Misterius USO di panggung (2 Bagean.): Seuneu Beureum di basisir

4734x 18. 07. 2018 1 maca

USO. Unidentified submerged objék. Ayeuna ngeunaan éta kami baris ngobrol...

The Bermuda segitiga

Dina awal bagéan kadua, abdi kedah disebatkeun Bermuda Triangle nu notorious. Ieu wewengkon sok disebut ogé Langit bubu mangrupa fenomena matak na disappearances aneh teuing dipikawanoh. Kalolobaan buku kawentar segitiga ku Charles Berlitz - Bermuda Triangle. Ieu jelas nu teu sakabéh acara misterius kaasup di misteri - a topik nu kapentingan anjeun jeung kuring. Tapi aya sesana jumlah signifikan kasus di handapeun "kaungkab".

laut Iblis urang

Meureun loba anjeun geus ngadéngé lokasi kadua di sisi sabalikna tina dunya. Sumuhun, abdi mikir Iblis urang Laut wétan Jepang. Kuring ragu, upami abdi kantos nungkulan ieu, urang bisa disebutkeun anomali notorious. Tapi deui ka topik USO. Sajauh dihindari loka kasebut sarta néangan misteri pihak sejen "di jero cai UFO".

USO di Samudra Atlantik

Teu panasaran, tapi horor awakened fenomena misterius di sababaraha Akang na Lloyd Wingfield. Aranjeunna balayar kawas nu ti banten, Kapuloan Canary, nalika ngeunaan 30km ti basisir Inggris nempo tengah laut museurkeun seuneu beureum. Ti parahu keur pelesir na Aquasport diawaskeun dina blast tina tabung konéng seuneu beureum. Ulah heran yén pasangan ngarasa pisan aneh. Pasti moal loba jalma anu boga fenomena aneh di Samudra Atlantik atanapi nguap dina unsur asin katempo ...

USO di Antartika

Dina 1974 acara a Angkatan Laut AS badag di Antartika. És anabasis handapeun ngaran Deep freeze dihadiran hydrologist Brasil Dr. Favell. Hiji poé, deukeut kidul polar bunderan kaheranan megatkeun lapisan és ku hiji warna silvery obyék kanyahoan. Anjeunna nyandak masihan salila speed dizzying sarta ngiles di sirah na zkoprnělého hydrologist Brasil sareng kolega Anjeun-Na.

USO Tengah

Na kumaha ngeunaan tontonan misterius ti Laut Tengah, nu dianggap salah sahiji pangalusna researched perairan asin di dunya. Dina roce1976 nalayan Italia anu witnessing mecenghulna hiji obyék kanyahoan dina bentuk "sinks" ti bojong unsur asin antara Éropa jeung Afrika (Asia).

Meureun anjeun teu bakal yakin ngaku tina hunters Italia lauk ti Ascoli Piscenta - tapi panumpang jeung anggota awak dipikawanoh kapal pesiar badag Ratu Elizabeth bari sailing peuntas Atlantik USO dititénan dina bentuk a "basins badag" teuing! Nu kasaksian tina jadi loba jalma di koran Britania didadarkeun salaku "a jurig jempé, nu ngiles di laut" teu bisa ngan brushed kumisan jeung ngalepatkeun eta perlu histeria massa.

Nu bakal ngalaman histeria massa sarta pelaut Amérika ti kapal Tacoma Hairbour? Anggota Angkatan Laut AS diawaskeun deukeut Maury Island (Puget Sora, Washington). 1.6.1947 tumiba salah sahiji genep ngapung disc luminous dina formasi sampurna dina ngeunaan 100 dpl. Tapi - ieu ragrag ku kacilakaan atawa immersion ngahaja di cai uyah. detonation Deafening rada nunjukkeun pilihan kahiji ...

conto sejenna USO

Kuring milih opat leuwih kasus ti tumpukan mah mysteries na Rahasia. 11. April 1965 katalungtik dua lalaki dina kaayaan Australia ngeunaan Victoria gawir deukeut Wonthaggi ngeunaan lima belas menit, dua kandaraan aheng anu mecenghul ngeunaan 800 ti basisir. Alerted Angkatan Laut Australia manggihan yén di wewengkon éta, teu kapal moal ganggu.

6. June 1965 pilot flew C. Adams marengan Island Pulo cinematographer kalér-wétaneun Brisbane. Di laut, pulo nempo hiji armada lima spindle ngawangun, kanyahoan, pembuluh jero cai. Dua sahijina nya éta ngeunaan 30 panjang. Deukeut pangpanjangna tina dua formasi maneuvered tilu objék sésana.

12. pesawat Januari 1965 flew DC-3 150 di jangkungna tina palabuhan Kaipara. Kaptén nempo handapeun anjeunna "lauk paus dina shallows". A katingal ngadeukeutan, kumaha oge, masihan ngakuan Kulit logam. Panjang kapal asing diperkirakeun 30 na 10 jero bohong sabudeureun. Angkatan Laut engké ceuk maranéhna éta teu di kapal selam nu saprak karajinan jero cai eta tempat teu tiasa meunang liwat ...

13. November 1965 dua hunters nempo spiny lobster ti Invercargill (UNPAD) duanana Rugget Island dina jarak kira-kira wangunan 300 naék ti laut dina bentuk munara, nu ieu napel kubus aneh. Tapi kabeh ieu aya dina detik ngiles deui dina cai nu ngagolak kana jero ...

Teu aya ragu eta kasus ieu teu bisa ngan nempatkeun dina kotak nu Prosés alam kanyahoan atanapi kotak psychosis massa atawa dina laci ngaranna saksi untrustworthy jeung sajabana

Sia teu malah nungkulan alesan nonsensical séjén The pundits renowned - sarta ngingetkeun dina koran anyar diterbitkeun nu kasaksian di hiji kaptén ti pesawat nu dina laut tina Kamchatka nempo hiji bunderan beureum badag. Penjelasan ngeunaan élmuwan? Ceuk maranehna ieu gunung seuneuan undersea ... Jeung pikeun 99% tina jalma acara ieu leungit misteri cachet na. Tapi salah volcanologist gagah ngomong yén gunung seuneuan anu alami widang-Na, terang aréa jeung utamana incriminated handapeun laut di wewengkon mana wae gunung seuneuan undersea moal!

Misterius USO di panggung

bagian séjén séri

Leave a Reply