutkeun yen Ustinov mamang. Jeung kuring ngomong, ku kituna, éta kuring manggihan hiji jawaban merenah. Lajeng sumping sual munggaran kuring ngeunaan naha urang sabenerna diteundeun dina tangkorak anu seemed milik Hitler jeung Braun, tapi ulah ngalaan aranjeunna. Sarta ujug-ujug ieu mah anggota Politburo sarta Sekretaris Pertahanan uninga respon a. Ieu di eighties telat, nineties mimiti. Ieu alam nu sabudeureun waktu yén dua presidents Gorbachev na Yeltsin, kituna, utamana di sabudeureun Yeltsin dijieun sakelompok jalma anu teu diniatkeun ngawula Rusia, tapi rada ka kolom kalima anu pohara kuat hayang maok sarta ngancurkeun. Jeung maranéhna dumadakan babaturan abdi ti KGB disebut kedah papanggih. Aranjeunna ngawartoskeun kuring nu sakelompok jalma sumping kalayan aranjeunna wanoja sapertos kuat, anu miboga Akte disaluyuan ku Yeltsin guna jadi diwenangkeun kana arsip ti KGB na odtudjim kudu dikaluarkeun pikeun bahan nu tangtu. Mimitina jeung foremost éta hasil tina ekspedisi ka Tibét Jacob Blumkina antara 1926 - 1929. Engké tétéla yén ieu hiji organisasi disebut B'naiB'rith. Lajeng kami disarankan yén bahan misalna teu bisa nempatkeun kaluar, tapi dina waktu éta traded jeung dulur anu kungsi hal kawas pendekatan ieu. Ieu oge Volkogonov umum anu éta timbalan lulugu tina kapamimpinan pulitik. Anjeunna moralist a, anu ngajarkeun urang akhlaq komunis, jeung lamun manéhna jadi panasehat presiden, hal munggaran ...? Anjeunna traded sakumaha anjeunna bisa. Saha jalma anu miboga aksés ka informasi rusiah, mimiti dagang jeung paling rusiah nu paling rusiah. Muhun Volkogonov milik diantara aranjeunna. Malah kiwari, kumaha oge, jujur ​​čekisté, ogé, urang ngan saukur nyumput ".

umum Ivashov

Charcyzov"Anjeun teu masihan aranjeunna jauh. Teu sangka anjeun kudu nyieun salinan ".

Grigorjevič Ivashov"Urang teu masihan ka aranjeunna, sabab hal ieu ngan ulah masihan leungeun. Aya hal anu panalungtikan sarta pamekaran kalima puseur Romb KGB, sarta ogé anjog sarta Thankfully, aranjeunna dituturkeun persis sarua. Aranjeunna diékspor na nyumput eta dina garasi biasa kana nepika ieu scrapped. Urang ngajaga aranjeunna, urang diajarkeun sarta researched, sarta nalika waktu katuhu sumping, abdi nyimpen aranjeunna dina buku ieu. "

Charcyzov"Ngeunaan Blumkina Jake, naon lalaki éta. Sering pisan anjeunna Talks About eta dina TV sarta biasa attributed ka runtuyan abilities mistis. Urang kudu mikir ngeunaan, sabab anjeunna saurang lalaki anu terang bahasa perlu Farsi (Basa Pérsia, Ed. Panarjamah urang.). Dimana anjeunna bisa boga budak Yahudi ti Odessa uninga? Anjeun kudu ngalakukeun pisan metot, interpretasi idiosyncratic. Kumaha saur anjeun: naon biografi nyata sarta naon fiksi "?

Grigorjevič Ivashov"Anjeunna ngagaduhan kana Encyclopedia Soviét. Aya ngawangkong ngeunaan anjeunna salaku ampir nenjo pangalusna ... "

Charcyzov"Anjeunna pangadeg tina KGB".

Grigorjevič Ivashov"Maca The saukur henteu nengetan kanyataan yén salila dua taun manehna ari jadi nyicingan di lima nagara. Alami ieu teu mungkin. Biografi resmi na hiji bohong badag. Anjeunna nyebutkeun yen anjeunna putra Shoemaker a, dulur jauh ti Yakov Sverdlov na oge jauhna patali ka Sydney Reilly, a nenjo Britania. budak Yahudi ieu ngan diajar pisan. Taya kanyaho jero tadi, sagalana manehna diajar, Nyiapkeun anjeunna salaku bajoang a. Anjeunna saurang lalaki ti Trotsky na urang kudu ngaku yen peringkat mimiti kakuatan Soviét, kanyataanna, moal Rusia, tapi éta kakuatan zionis di Rusia. Nalika ieu dipigawé dina mobilisasi pangbadagna populasi Yahudi, ie jalma anu bisa maca, nyerat sareng nyarita neuleu, strukturna kakuatan. Kabéh pajabat tsarist diusahakeun discredit na oust tur ngeusi tempat warga Rusia asalna rayat. Dina wengi revolusi, aya lima rebu organisasi tarung Yahudi jeung ngan bayonets anu diitung leuwih ti tilu puluh sarébu - mangrupakeun data sajarah. Tapi lamun urang nempo komposisi ti pamaréntah Soviét, ieu teuas pikeun manggihan aya nu Rusia ".

Charcyzov"Anjeun saena daptar a ..."

Grigorjevič Ivashov: Hal anu sarua nu katingali di VCK kuliah (Sadaya-Rusia Komisi Luar Biasa pikeun merangan counter-révolusi sarta sabotase, jadi disebutna. Cheka, Ed. Panarjamah urang.) - Sokolov, Antonov, Ovseenko, ngan yén Rusia, sakabeh batur anu Yahudi, Latvians, salah Arménia, Georgian. Sangkan panggih ieu mah pamaréntah Rusia. Éta dijieun hiji bagian husus tina OGPU (Pulisi rusiah Soviét fungsi dina taun 1922-1934, Ed. Panarjamah urang.) dimana ku prakarsa Trotsky disebut Blumkina. Ku kituna abdi hoyong ngagurat di handapna sakali deui yén ieu lalaki Trotsky urang jeung ieu waktos Trotsky. Tur jadi pikeun eta hal mistis, esoteric, sadaya Rahasia maranéhanana, ambéh maranéhanana milu. Naon dina eta taun mimiti kakawasaan Soviét dijieun, urang sadayana terang yén. Ieu filosof steamer (Steamer on nu forcibly ditinggalkeun selebriti tanah air, ditunjuk minangka musuh kelas, ed. Panarjamah urang.)Nalika eta sumping ka lalaki ti Rusia jeung sakabeh pamikir humanis Rusia, otoritas kaagamaan ngancurkeun kubu, plucked tina akar sagalana Rusia, tapi ... Pajoang on sagala insinyur sarta ilmuwan anu éta bisa mawa hal praktis. Utamana lamun eta sumping ka pangaruh pangaweruh atawa fenomena alam, atawa pamakéan ieu fenomena alam alatan épék maranéhanana dina manusa. Ku kituna ieu ditangtayungan ambéh maranéhanana bisa dipaké pikeun ngumpulkeun kakuatan utamana ngaliwatan bangsa Rusia jeung engké sakabéh dunya. Ieu oligarchy finansial global dina taun 1908 diadopsi hiji pola kakawasaan sahingga barang, lantaran kakuatan dunya kudu milik financiers internasional. Jeung maranéhna diusahakeun ngadalikeun sagala jinis Rahasia. Kituna, nalika Lenin maot ti Tibet rombongan anjog. Hubungan Tibet kana kakuatan Soviét éta alus. Loba tuh dokter urang Badmaev Budha sejenna dina raraga neraskeun dina hubungan anu. Tapi anjeun terang, hubungan maranéhna pikeun kakuatan Soviét éta mistis. Meureun alatan anjeunna nampik sagala agama iwal Budha sarta teu ngakuan nanaon. Bréh aya geus sagala pernyataan kana bangsa wétan on sarua jeung saterusna. "

Charcyzov"Sajaba ti éta, situasi geopolitik di Tibét éta lajeng masih rada stabil."

Grigorjevič IvashovSumuhun. Ngeunaan Tibet perang di Jepang jeung Cina, Inggris sarta saeutik engké nu Germans. Ie., Eta WS Rendra di Rahasia Shambhala diusahakeun loba. Sarta tangtu, nalika rombongan nu sumping ka nyebutkeun pamitan ka Lenin memproklamirkan anjeunna Mahatma, sahingga admitting judul suci Budha pangluhurna sarta pasamoan kalayan Dzeržinským ngusulkeun ngirim délégasi nu patepung jeung Rahasia disumputkeun umat manusa. uleman ieu katampa lajeng eta disiapkeun leres. rombongan ieu dipingpin Blumkin. ekspedisi ieu earmarked saratus lima rebu rubles emas, nu éta jumlah badag. Jeung memang, maranéhanana ditémbongkeun loba hal. Blumkin ari aya dina taun 1926 - 1929, sarta mun anjeun kasampak dina énsiklopédi, éta nyebutkeun yen anjeunna aya di Afganistan, didominasi bahasa Farsi jsb Kanyataanna, nowhere. Ieu aya (dina Tibet). Lajeng drove mun Trotsky on Siprus, anu masihan bagian signifikan tina bahan, sarta lamun manéhna balik ka Moskwa, teamed up ku nu nyicingan Jérman sarta dibagikeun singa urang bahan ieu, urang bisa disebutkeun yen ampir sakabéh na dua sarta satengah juta dollar ka hareup. Hiji-hijina hal anu bisa dicokot jadi positip nyaéta yén anjeunna teu disebutkeun yen aranjeunna sadayana bahan. kituna teh Germans ngira yén maranéhanana dibikeun ukur bagian tina eta, jeung kirang penting, bari sakabeh batur anu aya dina tangan kakawasaan Soviét. Ku kituna anu proceeded Mr. Blumkin. Anjeunna dijual sagalana sarta henteu nganggap Rusia tanah air maranéhanana. "

Charcyzov"Ieu kosmopolitan".

Grigorjevič Ivashov"Sumuhun, sakumaha urang nelepon, manehna anjog di hustle na bustle. Lamun anjeun ngagaduhan duit misalna, anjeunna mutuskeun pikeun balik sarta hirup ... tapi Ostap Bender maca eta? (Salah sahiji pahlawan pang populerna pikarského novél dina sastra Rusia, Ed. Panarjamah urang.). Ragrag kana kategori ieu sareng Blumkin. Manéhna hayang buka Latin America, tapi lalaki dirina téh hanjelu, jadi anjeunna mutuskeun pikeun nikah Jeng na aya, ogé Yahudi, anu éta batur sapagawean GPU. Ayeuna manéhna ditawarkeun ".

Charcyzov"Jeung manéhna bursa duit ..."

Grigorjevič Ivashov"Sumuhun, manehna ngawartoskeun anjeunna kumaha carana ngajalankeun, anjeunna teu sanajan teu boga baju santun. Ku kituna anjeunna ditarik kaluar koper hiji tina handapeun ranjang jeung dibuka ka pamer. Mana, saliwatan, speaks nya "tingkat luhur spiritualitas," manehna brags ngeunaan sabaraha duit anjeun boga. Manehna meunang paket dollar meunang aranjeunna diganti jeung meuli naon maranéhna butuh ... jeung langsung ngajak sagalana manéhna ceuk ... "

Charcyzov"Lamun punten, balik ka Hitler. Dina buku anjeun, eta anu dipidangkeun dina jéntré hébat periode nalika Berlin ieu nempatan, sarta pertanyaan jengkar, dimana Hitler ngiles. awak ieu kapanggih, didieu sagalana geus documented di jéntré. Sanggeus maca ieu fakta di luhur, teu aya mamang yen Hitler ngungsi. Ngeunaan kahareup na, aya nanaon ditulis, tur Abdi hoyong ngadangu ti anjeun nempo, dimana anjeunna netep salami anjeunna mukim tur réngsé. Aya rupa-rupa pamanggih. "

Grigorjevič Ivashov"Henteu ngan maranéhanana bahan kaala kecerdasan kami di 1945, lantaran geus aya 1943, urang tadi laporan kacilakaan atawa sabenerna shooting handap mangrupa saucer ngalayang, komo kalayan mahluk luar angkasa. Saeutik kecerdasan terang oge gagal pakarang nuklir test dina bulan Pebruari 1944 na 1945. Loba Germans Drew tina bahan ieu. Na yén Hitler lolos ... operasi ieu rencanana ambéh kami counterintelligence jeung militér medics kalima, saha nempatan bunker nu, pikeun nalungtik jeung nanya jeung jalma ti sabudeureun Hitler. Émbaran éta hasty tapi geus teu digawe analisis taliti, tapi dipercaya yén awak charred milik Hitler jeung Eva. Tapi dina bulan Juni 1945 mucunghul hiji kacurigaan tangtu. Nu sumping teu ti counterintelligence, tapi ti kecerdasan éksternal urang. Ieu gé ngobrol ngeunaan eta, éta sadayana palsu. Lajeng urutan datang deui pikeun ngadengekeun pembantunya Hitler urang, kitu ogé jalma ti wewengkon sabudeureun masak. Lajeng mamang jengkar naha wanoja anu kungsi ngan dimimitian gawé salaku Mantri di dokter gigi Hitler urang, éta saksi utama dina hal huntu Hitler urang. Lajeng ka dieu maranéhanana diimpor rahang sarta sanggeus ngalaman kaahlian, ieu jelas yén ieu hoax a. Lajeng ajudan senior Hitler urang sarta salajengna kasaksian yén dikirim awak kasampak sabudeureun stasion, nu éta sarupa Hitler jeung Eva Braun. Analisis salajengna némbongkeun lajeng enya, Hitler nyandak racun, tapi naha di nape sirah na liang badag. Boh anjeunna katandangan shrapnel, sarta ieu ditelasan ku obyék Blunt beurat. Pikeun remnant of Eva Braun, éta ieu diperkirakeun tatu gunshot kana dada. Malah mangka éta curiga. Patarosan ieu nyumputkeun panitia hiji diwangun anu dimimitian eta kabeh laun diajar ".

Charcyzov"Dimana lajeng aranjeunna ngungsi?"

Grigorjevič Ivashov"Dina taun 1938 - 1939 pramuka urang, anu gawé bareng jeung Germans, hususna kaptén ti kaamanan kaayaan Saveljeva, akademik hareup anu diurus ku masalah Blumkina, resided di Jerman. The Germans dianggap yén dibagikeun singa urang bahan tina Tibet sarta kami geus diusahakeun narik urang kana hasil panalungtikan gabungan. A utamana Saveljovovi ngomong yén éta kapanggih dina rongga dina bumi dimana kabeh kaayaanana keur hirup jeung nu aya ayeuna ngawangun Jerman -Neuchwabenland anyar. kecerdasan kami geus fokus kana ieu sareng kapanggih yén aya kapal badag disebut Schwabenland, nu, kawas Jumlah kapal sejen, ngarah ka Daratan Ratu Maud. Swam ka dirina sarta kapal selam, tapi teu saurang ogé terang naon anu maranéhna ngalakukeun salajengna. Dina 1945 lamun maranéhanana direbut peta pilots - éta aya sarébu di camp konsentrasi Sachsenhausen, sarta sakabeh tahanan anu éta dina karya ieu milu anu ditémbak, aya nu kapanggih catetan tina rapat kalayan Hitler jeung Himmler gawe ngeunaan padumukan Rongga internal Bumi, ngeunaan yén aya jalma dipilih kakaisaran pangalusna kalawan larangan umur tangtu jeung, komo deui, tanpa kamungkinan balik ka tanah air maranéhanana. Teu sagalana indit ogé sakuduna. Ieu perlu ngagancangkeun gerakan ieu jalma na kusabab Hitler ngaluarkeun diréktif simplistic mun hasten eta. Sanggeus perang, éta ieu kapanggih yén squads anu dijieun kalawan leuwih ti saratus lima puluh kapal selam nu rutin lumpat di dieu. Aranjeunna praktis teu ilubiung dina karusuhan. Mimitina mah ieu kapal selam pangalusna, nu dikeureuyeuh prinsip alkohol. The Germans anu sarimi, teu boga cukup kentang lantaran maranéhanana dipaké salaku suluh pikeun kapal selam convoys husus Fuhrer. Salah sahiji commanders ieu kawengku tur dicandak ka Moskwa, dimana eta ieu subjected ka pamariksaan. data engké diala ti Amerika yén kapal selam U-530 maranéhanana persecuted dina Pesbuk, awak nu masihan up sarta nembongkeun naon anu transporting. Ogé maranéhna kasaksian yén sababaraha anu mawa kargo di Daratan Ratu Maud. Aya mecenghul kadua panumpang kapal selam na kargo anu dibikeun. kapal selam nu lajeng terus ngan pilots dina peta. "

Charcyzov"Peta ieu ogé didaptarkeun dina kitab. Aya informasi malah on bojong, dimana jeung kumaha teuleum ... "

Grigorjevič Ivashov"... na kumaha nedunan obahanana tentara teh, sabab pisan kompléks. Aya kénéh hal malah leuwih narik - titik teu Mayar perhatian nalika ngalirkeun handapeun kanyataan yén aya entrances ka guha. Aranjeunna dipindahkeun aya pikeun jalur lila sabudeureun hiji sarta satengah sarébu kilométer lantaran rohangan ieu lokasina jauh pisan. Malire kanyataan yén aya bakal uninga pisan jenis noises croaking ... "

Charcyzov"Jadi sababaraha peneliti anu fabrications fantasist a, tapi prajurit saran tur kaptén, dibayar euweuh perhatian ka fenomena ieu."

Grigorjevič Ivashov"Leres. Lamun eta geus dibuktikeun yén Hitler lolos, urutan ieu dibikeun ka sagala jinis jasa kecerdasan urang néangan anjeunna. Anjeunna bisa nyumputkeun tur aya hiji anggapan anu ieu ngan di Amérika Latin, tapi bisa jadi di tempat séjén. Dina bulan Nopémber 1945 tilu tina kapal selam pangalusna kami dikaluarkeun ka Daratan Ratu Maud sarta taat kana peta Ono. Panglima kapal selam tapi henteu minuhan tugas na kapaksa mere guna balik kusabab kapal selam submerged anu diserang ku subjék kanyahoan, pakarang kaharti jeung karya jero cai dina kecepatan luhur, nyirorot ngarobah sudut serangan sarta ngawarah ancaman. Dina ieu kaayaan, éta ieu mutuskeun moal neruskeun ekspedisi jeung balik. Tapi urang terang yén dina 1947 Amerika geus dilengkepan skuadron sorangan, dipingpin ku pamawa pesawat, nu kaasup dina kapal selam na ngiringan operator. ekspedisi ieu dipingpin ku polar ngajajah Laksamana Byrd, anu ku jalan perang diajar Germans kumaha ngadominasi wewengkon kalér. skuadron nu diserang sarta sumping deukeut jeung carrier pesawat sank. Sanajan kitu, aranjeunna ancur dua atawa tilu kapal ngalengkepan ruksak kapal selam na deui aya serangan ti objék ngalayang. Anjeun bisa ngapung duanana di jero cai na dina hawa, rongkah ngaganti sudut serangan, ningkatkeun rékaman speed na gaduh kamampuhan karasa. Saatos teu saurang ogé nyoba balik deui ka tempat ieu. Tapi urang tiasa tingali jenis minat Antartika ieu manifested langsung saatos perang. kanyataan nembongkeun teu ukur urang diwangun aya stasiun, tapi ogé Britania, Amérika, jeung sajabana Aya kasaksian jelas dua crews yen Hitler lolos ngan didieu dina kapal selam U-530 ".

Charcyzov"Jeung sakumaha keur versi anu di Argentina mondok mun umur heubeul?"

Grigorjevič Ivashov"Aya údajeo yén sanajan di Amerika Latin anu diadegkeun padumukan badag tina Germans tur sabudeureun pulo Antartika éta ampir sakabéh jajahan Jérman. Yuri Ivanovich Drozdov, nenjo ilegal urang, nyerat di memoar na kumaha anjeunna swore kasatiaan ka Fuhrer. Anjeunna nyicingan Soviét kami di Amérika Latin, tapi mun ngasupkeun kana group of Nazi - éta eta kantos sataun 1948, dina taun limapuluhan, lamun ieu anyar di Jerman. Anjeunna katingali kawas hiji lalaki SS jeung kapaksa nyingkab yén anjeunna swore Fuhrer. Sarta anjeunna stresses yén manehna hirup sarta yén manéhna baris geura-giru ngalenyepan éta. Dokumén anu kuring ditempo sarta boga pilihan tapi mun percanten publicists, anu dipigawé hiji survéy nu Hitler sabenerna cicing di salah sahiji nagara di Amérika Latin. Ogé ngeunaan nulis Lopes (Ditulis phonetically, Ed. Panarjamah urang.) nu ngumpulkeun kasaksian yén dugi 1964 cicing di koloni Jerman di Amérika Kidul. Naha di dieu? Muhun, dina basement di New Švábskase bisa hirup, tapi sigana teu di jalan anjeunna biasa hirup dina beungeut cai. Manéhna ngaharepkeun moal ninggalkeun pikeun lila datang deui, sabab lian ti masa depan Sosialisme Nasional téh saukur moal mungkin. Aya sabenerna digambarkeun simbol a. Ieu dipikanyaho yén Fuhrer nyaeta hirup jeung ieu perlu percanten integritas ketuhanan. Jadi sabenerna manehna dibere salila hirupna sarta anjeunna attributed loba ketuhanan nu. Dina 1938 jenderal hayang ngaragragkeun anjeunna lantaran takwa éta serangan gaya on Cékoslowakia, nu kungsi ngarupakeun pertahanan tembok, sarta tentara éta pisan kuat. Jendral diitung dina kanyataan yén maranéhna bakal dielehkeun, sarta éta naha manéhna hayang depose. Sarta ujug-ujug anjeunna janten hiji kaajaiban ketuhanan, sabab English na Perancis miboga de facto masihan Cékoslowakia tanpa perang. Manéhna indit ngaliwatan Éropa, Perancis, lajeng ngagaduhan on tuur di tilu minggu, jadi ngeunaan anjeunna medar mitos yen Tuhan aya lalaki hiji.

Charcyzov"Sarta dina téknologi pamadegan anjeun nu disebutkeun dina laporan kecerdasan, utamana pakarang di Antartika nu ditumbuk nu skuadron Amérika sarta Rusia, karya saha, anu mangrupa téhnologi ieu? Ieu kaasup mahluk luar angkasa, atanapi tos aya di Bumi? "

Grigorjevič Ivashov"Ieu téknologi nu aya di Bumi sarta éta peradaban saméméhna. Simkuring moal kahiji. Ayeuna nguji mobil ngalayang - vimanas India. Vimanika Shastra mangrupa sakabéh industri, naha dina elmu atanapi esotericism. Nalika aranjeunna kasampak di dinya désainer kontemporer, oyag sirah di kaayaan teu percaya, kusabab urang boga hal kawas anu acan datang. Yén pakarang nuklir dipaké geus euweuh pertanyaan. Dina bukuna, Abdi nanya: naon eta kantos pikiran manusa? Naon Allah? Naon alesan luhur? Lamun kakuatan akal manusa, sakumaha dibuktikeun contona. Natalia Bekhterev Institute of uteuk, teras timbul patarosan, mana pamanggih ieu balik? Énergi henteu lebi ilang, nu bakal hartosna yén struktur wae dina sistim tangtu pangaweruh. Lajeng kumaha urang nelepon pikiran luhur, awak pangaweruh akumulasi leuwih loba jutaan atawa milyaran taun. Di handap ieu mangrupakeun kaahlian nu accumulates tur sabenerna ngarupakeun komputer gigantic, jadi naon urang manggihan, teu merta anyar. Simkuring saukur pilari cara nuliskeun kana pakét ieu rasa luhur Sawarga atanapi komputer tur neangan pangaweruh anu geus kungsi dipikawanoh. Nalika anjeunna discovers hal anyar, nya meunang deui database umum ieu. "

Charcyzov"Thank you very much pikeun wawancara."

Artikel nu patali

Leave a Reply