Misteri USO pamandangan (1 vol.): Panik steamer

3274x 11. 07. 2018 1 maca

USO. Unidentified submerged objék. Anjeun menta naon ieu jalan? guru canggih Inggris geus nyaho, keur batur hiji objék submerged unidentified. Ayeuna ngeunaan éta kami baris ngobrol ngeunaan dina séri kuring salajengna Misterius USO di panggung.

Henteu ngan di langit, tapi ogé dina laut jeung deukeut ka tingkat kapanggih objék nu écés henteu nuturkeun mana kakuatan dunya. Objék tina wangun aneh, ukuran sarta hawa hebat na kapal teuleum kamampuan. observasi maranéhna loba rarer; sugan sabab pencinta tina masalah ieu, sanajan leuwih sugan metot. Barina ogé, éta teu heran. langit ningali dulur di bojong sagara, éta jauh leuwih hésé. Na masing-masing anjeun pasti weruh sabaraha persen tina beurat cai on Ibu Bumi urang téh (71%).

Urang ngawitan kronologis ti pertengahan 19. Abad jeung ngaku wungkul kasusna paling metot.

Kasusna paling narik USO

18. June 1845 diterbitkeun mangrupa koran Maltese The Times of Malta dilaporkeun yén awak tina kapal sailing Britania HMS Victoria Anjeunna saw bari sailing di Atlantik tilu luminaries hébat, anu mecenghul ngeunaan mil satengah tina caina. The pelaut diawaskeun fenomena aneh ieu sapuluh menit.

Dina kapal 1866 disebut Scottie bieu ngagaduhan kana palabuhan mana dok garing kapanggih sarta documented yén liang di Hull dina ieu paling dipikaresep ukiran. liang kungsi bentukna triangular biasa na Hull dina ieu perforated ku dua satengah méter handap waterline nu.

parusahaan kapal urang Lady of Tasik neuteup dina kaheranan 22. March 1871 dina awak disc ngawangun, nu ujug-ujug mecenghul di sisi katuhu bejana. kaptén nu teu yakin sarta ngira yén éta panipuan a. téater matak kieu nonton ampir sajam di Atlantik tropis ...

dina 1873 Aranjeunna disaksian hiji matak pelaut acara on kapal Wulture mangka sepi Teluk. Na kumaha aranjeunna ningal? Lajeng aranjeunna ningal mecenghulna dua bal glowing lajeng ngaleungit arah Alam Semesta wates ...

fenomena ieu dirékam utamana crews sipil sarta militer tina kapal teu cukup, sabab dina kasus kalawan UFO, tapi junun ngumpulkeun jeung nunda babarengan paling metot. Sangkan neruskeun ...

Persis di wewengkon nu sarua - kawas kapal Wulture - ieu nempo di pelaut 1888 ti kapal Patna roda glowing badag. parlance nu Ngumbara urang sabab nu disebut "Kabayang setan laut".

The kapal Wulture

Kabagjaan kedah deui pelaut di luhur kapal Wulture. dina 1879 deui aranjeunna balayar kiwari cai troubled tina Teluk Pérsia, sarta deui nempo hal pisan mahiwal. Ujug-ujug parahu dina beungeut tenang parah rocked. Sanggeus gelombang lungkawing dina beungeut laut mucunghul liang sirkular ti mana shone hiji lampu caang. Ieu indescribably bodas sarta inténsitas na éta disebutkeun minangka gede pisan.

Saatos beungeut na handap sumebarna gelombang cahaya. Nalika éta beubeur glow, manjang ti cakrawala nepi cakrawala, diliwatan dina kapal ditarjamahkeun dina kalangkang béda dina Hull sails sorangan. Ngan méméh fenomena ieu, kapal balayar wewengkon Wulture nu swam jenis lauk oily massa gelatinous jikrám sarupa. Tapi ieu mah endog. Lajeng ngan aneh na misterius lampu indit kaluar, roda ngiles.

British steamer Siberian

Ayeuna hayu urang tingali dugi 1885Dimana deukeut basisir Labrador di Cape Balap UFO mucunghul dina formulir paling Palasik. Tapi urang ayeuna fokus kana objek aneh dina cai bakal USO.
Lucky bisa witnessing acara matak kieu nu panumpang boga awak tina hiji Siberian steamer Britania. Tanpa peringatan, anjeunna mecenghul ti Atlantik Samudra Jumlah obyék masif dina bentuk disc a. Dina hawa jeung anjeunna dieureunkeun salila sawatara lila ngan ngagantung teu bagerak. Ujug-ujug manéhna mimitian pindahkeun tur ditilik steamer nu sababaraha yard! Dina panik Siberian peupeus kaluar. Untungna, sémah kanyahoan di ngalayang disk na relishing panon mamang, saksi involuntary ka paméran ngan sakeudeung. Sanggeus kira lima menit tina tontonan matak réngsé sarta USO di speed hébat jauh.

Sarta alatan sanajan hiji kapal selam arsenal ngeunaan fenomena misterius sarta misterius USO Abdi gé coba babagi sareng anjeun teh bagian hareup ti séri kuring dijudulan seuneu beureum kaluar basisir Inggris.

Misterius USO di panggung

bagian séjén séri

Leave a Reply