Rusiah ngeunaan Nikola Tesla: Kode 3, 6, 9

12442x 15. 07. 2019 1 maca

Nikola Tesla parantos ngajantenkeun sababaraha percobaan misterius. Anjeunna nyalira éta rusiah sejen. Konon yén ampir sadayana geniuses gaduh émisi. Nikol Tesla dipikanyaho parantos nganyahokeun geulis ageung! Tapi teu aya rusiah yén méméh anjeunna asup kana wangunan anjeunna sababaraha kali leumpang blok tilu kali sateuacan manehna asup. Pelat beresih sareng kasipét 18. Anjeunna mukim di kamar hotél wungkul kalayan jumlah dibagi ku 3. Anjeunna sok ngadamel itungan-hal-na di lingkungan saharita -na pikeun mastikeun yén hasilna dibagi ku 3 sarta ogé dumasar kaputusan-na dina hasil.

Rusiah Jumlah 3

Katelah oge yen anjeunna sadayana dina set sanggeus 3. Aya nu nyebatkeun anjeunna gaduh OCD sarta sababaraha nyebutkeun anjeunna tahayul. Tapi kabeneran aya laér leuwih jero.

"Lamun terang saé tilu, genep, sareng salapan, anjeun bakal gaduh konci kana jagat raya." - Nikola Tesla

Obsesi nya éta henteu ngan saukur nomer, tapi khususna sareng nomer ieu: 3, 6, 9! Anjeunna kagungan OCD kuat tur éta tahayul, kumaha oge, naha anjeunna milih angka tadi alesan. Tesla parantos nyebatkeun yén inohong ieu penting pisan. Tapi teu saurang ogé dengekeun anjeunna dina waktos éta. Urang anu tiasa nyebatkeun yén anjeunna malah ngitung titik nodal dina planét anu dikaitkeun sareng tilu, genep, sareng salapan!

Tapi naha nomer? Naon Nikola Tesla nyobian ngabantosan dunya

Mimiti, anjeun kedah ngarti yén kami henteu nyieun matématika, tapi nimukeun deui. Languageta basa universal sareng hukum. Henteu paduli dimana anjeun aya di jagat raya, 1 + 2 salawasna sarua 3. Sagalana di jagat raya nuturkeun hukum ieu. Aya pola anu sacara alami kajadian di jagat raya, anu pola kami ningali dina kahirupan: galaksi, formasi béntang, évolusi, sarta ampir kabéh sistem alam. Sababaraha pola ieu Golden Ratio sareng Sacred Geometry.

Salah sahiji sistem anu pentingna nyaéta sifat sifat "Sistem binér Force 2" di mana pola mimitian ti hiji tur dituluykeun ku dua kali nomer. Sél émbriona évolusi dumasar kana pola ieu: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128 ... Matematika tiasa disebut print Allah ku analogi ieu. (Ninggalkeun kabeh agama kumisan di alam ieu!)

Ve - vortex math (Sciencelmu Anatomi Torus) mangrupakeun pola anu ngulang: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5 , 1, 2, 4, 8 ...

Sakumaha anjeun tiasa tingali 3, 6 sareng 9, aranjeunna henteu asup dina pola ieu. Lmuwan Marko Rodin percaya yén nomer ieu ngagambarkeun dimensi anu katilu-kaopat tina véktor anu parantos anjeunna nyebut "médan aliran“. Widang ieu sakuduna dituju janten énérgi dimensi anu luhur anu mangaruhan kana sirkuit énérgi genep titik lianna. Randy Powell, murid kulawarga Mark's nyebutkeun yén ieu mangrupakeun tombol rusiah énérgi gratis, anu mangrupa hal anu urang sadaya terang yén Tesla geus ngawasa.

Hayu urang ngajelaskeun eta!

Hayu urang mimitian ti 1, ganda pikeun 2; Duka kali 2 nyaéta 4; Duka kali 4 nyaéta 8; 8 nyaéta dua kali 16, nu hartina 1 + 6 sarta sarua 7; 16 ngarangkep 32 tungtung 3 + 2 sarua 5; Ganda dunungan 32 64 (dua kali 5 10), hasilna 1; Upami urang dituluykeun, kami baris nuturkeun pola anu sarua: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2 ...

Upami urang mimitian ti 1 dina arah anu lalawanan, urang tetep bakal rumus dina urutan anu tibalik: Satengah di antarana 0,5 (0 + 5) sarua jeung 5. Satengah tina 5 nyaéta 2,5 (2 + 5) sarua jeung 7 jeung saterusna. Sakumaha anjeun tiasa tingali, henteu nyebut 3, 6 sareng 9! Liketa kawas anu kaluar tina pola ieu.

Tapi sawaktos anjeun ngawitan ganda, aya hiji hal anu aneh. Duka kali 3 nyaéta 6; 6 nyaéta ganda, hasilna 3; henteu aya nyebut 9 dina pola kieu! Liketa kawas 9, leres pisan tina duanana pola. Najan kitu, upami anjeun ngawitan ganda 9, bakal salawasna ngahasilkeun 9: 18, 36, 72, 144, 288, 576 ...

Ieu disebut simbol Pencerahan!

Upami urang muka Piramida Giza gedé tina Giza, teu ngan ukur aya tilu piramida gedé di Giza, sadaya sisi gigir, kitu ayana posisi bintang dina sabuk Orion, tapi urang ogé ningali grup tilu piramida leuwih leutik ka gigireun tilu piramida anu leuwih gedé. Urang mendakan seueur bukti anu ngadeukeutan alam anu nganggo simétri anu rangkep tilu, diantarana bentukna héksagonal. Bentuk ieu waé di alam, sareng bentuk-hal ieu anu disiru di gedong arsitektur sucina.

Téh nya mungkin aya hal anu husus ngeunaan misterius nomer tilu? Possibleta mungkin yen Tesla nimukeun misteri anu jero ieu sareng migunakeun pangaweruh ieu pikeun maju wates sains jeung téknologi?

The magnificence sorangan di 9!

Hayu urang nyebutkeun aya lawanan 2. Hiji sisi nyaéta 1, 2, sareng 4; sisi séjén nyaéta 8, 7, sareng 5; Kawas listrik, sadayana di jagat raya anu aya aliran antara dua sisi polar, sapertos pendulum: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1 ... (jeung upami Anjeun ngayak gerak, sapertos siga takterhingga).

Sanajan kitu, dua sisi ieu diatur ku 3 sareng 6; 3 ngaropéa 1, 2, sareng 4, sedengkeun 6 ngaropéa 8, 7, sareng 5; jeung lamun nempo pola: 1 sareng 2 sarua 3; 2 na 4 sarua 6; 4 na 8 sarua 3; 8 na 7 sarua 6; 7 na 5 sarua 3; 5 na 1 sarua 6; 1 na 2 sarua 3 ...

Pola ageung skala anu saéstuna nyaéta 3, 6, 3, 6, 3, 6 ... Tapi sanajan dua sisi ieu, 3 sareng 6, turutan 9, ningalikeun hiji hal anu spektakuler. Nempo pola 3 sareng 6 raket, anjeun nyadar yén 3 sareng 6 sarua 9, 6 sareng 3 sarua 9, sadaya nomer 9, duanana ngaluarkeun kaasup 3 sareng 6! 9 hartina kesatuan dina dua sisi. 9 nyaéta jagat raya sorangan!

Geter, énergi sareng Frékuénsi: 3, 6 na 9!

"Upami Anjeun hoyong mendakan rusiah alam semesta, pikir ngeunaan tanaga, frekuensi, sareng geter." - Nikola Tesla

Maksudna kabeneran filosofis deepest! Bayangkeun naon anu tiasa urang pigawé lamun urang ngagunakeun pangaweruh suci dina kahirupan sapopoe…

"Poé élmu mimitian diajar fénoména nonfisik, sarta dina dasawarsa-gratis bakal langkung kamajuan ti dina abad ka-baheula ngeunaan ayana." - Nikola Tesla

Tip pikeun buku ti Sueneé Universe

Nikola Tesla: Abdi ngahanca sareng papanggihan kuring

Anjeunna parantos janten pelopor dina konektipitas nirkabel sareng pangiriman daya nirkabel na, manéh énergi ti panonpoé. Anjeunna nimu pakarang laser sareng sinar pati. Geus aya 1909, anjeunna ngaduga nransper data nirkabel ku telepon sélulér sareng jaringan mobile.

Nikola Tesla, neruskeun kuring jeung papanggihan kuring

Artikel nu patali

Leave a Reply